Motorola C651 - opinie
Telefony Motorola Motorola C651 Opinie o Motorola C651

Motorola C651

w sumie: 289
  • 0

    1. kroman  2005-01-23 12:25:16  host: 83.68.66.85.kutno66.tnp.pl

    wg mnie to dobry telefon, pewnie gorszy od t610 ale fajniejszy. nie jest pewien czy on nie ma blutooth'a i irde. bo tu mowia nie a "tam" mowia tak. :)

  • 0

    2. dark  2005-01-29 20:50:21  host: cex155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel nie ma ani blutooth'a, ani irdy, ale jest fajny. Zdięcia całkie niezłej jakości wychodzą w 640/480. Ma raporty dostaczenia sms, dobry wyświetlacz TFT 65tys kolorów, bardzo fajnie, dość dobrze i funkcjonalnie zrobione menu, co kiedyś nie było normą dla motek:]. Trzeba się tylko przyzwyczaić do iTAP (taki T9 od motki) Jest troche gorszy i nie podpowiada odrazu tak dobrze jak T9, ale potrafi sie uczyć:], czyli im więcej piszemy tym lepiej działa, po tygodniu uzytkowania praktycznie nie odbiega juz od T9, a nawet przy wprawie mozna nim pisać szybciej niż T9:] Przy katowaniu przez kilka godzin dziennie i full contraście bareria trzyma 2 dni. Przy zwykłym odbieraniu sms i połączeniach trzyma spokojnie 5:] Dokupuje jeszcze kabelek żeby można było sobie wgrywać bajery i uaktualniam soft bo obecny mi sie przywiesił niestety kilka razy:>:]. Ogólnie ( bardzo ogólnie) mówiąc tel ma dużo fajnych bajerów za nie duża kasę:] Polecam:] jakość wykonania na wysokim poziomie, tylko te klawisze malutkie i sie zlewają:] raczej nie dla ludzi z puszystymi paluszkami choć nie wykluczam:]

  • 0

    3. ~Gumiś  2005-02-02 14:08:00  host: cih188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest super!!!!!!!!!! Mam ją od niedawna ale bardzo mi się podoba. Zadziwiają mnie jej możliwosci. Poprostu bomba!!!! I za taka cenę.... Odlot!!!!

  • 0

    4. ~Chester  2005-02-03 22:23:00  host: 195.136.126.17

    Posiadam ten telefonik od niedawna i jestem w pelni zawchwycony. Zdjecia b.dobrej jakosci bylem pod wrazeniem :) no ale nie tylko aparat zasluguje na uwage.Wykonanie jest wysmienite, klawisze sa troszke nie wygodne ale mozna sie przyzwyczaic :P ogolnie wyglad jest zachwycajacy. Wyswietlacz o duzej ilosci barw doskonale sie sprawdza przy przegladaniu multimediow :D No i te parametry nic tylko kupowac... NAPRAWDE POLECAM !!!

  • 0

    5. ~Ziomal13  2005-02-05 17:33:00  host: crc214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo funkcjonalny, bardzo ładny, zdjęcia SUPER, dzwonki mp3.... POLECAM.Kupujcie!!!!!!!!

  • 0

    6. ~FanOlo  2005-02-05 18:25:00  host: 82.160.7.130

    Siema.Dziś zamówiłem sobie ten telefonik (ponieważ zobaczyłem wasze pozytywne opinie na temat tego telefona) bo miałem do wyboru jeszcze Siemensa C65 ale w Siemensie trzyma bateria ok. 2-3 dni więc cieniutko.Bede miał go w poniedziałek i myśle że się na nim nie zawiode i że nie bede żałował że go wybrałemPozdro

  • 0

    7. ~pilar  2005-02-13 10:45:00  host: afn40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wie jak tym telefonem mozna nagrywać dzwięki jeśli tak to jak . bo mam ten telefon i coałkem jest moim zdaniem lepszy od simensa 65

  • 0

    8. ~kika  2005-02-13 12:29:00  host: btn102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam 2 pytania.1.co można robić jak będzie się miało program i kabelek do kompa? 2Jak się nagrywa filmiki jeśli wogóle można

  • 0

    9. ~ziom  2005-02-13 14:52:00  host: afn40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna do tego telfonu mieć kabel od motoroli c650

  • 0

    10. ~YOYOYO  2005-02-14 12:26:00  host: dnx21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tyma telefonem dźwięki możne nagrywać tylko podczas wybierania głosowego, filmików nie można nagrywac ale można odtwarzać, a kabel jest i można też od motoroli C650. Ogólnie telefonik SPOX.

  • 0

    11. ~Kama  2005-02-14 14:05:00  host: adu252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten patafonik i bardzo mi się podoba... Ale mam jeden problem... Mianowicie USB... nie jestem pewna czy te usb z Allegro będą dobre do C651... Bo po co mam kupować w serwisie za 120zł skoro moge kupić za 20 zł i zaoszczędzic 100... Tylko jeżeli nie pasuje ten kabel z Allegro to wałek... Moglibyście mi poradzić i odpowiedzieć na mojempytanko: Czy USB od C651 bedzie pasowało do mojego patafonika ? Prosze o odpowiedź..

  • 0

    12. ~edzio  2005-02-14 14:18:00  host: agc58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak wejść zeby nagrywać poprzez wybieraniegłosowe

  • 0

    13. ~edzio  2005-02-14 15:32:00  host: agc58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kama ja sie pytałem i sie nie opłaca kupować na allegro ja sie terz chytałem w serwisie i tak mi powiedzieli ze od 650 mogemieć i to za jedyne 40zł

  • 0

    14. ~Kama  2005-02-14 17:14:00  host: adu252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale dlaczego nie warto na Allegro???

  • 0

    15. ~edzio  2005-02-14 19:03:00  host: agc58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja ciocia kupiła i tan kabel niedziała

  • 0

    16. ~Kama  2005-02-14 21:13:00  host: ada147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurcze, tylko nie jestem pewna czy od tej c650 na pewno bedzie pasował do c651... musk jestem :/

  • 0

    17. ~pilar  2005-02-15 14:16:00  host: afj133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak edytować w tym telefonie zdięcia bo jak zprawdzałem to mniędzy przyciskiem odrzuc i zapisz to powinno być jakie dziadostwo na środku a ja tego nie mam i co tera mam zrobić prosze o pomoc

  • 0

    18. ~pilar  2005-02-15 15:06:00  host: afj133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w tym telefonie podobno jest edytowanie zdięć tylko jak mozna je z edytować prosze o pomoc

  • 0

    19. ~kama  2005-02-16 10:11:00  host: adw26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też się nad tym zastanawiałam... i do niczego nie doszłam.. hehe ale psikus...

  • 0

    20. ~andre  2005-02-16 23:47:00  host: nat-003.p-s-inter.net

    czy wie ktoś moze ile kosztuje ten phone bo napisali ze na 36 doladowan w mixplusie kosztuje 149 a jak dzwonilem do plusa to mowili ze kosztuje 59 wie ktos moze!!!!!!!!!!!

  • 0

    21. ~pomocna_dłoń  2005-02-17 14:01:00  host: dnh74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefonik w PLUS MIX i zapłaciłem około 70 zł z vat

  • 0

    22. ~pilar  2005-02-17 14:09:00  host: afm228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    andre witam ja kupiłem tez w mixplus i dałem za niego ze wszystkim 90zł razem z pierwszą wplatą

  • 0

    23. ~:)  2005-02-18 11:49:00  host: 83.68.66.80.kutno66.tnp.pl

    w mixplusie 36 kosztuje 59 zeta

  • 0

    24. ~Kama  2005-02-19 07:45:00  host: acw114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja w mix plusie też mam i na 36 doładowań kupiłam go po 59 zł z groszami... 149 zł kosztuje w tedy gdy bedziesz chciał wziąć na 30 doładowań...

  • 0

    25. ~shampo  2005-03-02 00:21:00  host: ul170.internetdsl.tpnet.pl

    tak jest za 59zł bo kupowałem tydzień temu

  • 0

    26. ~grochu  2005-03-06 22:03:00  host: host-ip140-184.crowley.pl

    ej sory to on w koncu odtwarza mp3 czy nie?????

  • 0

    27. ~edyta  2005-03-09 23:14:00  host: wenus.intermedia.com.pl

    chcem sobie wlasnie kupic ten telefonik no ale caly czas sie waham czy ten czy moze siemens c65. Wasze opinie mnie przekonuja do tego telefonu tylko mala ma on pojemnosc kurcze doradzcie cos

  • 0

    28. ~Kamus  2005-03-10 12:43:00  host: adq55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostałam usb i nie potrafie sie nim poslugiwać... POMOCY!!!1

  • 0

    29. ~WitekT  2005-03-10 13:30:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Kamus: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    30. ~Rambo  2005-03-16 19:46:00  host: dnc171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich
    Chciałbym zauważyć że motorola C651 to poprostu C650 z nowszą (według mnie brzydszą) obudową...Więc mając C650 wymieniamy obudowe i już mamy C651..I teraz objawia się głupota ludzi którzy kupują droższą C651 ( Na allegro średnio o 50-80 zł)i wydaje im sie że mają lepszy telefon... Następnie objawia się oszukaństwo sprzedających na allegro którzy piszą że ten telefon jest dużo lepszy od C650 ma więcej funkcji i wogóle...Nawet raz się spotkałem że gość napisał że C651 ma więcej pamięci i może nagrywać filmy...A to wszystko gówno prawda. Więc radziłbym się dobrze zastanowić czy inna obudowa jest warta tak dużej dopłaty. Natstepna sprawa to to że wszystko co pasuje do C650 (kabel, soft, gry, filmy itd.) pasuje do C651 bo tesame telefony...

  • 0

    31. ~Matt  2005-03-19 11:52:00  host: host-62-141-229-88.kalisz.mm.pl

    telefonik super!fszystko w nim OK tylko troche mala pamięć 1916kb.Polecam:)

  • 0

    32. ~Chester  2005-04-03 19:08:00  host: 195.136.126.17

    ja w PLUS-ie dalem 89zl w "mixie" 36 doladowan i telefon moj :). Kama ja mam kabelek z Allegro od C650 i wszystko dziala zgrywam sobie dzwieki,filmiki i zdjecia... tak wiec mozesz smialo zamawiac. Ogolnie jak juz napisalem wczesniej jestem zadowolony z telefonu :D

  • 0

    33. ~  2005-04-14 15:12:00  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo niewygodne klawisze, słaba bateria, mały wyświetlacz brak irdy (już nie wspominam o bluetooth-cie) ten telefon jest kiepski jakby nie patrzeć...

  • 0

    34. ~Szneru  2005-04-19 19:38:00  host: ip-127.system-net.pl

    DZISIAJ siw właśnie zastanwaim nad tym telefonem chyba go Qpie troche sie boje bo nigdy go praktycznie nie widziałem ale widze wasze opinie i mam nadzieje ze dobrze zrobie Qpując go bo potrzebuje go na pare lat

  • 0

    35. ~tiro  2005-05-17 10:33:00  host: gaja.tpnet.pl

    W mixplusie kosztuje 69zł na 36 doładowań właśnie tak mam zamiar to kupić, opinie macie pozytywne a w tej cenie chyba nic lepszego nie znajde.

  • 0

    36. ~Agatek  2005-05-18 20:20:00  host: bju105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka,mam do wyboru ten fonik oraz inne w Mixplusie,również motkę c550 i nie wiem co wybrać...niech mi ktoś powie...thx.

  • 0

    37. ~agatek  2005-05-27 20:11:00  host: bjj25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oj,ja wam powiem prawdę bo dziś byłam w Plusie,o mix:36 doładowań-1zł(promocja z okazjii dnia dziecka)30 doładowań-49zł;24 doładowania-99zł.Ale spieszcie się bo to tylko do 02.06.05.To tyle.Pozdro 4all.;)

  • 0

    38. ~Kreweta  2005-06-12 11:00:00  host: c21-20.icpnet.pl

    Ja mam pytanie.. a mianowicie ... o to skąd moge ściągnąc pliki do tego telefonu??? a tak ogółem jak bym chciał ściągnąc z emula to jaką nazwe wpisać :/ bo kurde już od dawna szukam jakiś tapetek i dzwonków i nie moge znaleść
    PROSZE POMOCY !!!!!!!!
    Odpiszcie jak najszybciej !!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    39. ~ja  2005-06-28 22:29:00  host: host-81-190-140-216.olsztyn.mm.pl

    u mnie na 36doladowan w mixplusie kosztuje 49zl(+30zl za doladowanie) i sprawdzalam to w salonie plusa (jestem z Olsztyna) pozdrawiam

  • 0

    40. ~cynek  2005-06-30 10:25:00  host: aba117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kama ja kupiłem kabel na allegro. Pisało że pasuje do c651. Owszem kabel pasuje ale na płycie nie ma oprogramowania do tego modelu. Ja teraz mam kabel i szukam jakiejś płytki żeby pasowała. Jeśli ktoś coś takiego ma dajcie mi znać pllllis...:)

  • 0

    41. ~NICKEL  2005-07-01 16:10:00  host: dial-3542.wroclaw.dialog.net.pl

    Hey!!! Już od kilku miesiecy jestem posiadaczem tego fajnego tela. Działa bez zarzutów, nie zawiesza się, bateria przy normalnym użytkowaniu działa spokojnie 5, 6 dni. Uważam, że jest to telefon godny polecenia i wcale nie uważam, że w jaki kolwiek sposób może sie znudzić, jak niektórzy o Nim własnie myślą. Myśle, że jak na ogrom funkcji które posiada jest stanowczo za tani, gdyż bije "na łeb" nie jedną NOKIE. Jest to naprawdę prawdziwy "kombajn multimedialny", a zdjęcia Nim wykonanę mają naprawdę bardzo dobrą jakosć. Oczywiscie telefon, jak każdy inny, posiada drobne wady takie jak zbyt mała pamięć, zwłaszcza gdy weźmiemy pod uwagę możliwosc odtwarzania filmów. Drugą maluteńka wadą jest powierzchnia dżojstika, która niestety zbyt szybko sie ściera. Uważam jednak, że w porównianiu do telefonów takich jak siemens C65 czy do Nokii 6610i to Motorola C651 jest bezkonkurencyjna.

    A oprogramowanie, które umożliwia wgrywanie badź zgrywanie filmów, dzwonków, tapet i zdjeć nazywa sie Mobile Phone Tools. Jest to oprogramowanie Motorolii, które pasuje do większości produktów tej firmy.

  • 0

    42. ~anioleklz  2005-07-05 18:04:00  host: k29.techtronic.com.pl

    Mam ten fonik od niedawna a konkretnie od poniedzialku i nie wiem jak nagrywac mp3??
    Czy może mi ktoś pomóc???PROSZE!!!

  • 0

    43. ~NICKEL  2005-07-06 17:48:00  host: dial-1216.wroclaw.dialog.net.pl

    Hey:) do anioleklz: nagrywać w formacie mp3 się raczej nieda, bo nie wszystkie telefony mogły by ten zapis odczytać, gdyż dyktafon zanajduje się w menu wiadomosci multimedialnych. Trzeba jednak trochę pokombinować, aby to nagranie zapisać jako dzwonek. Dźwięk zapisany w mp3 można wgrać za pomocą programu do obsługi tego tela czyli Mobile phone tools. Poza tym telefon odtwarza również formaty .wav i .arm POZDRAWIAM

  • 0

    44. ~katie  2005-07-12 21:59:00  host: 80.240.162.158

    hej:) dzisiaj zdradziłam Nokię właśnie na rzecz tego phonika... wszystko jest z nim jak najbardziej w porządku tylko denerwuje mnie jedna rzecz - nie mogę (tak jak w Nokiach) ustawić w profilu, żeby telefon równocześnie z dźwiękiem dzwonka sygnalizował nadejście połączenia wibracją. Owszem, jest profil "Wibruj i Dzwoń" ale telefon najpierw wibruje a dopiero po jakimś czasie dzwoni, ale jednocześnie przestaje wibrować. czy ktoś z was może wie jak coś z tym zrobić? da się wogóle?

  • 0

    45. ~misiek  2005-07-14 13:01:00  host: aob122.internetdsl.tpnet.pl

    spoko fonik tylko ta pamiec mala 1,5MB i mozna sluchac MP3, gdyby bylo zlacze kart pamieci to git, szkoda ;(

  • 0

    46. Kosmo  2005-07-21 22:31:03  host: zagorze.smstv.pl

    YO !
    Mam pytanie jakie długie sms'y moze wysyłać ten telefon tz. na ile znaków 160 ?

  • 0

    47. ~  2005-07-25 14:43:00  host: bmx237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w wakacyjnej promocji mixplusa na 36 doladowan telefon ten kosztuje 49 zl. Na 24 kosztuje 99zl i na 12 kosztuje 149 zl.

  • 0

    48. ~  2005-07-26 07:48:00  host: pr193.poznan.sdi.tpnet.pl

    na 36 doładowań kosztuje 49 zl

  • 0

    49. ~Bzianka  2005-08-16 18:28:34  host: 80.51.255.142

    Mam ten telefonik miesiac i jestem z niego BARDZO zadowolona. Zdjecia wychodza calkiem fajne. Nie na 36 doladowan w MIXPLUSIE ten fonik kosztuje 49 zl. POLECAM, NIC TYLKO KUPOWAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    50. ~motylek  2005-08-18 20:22:06  host: elf.4web.pl

    ten tel kosztuje 79 złoty w mix plusie na 36 doładowań!!! i to na 100% bo ostatnio kupowałam!!! wie ktoś może ile tu powinna trzymać beteria?? prosze o odpowiedź

  • 0

    51. ~Bo  2005-08-19 21:00:22  host: vh50.internetdsl.tpnet.pl

    witam, mam pytanie, czy w telefonie można wyłączyć dźwięk klawiszy tak by podczas korzystania z niego nie było żadnego dźwieku? i czy telefon ma jakies wady, nawet drobne? jeżeli tak to prosiłbym kogos o wypisanie ich, z góry wielkie dzięki

  • 0

    52. ~Justa  2005-08-29 17:16:34  host: ece248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super Telefon :D Niedawno go kupilam i jest spoko !! Zdjecia Ma nawet kiepskie ale mozna robic fotki :P:P I ma super dzwonki polifoniczne !!

  • 0

    53. ~Nickel  2005-09-02 19:15:32  host: dial-628.wroclaw.dialog.net.pl

    "Justa" grzeszysz, pisząc że ta boska Motorolka robi kiepskie foty. Na kompie wyglądają naprawdę super w porównaniu np. do siemensa CX65, który ma tylko intelpolację do rozdzielczości VGA. Naprawde wielu kolegów zazdrosci mi takiej jakosci:) pozdrowienia dla użytkowników C651:)

  • 0

    54. ~mateo  2005-09-12 17:36:08  host: 80.51.255.142

    czy ta motorolka C651 ma mp3??

  • 0

    55. ~mloda  2005-09-13 12:31:46  host: cat120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w mixplusie kosztuje 59 zł napewno

  • 0

    56. ~kemit  2005-09-15 23:47:38  host: bxk26.internetdsl.tpnet.pl

    o ile dobrze sczailem to kosztuje 59zl w plusie w mixie

  • 0

    57. ~naomi124  2005-09-20 15:34:38  host: 195.116.84.2

    na 36 doladowan kosztuje on 89 zl ja bylam wczoraj w salonie plusa

  • 0

    58. ~Dante Dy`nei  2005-09-23 20:06:06  host: e066.bie.lama.net.pl

    Co do Mix-Plusa, czy wytrzyma on te 3 lata ??

  • 0

    59.  2005-09-23 20:13:31

    Co do Mix-Plusa to czy ten telefon przeżyje te 3 lata ?

  • 0

    60. ~ruts  2005-09-25 09:37:14  host: ebn178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten tel.ma podczerwien

  • 0

    61. ~pytanko  2005-09-25 20:36:28  host: 80.48.21.130

    czy mozna do tego fona dokupic karte pamieci ???

  • 0

    62. ~Iza  2005-09-25 21:48:12  host: bor80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile on kosztuje?

  • 0

    63. ~Aga  2005-10-17 09:46:24  host: dyk248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ostrzegam wszystkich przed tym telefonem!!! nie kupujcie go!!! nie warto, jeśli ktoś lubi pisac eski i je czesto dodstawac phone nie nadaje sie do tego, sms dochodzi nawet po 2-3 dniach!!!! to jest poprostu skandal!! ma bardzo małą pamięć, zrobi sie kilka fotek i tel jest już wypchany po brzegi. Moze jest tani bo koszutje 1 zł w plusie ale nie warto

  • 0

    64. ~stroz  2005-10-28 13:47:32  host: xdsl-223.walbrzych.dialog.net.pl

    elo ziomy mam juz ten telefon od czerwca i naraze nie mam z nim broblemu a ni razu sie nie zawiesil zdjecia na kompie wychodza switnie tylko dla mnia jest troch malo pamieci le z tym da sie zyc i jeszcze jeden minus ma troche zryte klawisze ale da sie przyzwyczajic telefon za taka cene jest spox pozdro dla posiadaczy tego telefonu stroz

  • 0

    65. ~Olo122  2005-10-29 20:44:23  host: dif22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy tym telem da rade nagrywac filmiki video?? bo nie jestem pewien a jak da to jakie długie.Pozdro

  • 0

    66. ~baYeR  2005-10-31 22:53:04  host: ddi172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez mam c651 i jestem jak narazie zadowolony. polecam, a odpowiadając na wasze pytania - kabel od c650 jest taki sam jak do c651, na bank bedzie pasował, ale czy bedzie działać to zależy już od komputera...

  • 0

    67. ~leon  2005-11-02 10:13:44  host: aej107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel jest do dupy

  • 0

    68. ~pawe2lo  2005-11-13 14:04:21  host: f157.osiedle.net.pl

    Ludzie ile ten telefon ma pamieci???? nigdzie tego nie moge znalesc poprosze o szybka odpowiedz gdyz mam zamiar kupic ten telefon!!!!!!!!!!

  • 0

    69.  2005-11-13 18:37:59

    telefon ten ma (u mnie 1.9 mb)zmieści się kilka mp3 i duużo zdjęć w formacie 640x480 ~pawe2lo polecam go kupić w Plusie np Mix +)

  • 0

    70. ~karolinka  2005-11-13 22:43:16  host: bvl154.internetdsl.tpnet.pl

    Jedyna wada jest to ze moze miec tylko 20 sms przychodzacych. mozna ustawic zeby wiecej zapisywalo??

  • 0

    71.  2005-11-15 18:54:56

    Ten telefon jest suuuuuuuuuuuper!!!!!!!! Menu,aparat,dźwięki,Mp3,Java,motomixer,oprogramowanie wszystko jest w nim cool!!!!! Polecam go!!! Za taka niską cene nigdzie takiego fonu nie znajdziecie!!!!! Inne telefony przy nim wymiekaja no i jeszcze ten design!!!!! SSSSSSSSSuuuuuuuuuuuuupppppppppppeeeeeeeerrrrrrrr!!!!!! Tylko w Plusie +)

  • 0

    72.  2005-11-15 19:16:31

    Aha czy ten telefon nie ma 1.8mb? w każdym razie tak podaje producent

  • 0

    73. ~myszaa  2005-11-28 19:16:58  host: 80.48.105.5

    ej jak nagrywac dzwieki na ten telefonki ??? hellllppppp :):)

  • 0

    74. ~kuna  2005-12-01 20:19:01  host: ceg229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Obecnie w mixPlusie na 36 doąłdownian po tzrydzistke kosztuje 49 zł a po piedziesiatke 1zł :)

  • 0

    75. ~tola  2005-12-02 12:33:12  host: bpf246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na 36 doładowań po 30zł w mix plusie kosztuje 49 zł -wczoraj kupiłam

  • 0

    76. ~Marcin17  2005-12-05 21:07:22  host: crd2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ten telefon sie blokuje motorola c651

  • 0

    77. ~  2005-12-14 14:04:25  host: acu113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten zajebisty telephone i jestem b. zadowolona bo ma super polifonie i świetne zdjęcia robi. Polecem go tylko mam problem z usb nie moge znaleźć oprogramowania. Da się ten Mobile Phone Tools z kompa ściągnąć???

  • 0

    78. ~Anioł Śmie(R)ci  2005-12-21 20:37:05  host: bfg125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ten fonik mam od soboty i jestem jego możliwościami naprawdę zachwycona:) jest mały i ma wiele funkcji. nie przeszkadza mi, że nie ma irdy, telefon jest naprawdę super! ja miałam wybrać sobie albo motorola c651 albo siemens c65 ale wybrałam motorolkę! mój brat ma siemensa i już nie ma z 6 klawiszy... a moja kumpela ma już długo motorolkę i wszystko gra:) ludzie motorola c651 jest naprawdę świetna! polecam jak najbardziej

  • 0

    79. ~momos  2005-12-22 15:43:35  host: agq115.internetdsl.tpnet.pl

    siemka. Mam pytanko i problemik. Czy mógłby ktoś mi podac nazwę programiku do c651 do kabelka. Z góry dzięki

  • 0

    80. ~  2005-12-28 09:14:52  host: proxy.provider.pl

    czy ona ma dzojstika??

  • 0

    81. ~Bo  2005-12-28 23:48:16  host: bvn188.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem z dzwonkami, nie wiem jak ustawic jako dzwonek wgrane dzwieki;/ moze ktos pomoc?

  • 0

    82. ~karolw  2005-12-29 15:54:21  host: aqs90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam fona wszystkim.Moim zdaniem jedyną jego wadą jest mała pamięć. Fajnym bajerem jest to że przy przerobieniu mp3 na "3gp" albo "amr" można mieć nawet 6 utworów . Poza tym jeśli ma ktoć odtwarzacz creativa np. muvo slim to pasuje do niego kabelek.
    I jeszcze jedno , tel. jest jak na swoją klase bardzo tani

  • 0

    83. ~Bo  2005-12-30 14:22:12  host: bvn188.internetdsl.tpnet.pl

    nikt nie odpowiedzial:P jeszcze raz: 1. czy wgrane mp3 na ten telefon (oczywiscie po przerobieniu na odpowiednia jakosc i skroceniu do odpowiedniej dlugosci) mozna ustawiac jako dzwonek? jesli tak to jak to sie robi? mam z tym megaproblem i bylbym wdzieczny za pomoc (nie, nie dziala opcja "ustaw jako dzwonek":P)

  • 0

    84. ~skodaa  2006-01-02 18:02:34  host: gamma.pikonet.pl

    mam go od dzis i jestem negatywnie nastawiony do niego szajs totalny,wyglad ok,ale pochodzic po menu w celu znalezienia funkcji okropienstwo,male klawisze przez co sie zle pisze smski,typowy dla kobitek,latwiejsze od tej motki jest np siemens a nie wpsomne o nokii

  • 0

    85. ~Damian  2006-01-02 22:29:46  host: dgg109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktoś wie jak wejść żeby nagrywać przez wybieranie głosowe? Jeśli wogóle się da?powyżej piszą że ten telefon ma 1.5 mb, a ja mam motorolę c651 i mam 2.2 mb!

  • 0

    86. ~=)  2006-01-04 13:25:26  host: xdsl-11323.wroclaw.dialog.net.pl

    jesli chodzi o mp3 jak dzwonek, to jest taka możliwość, tyle tylko ze należy utwór wgrać orginalnym programem motoroli "mobile phone tools" w przypadku programów nie orginalnych takich jak P2Ktools, P2Kman itd. niemamy takiej mozliwości. Jest to podyktowane różnicą przy wgraniu i oczywiscie praw autorskich. Jednak i na to znaleziono sposób. Przy używaniu nieorginalnego oprogramowania należy po wgraniu dzwonka skasować plik a/mobile/audio/MY TONE DB (czy jakoś tak). Po restarcie telefonu plik automatycznie sie przywróci, a dzwonek będzie można ustawić przy połączeniach:) powodzenia. Dodam tylko ze najnowsze oprogramowanie do tego telefonu daje pamięć użytkownika aż 3.9MB:) a że poza tym telefon jest świetny to chyba już kazdy wie:)

  • 0

    87. ~Bo  2006-01-05 22:41:05  host: bvn188.internetdsl.tpnet.pl

    dzieki, co prawda poradzilem sobie juz z tymi dzwonkami, ale i tak thx, btw. skad mozna sciagnac te najnowsze oprogramowanie?

  • 0

    88. ~Adrian  2006-01-08 20:40:18  host: 82.177.183.173

    siora wysłała mi komure i mysle ze jest wyrombisty

  • 0

    89. ~kamelka  2006-01-09 23:03:36  host: adac15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest super zdjecia wychodza całkiem fajne tylko klawiaturka troche niewygodna. Żeby na nim napisac smsa trzeba miec albo zgrabne palce albo długie paznokcie zeby było łatwiej pisac.Ale ogólnie fonik suuuuperowy.Uwielbiam go:):)

  • 0

    90. ~longer1  2006-01-11 18:16:43  host: rtr-3.core.lanet.net.pl

    Extra telefon oceniam na 10.

  • 0

    91. ~Sj Przemas&  2006-01-15 11:47:34  host: w3cache.aon.edu.pl

    36 doladowan masz go za 59 zeta + 30 zeta karta to daje ci 90 zl !!!&7 Wiem bo tak swojego kupilem !!!&7 :D

  • 0

    92. ~  2006-01-22 15:40:08  host: aed218.internetdsl.tpnet.pl

    a czy ten telefon ma inne kolory obudowy?? znaczy sie czy mozna wymieniac obudowy??

  • 0

    93. ~Tomek90  2006-01-27 13:17:34  host: smetowo.telesat.com.pl

    Mam motorole c651 z angielskim menu. Gdzie moge znaleść oprogramowanie z polskim menu.

  • 0

    94. ~***  2006-02-01 16:10:49  host: abw22.internetdsl.tpnet.pl

    ja se mam taki telefon kupić

  • 0

    95. ~m@Ti+)  2006-02-06 15:52:26  host: vectra.pl

    Zajebisty telefon teraz w Plusmixie za 1zł
    Boooooooooooooossssssssssskkkkkkkkkkkoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    96. ~pclk  2006-02-10 07:51:25  host: xdsl-5762.elblag.dialog.net.pl

    siemka
    dzis zalicytowalem ten telefonik,i mam do was pytanko a raczej dwa pytank 1 czy mozna zdjac w tym fonie simlocka kodem i jak tak to prosze o ten kod
    i jakiej jakosci sa dzwonki (chodzi mi o mp3)

  • 0

    97. ~michal  2006-02-11 13:42:05  host: aed218.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko kupilem c651 jest super ale nie potrafie wlaczyc wygaszacza ekranu po mimo ze robie zgodnie z procedura i jak mozna wykasowac stare fotki prosze o odpowiedz pozdro

  • 0

    98. ~Siurek  2006-02-17 08:51:47  host: biu52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ten telefon kilka miesięcy temu kupilem w mix plus i zaplacilem za niego 129 zl. cena pewnie ulegla nie duzej zmianie

  • 0

    99. ~sylwus  2006-02-21 15:07:41  host: m158.c153.petrotel.pl

    a ja mam ten telefonik i jesyem z niegoo baaardzo zadowolona :> tylko jedna lipa jest ze nie ma irdy ale spx :> jest kabelek wiec sobie wszystrko z kompa zgrywam na koma:d i git ;]

  • 0

    100. ~wesoly  2006-02-21 15:38:17  host: bws101.internetdsl.tpnet.pl

    wiecie ten telefon jest bardzo fajny tylko nie to gdybym mogl znalezc oprogromowanie do niego i ten jego slownig do pisania sms ludize troszke to denerwoje ale juz sie przyzwyczailem=P =)

  • 0

    101. ~hunter  2006-02-23 15:57:08  host: wr35.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel od roku i ani razu sie nie zepsuj ma fajne opcje i poprostu jest zajebisty...........

  • 0

    102. ~M_aaa  2006-02-25 09:02:41  host: akp17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja bede kupowac tą kome i bardzo sie z tego cieszę (= bo bardzo fajna koma :):):)

  • 0

    103. ~ja :)  2006-02-25 17:06:31  host: cfi47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten kom juz od ok.6 miesiecy i uwazm ze jest bardzo fajny robi dobrej jakości zdjęci i jest bardzo funkcjonalny !!! polecam wszystkim teraz jest juz pewnie za owiele mniejsza cene wiec tym bardziej zachecam warto go miec bo jest git!!!

  • 0

    104. ~  2006-02-25 19:11:39  host: 82.177.16.251

    zajebisty telefonik po prostu

  • 0

    105. ~pati  2006-02-26 10:23:21  host: aed218.internetdsl.tpnet.pl

    mam klopot zawiesila mi sie opcja personalizacja w menu ustawienia mozna to jakos odblokowac? prosze o odpowiedz

  • 0

    106. ~MostWanted  2006-02-27 09:36:17  host: gw3.eranet.pl

    TEn telefon nawet nawet ale nie to co samsung d600 mam samsunga i jest o wiele lepszy.

  • 0

    107. ~Belfedor  2006-02-28 19:15:09  host: sr3.interplanet.pl

    Hej udziska mam ten telefon juz jakies 5 miechów i jestem z niego zadowolony dziala jak powinien zdjecia w bardzo dobrej jakosci i moge powiedziec ze jest wytrzymaly przeszedl umnie duzo testów :P ale to przez przypadek polecam go pozdro

  • 0

    108. ~Ko$teK  2006-03-04 14:36:28  host: scom--z-CK-ATM.za.digi.pl

    telefon jest świetny!! mam go do wakacji i jestem zachwycony i nie chcialbym go zmieniac:D zdjecia i dzwonki sa tu ZAJEFAJNE!!:D:) kupujcie go bo za taka kase nic lepszego nie dostaniecie!!:)

  • 0

    109. ~tricku  2006-03-25 20:06:07  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    mam pyt. czy naprawde ten model ma mniej pamięci i slagsze dzwonki 16 glosowe niz model c650 prosze o odpowiedz

  • 0

    110. ~-marta-  2006-03-27 10:48:21  host: svfant7.it-net.pl

    a wy wiecie moze ze da sie na niej dzwieki nagrywac po 22sekundy ja jak kupywalam w mixie na 36 doladowan to zaplacilam 49 zl ale to bylo w wakacje teraz kosztuje 59

  • 0

    111. ~magda  2006-04-06 11:52:17  host: acpi180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od lipca, nie chcą mi dochodzić smsy i często nie można wysłać, wiesza się, był już reklamowany i co z tego nic nie naprawili, teraz kupiłam kabel na allegro i sie do niczego nie nadaje

  • 0

    112. ~izusia  2006-04-11 19:50:14  host: bgk164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja to bym chciala te motke se kupic ale w koncu nie wiem czy ma nagrywanie filmow czy nie pliska pomozcie

  • 0

    113. ~KrzychuZiom  2006-04-24 23:33:21  host: nat-200-26.globalconnect.pl

    Ja jeszcze nie kupilem tego fona ale mam zamiar jeszcze widzac takie opinie wasze ale szkoda tylko ze nie ma irdy a pamieci tez moglo by byc troszke wiecej

  • 0

    114. ~zbik1990  2006-04-29 22:15:11  host: chr149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIE KUPUJCIE GO MAM TAKI I ŚREDNIO SIE SPISUJE

  • 0

    115. ~jithgjf  2006-05-03 20:49:18  host: host-81-190-218-146.wroclaw.mm.pl

    na allegro 250 zl

  • 0

    116. ~:~BEACIA15  2006-05-10 14:14:00  host: actd231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CHCIAŁABYM PRZESYŁAĆ Z KOMÓRECZKI NA KOMPA ZDJĘCIA ALE NIE WIEM JAK TO ZROBIĆ. KABELEK JAKIŚ TAM JEST.

  • 0

    117. ~Iza  2006-05-14 14:00:02  host: ip-81-15-216-131.unregistered.net.telenergo.pl

    Mam ten fonik i jest spoko,chociaż mogło być lepiej... mała pamięć sms i zdjęcia dość słabej jakości:(

  • 0

    118. ~Adi  2006-05-23 12:28:15  host: aou34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja bedę sobie tego tela kupował , ponieważ jest zarombisty i nigdy się nie psuję .

  • 0

    119. ~gierek502  2006-05-24 14:23:53  host: abyw63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sorki, ale ja mam 2139 KB pamięci w standardzie!!!

  • 0

    120. ~Monika  2006-05-25 16:00:34  host: acgu231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie ten telefonik jest świetny! Mam go roczek i super się spisuje! Kilka razy zamieniałam się z qumplami ale doszłam do wniosku że nie warto bo i tak mój zawsze był najlepsiejszy!

  • 0

    121. ~Jack  2006-05-25 21:34:02  host: 213-238-86-242.adsl.inetia.pl

    Iza, za tą cene nie znajdziesz nic lepszego. Można miec "super" SE t610 z super ciemnym wyświetlaczemi i z super ciemnym aparatem, którym nie da sie fotografować, ani w dzień ani w nocy...

  • 0

    122. ~Adi  2006-05-26 21:41:15  host: asu234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on kosztuje w Plusie 149 zł bez zadnych zobowiazań . Ja se go za tyle kupię

  • 0

    123. ~  2006-06-02 22:29:07  host: bvb186.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten fon jeden dzien i narazie spoko!!! Zajebiste zdjęcia tylko szkoda że nie ma Irdy :(:( a tak to spoko!!! Polecam

  • 0

    124. ~nieważne  2006-06-03 11:48:46  host: bcu205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon.ODRADZAM.Zawiesiła się funkcja personalizacja i za każdym razem gdy chcę ją włączyć ucieka mi sieć.I wam też się tak zrobi po jakimś czasie.A na dodatek nudzi się po jakimś czasie bo ma bardzo mało fajnych funkcji.I ma 2 gry ale obydwie to piłka nożna!!!!Ma ładne zdjęcia to potwierdzam.Ale bardzo mało pamięci!!!I bardzo trudno zdjąć obudowę bo jest na ząbek.Można zmienić tylko tylnią obudowę!!I wchodzi tylko 14 smsów przychodzących!!!A jak się dostanie choćby 1 więcej to się go już nie odczyta bo za mało pamięci.Trzeba usunąć ze 3 żeby odczytać 1!

  • 0

    125. ~Karolek  2006-06-07 19:05:03  host: alf230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam na fonie 3231 k/b pamieci a w skrzynce odbiorczej z 80 wiadomosci ;]

  • 0

    126. ~karucha  2006-06-10 15:01:04  host: dix193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam motorole c651 i jest spoko! Tylko mało pamięci:( Szkoda,że nie ma bluetooth lub irdy:( Tylko, właśnie, po jakimś czasie personalizacja się nie włańcza:(

  • 0

    127. ~SeBa  2006-06-15 17:22:12  host: 80.51.241.154

    poprostu szajs !! bez video bez Irdy bez Mp3 1,5 MB pamieci

  • 0

    128. ~Diana  2006-06-17 08:25:08  host: 80.51.180.46

    Hej. Zgadzam się z opinią ~nieważne. Wymienił chyba wszystkie wady tego telefonu. Ja dodalalbym jeszcze to ze jest strasznie delikatny w sumie obrysowałąm go noszac w kieszenie ale tak bardzo ze odrazu stracil urok osobisty, wiem ze powinnam go nosic w jakims pokrowcu ale wtdy tak sie przyklejal do ekraniku ze nic nie dalo sie odczytac. Ale ogolnie za ta cene to takie male cudneko, nie kupicie nic lepszego za ta kase. A i warto dodac ze po wgraniu nowego softa telefonem mozna nagrywac filmy. Wiec warto sie pobawic.

  • 0

    129. ~Diana  2006-06-17 08:26:48  host: 80.51.180.46

    Do ~Karolek to przepraszam cie bardzo mozesz sie pochwalic jak tozrobiles ze miesci ci sie 80 smsow bo mi co najwyzej 21 i wtedy sie ciesze ze nie musze usowac zeby cos odczytac.

  • 0

    130. ~Zuzka  2006-06-17 11:41:56  host: bhk77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem szczęśliwą posiadaczką tego telefonu. Wbrew opiniom tu krążących mam odmienne zdanie. Elegancka obudowa, dobra cena(Mix Plus), bardzo dobrej jakości zdjęcia,dużo opcji... Nie zgodzę się z przedmówcami, można miać w nim wszystko, a wystarczą tylko odpowiednie programy i akcesoria. Wystarczy tylko trochę poszukać, pokombinować i wszystko jest możliwe!! Ja tak zrobiłam i mam teraz więcej pamięci, zdjęcia na podczerwień, dyktafon i pełno innych bajerów ;-) Gorąco polecam tą motkę, bo naprawdą warto!!! Naprawdę... :-) Zuzka

  • 0

    131. ~  2006-06-21 17:29:45  host: 217.153.99.178

    Ja narazie nic nie kombinowałem, a nawet nie mam o tym pojęcia. Wiem tylko, że telefon ma kilka wad... brak podczerwieni, która w tej klasie jest często spotykana... fatalnej jakości fotki, które robi aparat... (chyba że to wada tylko mojego modelu... :P )
    Poza tym trudno znaleźć do niej obudowę, a bardzo szybko się rysuje... No i jakby ktoś był uprzejmy wyjaśnić mi jak dokładać pamięć, jak sobie zrobić bluetootha itp. ;)
    Z góry dzięki :P :P
    ;)

  • 0

    132. ~frytka85  2006-06-29 11:21:08  host: system858917580.mtvk.pl

    felefonik całkiem fajny tylko musze co jakis cas goresetować bo nie moge wysyłac esków i ich wysyłać

  • 0

    133. ~bardzowazne  2006-06-30 17:47:08  host: abre181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wchodzi tyle sms-ow ile masz dostepnej pamieci!!!! Widocznie masz duzo zdjec i wiadmosci wysłanych....widac juz ci sie znudzila a nie znasz wszystkich jej opcji(np. usuwanie wiadomosci wyslanych)...pozdrawiam

  • 0

    134. ~ciekawska  2006-06-30 17:49:50  host: abre181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cos mi tu nie pasuje...przeciez ona odtwarza pliki mp3 :?:?

  • 0

    135. ~madzik  2006-06-30 20:58:29  host: czc122.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon i byłam z niego zadowolona z początku.mam go niecały rok a juz mam dzojstik popsuty,zawiesza sie,ma słabą pamięć.Nie polecam

  • 0

    136. ~gierek502  2006-07-02 19:42:42  host: abzi152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest do dupy. Raz mi spadł na podłoge i się połamał na kilkanaście części, a nawet wyświetlacz się połamał bo jest połączony z obudową. PZDR!

  • 0

    137. ~agatek  2006-07-03 21:43:02  host: blf152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Karucha ja mam ten sam problem.Personalizacja i coś jeszcze nie działa,w plusie powiedzieli mi ze to coś z oprogramowaniem.
    ALE dobija mnie MAŁO miejsca.Ale pozatym to ujdzie.I java sie nie chce ściągnąć...

  • 0

    138. ~glupia  2006-07-05 20:34:10  host: jarzyna.elektrosat.pl

    moj obecny tel to nokia 3510i planuje kupic wlasnie ten fonik ale nie wiem co to jest iRDA(niech ktos wytlumaczy);p ludzie nazekaja ale ja przy obecnym fonie bez tej funkci zyje.. chociaz fakt moj tel to zlom przy dzisiejszych bajerach.. pozdrofka

  • 0

    139. ~Mateyanu  2006-07-08 20:03:47  host: blm12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hahahahahahaha IRDa to jest podczerwień , do przesyłania danych !!

  • 0

    140. ~Czarnooka  2006-07-10 13:09:40  host: edo213.internetdsl.tpnet.pl

    fajny tel mozna zmienic obudowe latwo sie otwiera!!!!bo trzeba umiec wchodzi 20 sms-ow troche malo ale luz

  • 0

    141. ~roju  2006-07-15 00:25:21  host: aaye158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie czy muglbymi ktos pomóc mam ta motorkle jest swietna to prawde ale chcialbym wprowadzic troche zmian w niej czy muglby ktos podac jakas strone z nowym softem do niej i mam pytanko czy mozna sluchac na niej mp3 prawda duzo sie nagrac na niej nieda i czy da sie nagrywac filmy noi fakt brak jest blotoo i irdy niema na dodatek czy muglby mi ktos podac strone ze softem do niej bardzo was prosze ogulnie telefonik spox polecam.

  • 0

    142. ~paulina  2006-07-19 16:19:05  host: absy143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie rozumiem przewaznie kazdy pisze ze nie ma mp3 ludzie ona otwoza mp3 zuzka a jak ty sobie te bajerki dodalas plis powiec jestes(130)Polecan te kome paulina

  • 0

    143. ~Monika  2006-07-19 17:56:40  host: acgz2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie ten telefonik jest świetny. Mam go rok i choć mam możliwość nie chcę go zmieniać. Jedyną jego wadą jest to że nie ma irdy, no ale cóż, przecież wszystko ma jakieś wady. Naprawdę jest godny polecenia!

  • 0

    144. ~moniczq  2006-07-28 13:59:40  host: ejg67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sytrasznie mi sie zarysowała i nie mozna otworzyc klapki :[ do dupy!!

  • 0

    145. ~Szymek  2006-07-30 19:33:26  host: heyah20909-2.eranet.pl

    Bardzo fajny telefon. Mam w nim 3 mb pamięci i nie narzekam

  • 0

    146. ~frania  2006-07-30 21:47:49  host: pa219.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl

    ten telefon jest okropny, mam go poltora roku i jestem nie zadowolona. . .to fakt ze obudowa sie strasznie szybko rysuje, no i jeszcze ta personalizacja, robi potforne zdjecia, nie ma podczerwieni ani blutocza, strasznie jest wolny, i ma strasznie malo pamieci. . .

  • 0

    147. ~knd  2006-08-06 12:18:22  host: host-81-190-219-243.wroclaw.mm.pl

    jestem ciekawy ile taki telefon kosztuje?

  • 0

    148. ~swissi  2006-08-06 14:17:30  host: abtd167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej ja mam ten aaparacik od ponad roku i jestem bardzo zadowolona.... z wygody jaki daje ten tel i z baterii przedewszystkim. No i zdiecia tez robi fajne...

  • 0

    149.  2006-08-08 13:58:40

    Zuzka mam zamiar wlasnie kupic ten telefon.Napisz jak skad mialas te wszystkie programy zeby miec podczerwień itd??!!?? pzdr;))

  • 0

    150.  2006-08-08 14:44:11

    Zuzka mam zamiar wlasnie kupic ten telefon.Napisz jak skad mialas te wszystkie programy zeby miec podczerwień itd??!!?? pzdr;))

  • 0

    151. ~beti  2006-08-08 19:30:19  host: host-81-190-245-163.grudziadz.mm.pl

    spox ten fon właśnie go mam mały jes i ma dobry aparat

  • 0

    152. ~ewelka  2006-08-15 23:55:07  host: aak58.internetdsl.tpnet.pl

    Czy może mi ktoś powiedzieć jak zdjąć panel? BDzięki z góry;)

  • 0

    153. ~Ewelinka  2006-08-19 15:45:48  host: r1.interspes.pl

    mam ten telefon ponad rok... z poczatku byłam bardzo zadowolona mały ładny no i z aparatem... zdjęcia robi ok ale starsznie mało mam pamieci w skrzyne odbiorczej w nadawczej mogę trzymac po 100 sms a w odbiorczej tylko 20... i to nie jest pamięc ogólna.. nie wiem czemu tak się dzieje. Personizacja rowniez nie działa... właczam a tu lipa telefon jakby się resetuje... szczerze nie polecam go...

  • 0

    154. ~OLA  2006-08-20 00:00:10  host: vx42.internetdsl.tpnet.pl

    Powie mi ktoś czemu nie moge wysyłac smsow?!?!

  • 0

    155. ~kasia  2006-08-24 11:01:27  host: elf.4web.pl

    siemka!! mam ten telefon od roku i jestem cholernie niezadowolona;/ nikomu go nie polecam...te problemy z personalizacją i wysyłaniem smsów to wina oprogramowania też je miałam ale oddałam fon do naprawy i jest już dobrze...ale pojawiły się nowe problemy np. wysyłam 1 smsa a ktoś dostaje ich aż 19 czy 20 i trace kase, słaba bateria, zawiesza się, dzwoni lub wibruje cały czas mimo odebrania wiadomości czy połączenia i trzeba wyjmować baterie... i jeśli ktoś myśli o sprzedaniu tego telefonu niech nie nastawia się na duże pieniądze bo albo usłyszy "niestety my tych telefonów nie skupujemy" albo "moge dać za nie go najwyżej 80 zł" Pozdrawiam;)

  • 0

    156. ~feenux  2006-08-24 12:27:20  host: dhw65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy nie wiecie jak krecic filmy w motorolce c 651??

  • 0

    157. ~asienka  2006-08-27 13:51:20  host: ahw150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel nie ma kamery wiec nie mozna robic filmow:| a bynajmniej mi sie tak wydaje mam ten tel prawie dwa lata i jestem zadowolona. a jedyna wada moim zdaniej jest tylko mala pojemnosc smsow-20:( ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic:)

  • 0

    158. ~Karolina  2006-08-28 21:26:38  host: ip-213-17-131-228.netia.com.pl

    Mam ten telefon ponad rok i napoczątku owszem byłąm zadowolona ale już mi sie znudził ;/. Po 1 ma słaby wyświetlacz, nie ma irdy, ani dyktafony obecnie planuje kupić nokie 6111 i mam nadzieje e bede bardziej zadowolona

  • 0

    159. ~daro  2006-08-29 22:00:29  host: aczl58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie on moze miec na dzwonkach MP3 bo tam jakos tak pisze niezrozumiale

  • 0

    160. ~Mati  2006-08-30 15:26:37  host: ewz18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefon ta motorola ale niepodoba mi się

  • 0

    161. ~mazi  2006-08-30 17:49:37  host: host-81-190-236-215.chelm.mm.pl

    Ta motorola jest hujowa mam ja tylko dlatego bo rok temu zaje**** mi Sony Erika k300i i musiałem cos kupic a juz nie miałem kasy.Na szczęscie niedługo zakupie Sony E k750i TE TELEFONY WYMIATAJA oczywiscie mam na mysli SONY ERICSSONY.A tego gówna nikomu nie polecam.Nie można nim kręcic filmików i ma mało pamięci a i zdjecia na nim robione są po prostu hujowe nie wspominajac o tym ze nie moge otwożyc panelu chyba specjalnie tak zrobili bo w srodku ma pewnie trociny.O jak dobrze ze moja mama go teras nosi bo ja bym go chyba rozpie******.Naprawde radze NIE KUPÓJCIE TEGO TELEFONU.Sony Ericsson THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    162. ~MAZI  2006-08-30 17:57:40  host: host-81-190-236-215.chelm.mm.pl

    CHYBA NIE PRZYJELI MOJEJ OPINI BYŁA ZBYT SZCZERA I DRASTYCZNA

  • 0

    163. ~INKA86  2006-09-02 02:16:39  host: acps215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm...za bardzo nie jestem zadowolona, ale niestety go mam...;/ najgorsze to, że wczoraj zalał mi się chyba jakąś wodą i działa tylko jeden przycisk.....nie wiem co robic... przeczyściłam go, osuszyłam, rozkręciłam, skręciłąm....i jeszcze raz...i nic.... teraz ani sprzedac, ani nawet w komisie go nie zechcą.... ma ktoś może jakiś pomysł??????????/

  • 0

    164. ~pawel  2006-09-03 13:49:53  host: abuh29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi telefon pasuje :]
    Zdjecia robi takie sobie, trzeba sobie ustawic jasnosc najlepiej i nie uzywac zooma :( na kompie zdjecia wygladaja nawet nawet :)
    Jedyne co mnie denerwuje to tylko 2Mb pamiecie...
    Ogolnie z tej komy jestem zadowolony, odczytuje format .mp3 w przeciwnosci do nie ktorych Sony Ericssonów, odczytuje także format .amr
    Mma telefon juz rok, i musze go oddac na gwarancje poniewaz (napewno od kilku silnych upadków na asfalt) zawiesza sie przy mocnych wstrzasach
    Jakbym miał ten telefon ocenić to bym dał
    7/10
    +odczytuje formaty .mp3 i .amr
    +aparat dla ludzi ktorzy nie robia czesto zdjec jest dobry i przydaje sie aby upamietnic sobie jakas chwile
    +gdy wgramy zdjecie i jest za duze jak na nasz ekran mozemy je przewijac do gory na dol (czego w Sony Ericssonie nie mozna robic a wielka szkoda)
    -mało pamieci
    -ciezko znalezc sterowniki w internecie do tej komorki

    P.S.
    Telefpn jest dla takich uzytkownikow jak ja :)
    Ktorym nie zalezy na super extra sprzecie :) ale lubia miec swoje max. 4songi zawsz eprzy sobie i mozna bez problemu dzownic ;)
    (UWAGA!! MOJEMU ZNAJOMEMU TEN TELEFON STRASZNIE WOLNO CHODZI, A MI NORMALNIE, TPO CHYBA ZALEZY OD MODELU;)

  • 0

    165. ~wisnia  2006-09-18 15:10:55  host: egt18.internetdsl.tpnet.pl

    siema mam problem mam motorolle c650 i mam złe ustawienia mms nie moge sobi z tym oradzić czy ktoś może mi pomóc

  • 0

    166. ~ptaq  2006-09-22 17:25:05  host: emn1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co za lamy jak slysze ile problemow macie, ja go mam 1.5 roku i 0 problemow nie wime o co wam chodzi, spoko tel, brakuje tlyko podczerwieni...

  • 0

    167. ~Pawlo  2006-10-01 11:24:15  host: 83.2.77.177

    Jak się blokuje motorolę c650

  • 0

    168. ~Zuzka  2006-10-02 16:31:23  host: bdo182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pawlo blokujesz przyciskając jednocześnie przycisk "menu" i "*" a odblokowujesz tak samo. Polecam lekturę "Instrukcja Obsługi motorola c650" :-)

  • 0

    169. ~Bastek  2006-10-07 21:49:28  host: NAT-5.autocom.pl

    myślałem ze ten telefon jest lepszy!!!

  • 0

    170. ~Akolita  2006-10-12 09:54:20  host: ato142.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam z Motorolą C651 taki problem wysyłam smsa normalnie do 160 znaków a on mi liczy że wysyła 3 strony dlaczego ?! jak to zmienić ?

  • 0

    171. ~~Aga  2006-10-13 14:21:34  host: chello084010248069.chello.pl

    telefon mam od niedawna narazie jestem średnio zadowolona.Telefon ładny z wyglądu ma aparat i inne bajery ale jest mało funkcjonalny.Ma zbyt małą pamięć skrzynka odbiorcza smsow tez nie jest dla mnie zadowalająca bo ma zbyt małą pojemność,nie ma IRDA, bluetooth i dyktafonu.

  • 0

    172. ~Piecia  2006-10-16 22:29:51  host: abzn182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niewiem o co wam chodzi ja mam zamiar kupic jutro ten tel i zajebiscie mi sie podoba jest ładny i spoko dla prostych ludzi którzuy potrzebuja tylko zadzwonic a niee jakis bajer Pozdro...

  • 0

    173. ~jarkoOO  2006-10-24 11:13:30  host: eli235.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jest na poczatku fajny ale po pol roku pieprzy sie na maxa oprogramowanie pada i joystickiem to mozna sie po tylku podrapac

  • 0

    174. ~Belfedor  2006-10-27 17:48:02  host: fbt205.internetdsl.tpnet.pl

    witam all mam ten telefon juz ptrawie rok jestem zadowolony z niegobyl juz raz w naprawie ale prwnie to przez upuszczenie go z 1,5m na asfalt i poluzowal sie lut na glosniczki i trzeszczal tylko a tak to jest super narazie niemam zamiaru zmieniac telefonu bo jestem w pelni zadowolony z tego swietnie nagrywa audio ale szkoda tylko ze 22sek. ale jakosc jest super :D

  • 0

    175. ~Sweeper  2006-11-03 13:30:48  host: dos59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 1,5 roku jestem z niego bardzo bardzo zadowolony odczytuje format Mp3 a niektóre nowsze telefony ze wszystkim nie oddczytują!!!! Wada to szybko psujące sie oprogramowanie(personalizajca naszczęscie da sie to naprawic) brak Irdy i mała pamięc a ogólnie to jst spoko

  • 0

    176. ~Damiannn  2006-11-10 13:23:14  host: nat-gts-1.tcz.vectranet.pl

    Mam ta Motorole i nie jestem specjalnie z niej zadowolony. Po pierwsze juz musialem oprogramowanie wymieniac po drugie bardzo kijowe zdjecia wychodza niby ma 65 tys kolorow a sa bardzo blade chociarz mam najwyrzszy kontrast. Jak bym wiedzial jaki to telefon nigdy bym go nie kupil teraz zaluje i mam zamiar sobie kupis Sony Ericsson K310i

  • 0

    177. ~bujaka  2006-11-16 17:34:58  host: cmm95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tego fona mam nie caly rok i nie jestem zbytnio zadowolona.malo pamieci, brak kamery i podczerwieni.cieżko sie ściąga obudowe, zdjęcia słabej jakosci.osobiście nie polecam

  • 0

    178. ~luki  2006-11-18 17:35:39  host: eum79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest nawet spoko, ale zdjęcia są zbyt nie ciekawe , ale na kompie są robione jak z cyfrówki . Przez USB można na nią wgrać max 2 piosenki nawet, nawet . Nie polecam zbytnio tego telefonu , ale dla takich mało wymagających wystarczy.

  • 0

    179. ~  2006-11-24 08:14:06  host: abwb9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!Mam problem z tym telefonem!Działa wszystko dobrze,ale ... nie mogę go naładować.Kiedy podłączam kabel to tak,jakby go nie widział (ładowarka jest dobra bo sprawdziłam na innej v651).Czy ktoś wie,co może byc nie tak?

  • 0

    180. ~  2006-11-24 21:43:09  host: cka196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam fon od roku 2 razy zepsół mi sie dżojstik.NIE POLECAM!

  • 0

    181. ~l0l  2006-11-25 20:33:23  host: abty118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie niegadajcie to tele jest fajny a apropo Niewpisujcie kodow na kamerka albo dyktafon mi sie przez to fon zepsol

  • 0

    182. ~jucia7  2006-11-27 14:54:24  host: 213.192.82.226

    hej a wie ktos czy mozna do niego kupic gdzies tani panel??????i czy ma w koncu ten dyktafon i mp3????pozdrawiam

  • 0

    183. ~ilona  2006-11-30 19:44:31  host: 088156096069.stk.vectranet.pl

    ma ktoś oprogramowanie do motoroli c651??

  • 0

    184.  2006-12-07 12:07:30

    Dużo sie tym telem bawiłem u qmpla i sporo wiem nt.tego telefonu.Wyświetlacz nieduży,ale bardzo wyraźny.Fotki mogą być.Polifonia pomimo 24 głosów co wynikiem oszołamiającym nie jest brzmi bardzo ładnie lepiej nawet niż na soniaczach k300 a nawet k700.Odtwarzanie mp3 i amr wyraźne i miłe dla ucha.Obsługa bardzo wygodna.Do tego wszystkiego jest ładna:).Co do wad to praktycznie tylko brak irdy ani bt (chociaż to spora wada) i czasem mało pamięci.Ogólnie bardzo fajny telefonik jak na tą cenę a co do różnic między c650 i 651-OBA TELEFONY RÓŻNIĄ SIĘ TYLKO WYGLĄDEM-mi osobiście bardziej podoba się c650 ale c651 też jest ładna (zwłaszcza tył).Miałem do wyboru którąś z tych motek albo sagema x5-2 niestety wybrałem sagema z którym od początku mam problemy i męczę sie z nim ale niedługo sagem do *żyda* a ja wrócę do mojej kochanej i sprawdzonej firmy (wcześniej miałem c550-pomimo wielu wad telefon fajny).polecam:)

  • 0

    185.  2006-12-07 12:07:57

    aha a dyktafon jest w mmsach tylko do 22 s. ale jakoś dobra

  • 0

    186. ~natka  2006-12-18 21:07:38  host: efn122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ok. roQ i juz nie moge sie doczekac nowego, nie polecam nikomu tego padła :/ tragedia

  • 0

    187. ~aneczka aa  2006-12-21 15:18:58  host: bxv138.internetdsl.tpnet.pl

    czy w tym telfoniku jes odtwarzacz mp3??

  • 0

    188. ~pawel  2006-12-22 21:34:58  host: absr94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam banalne pytanie kupilem ten telefon mot c651 ale nie wiem gdzie sie zmienia na jakis dzwonek jak sms przychodzi bo chce inny ustawic niech ktos napisze jak i w co wejsc dzieki

  • 0

    189. ~RenKa*  2006-12-28 16:54:20  host: biz162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie powiem, ze jest dobry :P:P:P Co z tego, ze ładny?! Zacina się non stop, ludzie nie mogą do mnie dzwonić! Z SMSami ma ten sam problem, mogą dojść nawet za 2 dni!!! Nie polecam motoroli c651!!!!!!!!!

  • 0

    190. ~Dysia;*  2006-12-31 13:59:45  host: polsl7-1.rybnet.pl

    Ja ostatnio Mialam Motorole C651 i Była strasznie szajska aparat to nawet nie 1 mega piksel:/ co chcwile traciła zasięg:( jest okropna i mówię Wam nie Kupujcie Jej!!!

  • 0

    191. ~ja  2007-01-02 21:32:36  host: w3cache.modelina.net

    N I E P O L E C A M !!! w żadnym wypadku nie kupujcie tego telefonu. po 2 miesiącach użytkowania rowalił się wyświetlacz- tak sam od siebie zaczol pokazywac róznokolorowe paski i nic nie dzialalo. tydzień po tym strzeliło oprogramowanie. za jakis miesiąc zaczął sie zawieszać [nawet do 5 minut!] potem przestaly mi chodzic klawisze [1,3,5,7,9,0] a w międzyczasie oczywiście sms'y dochodzily do mnie i wysylaly sie około 2 dni. a niedawno strzeliła mi antena!!! brak zasięgu.

  • 0

    192. ~adam  2007-01-07 14:00:25  host: c181-60.icpnet.pl

    czy mozna gdzieś kupić nową motorole c651??????

  • 0

    193. ~Krzysiek_91  2007-01-08 15:42:07  host: dvr58.internetdsl.tpnet.pl

    telfon taki sobie najwieksze wady to mala pamiec i brak irdy i Bluetooth poprostu ten telefon to badziewie kto mial ten telefon teraz pewnie zluje ze go wogole kupil pozdro 4all / najlepszy tel to SE k800i :D:D:D:D

  • 0

    194. ~niania  2007-01-17 12:15:59  host: dhk150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam was powiedzcie mi dlaczego nie dochodza do mnie smsy i nie wysyla ? prosze o odpowiedz

  • 0

    195. ~Marttyna  2007-01-17 16:13:34  host: eci92.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz prawie 2 lata i powiem szczerze ze jest nawet dobry . Jedyna ogromna wada tego telefonu to bateria! zapewne jak w kazdej motce trzyma bardzo krotko bo mi tylko 3 dni :(( no ale tak ogółem dobry telefon spadł mi bardzo wiele razy i nic mu nie jest:-)i nie piszcie ze to wielkie gówno bo jest bardzo wytrzymały i dobry! szukam na niego kupca a sobie chcialam kupic motke L6 ale nie wiem juz sama czy ta l6 jest dobra bo po przeczytanbiu co niektorych komentarzy to mam wontpliwosci chocaiz wiele komentarzy bylo bardzo pozytywnych. moj kumple ma ten fonik i jest z niego zadowolony wiec mam nadzieje że i ja bede :) jesli ktos miał miedykolwiek doczynienia z motka l6 niech pisze czy warto kupic ;)) a co do tego koma c 651 to jest dobry ale tak szczerze teraz odrazdzam wam go kupic bo jest wiele lepszych fonikow a tego sie poprostu nie opłaca bo nie ma ani bluthue ani podczerwieni irdy czy tez odtwarzacza mp3.jedyne co ma to aparat foto i true ton i to wszystko ... pozdrawiam :D

  • 0

    196. ~ada  2007-01-18 19:37:26  host: n04.satfilm.pl

    hej mam ten telefon już rok jestem z niego zadowolona ale nie mogę nigdzie dostać takiego panelu orginalnego nie wiecie gdzie mogę taki zanleśC????pozdro:*

  • 0

    197. ~ada  2007-01-18 19:38:30  host: n04.satfilm.pl

    hej mam ten telefon już rok jestem z niego zadowolona ale nie mogę nigdzie dostać takiego panelu orginalnego nie wiecie gdzie mogę taki zanleśC????pozdro:*

  • 0

    198. ~*B@S!@  2007-01-19 13:45:24  host: dxv125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema ludzie nie polecam tej komy to zwykłe badziewie;/ joystick si psuje.. i wogóle kupowiaty jest ten tel..;/;/ żałuje że go kupiłam;/

  • 0

    199. ~P4Bl0s3k  2007-01-19 19:19:21  host: ch210.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam 2 latka ten fonik. Jest nawet spox, dobrze sie smsy piszei wyraznie slychac jak do kogos dzwonisz. Z joystickiem ani jednego problemu. Teraz chyba kupie se motke e2. Jest zaje***ta

  • 0

    200. ~Ola  2007-01-28 15:46:30  host: vx42.internetdsl.tpnet.pl

    nie chcą mi sie wysyłać smsy wie ktoś może co zronbić ? bo już drugi raz mi sie to zdarzyło wtedy poszłam do plusa i koleś mi ocś w ustawieniach pogrzebał i było ok ktoś wie co trzeba zmienic w ustawieniach zeby dało sie wysyłac smsy? ??????????

  • 0

    201. ~Niewiadoma  2007-02-06 12:03:43  host: xdsl-6383.walbrzych.dialog.net.pl

    Może z wyglądu jest atrakcyjny, ale nic poza tym! Ma go moja siostra i koleżanka. Jest po prostu do kitu. Ciągle łapie zwiechy, smsy potrafią po kilku dniach przyjść. Wyświetlacz też nie jest najlepszy;/ Ale to da si jeszcze przeżyć. Najgorsze są te zawiechy;/ NIE POLECAM!!!!

  • 0

    202. ~adam  2007-02-09 20:27:04  host: eeh37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LUDZISK ZAPOLA MI SIę KOMUNIKAT SKONTAKTUJ SIę Z DOSTAWCO CO ROBIć

  • 0

    203.  2007-02-23 13:17:42

    Mam ten telefon juz ponad rok i raczej nie polecam nikomu;/ Istny szajs bateria trzyma jakies poltora dnia niedawno padl glosnik i nie idzie go naprawic za zadna kase tak samo z zasilaniem laduje sie tylko na slowo honoru;/ Czesto ma zwiechy no i rzeczywiscie czasami nie dochodza esy po klika godzin.Jedyne plusy telefonu to to ze robi dosyc dobre zdjecia no i polifonia tez nie jest najgorsza czysty dzwiek:) Ehh ale mimo to nie polecam moze telefonik jest zgrabny i poreczny ale poza tym to SHIT.Pozdro

  • 0

    204. ~mqna  2007-02-25 18:56:31  host: host-173-138.ds.tu.koszalin.pl

    Mam telefon juz prawie 2 lata... Cóż jestem zniego zadowoliony na tamte czasy jak go kupowałem to był bardzo dobry telefon za mało kase z mp3 i aparatem... Mały funkcjonalny i wytrzymały.... Co do wad mała pamieć 2.2mb to strasnie za mało zdjecia 0... Mała pamieć na sms...3mpix nawet ładne ale nocą nie waro robić... w porównaniu do innych motorol z tamtego okresu wyświetlacz jest kiepskiej jakości... Osobiście jestem z niego zadowolony...

  • 0

    205. ~hello  2007-03-04 10:33:52  host: abue35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do bani! mam go rok, w wakacje zepsuł mi się guzik sterujący,a teraz soft poszedł! plus jest tylko jeden że jest na niego 24 miesiące gwarancji i moge go jeszcze oddać...

  • 0

    206. ~  2007-03-04 15:10:50  host: beo109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba was wszystkich pojebalo bo takie opinnie wystawiacie ze chce sie wam zajebac pipy wy jedne, a telefon nie jest najgorszy wystarczylo by wiecej pamieci, a ze jest awaryjny to prawda z tym ze gowno prawda

  • 0

    207. ~  2007-03-04 15:13:15  host: beo109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    teleofn jet bardzo dobry i to nie prawda ze jest awaryjny, poprostu zalezy jak sie go sie uzywa bo zaden nie przezuje za dlugo jak sie go bedzie traktowac jak traktowali go zapewne ci %@#$%@#$%@#4 powyzej

  • 0

    208. ~virus  2007-03-15 17:46:46  host: vlan.efekt.net.pl

    powiem wam tyle ja mam se d750i ale miałem tą motorolke i działa bez problemu nawet teraz niewiem co wy z nią robicie pozdrawiam

  • 0

    209. ~sendy  2007-03-25 10:48:02  host: host-81-190-60-63.lublin.mm.pl

    mam tą motke dwa lata bardzo fajny fon jeśli ktoś nie jest szpanerem. zepsuł sie 3 razy ale wtedy dałam do serwisu i dostałam nowiutki i od tamtego czasu czyli rok i 6 miesięcy jest git. jedyny problem to to że nie da sie go bezproblemowo podłączyć do pc ale da sie to przeżyć smsy bez problemu ogólnie telefon dla 35 letniej kobiety (ja mam 16) ale za tydzień dostane nokie 3250 nawet żal mi sie rozstawać z moją motorolą ale taki jej los. telefon fajny w skali 1-10 daje 7

  • 0

    210. ~sylwus  2007-03-28 08:28:55  host: podolany-i4.p-s-inter.net

    ten kom to masakra niedlugo bedzie jak mam go 2 lata popsol sie 2 razy tylko raz mi naprawili a 2 raz stwierdzili ze niby moja wina... jojstik dziala mi tylko w lewo a jak ma dobry dzien to jeszcze w gore...nie moge dostac nigdzie sterownikow... masakra i jeszcze raz masakra... jesli nie musicie go miec to nie miejcie ja jestem jego niewolnica jeszce przez rok :(

  • 0

    211. ~wymagajacy  2007-03-28 16:15:53  host: acoz162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 2 lata i nie jest taki zly Najwiekszym jego plusem to MP3 i calkiem dobry aparat :) Minusem zas jest bateria ktora przy intensywnym uzytkowaniu trzyma 2 dni albo krócej...

  • 0

    212.  2007-04-04 16:16:30

    ja narazie mam ten telefon:) juz 2 roczek bedzie we wrzesniu;D ogolnie ma wiele wad jak kazdy telefon, ah niektorzy uwazaja ze te SE telefony idealne:/ brr:/ tak i czyni z nich idelne to ze w kazdym psuje sie Jojstic:/ mialam juz pare SE!!!!!!! i zaden powatrazam zaden!!!!!! nie byl na tyle dobry zeby ktos pisal ze jest najlepszyu na swiecie! to telefon bajerowny! ale jak kazda zabawka psuje sie i nudzi! ajk widze Tych pop*edolonych fanów SE!!! w Które wiecej kasy sie wkłada niz sie go ma! :/ Nie odpisujucie nawet bo mnie nie interesuje co kto msyli o tym co tu napisałam!!! Nareszcie moge gdzies o tym napsiac!!!!!!!!!!

  • 0

    213. ~JA2223  2007-04-06 13:32:18  host: ejp66.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest super niemam z nim zadnych problemów. Telefon jest bardzo wytrzymały bateria trzyma ok 4 dni. super wychodzą zdięcia i super pisze się sms-ki.

  • 0

    214. ~Pablo  2007-04-13 12:15:33  host: 91.150.161.3

    właśnie stje przed wyborem kuoić czy nie doradźcie mi :) plis

  • 0

    215. ~Pablo  2007-04-13 12:38:14  host: 91.150.161.3

    to wam powiem ze wam powiem że wam nic nie powiematak wogle opłace sie kupic ten telefon

  • 0

    216. ~karola  2007-04-25 13:24:53  host: acqg56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie gdzie znalezć sterowniki do tego koma???? pliska pomurzcie!!!!

  • 0

    217. ~dalton7  2007-04-26 15:09:39  host: cix153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka kto wie z jakiej strony wziasc kod do zdjecia sim-locka z motoroli c-651?? Jak by ktos wiedzial to prosze o przeslanie adres tej strony na moj nr gg 9676719 bardzo prosze moze byc nawet strona platna aby tylko nie w serwisie!!! Dzieki

  • 0

    218. ~lol  2007-05-06 09:43:24  host: dnd159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi sie dawniej tez ten fonik zawieszal, a smsy przychodzily 3 dni pozniej. od czasu od kiedy wcisnelam, zeby nie personifikowal to wszystko mi dziala ok:)

  • 0

    219. ~ggg  2007-05-06 18:31:47  host: 83.68.81.18.ostrow81.tnp.pl

    dla mnie fajny mam juz go prawie od 2 lat, czasdem sie przycina ale to raczej na mrozie. Ładny wytrzymały. Ostatnio wgrałam se pare mp3 wielki plus :) . Najgorsza jest pamiec smsow przychodzacych... tylko 20 lipa. Daje mu 8 na 10 pkt :)

  • 0

    220. ~red  2007-05-15 22:40:07  host: host-d9adab5c.elsat.net.pl

    Mam ten telefon dwa lata i moze ze trzy razy sie zawiesil na poczatku, wszystko dziala jak nalezy, a bateria oryginalna trzyma 5 dni. Jedyna wada to troche zamała pamiec i to, ze w sloncu nic nie widac.

  • 0

    221. ~  2007-05-31 22:02:07  host: fhc35.internetdsl.tpnet.pl

    telefin jest do kitu!Wszyscy sie ze mnie smieja ze ja mam taki zlom!Bateria trzyma 20 min. Czasem nie da sie go doladowac!Strasznie dlugi sie laduje

  • 0

    222. ~Parykomiej  2007-06-04 19:34:21  host: w3cache.srg.vectranet.pl

    to jest najlepszy telefon na swiecie:) mialem okazje wymienic go na k750i lub na k800i z doplata 50zl... nigdy wrzyciu... ten fon jest lepszy od tych wszystkich np.k00i, W850i... to przytej motorolce szajs!!!

  • 0

    223. ~byku kalisz  2007-06-05 13:54:53  host: host-89-228-193-30.kalisz.mm.pl

    ja wlasnie ten telefon zamowilem z allegro i mysle ze bedzie zajebisty mp3 ale do dupki ze tak malo pamieci a wy pierdolicie ze gowno macie najebane pod kopują

  • 0

    224. ~byku kalisz  2007-06-05 13:56:53  host: host-89-228-193-30.kalisz.mm.pl

    za takie pieniadza telefon z mp3 to jest zajebista sprawa!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    225. ~byku kalisz  2007-06-05 13:58:31  host: host-89-228-193-30.kalisz.mm.pl

    to ile to ma wkoncu pamieci 1.9mb tak jak tam pisze czy 2.2mb czy mogl by ktos mi powiedziec?????????????

  • 0

    226. ~lol  2007-06-07 17:32:02  host: dnc76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy niektorzy przypadkiem nie przesadzaja?? nie wiem jak wam, ale mi bateria trzyma dlugo:P Niewielka pamiec to fakt;/ Aaa i cos jeszcze wam powiem, bo za pewne wiekszosc z was ma w plusie: jak przychodzi sms z oplata za smsy i mmsy, to wylaczajcie telefon od razu po takim komunikacie. Jak nie przychodza smsy to wtedy rozladujcie go do konca[az sam padnie]. Pzdr;)

  • 0

    227. ~zxc  2007-06-09 23:21:44  host: eil51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to co ty robisz z bateria ze ci 3 20 min nie gadaj juz głupot. ja mam ten telefon 2 lata ładuje sie do pełna w 1.5h i trzyma co prawda 4 dni ale jestem z niego zadowolonu. Jest wytzrmały! Spadł mi z 6 pietra co prawda na trawe ale mi nadal działa i jest ok... Co prawda obecnioe sa juz lepsze teklefony i niedługo sobie zmienie na motke L7 ale jak na telefon co wiele przeszesł to jest super!!

  • 0

    228. ~anulka813  2007-06-11 14:55:00  host: acme152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gowmo nie telefon.... malo pamieci.. problemy z ladowaniem... czesto sie zawiesza... a ja chce V3 :(:(:(:(:(

  • 0

    229. ~paweł  2007-06-19 22:11:11  host: f117.osiedle.net.pl

    Telefonik całkiem fajny . ego zalety to przedewszystkim wytrzymałośc - nie zlicze ile razy mi upadł na betonz piętra , rzucałem nim i nic :) jakby był ze sali . Wady to mała pamięc tlyko 1,9 mb , aparat jak aparat w końcu ma już kilka lat , no i skrzynka odbiorcza 20 wiadomości ;/? zonk , szkoda też że nie am irdy . Pozatym mi działał bezawaryjnie . pozdro

  • 0

    230. ~ciuuu  2007-06-23 12:52:29  host: 088156109054.stk.vectranet.pl

    Nie kupujcie tego telefonu, bo to jest czyste gówno. Nie wiem, jakim cudem zepsuły mi sie klawisze, tzn. klawisze sa dobre, tylko ta płytka.. nie wiem, co sie porobiło. Nie warto go kupowac!!!!!!!

  • 0

    231. ~embudos  2007-06-29 10:41:11  host: abka1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on nie ma mp3 tylko dzwonki real , a to jest różnica.jak na 1,9 mb zmieści się plik mp3??????sam mam ten telefon i spoko.

  • 0

    232. ~Kasia  2007-07-02 15:42:55  host: acag227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik jest ok ,ale gdy wchodę w ustawienia i personalizacja to zawiesz się i szuak siecie nie wiem co jest

  • 0

    233. ~Ja xD  2007-07-02 20:13:10  host: bdk89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go 1 dzien po reklamacji bo moja siora wylala sok na joystick i wybieral sam opcje:/ mi sie podoba wyglad spoko, waga spoko, glosnosc tez ;) Wedlug mnie oplacało sie go kupić a ciuuu bawił sie w złomiarza ja nie mialem zadnych klopotow z plytką.wszyscy ktorzy mowia ze to jest szajs lub ze to jest do dupy widocznie maja nierowno pod sufitem. pozdro dla tych co mysla ze to super koma!!

  • 0

    234. ~she  2007-07-09 20:10:07  host: host-81-190-146-79.olsztyn.mm.pl

    mi też się zawiesza na opcji personalizacja, ale jak na telefon który mam już ponad 2 lata jakoś się trzyma, a niedługo motka v3

  • 0

    235. ~niezadowolona  2007-07-12 20:19:48  host: auz91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam nie równo pod sufitem ?? Zawiesza mi się !! Smsy dochodza z dużym opóźnieniem. Pamięc do dupy. kilkanaście wiadomości w odbiorczej. Może po upadku się nie psuje ale bateria i część obudowy odpada... Nawet w komisach go nie chcieli !!! Maaamo !! ja chce nowy telefon ! ;(

  • 0

    236. ~grzesiek82q  2007-07-14 09:45:39  host: ecr220.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon z salonu i juz bede oddawal go 3 raz do naprawy przez galke a zacina sie czesto. Plus to bateria trzyma 3-4dni

  • 0

    237. ~Emila  2007-07-16 13:46:40  host: jawor.jaw.vectranet.pl

    no mi tez smsy przychodza z opoznieniem... denerwujące to i do tego pamieć smsów do dupy ale daje rade Ogólnie spoko do "lol" jak niby to zrobilas ze juz Ci smsy normalnie przychodzą?

  • 0

    238. ~daria  2007-07-22 16:54:00  host: aaye24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie esy niespóźniają ale ten kom to do kitu zdjęćia niewyrazne jakieś pojebane.. kupilam go za 622zł. i pare groszy a za takie pieniądze mogłam se inny wzionc i bateria mi siada tak gdzieś mam naładowany od 8:00 do 19:00 a dalej.. ale se jade do komisu bo mi dali by za niego 300 zł. ze wszystkim z kablem USB tylko że CD niemam do niej i sie nieda zgrywać bez płyty do dupy

  • 0

    239. ~Martyna  2007-07-23 09:49:13  host: awv53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na te czasy to juz badziew jak cholera nie kupujcie zainwestujcie w lepsze nie ma MP3 tylko dzwonki real :*

  • 0

    240.  2007-07-28 18:54:44

    hahaha, 1,9mb i mp3?? Moja babcia go ma, joystick nie chce chodzić i się sam naciska,ten telefon jest słaby,zobaczcie co to jest Benq-siemens ef81 lepiej

  • 0

    241. ~Frutti_8  2007-07-31 11:41:21  host: inet-a1.makronet.pl

    Ja mam ten telefon od 2 lat i uwazam ze jest świetny. Szkoda ze tylko 20 smsow sie miesci. Ale co z tego ze ma tylko 1,9 mb pamieci ? zmiesci sie na nim wiecej zdjec niz w noki. Mi tez sie kiedys personalizacja zawieszała i oddalam go do naprawy. Juz wszystko ok. A jak smsy nie dochodza to wystarczy go wyl i wł. A z tą opłata za smsy to wystarczy wejsc na strone plusa i tam jest kod, ktory umozliwia sprawdzanie stanu konta caly czas i nabieżąco. A bateria sie szybko ładuje. Nawet jak juz jest napis ze "bateria rozładowana" to jeszcze trzyma z 2 godz. Odczepcie sie od tego tel. JEST ŚWIETNY :) !!!

  • 0

    242. ~  2007-08-01 15:40:47  host: beb60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od dwoch lat kupilam do niego kabel i plytke ale nie da sciagac tapetek i dzwonkow z kompa... esy tez mi sie spozniaja a czasami wogle nie dochodza i kumpele sie wkurzaja ze im nie odpisuje... jak go kupowalam to mi powiedzieli ze sie da nagrywac filmy ale sie nie da... nie lubie tego telefonu... mam zamiar kupic sobie lepszy... pozdro:)

  • 0

    243. ~Darcia  2007-08-11 10:47:16  host: siec.realestate.net.pl

    Ja mam ten telefon jakoś od czerwca, kupiłam od koleżanki. Jest spoko jeśli chodzi o funkcje, co prawda ma małą pamięć skrzynki. Ostatnio zepsuł mi sie joystick i sie zawiesza na personalizacji, a nigdzie mi go nie chcą przyjąć do naprawy bo powiedzieli ze sie nie opłaca go reperować;d Kabel USB mam, wszystko działa bez zarzutów, a oprogramowanie czy jak to sie zwie(nie wiem ;d) to z internetu ściągłam, wystarczyn poszukać w google ;] Pamięc ma chyba 3.0 mb po skasowaniu wszystkich obrazków i muzyki, z której i tak nie korzystałam. Także polecam ten telefon ;d

  • 0

    244. ~Anulka  2007-08-16 14:08:35  host: abgz117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam ten telefon 2 lata... Ani razu nie dawałam do naprawy, mimo, że teraz mi się joystick popsuł :/ Nie zawiesza mi się w personalizacji,ale za to esy później dochodzą... Czasem nawet z trzydniowym opóźnieniem i to jest wkurzające! Nie wiem czemu, ale nie lubię tego telefonu... Dzisiaj jadę po nowy (Sagem My411x) a ten oddaję mamie... Ciekawe, czy nauczy się z niego korzystać...

  • 0

    245. ~*Iskierka*  2007-08-23 17:38:27  host: c148-240.icpnet.pl

    ja ma ten telefon od niedawna i wszystko mi w nim pasuje ale jak chce coś ściągnąć to mi się nigdy z WAP'em nie chce połączyć;/

  • 0

    246. ~Norbert  2007-08-29 21:17:14  host: bcz217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tel. i u mnie pamieci ma 1,3 mb wie ktos jak rozszerzyc ta pamiec?? i Ten tel. ma mp3. Wejdzie na niego ok 10 min piosenek jezeli sie tylko umi zmniejszyc rozmiar pliku.

  • 0

    247. ~Norbi  2007-08-29 21:42:16  host: bcz217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja ten tel. juz ponad dwa lata i juz mi bateria nawala trzyba gora 2 dni. Mp3 wchodzi bez problemu tylko trzeba zmniejszyc 'wage' pliku. i mam w nim pamiec tylko 1,3 mb. Da sie ja jakos rozszerzyc???:(

  • 0

    248. ~=) misia  2007-08-29 21:44:23  host: got210.internetdsl.tpnet.pl

    ja miałam ten telefon ok 2 lata i wszystko było ok tylko że mi go ukradli =D jednym słowem mocne te c 651 =D

  • 0

    249. ~anetka  2007-09-09 15:32:17  host: aou11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez mialam ten ten 2 lata i tez mi ukradli:( ale dzieki temu mam motywacje zeby kupic nowy. z doswiadczenia moge powiedziec ze ostatnio joy zaczął mi sie zacinac, mialam problem z ladowaniem, gubil zasieg, szkoda ze nie mial bluetooth. ogolnie tel ok dla niewymagajacych

  • 0

    250. ~Milutka:)  2007-09-11 19:16:09  host: ees58.internetdsl.tpnet.pl

    Darcia może podałabyś mi linka gdzie ściągnęłaś sterowniki do motoki...szukam już parę dni i mnie kurrr.... bierze...:((

  • 0

    251. ~deritv  2007-09-11 20:04:32  host: 195.117.171.194

    ludzie ten fon ma ponad 2 lata a wy po nim jedziecie jakby byl najnowszy i wielki niewypal. Teraz to go kupisz za 60-100zl za taką cene telefon z aparatem, kolorowym wyswietlaczem, i wejsciem USB?? wg mnie to telefon jest spoko jak na taka cene a ci ktorym on nie odpowiada niech doplaca i se kupia nokie 3310 ktora co ma?? no wlasnie. Pozdr

  • 0

    252. ~asia  2007-10-07 16:41:23  host: 77-253-139-134.adsl.inetia.pl

    niechce powtarzac po niektorych ale ja tez tego fona mam od ponad 2 lat:)))z sms-ami to poprostu masakra ale personalizacja nie zawiesza mi sie bateryjka tez juz wymienka( no ale telefonik ma juz 2 lata wiec cudu niewymagam) jesli chodzi o zdjecia to tez szkoda gadac no ale juz dosc w koncu kupie nowy; Samsunga SGH-L760...dobry jest???

  • 0

    253. ~marcin  2007-10-15 11:43:04  host: cxq82.internetdsl.tpnet.pl

    niewiem co wy od nigo chcecie, jest zajebisty

  • 0

    254. ~aaa  2007-10-20 12:33:13  host: aabz119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuszałem ze jakoś mozbna w nim odblokowac aparat aby nagrywał filmy ktoś wie jak?

  • 0

    255. ~Niezadowolona:(  2007-10-21 14:47:51  host: abhw248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to jest gorszy szmelc niz pierwszy telefon na swiecie, ktory byl wielkosci walizki!!!! Pamiec do dupy, aparat jeszcze gorszy, MP3 nie ma, bluetootha nie ma, joystick sie zacina, kamery nie ma, sms po czasie dochodza, nie kazdy sie moze dodzwonic, jednak ma jedna zalete: nie rozwala sie jak sie nim np: walnie o sciane (wyprobowalam to=D).Ja mam ten telefon juz 3 latka:/ i przez te 3 lata byl w naprawie 5 razy!!!! Ladowarka mi sie zrabala, w ogole nie chce ladowac;/ Ogolnie telefon (jezeli mozna tak to nazwacxD) jeste do DUPY!!!!!

  • 0

    256. ~Krytyk  2007-10-21 14:49:58  host: abhw248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    GORSZEGO ZLOMA SIE NIE DALO WYPRODUKOWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    257. ~Kasikakao  2007-11-03 13:02:04  host: acyi200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi się ten telefon podobał i żałuje że go sprzedałam ....

  • 0

    258. ~oola  2007-11-03 17:14:36  host: ip83-230-23-6.e-zabrze.pl

    Wiem, o co chodzi (niestety) Ale nie jest taki zły, chciaż te sms-y są wkurzające... Co 5 minut muszę g wyłanczać!!

  • 0

    259. ~psz  2007-11-11 09:59:07  host: dynamic-62-87-215-1-191.ssp.dialog.net.pl

    Jak ktos wie gdzie mozna dostac joystick do niego to bede wdzieczny:) Pozdrawiam

  • 0

    260. ~no_name  2007-11-15 21:11:20  host: 213-238-104-235.adsl.inetia.pl

    Ten telek jest ŚWIETNY :). Ani razu nie był u naprawy (a już go mam 2 latka). A przedtem miałem Nokie 2600 i ona 2 razy u naprawy była (1 raz była po pół roku a 2 po roku [płyta główna i takie tam])!!! MOTKA C651 GÓRĄ!!!

  • 0

    261. ~kinia  2007-11-23 19:16:40  host: god130.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon już 3 lata i jest spoko tylko kiedyś zawieszał mi sie na presonaliach ale później wszystko wrociło do formy.Szkoda tylko ze niewiedziałam że jest w nim mp3.Słyszałam tesz że jest wideo,i niewiem co o tym sądzic,ale niedługo bede miec kabel usb i się zobaczy.pozdro dla wszystkich posiadaczy:)

  • 0

    262. ~:)  2007-11-25 09:35:43  host: fgy10.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 3 lata i musze powiedziec ze nie jest az taki zły ale aparat ma kiepski niedośc ze mi sie zepsuł to jeszcze robił liche zdjecia :( i w słoncy słabo widac :/ a tak to nawet spoko jest :) ja jestem z niego zadowolona :) ale nie polecam go teraz ;d są lepsze

  • 0

    263. ~  2007-11-26 20:26:39  host: 194.181.131.226

    według mnie ten telefon jest spox jeśli jest potrzebny tylko do dzwonienia i wysyłania sms-ów mam go już 2 lata

  • 0

    264. ~sylwia  2007-11-28 20:40:11  host: 194.181.131.226

    według mnie dobry telefon dla osób którym fon jest potrzebny tylko do dzwonienia i wysyłania sms-ów.mam go już dwa lata i tylko joystick mi się zacinał:/

  • 0

    265.  2007-11-30 16:15:55

    mam ten telefon 10 lat i sprawuje sie extra.....ani razu sie ni zawiesił ani popsuł.Jest swietny. Włozyłem do niego karte 25gb i wszystko chodziło oki. Bluetooth ma zasięg 1000km a irda 250m. Dostałem go od taty który słuzył mu prze 20 lat. Mp3 jest zarąbiste. Zmieści sie w nim nawet 999999999999999999999999 piosenek to tyle. Jedyna wada to to ze czasem dzojstki sie wali ale to 1 na 20 lat ;_)

  • 0

    266. ~motorola651  2007-12-01 20:51:42  host: buw128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi chodzi luks wszystko dobrze:P lobię ten telefonik jest poręczny i fajny

  • 0

    267. ~patruk16  2007-12-03 12:45:12  host: cxq82.internetdsl.tpnet.pl

    do bani

  • 0

    268. ~gosc  2007-12-04 20:01:29  host: bui24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam telefonu. mały wyświetlacz mało funkcji slaby aparat.

  • 0

    269. ~mateusz  2007-12-07 22:26:01  host: 82.160.6.130

    czego ja sie tu dowaiduje ;d mam ten telefon już trzeci rok a niesłysząłem żeby tu były mp3 moze mi ktos powiedziec gdzie tu jest mp3 ?

  • 0

    270. ~asienkaa  2007-12-12 15:50:41  host: 80.50.235.34

    telefonik fajny miałam go troszkę czasu ale niestety wyprałam go w pralce i tego nie wytrzymał;P ale był oki poza małą pamięcią ;]

  • 0

    271. ~  2007-12-13 18:20:12  host: abky13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten delefon i radze go nie kupywac bo nie jest za dobry

  • 0

    272. ~masqi  2007-12-21 14:59:34  host: 213-238-108-36.adsl.inetia.pl

    2 lata i prawie bez problemow. Joystic mi sie troche zaczal zacinac, to wyczyscilam klawiature cala. Nie wymienialabym go, ale zalalam czyms glosnik. Bateria trzyma naprawde dlugo, spokojnie tydzien bez ladowania wytrzymuje :)

  • 0

    273. ~...  2007-12-29 04:44:34  host: 78.151.138.99

    masz racje...1.9 mb, to mp3 musialy by zajmowac 100 kb zeby bylo dobrze...zamiast tego telefonu polecam motke e398,slot kart pamieci,mp3(glosno i dobrze gra)po bokach fajne lampeczki ale jak sie ma na niej duzo piosenek to wolniej chodzi i dluzej sie wlaczaja posenki

  • 0

    274. ~seba  2008-01-10 21:16:44  host: 195.116.171.1

    mam ten telefon pierwszy dzien i nie mam pojecia jak ustawic dzwiek sms-a moze mi ktos pomoc?

  • 0

    275. ~roadway  2008-01-11 21:45:07  host: multinet-1-19.kal.pl

    @seba Ustawienia > Dzwonki > bedziesz miał np. Profil: Głosny, zjeżdzasz w dół na Głośny i Zmień, dalej będziesz już wiedział co i jak. Telefon tez mam :) Taki sobie, za pre tygodni jak będę miał trochę więcej kasy, to kupuje K800i :)

  • 0

    276. ~c651  2008-01-13 16:26:38  host: aazn119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam mp3 piosenke przez kabel,która trwa ponad 4 minuty i zajmuje 400kb

  • 0

    277. ~asiaa  2008-01-20 17:22:43  host: dva194.internetdsl.tpnet.pl

    No telefon ogólnie fajny, tylko szkoda że nie ma IrDY lub Bluetooth. Czasem JoyStick się przycina ale wystarczy przeczyścić. Polecam.

  • 0

    278. ~navas  2008-02-23 14:23:45  host: dua224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fon około 4 lata kupiłem go nowego w salonie za 400zł teraz kosztuje 149zł . Jest wytrzymały ale po roku urwało mi sie ten nacisk ktory sie otwiera i komurka gdy spadnie to wpada obudowa z bateria cięzko go sie otwiera. Bateria trzyma mi ledwie 2 dni nie mam mp3 . 4 lata temu to był dobry fona ale teraz to szajs

  • 0

    279. ~patrio  2008-02-29 16:05:55  host: 87-205-251-29.adsl.inetia.pl

    Nie polecam tego kitu!! Telefon do ->BANI

  • 0

    280. ~Agra  2008-03-04 17:18:56  host: abcr244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Używałam tego telefonu prawie przez 3 lata i średnio go oceniam: Wady: -smsy się blokują nawet na kilka dni -zrywa rozmowy -kiepsko się w nim pisało smsy -od jakiegoś miesiąca nie da się naładowac bateri Zalety: -ładny wygląd -jak na tamte czasy kiedy go kupowałam to całkiem fajny aparat.

  • 0

    281. ~panek  2008-03-04 17:29:35  host: 212.2.101.61

    mialem ten telefon.4 razy oddwalem do serwisu.co prawda mp3 wchodzi bez problemu itd ale i tak nie warto go kupic nawet za 60 zl,niedawno nabylem nec e 616 za 100 i jestem zadowolony.a motki nawet w komisach nie chcieli.nie polecam

  • 0

    282. ~sYNIA  2008-04-14 20:17:15  host: agz178.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik mam już ok 3 lata i personelizacja mi działa sprawnie.Chodzi po prostu o to że jak raz ustawiliści persontelizacje to wtedy trzeba uswtawić motyw obrazek który był już w grany a potem zmienić personelizacje i działa jak z nut a tapete też można se potem zzmienić wiem że to trochę dziwne ^^*^^

  • 0

    283. ~Juti  2008-05-22 14:10:26  host: acys5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam ten tel. prawie 3 lata, wiadomo nie jest nowiutki i nie wszystko działa super, ale jak na swój wiek to jest OK, tyle razy co on glebę zaliczył i uderzeń o ścianę to mało, który inny by dał radę =) Najgorsze to że nie ma irdy/Bluetooth no i że ma małą pamięć. A tak to nawet OK (jak na swój wiek...)

  • 0

    284. ~anaaa ;d  2008-05-22 19:51:10  host: abhg206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nic nie mam do tego telefonu mialam go przez 3 lata i niezle mi sluzyl po 2 latach go upralam (przez przypadek jakby ktos nie wiedzial)i lezal przez 2 godziny w mokrych ciuchach ;d wysuszylam go i o dziwo chodzil ;p tyko wyswietlacz troszeczke sie przyciemnil ale ogolnie to uwazam ze spoko fon ;))

  • 0

    285. ~dededeee  2008-05-27 20:22:48  host: 194.181.62.42

    telefon mam 3 lata, fakt mi też smsy czasem z opóźnieniem dochodzą wtedy go wyłączam i właczam spowrotem, ale nie mam zastrzezeń do tego telefonu...Może ma tam niewyraźny aparat ale tak to jest spoko...Upadł mi tysiące razy i sie nie popsuł, pisałam pod prysznicem smsy z niego, troche sie pomoczył xD ale i tak chodzi bez zastrzezenia...Ogólnie telefon jest spoko ;D

  • 0

    286. ~cybulion  2008-06-03 18:17:09  host: ate58.internetdsl.tpnet.pl

    Znalazlem sposob na to zeby smsy przychodzily normalnie. Wystarczy wejsc: Menu - wiadomosci -przyciskamy przycisk menu - ustawienia wiadomosci - Użycie Usługi GPRS - NIE . Teraz wap moze nie dzialac ale za to smsy dzialaja.

  • 0

    287. ~Gosiaq  2008-07-19 15:48:39  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    Ten fonik kupiłam 3 lata temu i wtedy był to na prawdę spoko gadżet. Mi sms-y nie przychodzą opóźnione, bateria długo trzyma, ale nie wiem, jak ktoś mógł tam włożyć kartę pamięci?! Przynajmniej w salonie powiedzieli mi, że się nie da. Faktycznie, aparat nie robi za dobrych zdjęć... Ogólnie, Motorola ( jak dla mnie) nie jest za dobrą marką. Na szczęście nie długo wymieniam na SE W660i. Z tego co słyszałam jest super, a Motorolkę C651 oddaje mamie, która nie ma zbyt wygórowanych wymagań :)

  • 0

    288. ~Mysia  2008-10-13 22:29:55  host: host-89-228-254-27.olsztyn.mm.pl

    Szczerze? Fakt faktem, biorąc pod uwagę dzisiejszą technologię ten telefon nie prezentuje się najlepiej. ALE !! Mam go od 3 lat (niedługo zmieniam na nowy ^^ prawdopodobnie Sony Ericsson W910i) I ANI RAZU NIE WYLĄDOWAŁ W SERWISIE!! A uwierzcie mi, wiele ze mną przeszedł, wygląda marnie, bo zdzierałam sobie obudowę jak mi się nudziło, ale nie z jednej imprezy z nim wracałam i lądował na ziemi miliony razy, był też kilkakrotnie zdeptany nieumyślnie i itp i rzuciłam nim kilka razy i działa bez zarzutu xD Fakt dobijające jest max 20 wiad. w skrzynce..

  • 0

    289. ~bungar  2008-12-24 14:52:16  host: 194.181.129.166

    niewiem co wy od niego chcecie w mojej rodzinie jest już 3 rok najpierw miałem go ja potem moja mama spisuje sie dobrze nie ma jakis dobrych funkcji ale do dzwonienia i esów jest dobry

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet