Motorola C980 - opinie
Telefony Motorola Motorola C980 Opinie o Motorola C980

Motorola C980

w sumie: 14
  • 0

    1. ~fifqu  2005-06-09 20:06:00  host: 212.182.93.91

    Witam!Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy ten fonik ma karte mmc??

  • 0

    2. ~WitekT  2005-06-09 20:09:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    fifqu: no w katalogu wyraźnie jest napisane, że TransFlash. :) To co innego niż MMC.

  • 0

    3. ~snuki  2005-11-08 17:19:26  host: pa70.pakosc.sdi.tpnet.pl

    To sam co c975 a nawet gorsza

  • 0

    4. ~łukasz  2006-01-15 09:20:21  host: ayo88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go i ma pamięci wbudowanej 3,4 MB

  • 0

    5. ~|_(())|_  2006-01-18 19:45:30  host: blk113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mialem Siemensa SX1 ale zaczal sie troche walic i sie zaminilem za tego... i jestem bardzo niezadowolony... SX1 jest 100 razy lepszy

  • 0

    6. ~chestervil  2006-03-31 22:16:32  host: 217.153.82.242

    Ten fonik ma karte MicroSD czyli inaczej mowiac Transflash

  • 0

    7. ~B@rt  2006-05-04 18:15:38  host: asm230.internetdsl.tpnet.pl

    ten fonik jest spoko :D:D tylko ma 1 minus: jest sporych rozmiarów :(:(:(

  • 0

    8. ~AK  2006-07-13 19:02:19  host: euf230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co za idiota porownuje SX1 do C975? to calkiem inne klasy telefonow. Ale mimo wszystko C975 ma jedna zalete jakiej nie ma SX1 -> TO NIE SIEMENS I SIE NIE CHRZANI. hehe;)

  • 0

    9. ~henio  2007-05-01 18:05:04  host: proxy.koba.pl

    jest maega brzydki i mega ciężki i wogule jest lipa tylko baiery a bateria to juz wogule... :)

  • 0

    10. ~artur  2007-07-03 17:14:54  host: pc206.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl

    telefon nie jest zly ale pada, najgorszy jest problem z glosnikiem, pozniej joystick, pozniej lipna bateria, pozniej niestykajace gniazdo sim, pozniej dziwne restarty i zwiechy

  • 0

    11. ~serv  2007-07-20 16:05:39  host: gmk82.internetdsl.tpnet.pl

    Potwierdzam problem z sim to już porażka

  • 0

    12. ~kewin  2007-10-29 07:49:18  host: ip-213-17-140-194.netia.com.pl

    mam pytanko jak w tym telefonie ustawia się czas gdyż nie posiadam polskiej wersji językowej i mam mały problemik

  • 0

    13. ~aadd  2008-10-25 19:49:36  host: public26595.xdsl.centertel.pl

    miałe tego fona ale przy ściąganiu sim locka zpaliła się;;;dali mi w zamian motorolę v975

  • 0

    14. ~kolo  2014-01-09 18:31:14  host: bqx125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam od wielu lat c980 nigdy nie naprawiany ponadczasowy działa do dziś cegła ale 2 aparaty, 3G, micro sd, mp3,filmy itd ile dziś standardowych klasycznych jednobryłowych to ma? jedyna wada to ładowanie,wyłącza się na ten czas.a na koniec,dlaczego ich nigdzie nie ma?nawet na allegro no chyba ze ja wystawie w co wątpie,z niego dzwonie a ( smarta) mam do neta

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet