Motorola C975 - opinie
Telefony Motorola Motorola C975 Opinie o Motorola C975

Motorola C975

w sumie: 168
  • 0

    1. ~Dorota  2005-01-02 12:19:00  host: abk32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma z was ktos te telefon?? za ile go kupiliscie jak tak? bo chcem kupic i nie wiem czy naprawsde jest dobry. odpisujcie w komentarzach, bede zagladac!! z gory ThX

  • 0

    2. ~guliwer  2005-01-02 22:22:00  host: dell.satfilm.net.pl

    ja mam ten telefon tylko ze z angielskim oprogramowaniem jak na tel tej jakosci jest zajebiscie tani b kosztuje okolo 500 600 zloty

  • 0

    3. ~sowa  2005-01-03 21:20:00  host: ale222.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie jakie wychodza zdjecia?? i na ile byscie go ocenili w skali od 1 do 10?? i prosze napiszciejego wady i zalety:]
    z gory THx

  • 0

    4. ~evo7  2005-01-04 21:30:00  host: dvg83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie dzisiaj go kupilem. Pierwsze wady:
    sa dwie jest sporych rozmiarow,wagi i ma upierdliwy przycisk wlaczajacy angielski internet ktory co chwila sie wlacza. Duze zalety to : dwa obiektywy z zoomem i funkcja kamery o milej rozdzielczosci no i wyswietlacz tez niezlej jakosci. Dziwieki i muza spox nie wiem jak mp3 bo nie mam kabla usb. Ogolnie jest max nowoczesny tylko nieporeczny

  • 0

    5. ~zboro  2005-01-10 23:28:00  host: 213.238.84.212.adsl.inetia.pl

    jesli moge cos powiedziec o wadach 1. dla mnie i chyba jedyna to ze nie da sie ustawic na stalem raporu sms`a trzeba za kazdym razem wlaczac jak sie chce no chyba ze sie myle ale ja nie umiem tego zrobic a jak na videotelefon no to powiedzialbym ze nie jest taki duzy jak ktos chce maly to poleca nokie 8210

  • 0

    6. ~zboro  2005-01-10 23:30:00  host: 213.238.84.212.adsl.inetia.pl

    aha telefon nie ma ani Bluetooth ani irda wiec troche szkoda ale za to glosnomowiacy zestaw wbudowany rewelacja a jak muzyke slychac glosno

  • 0

    7. ~PeLe  2005-01-18 07:38:00  host: 80.51.33.1

    Ja kupiłem go na allegro za niecałe 400 zł.

  • 0

    8. ~enkei22  2005-01-20 11:11:00  host: abj210.internetdsl.tpnet.pl

    mam juz tydzien, pamięc wewnętrzna to nie 2 mb a 3764kb, apropos pamięci , gdzie mozna kupic karte trans flash??

  • 0

    9. ~WitekT  2005-01-20 12:12:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    enkei22: dzieki, poprawione! :)

  • 0

    10. ~enkei22  2005-01-20 12:23:00  host: abj210.internetdsl.tpnet.pl

    acha i długie wiadomosci tez obsługuje hehe do 450 znaków hehehe, kalendzarz tez ma,a radia na 100% nie ma heh, ale ok, w sumie dobry telefon,

  • 0

    11. ~WitekT  2005-01-20 13:39:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    enkei22: po raz drugi dzięki. :)

  • 0

    12. ~mati  2005-01-21 10:00:00  host: boo95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem ten tel. na allegro ale go jeszcze nie mam. jak mi przyjdzie poczta to cos o nim napomkne:)

  • 0

    13. ~ile  2005-01-21 20:07:00  host: dial-2634.zgora.dialog.net.pl

    ile za wgranie polskiego softa ?? opiszcie bo nie wiem czy go kupic ?? thx

  • 0

    14. ~enkei22  2005-01-22 08:46:00  host: abj210.internetdsl.tpnet.pl

    hej ludziska , poprawcie sobie tą irdę, ta motka jej nie ma, no chyba ze jestem slepy i nie potrafię jaj w loim fonie zobaczyc ehehehehehe,

  • 0

    15. ~Wrobel  2005-02-04 07:57:00  host: c125-14.icpnet.pl

    Właśnie kupiłem go na allegro za 420 zł !!!
    Naprawdę się opłaca go kupić .

  • 0

    16. ~agama666  2005-02-06 15:38:00  host: rtr-17.core.lanet.net.pl

    hej a gdzie ta irda przeciesz tu nie ma żadnej irdy zmieńcie jus zten opis

  • 0

    17. ~WitekT  2005-02-06 15:55:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    agama666: dzięki, poprawione! :)

  • 0

    18. ~Wojtek  2005-02-14 14:31:00  host: dial-6734.wroclaw.dialog.net.pl

    dzisiaj go kupiłem i nie wiem gdzie można zmienić godzinę,datę i gdzie jest dyktafon.
    Mam jeszcze problem z numerami w książce telefonicznej.Nie mogę znaleźć moich numerów,które miałem wcześniej zapisane. Napiszcie jak mam z tym sobie poradzić

  • 0

    19. ~Krzysiek  2005-02-14 17:10:00  host: pq204.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl

    Ja go kupiłem za 499zł

  • 0

    20. ~kowal  2005-02-18 22:55:00  host: dial-5113.wroclaw.dialog.net.pl

    Jak poprawnie skonfigurować w nim Wap, żeby można byłogry ściągać???

  • 0

    21. ~v-maniak  2005-02-24 17:50:00  host: host-81-15-140-100.kalisz.mm.pl

    wolałbym zamiast kamery do video konferencji , bluetooth i irde one przydają sie na prawdenawet żeby wgrać mp3 trzeba mieć kabel

  • 0

    22. ~skater13  2005-03-02 13:30:00  host: bcz185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo mi sie podoba.Zastanawiam sie jeszcze nad motka v600 siemensem cx65 i nokia 3650 i3660

  • 0

    23. ~ranger88  2005-03-24 11:00:00  host: d1-gate5.netway.elk.pl

    elo all! kupilem ten tel za 360zl qmpel przywiozl go z anglii azjefajny jest tylko nie mam polskiego softu i instrukcji po polsku:( jesli ktos cos wie ile moze kosztowac wgrranie
    lub moze mi udostepnic instrukcje lub strone z jakiej moge ja sciagnac bylbym wdzieczny pozdro all!! ps. nie ma wad klocek ale ktory inny tel ma 2 aparaty, lipa ze nie ma irdy i blututha

  • 0

    24. ~justysia487  2005-03-29 11:32:00  host: ain27.internetdsl.tpnet.pl

    jak na swoja cene to ma naprawde dużo funkcji.Njtaniej na allegro!!a czy on ma dyktafon????

  • 0

    25. ~TUBUS  2005-03-29 19:44:00  host: aphel.ltd.pl

    czy karty trans flash=compact flash ??

  • 0

    26. ~mateusz  2005-04-07 20:42:00  host: do66.internetdsl.tpnet.pl

    czesc... mam problem... wpisałem pin.. i wyskakuje mi błąd conect operator... można coś z tym zrobić? prosze o pomoc

  • 0

    27. ~misiek  2005-04-18 17:44:00  host: ps129.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam go od wczoraj.pełen wypas,tylko mam problem bo długo sie ładuje(od wczoraj.cały czas na ekranie jest widoczny komunikat o ładowaniu a wskaznik baterii ani nie drgnie.moze to wina ładowarki?jak mieliscie podobny problem to napiszcie.bede wdzieczny

  • 0

    28. ~Arek  2005-04-23 20:23:00  host: pa147.milakowo.sdi.tpnet.pl

    Siemanko ludziska!Chcą sobie kupić ten phone. Tylko nie wiem ile kosztuje do niego karta T-Flash 256Mb lub 128Mb i gdzie takie można kupić. Powiedzcie mi! PLEASE! Z góry dziękuje!

  • 0

    29. ~stics  2005-04-25 20:47:00  host: 195.94.216.178

    Tel. jest super ale niech ktoś powie, skąd wziąć do niego gry? Wgrywałem różne ale po uruchomieniu w żadnej nie działa podświetlenie i jest trochę ciemno:)

  • 0

    30. ~barteqR  2005-04-29 08:38:00  host: boy64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w opisie jest napisane ze telefon wazy 139g zas w internecie na innych stronach pisze calkiem co innego i w dodatku na kazdej co innego...... Czy wie ktos ile ten telefon wazy????

  • 0

    31. ~???!???  2005-04-29 08:42:00  host: boy64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten tel ma fascha??

  • 0

    32. ~Arek  2005-05-01 09:54:00  host: pa147.milakowo.sdi.tpnet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i jest on super!!!! aha on waży 110g a nie 139g:)Ja go kupiłem za 650zł.

  • 0

    33. ~WitekT  2005-05-02 17:36:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Arek: dzięki, poprawione! :)

  • 0

    34. ~Arek  2005-05-03 22:49:00  host: pa147.milakowo.sdi.tpnet.pl

    Witek T a ty nie wiesz gdzie kupić karte Trans Flasch 256mb i za ile( oprócz Allegro)?

  • 0

    35. ~barteqR  2005-05-04 15:15:00  host: bpc32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam jeszcze jedno pytanie: ile ten tel moze pomiescic sms-ow??

  • 0

    36. ~WitekT  2005-05-04 15:44:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Arek: hmmm... Media Markt? Jakiś sklep z aparatami cyfrowymi?

  • 0

    37. ~asega  2005-05-04 19:35:00  host: ze242.zeork.com.pl

    jak skonfigurować mms wap i gprs w sieci heyay?

  • 0

    38. ~Arek  2005-05-06 21:07:00  host: pa147.milakowo.sdi.tpnet.pl

    Dzięki WitekT!!!!!!!!!!

  • 0

    39. ~asega  2005-05-10 13:17:00  host: ze242.zeork.com.pl

    Mam pytanko: gdzie jest dyktafon?

  • 0

    40. ~alicja  2005-05-18 20:25:00  host: eda99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto umie ustawic MMS-sa..nawet w serwisie nie umia..mam go na karte idei....

  • 0

    41. ~klima 9  2005-07-01 13:00:00  host: dns.elpos.net

    siema.kupiłem tego fona jakiś miesiąc temu i jak narazie chodzi bez zarzutuw.jest zajebisty.

  • 0

    42. ~bombel  2005-07-07 23:13:00  host: 213.77.31.50

    siema
    mam takie pytanko czy mozna i gdzie no i za ile kupic do tego telefonu karte pamieci??prosze o informacje

  • 0

    43. ~Arek  2005-07-09 23:42:00  host: pa147.milakowo.sdi.tpnet.pl

    Jest to super telefon. Jak ma się do niego kabel do jest git. Można ściągać sobie za darmola tapety, dzwonki i animacje.

  • 0

    44. ~Arek  2005-07-09 23:44:00  host: pa147.milakowo.sdi.tpnet.pl

    Wojtek z tymi numerami to może być tak że ty je zapisałeś na telefon a nie na sim dlatego ich teraz nie masz.

  • 0

    45. ~Tyka  2005-07-21 15:08:00  host: agu250.internetdsl.tpnet.pl

    Jedno sprostowanie,mam ten telefon od 2 tygodni i nie ma DYKTAFONU , no chyba ze bedziesz nagrywc film z dzwiekiem.

  • 0

    46. ~spirit_crusher  2005-08-17 09:05:22  host: afb246.internetdsl.tpnet.pl

    Dyktafon mozna odblokowac, aczkolwiek jest to oczywiscie ingerencja w soft i nie wiem, czy sie za takie cos nie traci gwarancji Motoroli:( Uaktywnia sie go wowczas bocznym przyciskiem glosnosci. Sam go nie mam oblokowanego:) Telefon moze pomiescic 100 smsow, o ile sie nie myle... Troche malo niestety:( Pozdrawiam

  • 0

    47. ~Arek  2005-10-04 22:10:09  host: pa147.milakowo.sdi.tpnet.pl

    Ludzie ten telefon jest najlepszy pod słońcem. Posiada bardzo dużo funkcji. Robi zajefajne zdjęcia, filmiki są dobrej jakości. Jak masz karte Trans Flash to możesz wgrać sobie MP3 które chodzi zawaliście.

  • 0

    48. ~michałek  2005-11-02 16:14:25  host: atx170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy da sie w nim wymieniac obudowy? bo mi sie troche porysowała...

  • 0

    49. ~SNUKI  2005-11-11 11:43:16  host: pa70.pakosc.sdi.tpnet.pl

    Z OPSERWACJI STWIERDZIŁEM ŻĘ
    TEN TELEFON TO CUDO ZA TAK MAŁOM
    KASE TAK DURZO TEN TELEFON
    DLAMNBIE JEST NUMEREM 1

  • 0

    50. ~olo  2005-11-15 17:51:48  host: bdl237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, ma ona bluetooth?

  • 0

    51. ~swiety  2005-11-30 11:04:22  host: 82.160.102.130

    siemka,mam ten tel. 4 dni a niewiem jak wlaczyc dyktafon,bo na kazdej stronie pisze ze posiada ta funkcje prosze o pomoc

  • 0

    52. ~jo  2006-01-07 16:54:45  host: cup226.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon to straszna hunia strassznie wielki zdjecia wychodza ciankie mało pamieci wewnetrzniej ciecki niemozliwie wilmy tylko 30sekund mozna nadrywac .... nie polecam

  • 0

    53. ~Matrix  2006-01-11 19:13:10  host: ablz148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wie gdzie morzna znales polskie menu bo ja mam po angielsku i jak sie włancza dyktafon bo chciałbym sobie dzwieki ponagrywac z góry dzieki

  • 0

    54. ~moto c975!  2006-01-12 20:22:58  host: acu1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefonik polecam!!!

  • 0

    55. ~Szakal  2006-01-21 15:28:39  host: 217-153-241-130.zab.nat.hnet.pl

    FOnik jest spoko szkoda, że nie ma irdy ani blootoofa, ale ujdzie. Fajnie, że ma mp3 w polifoni. Musze go miec

  • 0

    56. ~  2006-01-21 15:33:46  host: 217-153-241-130.zab.nat.hnet.pl

    spoko telefonik

  • 0

    57. ~hu21hu  2006-01-27 09:40:48  host: zapas.symatrix.pl

    dzis go kupilem na allegro czyy on ma lampe blyskowa

  • 0

    58. ~peko0  2006-02-13 23:29:07  host: gw2-r.glinik.pl

    !!! Ten fon jest po prstu zajefajny można sobie na nim oglądnąć film pełnometrarzowy :D:D hehe dobra rzecz!!!

  • 0

    59. ~sopel  2006-03-24 21:07:56  host: user-87-248-81-35.promax.media.pl

    Ej Napiszcie mi o tym Telefonie czy MOzna normalnie z kompa wgrac mp3 i ile piosenek wejdzie i za ile karte flash mozna kupc

  • 0

    60. ~kokipl  2006-03-30 20:53:53  host: dgm219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś ma kod do ściągnięcia simlocka z tego telefonu!!bylbym bardzo wdzięczny

  • 0

    61. ~philips  2006-03-31 22:02:04  host: ebq34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja za 50 złoty z irdą i z aparatem cyfrowy,m

  • 0

    62.  2006-04-02 21:21:05

    > mam takie pytanko co do tego fona mozna wgrac do nie go polskie oprogramowanie bo chce go kupic a wlasnie nie ma to kal PL prosze o odp. z gory dzieks

  • 0

    63. ~kryzsiek  2006-04-11 10:27:55  host: aum122.internetdsl.tpnet.pl

    za wgranie polskiego 30zl

  • 0

    64. ~shayner  2006-04-12 11:20:08  host: cxn58.internetdsl.tpnet.pl

    jakich rozmiarów (MB) kartę pamięci można wrzucić w ten telefon?

  • 0

    65. ~trick  2006-04-13 21:28:33  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    prosze o odpowiedz
    kturą według was oplaca się kupić motorole c650 czy c975 ponieważ co zauważylem to różnią się niewiele c975 ma większy wyświetlacz , jest większa, może nagrywać filmy

  • 0

    66. ~mkr c  2006-04-17 18:07:57  host: aaxr118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam i jest zajebiscie i nienarzekam badzi wytrzymaly ;]

  • 0

    67. ~dragon  2006-04-17 18:42:39  host: aclj95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszystko fajnie tylko że ten telefon nowy kupi sie za ok 300 320 zł

  • 0

    68. ~pawell77  2006-04-18 16:19:26  host: nat151.isp.tvkg.net

    mam pytank ile kosztuje ściągnięcie simlocka i wgranie polskiego menu??? a może są jakieś darmowe kody albo co????

  • 0

    69. ~booonczas  2006-04-21 21:04:33  host: bpo34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka kupiłemtelefon na allegro za małą kase z nowym softem filmik można nagrywać całe 12min!!! i takie tam kto zna z was stronke z programami do niego???? polecam spoko telefon

  • 0

    70.  2006-04-22 19:15:36

    czy ktos wie jak ściagnac obudowe z tego fona??bo ja mam problem...i co 3ba zrobic aby uruchomic dyktafon??prosze o informacje:)pozdr

  • 0

    71. ~dona  2006-04-28 19:58:13  host: ip-83-238-164-32.netia.com.pl

    on serio jest taki gruby?? 24mm??

  • 0

    72. ~plts  2006-05-03 20:32:47  host: chello062179081106.chello.pl

    lol ten telefon NOWY kosztuje na allegro 250 zl!!! Zwracam sie do posiadaczy z pytaniem czy jest warty tej ceny?

  • 0

    73. ~lukasz  2006-05-08 19:45:21  host: ayd154.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiem czy oplaca mi sie kupic ten telefon bo nie wime jaka duza karta sd do niego podejdzie jakby dalo rady wlozyc 512 to spoko ale 256 by mi wystarczyla ten telefon nowy kosztuje 250 zł a ja mma pytanko ile kosztuje zdjecie simloka i zainstalowanie nowego softu

  • 0

    74. ~Marcin  2006-05-22 20:21:08  host: actg154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    simlocka samemu sie niezdejmie, mało tego, sa servisy w których sie tego niepodejmuja. Jesli chodzi o polskie menu to jak sie troche znasz na rzeczy to niema problemu

  • 0

    75. ~walen  2006-05-24 11:26:47  host: edu114.internetdsl.tpnet.pl

    telefon super za dobrą kase :)

  • 0

    76. ~Jack  2006-05-25 08:21:28  host: 213-238-81-40.adsl.inetia.pl

    50 zeta za 32mega karte.

  • 0

    77. ~KuKi  2006-05-28 12:20:41  host: zombie.kubnet.pl

    mam tela pl menu zassałem ze strony www.motka.go.pl tam wszystko pisze a telka kupiłem na llegro i warto :D

  • 0

    78. ~mcneo  2006-06-17 20:08:41  host: acxn68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie dzisiaj odebrałem fona i uważam że jest ekstra co prawda jest troszeczke duży ale wyobraźcie sobie moją sytuacje gdzie wcześniej miałem LG B2050 a teraz ta motke spoko mp3 i głośnik słuchawki też ekstra jednak szkoda że nie ma bluetootha a poza tym to najlepszy tel na świecie

  • 0

    79. ~zeoa  2006-07-10 11:57:09  host: aed26.internetdsl.tpnet.pl

    chce kupic ten phone ale nie wiem czy dziala w polsce bo mialbym go zz angli

  • 0

    80. ~mmmmm;d  2006-07-24 02:22:23  host: eui86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon nie jest wcale taki duzy:D idzie sie przyzwyczaic;> duzy bardzo plus to jest to ze sms ma prawie 500 znakow to sie mozna rozpisac i jak dla mnie bardzo wygodnie sie pisze;d ale irdy brak pamieci malo taki troche na "odpierdziel sie" ten telefon

  • 0

    81. ~evik  2006-08-01 21:15:42  host: aaxw54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema! Ten telefon jest super, takiego drugiego za tak niska cenę nie ma! Brak w nim tylko irdy czy bloototha, reszta jest bajeczna, pisanie smsow to taka przyjemnosc ze ojej! Mp3 super... nagrywanie filmow ekstra! Najlepiej do tego miec ta karte pamieci dodatkowa i jest miodzio... zdjecia jak z cyfrowki:) POLECAM!!!!!

  • 0

    82. ~Math  2006-08-07 14:09:49  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    Ja wiem czy taki super ten telefon, miałem go i kiedy wgrałem sobie polski język w zwykłym komisie to coś mi w nim padło i zaczął się zawieszać. Nie oszczędzajcie na wgrywaniu języków jeśli już się na to decydujecie!

  • 0

    83. ~glowa  2006-08-16 23:22:11  host: acrp116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie w jakim miescie mi sciagan simloka z c975 z tam najnowszym softem z gory thx

  • 0

    84. ~Haszysz  2006-08-26 16:40:12  host: 76-36.idc.net.pl

    Siemk mam kłopot ze ściągnięciem simlocka w motorolce c975 moze ktoś wie gdzie mozna ściągnąć simlocka albo moze tkoś ma kodzik, bo ma on angielską sieć 3g. Proszę o informacje.

  • 0

    85. ~!!!!  2006-08-29 10:59:28  host: bgb21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema mam ten tel i jest naprawde fajny tylko jets z nim cos nie tak nie moge wysylac smsow moze wiece co trzeba z tym zrobic??

  • 0

    86. ~!!!!  2006-08-29 11:24:04  host: bgb21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema mam ten tel i jest naprawde fajny tylko jets z nim cos nie tak nie moge wysylac smsow moze wiece co trzeba z tym zrobic??

  • 0

    87. ~Boss  2006-08-30 19:11:54  host: axc210.internetdsl.tpnet.pl

    siema sluchajcie mam pytanie ile kosztuje zdjecie simlocka i wgranie polskiego menu

  • 0

    88. ~grycek  2006-08-31 14:55:41  host: dxw208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zdjecie simlocka w Opolu to koszt 35 zł, telefon spokojnie warty swojej ceny, polecam. tylko niewiem jak wlaczyc dyktafon xD

  • 0

    89. ~Jack  2006-09-02 22:27:21  host: 213-238-90-127.adsl.inetia.pl

    w tym przypadku mało kto potrafi simlocka ściągnąć, z tąd ta cena (zagrożenie nieodwracalnym uszkodzeniem telefonu odstrasza tych co sie bawią w to). zawsze możecie korzystać z roamingu brytyjskiej sieci O2 i płacić dyche za minute.

  • 0

    90. ~mpx200  2006-09-04 13:52:31  host: cko210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widziałęm ten telefon na żywo i sie nib bawiłęm.Jednym słowem odradzam duża jak cegła (naprawde) i nie ma nawet symbiana.Lepiej dołożyc 100 zł i kupic mpx200 sam posiadam i sobie chwale windows mobile to jest to.za 350 zł sie kupi już tego mpx albo spv ale e200 polecam ma bt i aparat:) zależy kto jaki ma gust ale ta mote odradzam w zupełności

  • 0

    91. ~barto  2006-09-23 21:27:28  host: xdsl-298.bielsko.dialog.net.pl

    ej ludzie powiedzcie mi jak sie wlacza system glosnomowiacy bo mam juz fonapol roku i nie moge tego znajsc a mam angielska instrukcje oblugi!! jak co piszcie dzieki z gory!:)

  • 0

    92. ~sOk  2006-10-12 17:52:12  host: cux2.internetdsl.tpnet.pl

    Yo. Mnie ten tel się podoba ,a co do simlocków to można zdjąć (R245_U_82.21.80i) w Radomsku(koło stacji pkp ;-] ) za ok 50zł.

  • 0

    93. ~agata  2006-10-17 12:53:59  host: ave10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon. Cegielka sprawna i wszystko dobrze w niej lazi, ale nie moge ustawic wapa ;/ I bateria slaba ;p A simlocka i meni Polskie wgralam za 50 zl we wroclawiu

  • 0

    94. ~JArecki  2006-10-18 17:26:12  host: btr148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to ja juz nic nie wiem ma ten telefon irde albo bluetooth bo na allegro na kilku aucjach pisza ze ma????

  • 0

    95. ~rudzix  2006-10-22 12:53:18  host: arc98.internetdsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad tym telefonem ... niech mi ktos doradzi wziac go czy nie ???;>

  • 0

    96. ~bociusss  2006-11-11 10:41:22  host: ffy186.internetdsl.tpnet.pl

    witam :) mam tego fona... wersje z ta czarna naklejka i nie moge zdjac simlocka czy da sie gdzies zdjac ??

  • 0

    97. ~maro samo zło  2006-11-24 21:16:27  host: bpt27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od pol roku i wszystko OK simlock sciagnolem w oświęcimiu za 40 zł od razu z polskim menu . Dobilo mnie tylko to ze nie ma w nim bluetooth ani IRDy a tak po za tym to spoko . za ta cene nie kupicie lepszego 3g telefonu jeszcze z tyloma funkcjami . najbardziej podoba mi sie to ze ma on karty pamieci . wczesniej mialem k700i i sprzedalem gdzyz nie bylo karty pamieci i niewiele sie na nim miescilo.

  • 0

    98. ~bodzio  2006-12-11 19:11:41  host: gw2.wifi-networks.pl

    gdzie moge pobrac oprogramowanie do motoroli c975 i jak mozna sciagnac gry na telefon mam kabel usb ale nie moge sie zkomunikowac z pc

  • 0

    99. ~lizus 17 :)  2006-12-12 10:50:48  host: ejz142.internetdsl.tpnet.pl

    Fajna jest ta motka c975? bo chce ja kupic,ale nie wiem bo czytalem on iej i jedni twierdza ze jest zajefejna jak za ta cene a inni ze filmy sa zwalone jak sie je kreci.Pomozcie i odpiszcie. Jak jutro bede na necie to cos wam odpisze. :P :P

  • 0

    100.  2006-12-26 19:43:42

    mam tę motkę.jutro-mam nadzieję-zdejmę simlocka .wydaje się że warto mieć ten telefon.wygląda w każdym razie lepiej niż na tych fotkach.możliwości też widać ma duże.spoko telefon.

  • 0

    101. ~NaRRoV  2007-01-06 08:45:37  host: actz90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tę motke od tygodnia... jestem bardzo zadowolony z niej. simloka sciafaja w gdansku z naj nowyszej weris oprogramowania! mam pytanie do posiadaczy "czy podczas ładowania telefon tez wam sie ciagle swieci?"

  • 0

    102. ~Linda  2007-01-10 21:14:55  host: kiel2.globaltechnology.pl

    Mam ten telefon :D i jest git wprawdzie nie jest mały ale cóż. Ostatnio kupiłem czarną obudowę i telefon prezentuje sie świetnie! ale musze sie z nim rozstać ponieważ trzeba mi kase na nowego kompa :( mam ściągnietego simloka ale ang. menu. Nie próbowałem w niej ustawiać WAPa i mam problem z USB ale na necie piszą jak i co tylko czasu nie mam :( Sprzedaje ją za 250 zł zdjęcia moge dać na e-maila

  • 0

    103. ~jozek  2007-01-11 16:05:15  host: caf114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 3 dni i juz mi działa na nerwy kupilam nowa baterie i po 12 godzinnym ładowaniu (nie da sie go w tym czasie wlaczyc) bateria trzymala 4 godziny.. chyba sie go pozbede

  • 0

    104. ~lechuslupsk  2007-01-16 22:15:15  host: oscent5.rene.com.pl

    hmm,ciekawe. w mojej 975 bateria trzyma 4 dni spoko.motka jest OK.jak się dba o sprzęt to sprzęt działa jak trzeba,proste.

  • 0

    105. ~uszaty  2007-01-18 18:33:39  host: bmu232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny tel ale troche duży poza tym to zaczapisty bateria dlugo przyma i niepotrzebne sa w nim irda i Bluetooth. spox telefon

  • 0

    106. ~NaRRoV  2007-01-19 22:51:13  host: acuh197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej!! czy ktos mogł by mi odpowiedziec na moje pytanie???? czy tez wsza motka siewieci sie podczas ładowania????

  • 0

    107. ~lechuslupsk  2007-01-20 15:08:34  host: oscent5.rene.com.pl

    do NaRRoV- moja motka się nie świeci przy ładowaniu. musisz mieć jakąś wadę.

  • 0

    108. ~dominik111  2007-01-25 18:27:05  host: afc162.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten fon ma mp3, bo ja na nie go moge nic na niego wgrac

  • 0

    109. ~dominik111  2007-01-25 18:36:00  host: afc162.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten fon ma mp3, bo ja na nie go moge nic na niego wgrac

  • 0

    110. ~  2007-01-26 13:54:14  host: acsv77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak ma mp3 i to jest jego naj mocniejsza strona!! ja ma gikowa karte do niego i urzywam go jako odtwarzacza!:) pozatym to jest bardzo dobrym telefonem... jedyna wada jest brak bluetooth i jego wielkosc ale tak to jest git:) Polecam ps. bateria tezyma mi 3 dni

  • 0

    111. ~Bass player  2007-01-26 21:32:05  host: xdsl-5083.bielsko.dialog.net.pl

    Moja świeci przy ładowaniu. prosze o pomoc w znalezieniu usb i sposobu kopiowania do pamięci

  • 0

    112. ~drań  2007-01-28 13:31:07  host: ip-83-238-161-180.netia.com.pl

    Ja mam moja motke od miesiaca. Dałem za nia 300pln i byla juz z polskim menu i bez simlica. Poza wielkością i brakiem irdy jest spoko. baterja trzyma ok 2 3 dni przy zwykłym użytkowaniu tyko swieci w czasie ładowania co mnie dobija. Kto mi powie jakiej pojemności karte moze obsługiwac maksymalnie???

  • 0

    113. ~drań  2007-01-28 13:37:12  host: ip-83-238-161-180.netia.com.pl

    czy to normalne ze on swieci w czasie ładowania? jak to wyłączyć? jak duzej pojemnosci karty pamieci moze obsługiwac?

  • 0

    114. ~WasKI  2007-02-07 11:58:09  host: 80.50.233.62

    mam baterie 750 mAh i trzyma mi 24 h troche mnie to dobija;/

  • 0

    115. ~paweł gg 5037065  2007-02-10 17:15:22  host: cer198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja kupilem taki z sama ladowarka za 150 zl ale obudowa jest poprzecierana wiec trzeba wymienic pozatym telefonik super-jak ktos ma jakies pytania to chetnie udziele porad-pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    116. ~  2007-02-13 15:32:11  host: acat49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Warto miec ten fon tylko trzeba sie nameczyc zeby wgrac filmy i mp3 bezposrednio do niego jak sie nie ma czytnika:( ale tel jest spox muze slychac wyraznie itp polecam!!!!!!!!!!

  • 0

    117. ~slimak  2007-02-20 19:38:58  host: acfw183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej, chcem nabyć tą motkę, mam ofertę kupna za 289 złotych. Telefon nowy, bez simlocka i z polskim menu. Myslicie ze sie opłaca?

  • 0

    118. ~Madzia  2007-02-23 21:55:28  host: aclf228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hujowo ze nic nie ma nawet podczerwienia :((

  • 0

    119. ~jasiooo  2007-02-27 19:05:39  host: ns2.gre.pl

    gdzie jest złącze do kabla usb w tym fonie prosze o pomoc

  • 0

    120. ~jas  2007-02-27 19:09:06  host: ns2.gre.pl

    cześć mam ten fonik od świąt i nie wiem gdzie jest złącze do kabla usb w tym fonie proszę o szybką pomoc e tej sprawie

  • 0

    121. ~Kultowyczlowiek  2007-03-03 10:01:59  host: chello089078024041.chello.pl

    Wotam. Kupilem wczoraj ta motke i zastanawiam sie czy ona ma odtwarzacz mp3 ktorym mozna slucac przez sluchawki. Ja w zestawie mialem tylko jedna sluchawke, a jak podlaczam sluchawki od sagema to tez dziala tylko jedna. Czy ktos wie cos na ten temat?? Pomocy

  • 0

    122. ~fenix666  2007-03-03 13:19:55  host: chello084010203130.chello.pl

    Jak w tym telefonie blokuje się klawiaturę:)??I dlaczego na niego nie można nic nagrać. Czy to jest wina sterowników??

  • 0

    123. ~ascaron  2007-03-05 16:38:49  host: 217.153.178.90

    ej jak wlozyc karte pamieci do tego telefonu?? :> bo mam i nie wiem jak i gdzie wsadzic to :(

  • 0

    124. ~gregory601  2007-03-07 20:54:01  host: gjs202.internetdsl.tpnet.pl

    Przez 6 miesiecy poslugiwalem sie nia w Anglii,swietnie sie sprawowala.

  • 0

    125. ~rafisoltys  2007-03-07 22:32:46  host: tpnet-to-u3d.u3d.net

    KTO MI POWIE JAK WGRAC NA TEN TELEFON GIERKI JAVA ?? GŁOWNIE CHODZI MI O WGRANI ICH NA KARTE I URUCHAMIENIE Z NIEJ ...

  • 0

    126. ~raf  2007-03-07 22:35:57  host: tpnet-to-u3d.u3d.net

    Kto mi powie jak wgrac do tego telefonu gry java ?? Chodzi mi o wgranie na karte aby potem mozna było je bez poroblemu otworzyc w telefonie ... prosze o kontakt na gg:6128214

  • 0

    127. ~nokia 7373 :*  2007-03-08 21:15:46  host: aaxf149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tą motorole a właściwie maiałam świeci podczas ładowania jest za duża i bardzo szybko zepsuł mi sie aparat ale za to robi ładne zdjecia

  • 0

    128. ~arey13  2007-03-09 13:04:49  host: cmf231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktoś napisał że fon kosztuje 500-600 zł .. nowy telefon kosztuje 300zł

  • 0

    129. ~BUŁA  2007-03-13 08:14:54  host: 195-205-110-55.tsm.tarnobrzeg.pl

    MA KTOS STEROWNIKI DO TEGO TELEFONU DO KABLA!!! PROSIŁ BYM PODAĆ MI LINK DO ŚCIĄGNIEĘCIA!

  • 0

    130. ~misiek  2007-03-21 12:42:48  host: duw148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosze dajcie znac jak ktos ma na sprzedarz kabel usb

  • 0

    131. ~gincio  2007-03-23 12:20:29  host: dhv186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    http://www.plk.vectranet.pl/~dante/download.htm tu masz i sterowniki do kabla i program do zgrywania dzwonków tapet itp. po polskU!!!! POLECAM STRONKE.

  • 0

    132. ~adamus  2007-03-25 00:04:07  host: abmt20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon,zajebisty mam go od poł roku ale kórde mole coś sie popaćkało bo jak prubuje dzwonić to pisze mi (połączenie nie udane brak subskrypcji)ale kase na kącie mam.Może prze instalowanie softa coś pomoże bo w cześnie j spoko dzwonił i wszystko było ok ale jak zainstalowac softa??prosze pomuż cie mi!!

  • 0

    134. ~DaViD  2007-03-27 16:34:42  host: abfh225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znalazl ktos na necie instrukcje po polsku do tej motki?? kupilem ja i nie wiem co do czego a duze zeczy chcialbym w niej zmienic bo mial ja wczesniej dzieciak i naustawial roznych glupot i teraz lipa jak ktos cos ma takiego jak instrukcja po polsku to niech zapoda tutaj linka z gory dzieki!

  • 0

    135. ~dawidusssss  2007-03-27 23:16:50  host: abet235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem fon mial byc sprawny itp ale kiedy mi sie rozladowal to okazalo sie ze to jakas lipa moze ktos wie dlaczego motka pokazuje ze laduje baterie lezy juz caly dzien i ani troszke jej nie naladowala:( odlaczam od ladowarki i sie wylacza:( a i jak zrobic to zeby nie swiecila kiedy sie ja laduje????!!!!:(:( blagam o pomoc!! gg_ 5161430 piszcie porady nawet kiedy mnie nie ma:)

  • 0

    136. ~Marcin  2007-04-03 15:30:11  host: ber102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie da się zmienić tego żeby nie świecił on już tak ma i będzie miał.

  • 0

    137. ~Lukas  2007-04-10 15:33:05  host: tuliszkow.komputersat.pl

    Poszukajcie na klub motoroli matrax tam macie wzystko opisane i co można z tą motką zrobić poo co zadajecie takie głupie pytania pogoglujcie to znajdziecie ja polecam tą stronke jesttam wszystko o tuningu i nietylko pozdrawiam:)

  • 0

    138. ~tedi  2007-05-01 11:54:31  host: bfj218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ten telefon zarombisty a złącze usb jest koło ładowarki

  • 0

    139. ~zyczliwa  2007-05-12 19:45:18  host: host-81-190-97-91.gdynia.mm.pl

    ten telefon to jedno wiel;kie gowno!!!!! nie dosc ze joystic sie 3 razy zepsul to jest taki wielki ze szok!!! nie ma co go kupowac!!!! ja osobiscie zaluje ze to zrobilam. mam kabel 2 kable USB i obydwa nie dzialaja!!! lepiej kupic karte pamieci i kopiowac od kogos kto moze sciagac mp3 i kto ma oczywiscie karte taka sama. ale mowie JEST BEZNADZIEJNY

  • 0

    140. ~mareczek_517  2007-05-16 06:58:13  host: bpj152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja kupiłem nowy za 219zł i jest zajebisty i niema lepszego!!!!

  • 0

    141. ~motrpols  2007-06-18 22:06:30  host: taos.magma-net.pl

    mam tego fona jest kozacki spoko zdjonka i dobra jakosc mp3 moze teraz minusy szybko zdziera sie panel swieci jak sie ładuje:/ ogolnie spoko xD

  • 0

    142. ~ja  2007-06-21 09:22:49  host: dvj229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy opylało mi sie go zamieniac za nokie 6600

  • 0

    143.  2007-06-21 15:20:02

    dawidusssss z tego co sie dowiedziałem to oze byc wina ładowarkiz e tak masz

  • 0

    144. ~Muma  2007-06-23 23:31:22  host: public-gprs75150.centertel.pl

    Telefonik mam od wczoraj i jak narazie nie mam co narzekac. Jedyna w nim wada ze bateria hujowo mi trzyma. Moze wieci ile trzymalaby nowa bateria???Bo w komisach to najwiekszy bajer czlowiekowi wcisna, zeby moc tylko sprzedac. A no i fajnie by bylo jakby ktos mi powiedzial w jaki sposob moglbym sie zadobyc w jakies fajne gierki:) Piszcie na 10017053. Z gory dziekuje i pozdrawiam:)

  • 0

    145. ~kosiar  2007-07-07 12:36:11  host: ip-213-17-178-39.freeway.pl

    Telefon jest spox! ale sprzedaję go bo brak mu irdy i blutacza... A po za tym przez to że ma dużo bajerów bateria trzyma 4 dni...

  • 0

    146. ~KAmILo  2007-07-10 07:39:40  host: abfn75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam TAkiego fona ale paszka bo nie ma irdy i blutu i jest mega wielki ale foty extra i karty mi nie czyta czego.??kto

  • 0

    147. ~Alan  2007-07-12 08:01:47  host: 83.2.123.2

    własnie go dzisiaj kuouje nowy za 150zł ale mugł by ktos powiedziec ile czasu mozna na nim filmiki nagrywać ??? dziekuje bardzo za odpowiedz ;)

  • 0

    148. ~musielak  2007-07-19 12:19:56  host: bna155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel jest niezniszczalny pewnego razu gruchnął mi o beton z wysokości 1,5m i zaczął wyświetlać mi kolory tak jak w windowsie przy ustawieniu 256 kolorów. myslałem że wyświetlacz będzie do wymiany. rozkręciłem go żeby zobaczyć czy reszta w środku jest cała, okazało sie ze to tylko wyswietlacz. po skręceniu tela nie wieżyłem własnym oczom - wszystko było ok tak jakby wogóle nie upadł. polecam do niego soft by ppposp &radquseq ze strony matrax.net/forum

  • 0

    149. ~Tomek  2007-07-27 18:38:55  host: 88-96-81-113.dsl.zen.co.uk

    Odradzam kupno tego telefonu.Kupilem go rok temu i ze zdjeciem simlocka sa problemy.Niedawno zaspiewali mi 80 zlotych.Wolalem go wyrzucic(kupilem w UK) niz zaplacic.Zdjecia robi bardzo slabe,bateria trzyma bardzo krotko i jest potwornie duzy.W kontaktach nie mozna dodawac np.drugiego numeru czy maila.Beznadziejny jest.

  • 0

    150. ~Madzia  2007-08-03 22:50:41  host: desire24.com

    Mam ten tel od roku i stwierdzam ze to jeden wielki SYF!! Na co mi tyle bajerow skoro moge kozystac z nim max 1 h bo pozniej rozladuje mi sie bateria, przy normalnym urzytkowaniu trzyma max 2 dni !! Joy sie zacina, przycina karte 256 MB przeciez to malo :/, strasznie ciężka i cholernie brzydka, wstyd wyjsc z tym na ulice juz zwykla nokia 3510i jest ladniejsza !! Beznadziejny tel nie polecam nikomu, psuje se strasznmie, trzeba go czyscic bo inaczej nie dziala klawiatura, cholerne guw.. wpakowalaem w niego 200 stówy a nowy nawet tyle nie jest wart a ten co kupilam mial juz ze 2 lata, a kupilam od kumpla myslalam ze uczciwy i sie przewiozlam , teraz mam szanse na o wiele lepszy tel obym go zmienila bo nie wytrzymuje z tym szjasem, odradzam kazdemu !!

  • 0

    151. ~co Cię to  2007-08-11 00:28:43  host: acpr74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mgła to napisać tylko kobieta. Telefon jest może i duży, ale tak rozbudowanego telefonu za taką cenę w mniejsze opakowanie nie dało się upchnąć. Do tego ten tel. może sobie ulepszać każdy człowiek nie znający się nawet zbytnio na komputerach i telefonach. Osobiście polecam go bardzo.

  • 0

    152. ~rad  2007-10-11 21:40:38  host: bsd70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja kupilem ten telefon za 17 złotych z uszkodzonym wejsciem ladowania(ładuje w inny sposób podlaczam kabelki do baterii) gosc mi jeszcze dal karte pamieci 32mb i jest git

  • 0

    153. ~  2007-10-16 16:29:47  host: azy102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja mota jest najlepsza latała poscianach chyba ze milion razy,została przejechna rowerem kolegi bo jak mówi jest brzytka, spoadła na trawe z 3 piętra,olał ja jamnik itp. pobiłem nią swój rekord zuciłem 54 m.a potem grałem se nia w piłke z kolegami ale latała.uuuuuu... i zepsuło sie tylko to ze jak dzwonie to sie wyłancza jak ma 2 kreski to pochwili juz ma jedną, jak dostała piłka to mikrofon padł.. i co jeszcze hm..czasem klawiatura nawala ale jak zuce o sciane to chodzi jak mazenie.Jednym słowem TELEFON NIEZAWODNY o i zapomniałem ze obudowa jes bardzo wytrzymała bo mam ja dobita z wygladu a tak to jest cała. WIECIE ZE MAGNES Ją PRZYCIąGA

  • 0

    154. ~olusiaa  2007-11-11 20:46:13  host: ejc121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    xDD ja tego fona mam od roku i mialam go za 10 funtó xDD i 10 fintów na rozmowy więc praktycznie za darmo xDD zgadzam sie z 153 ten fon jest niezniszczalny. upadł mi już chyba milion razy i tylko czasem troche buczy mi głośnik xDD co prawda janiedługo go wymieniam ale ogólnie ppolecam ! xDD bez sensu dla mnie sa komentarze typu 'o boze jaka cegla' cegla to to jest bo ma dużo funkcji xDD szyscy moi znajomi sie z tej cegiełki brechtają a ja brechtam się razem z nimi xDD

  • 0

    155. ~arsen  2007-11-19 22:46:36  host: xdsl-18872.wroclaw.dialog.net.pl

    plusy: mozna z nim zrobic prawie wszystko.. odpowiednie oprogramowanie z forum matrax i filmiki do 12 minut, dyktafon, super jakosci zdjecia i jakosc mp3, duzy wyswietlacz, plaska klawiatura, mozliwosc wideokonferencji.. zatem wspolczynnik cena-ilosc funkcji wysoki minusy: duzy rozmiar, brak bluetootha, latwo psujace sie gniazdo ladowarki i kabla usb, baaardzo slaba bateria.. po roku uzytkowania trzyma 2 dni.. podsumowanie: za taka cene za jaka jets oferowany zdecydowanie sie oplaca.. nie jest drogi wiec nie mozna wymagac wiele.. typowy high-end

  • 0

    156. ~davido  2007-12-07 17:06:48  host: inet20909na-2.eranet.pl

    ja zamieniłem się z kolegą dałem mu k310i a wziąłem motkę. Dziś żałuje, bo mikrofon jest albo zepsuty albo brudny. nie wiecie co z tym zrobić? A poza tym ten telefon to hu*ówka

  • 0

    157. ~ania xD  2007-12-08 21:24:41  host: chello089079054236.chello.pl

    siema mam ten fonik juz od dawna i nie wiem jak sie do niego dogrywa mp3 ..;/ pozatym nie wiem wszytskoeigo o nim bo sprowadzałąm go z Londynu i mam tego fona w jezyku ang. jak ktos wie jak to sie robi to powiedzcie pzdr

  • 0

    158. ~natalka  2007-12-11 16:54:26  host: boy164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś może mi powiedziec jakie on robi zgjecia?? ładne??

  • 0

    159. ~malin  2007-12-12 17:28:42  host: abdt236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema.przy ładowaniu telefon się wyłacza.ale ładuje.to normalne dla tych telefonów

  • 0

    160. ~  2008-01-15 16:23:37  host: adqn212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Złe komentarze dają tylko kobiety (wiadomo czemu). Telefon jest zarąbisty, kupiłem go własnie od radqusqa i telefon bajka. Odpowiednia karta pamięci i dobry czytnik to wszystko czego człowiekowi trzeba. Gorąco polecam. Złe komentarze dają Ci którzy nie wiedą co on oferuje.

  • 0

    161. ~beyock  2008-01-25 11:51:22  host: fjb118.internetdsl.tpnet.pl

    A wiec... jesli nie macie oryginalnej ladowarki to telefon bedzie sie wylaczal podczas ladowania, po jakims czasie uszkodzi sie modul ladowania a tego sie naprawiac nie oplaca i trzeba sie telefonu pozbyc, po czym poznac ze sie uszkodzilo? Nawet gdy ladujecie telefon cala noc to bateria potrzyma max 5h. Nie ma co sie tym telefonem zachwycac, plusem jest to ze jest tani i ma duze mozliwosci ale najwieksza wada jest: awaryjnosc joya, gniazdka, modul ladowania, klawisze czesto przestaja dzialac, ograniczenia nalozone przez soft (jak to w kazdej motoroli), lipny aparat, brak nawet glupiej irdy, pancerny wyglad i ze czasem potrafi sie zawiesic, teraz gdy to pisze to zastanawiam sie jak moglem miec dwa takie telefony... Ogolnie jesli nie macie zbyt duzo hajsu na telefon a chcecie cos co oferuje duzo bajerow to polecam, ale wiecej bym go nie kupil...

  • 0

    162. ~111  2008-02-20 11:56:40  host: ffd82.internetdsl.tpnet.pl

    Zajebisty fon. Mam go od tygodnia robi niezłe zdjęcia, czyste mp3. Kupiłem go za 100zł i git bateria trzyma ok 3 dni przy słuchaniu mp3!

  • 0

    163. ~ja  2008-03-03 17:32:12  host: bxd221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    111- w tych czasach mówisz że ten fon jest super?? to chyba żarty przeciesz to jest złom nawet nie ma irdy!!!

  • 0

    164. ~yaro_pl  2008-05-04 19:36:54  host: 87.116.202.16.kutno202.tnp.pl

    Nie jest tak źle jak na telefon ktory kupiłem za 80zł (10 przesyłka)... szkoda, że nie ma bloototha ani irdy, jest wielki i wygląda jak czołg pancerny, ale za to ma dobrej jakości wyświetlacz, głośny głośnik (xD) oraz ładny bass w słuchawkach (fajnie też wyglądają na nim gry java i można prawie wszystko edytować samemu... oprogramownia te sprawy). Jak na telefon za 80 złoty pancernik sprawuje się nieźle...

  • 0

    165. ~mOOs  2008-05-09 18:58:08  host: ex2.lan.suwalki.pl

    Telefon słaby, ogulnie nie polecam. no i brak blueetootha :((((((( Chociaż jest kabel USB ... który szybko sie psuje, zaniose do naprawy ... nie można, nie naprawiają go, bo nie mają skąd wźiąść częśćji, spoko, ide podładować ... nic, musze szarpać tym jebanym kabelkiem, aż zacznie ładować, karte mam 256 ... ale sie tnie. Ogólnie : nie polecam (no chyba, że kupisz go tak jak ja, za 50 dych) ...

  • 0

    166. ~kowlaczek  2008-05-15 17:26:38  host: softcom151.sfc.pl

    TELEFON ZAJEBISTY SZKODA TYLKO ZE NIEMA irdy ANI bloototha ALE ZA TO JAKI MA WYJEBIASZCZY GłOSNIK

  • 0

    167.  2008-06-16 07:46:06

    Mam od dość niedawna i nie polecam!!Bardzo słaba bateria (sprawdzone na dwóch bateriach),więc może niekoniecznie słaba bateria,ale tragiczne zarządzanie energią.Prądożernego UMTS-a oczywiście nie da się wyłączyc,chyba że tajemnymi sposobami z matrax.net.Połowy mp3ek wgranych na kartę nie czyta-chyba że zrobię format karty i wrzucą wszystko od nowa-dość upierdliwa procedura.Brak IRDY i BT-da się przeżyć,ale mini-usb mogli dać.Java jest ciągle podświetlana zamiast czasowo-po jaką cholerę??żeby ładować 3 x dziennie???To bardzo uciążliwe przy np.gadu.Problemy z głupiejącym softem-wczoraj telefon przeszedł sam siebie-nie dość,że zmienił sobie sam dzwonek,to i jeszcze nie mogłem odebrać połączenia (naciskam jak głupi ANSWER i nic).Muli się strasznie przy odczycie z karty.Z tego co wiem baaardzo awaryjna.Dobra,koniec o wadach,teraz zalety :).Spore możliwości jak na swoją cenę,głośnik daje nieźle,rozbudowane możliwości odtwarzacza mp3,aparat i wyświetlacz OK.Menu fajne.No i subiektywnie-lubię takie cegiełki 8).Jednak nie polecam,chyba,że macie okazję tanio kupić nówkę,bo tak naprawdę to wolę mojego poprzedniego sagema x7,który może i jest powolny,ma beznadziejny dźwięk,przestarzały wyświetlacz,ale ma za to baterię,która trzyma 5 dni i nie boję się rzucać nim po ścianach :).Tak więc motki raczej nie polecam.

  • 0

    168. ~LethaL  2008-11-10 21:54:57  host: ip-83-238-168-90.netia.com.pl

    Chcecie dobry telefon z bajerami to kupcie sobie nokie z symbianem lub cos z WM i po krzyku, telerfon straszna lipa, owszem ma szereg funkcji ale jak dla mnie strata pieniedzy. mojemu kumplowi nie chce robic zdjec jak ma wlozona karte pamieci (karta sprawna w 100%).ja i tak wole moja N73

  • 0

    169. ~akwa  2008-12-05 18:28:11  host: dustpuppy.miechow.com

    jasio zloncze mp3 jest tam gdzie sie podloncza ladowarkę. pozdro wszystkim

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-129-96.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet