Motorola C650 - opinie
Telefony Motorola Motorola C650 Opinie o Motorola C650

Motorola C650

w sumie: 59
  • 0

    1. ~opinii , opiniiiiiii  2005-01-19 20:05:00  host: hq162.internetdsl.tpnet.pl

    Prosze o jakieś opinie na temat tego telefonu, w rodzaju czy często się przycina, jaka jest jakośc filmów i dzwonków mp3 itp.,itd.

  • 0

    2. ~jjoołł  2005-01-19 20:10:00  host: hq162.internetdsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może czy tym telefonem da sie nagrywać filmy czy tylko odtwarzać pliki wideo??

  • 0

    3. ~Ziom  2005-02-05 15:08:00  host: Emil130.180.wp3.ptc.pl

    Ta komorka wogole nie nagrywa filmow to raz po 2 to nie ma mp3 a po 3 to nie polecam moim zdaniem beznadzieja

  • 0

    4. ~Miszczu  2005-02-07 14:18:00  host: chz11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lepsza jest Motorola C651. Podobna funkcjami ale ładniejsza i nowsza. Polecam.

  • 0

    5. ~lasek  2005-02-25 01:31:00  host: charon.generacja.pl

    telefon nawet,nawet mi się podoba, ale nigdie nie można znaleźć do niej sterowników. sam szukałem z 5 godzin i nie znalazłem.

  • 0

    6. ~akkoss  2005-03-01 14:07:00  host: dial-2803.elblag.dialog.net.pl

    ziom: jak to nie ma mp3? sa dzwonki mp3 i sprawdzają się całkiem niezle, ogólnie chyba jeden zbardziej udanych modeli motoroli w ostatnim czasie.

  • 0

    7. ~daniel  2005-03-13 20:33:00  host: djx141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej warto kupić ten telefon??

  • 0

    8. ~jutynka  2005-03-29 11:38:00  host: ain27.internetdsl.tpnet.pl

    ona się niczym nie różni od C651.moim zdaniem C651 jest brzydsza.C650 nie ma nagrywania filmów.pozdrawiam

  • 0

    9. ~77777777777  2005-03-29 11:38:00  host: ain27.internetdsl.tpnet.pl

    jest błąd na tej stronce ona ma 1,8 mb pamięci

  • 0

    10. ~WitekT  2005-03-29 12:39:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Dzięki za uwagę, już poprawione! :)

  • 0

    11. ~tomek  2005-04-21 22:11:00  host: staticline3257.toya.net.pl

    do zioma starsznie mnie szkoda co ty piszesz bo chyba niemiales telfonu tego kablem usb po 1 mozna spokojnie wrzucac mp3 po odtwarza mpg4 po3 robi zajebiste zdjecia naprawde!!!!! wporowaniu do sony t630 too uuuu naprawde ma niezly parat i na kompie to wyglada zajebiscie

  • 0

    12. ~Nergal  2005-05-25 01:35:00  host: nat08.piotrkow.net.pl

    hej słuchajcie... czy do motoroli c650 da sie dokupić jakomś dodatkowa karte pamięci ?? Please dajcie znać

  • 0

    13. ~das  2005-06-02 12:49:00  host: wit-r2.virnet.pl

    Nergal: nie da się

  • 0

    14. ~  2005-06-09 09:04:00  host: ntwklan-62-233-181-146.devs.futuro.pl

    Czy macie problemy z otwieraniem telefonu?To straszne!A pisanie sms-ow - czy pochlaniaWam duzo miejsca to ze sa polskie litery?219 znakow to z tego telefonu 4 smsy!!!

  • 0

    15. ~DanielloS  2005-06-20 12:10:00  host: pc114-87.cable.satra.pl

    a czy w c651 da sie dokupic jakies dodatkowe karty pamieci

    ktora leprza kom. c651 czy c650

  • 0

    16. ~prymus  2005-06-23 13:52:00  host: ntwklan-62-233-254-5.devs.futuro.pl

    a ja zaryzykuje i kupie ten telefaon,,a co nie mozna ;)

  • 0

    17. ~Baska  2005-07-23 14:36:00  host: cfy236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam motorole c650 i jest fajna :) ciesze sie ze ja mam ale nie umiem znalesc w internecie oprogramowania usb:( jezeli ktos ma to prosze napiszcie gdzie je moge znalezc!

  • 0

    18. ~Oler  2005-07-29 17:55:00  host: acy179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oprogramowanie znajduje się w Kazie (p2p)
    pt. pozdro dla Basiunii.. :*

  • 0

    19. ~zuku  2005-08-03 19:10:00  host: ald42.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon traci sam pamiec...W jaki sposób w taki ze jak biezesz sie wybieranie glosowe i nagrywasz i próbujesz zapisac i podczas zapisywania to sie ***** nic nie zapisuje tylko jak patrzysz ile masz pamieci to masz mniej ODRADZAM KAZDEMU KUPNA TEGO TELEFONU!!!!

  • 0

    20. ~Rafał  2005-08-07 14:46:11  host: pa62.opole.cvx.ppp.tpnet.pl

    telefon sumper ,ale co chwile sie psuje w ciagu pół roku był 4 razy w naprawie z tego czego raz przyszedł zepsuty.

  • 0

    21. ~malcolmX  2005-08-24 12:32:40  host: 80.53.142.190

    mam ten telefon od niedawna i na razie jestem z niego zadowolony,załuje tylko ze brakuje mu paru takich "małych" funkcji. Mianowicie dyktafon,malo pamieci i problemy z softem USB. ale jest spoko,polecam!!

  • 0

    22. ~NTThioso  2005-09-09 10:44:23  host: ada5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Motorola c650... Mały, fajny i poręczny telefonik, zajebiste funkcje itp. Ale niestety po jakims czasie sie nudzi(jak kazda kom.) i słabnie jej bateria...
    No i fajnie jakby się dało gdzieś dostać oprogramowanie...

  • 0

    23. ~Mam c650  2005-09-09 18:21:10  host: aoo198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NAjwazniejsze ze sie kurw** nie zawiesza ma dobre jakosciowo dzwonki i mp3 i poli (24 kanaly!) Bardzo dobrze slychac robie nie zle zdjecia i jest nawet dobra POLECAM kazdemu kto kupuje telefon do gadania i sms-owania a nie do szpanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    24. ~SKIbUŚ  2005-09-23 16:32:02  host: 82.160.91.78

    witam, mam ten telefon i jeste zadowolony:) jest bardzo ładny i bardzo praktycznych rozmiarów. Robi ładne fotki, ma az 4x zoom. Polifonia jest na dobrym poziomie a menu jest jednym z lepszych jakie widziałem. Jedyna wada (przynajmniej u mnie) to słaba bateria, trzyma mi max 2 dni. Brakuje dyktafonu, IrDy i Bluetooth'a, ale to nie sa takeie niezbędne rzeczy. Mam jedno pytanko - jakiego programu trzeba używać do zgrania dzwonków mp3?byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam i polecam zakup - okolice300zł to bardzo dobra cena za taki sprzęcik ;)

  • 0

    25. ~Lucas  2005-10-30 13:27:08  host: va178.internetdsl.tpnet.pl

    Siema. Na urodziny dostalem c650. A pozniej okazalo sie ze nie dostalem ale mam sie zamienic za nokie 3100. Czy mi sie oplaca. Mam cala godzine na kompie jak ktos moze to niech odpisze. Nara

  • 0

    26.  2005-11-15 19:11:40

    ta motka choc niczym sie nie różni od c651 to jednak wole c651 bo wg mnie jest ładniejsza!!!!!!! +)+)

  • 0

    27. ~eddy  2005-11-17 17:40:05  host: ayi218.internetdsl.tpnet.pl

    naprawde polecam motrolke c651 jest super.

  • 0

    28. ~Sikora  2006-01-02 21:19:22  host: acwq25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oprogramowanie usb... hmmm.. ja korzystam z programu "MobTime cell phone menager" co prawde w wersji komercyjnej i nie mozna nic wrzucic na telefon ale zawsze to cos. Ten program wspułpracuje z wieloma innymi telefonami nie tylko z tym. Polecam telefon i program.

  • 0

    29. ~...  2006-01-10 17:36:12  host: bcf213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Da sie na tym telefonie nagrywać filmy??

  • 0

    30. ~sensey  2006-01-13 18:04:28  host: aaln241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry tel nie wiesza sie i nie mam z niz zadnych problemów!!! polecam

  • 0

    31. ~Maniek0038@wp.pl  2006-01-27 09:18:42  host: mars.lannet.pl

    telefon spoko ale pamieci ma malo to prawda i chcialbym wiedziec czy do tego telefonu istnieje karta pamieci.Bo zamiast 2.2mb ktore mam, moglbym miec 10mb a to juz cos!!

  • 0

    32. ~DCool  2006-02-02 17:39:01  host: dvd174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TELEFON JEST ZAROMBISTY wejdźcie na www.matrax.net/forum tam jest ja powiększyć pamięć z 1,8 do 6,3 MB
    ja tak mam i to działa!!!!!!!!

  • 0

    33. ~Agnieszka  2006-02-10 10:28:34  host: edf30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hey ... ma ten telefon mp3 ? opłaca się go kupić ? Bo tam jest aparat no nie a czy są to tego aparatu ramki ? i czy moshna robic zdjecia w roznych kolorach np. w kolorze sepii ? prosze o odpowiedz z gory dzienkuje =)

  • 0

    34. ~krz  2006-02-16 10:36:32  host: euy147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To nie prawda ze nie ma mp3 ani wideo.Kto to mowi. Chyba jakas kompletna lama.Jedyna wada tego telefonu jest mala pamiec.Ja mam na moim mp3 i wideo i all ok.Tylko ta pamiec. Niech nie odzywaja sie ci co nigdy go nie widzieli a krytykują!

  • 0

    35. ~scream-motofan  2006-02-20 18:31:26  host: evn84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super jest ta motka.Ale ma bardzo mało pamięci.Wie ktos jak mozna to zmienić? Czy idzie ją gdzies dokupic albo czy sa na to inne sposoby?prosze pomozcie!!!

  • 0

    36. ~Flash  2006-02-20 18:35:05  host: evn84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak zwiększyc pamiec w tej motce?Byle bezpiecznie. Moze zna ktos na to sposób?PISZCIE!

  • 0

    37. ~siwek  2006-03-23 21:27:22  host: w3cache.azartsat.pl

    wie ktos jak sie sciąga panel

  • 0

    38. ~tricky  2006-03-25 19:56:27  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    czy naprawde motorrola c 650 ma lepszą niż model c 651 polifonie ( ten pierwszy 22 glosowa a drugi tylko 16) oraz wiecej pamięci dla c650 prosze o odpowiedz

  • 0

    39. ~wojtek90  2006-03-26 12:58:06  host: bvm126.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten tel z pol roku juz jest niezly szkoda ze nie ma kamery ale aparat ma dobry polecam

  • 0

    40. ~Patunia  2006-04-02 14:03:38  host: bwg61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zadniem jest to fajny telefon. Mam go już prawie rok i ani razu mi się nie zepsół!!

  • 0

    41. ~daniel  2006-04-27 14:01:20  host: asm194.internetdsl.tpnet.pl

    motki są super i nik tego mi nie powie tego modelu nieznam zle wiem od kolegi że jest zajebisty i nie wciskajcie kitu że jest głupi za takom cene jakom można kupić jom na allegro pozdrawiam

  • 0

    42. ~marian  2006-04-30 19:58:16  host: bft12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest dobry chociarz ma kilka wad ale one nie bardzo mi przeszkadzaja nie narzekam na niego polecam jest lepsy od nokii 6610i!!!!

  • 0

    43. ~aska  2006-05-22 21:17:29  host: h82-143-154-158-static.e-wro.net.pl

    jak się w łancz blokade klawiatury pliis pomużcie

  • 0

    44. ~asta  2006-07-10 14:34:10  host: zagorzeb.smstv.pl

    siemka!!miałam ten telefon i na początku byłam zadowolona.. lecz po pewnym czasie.. zaczą mnie juz nudzic..nie mozna było nic wgrac bo nie chciał mi działac zaden program z tym telefonem, kabelek USB tez nie..nie ma on Irdy ani Bluetooth'a..nastepny minus to trudnosc w otwieraniu tej komorki!!ma jakies dziwne zaczepy i trzeba sie duzo napracowac zeby ja otworzyc..jesli ktos zamierza ja kupic to niech lepiej jeszcze raz przemysli..pozdrawiam:D

  • 0

    45. ~SOpEL  2006-07-11 12:19:48  host: n1.net-arena.pl

    odp tricky: Nie to są tylko plotki mam c651 i polifonia jest identyko. Kolega ma c650 i sprawdzałem parametry przez kabel. Sam mam problem. Jak dostać softa który działa z PAMIĘCIĄ na win98? :/

  • 0

    46. ~saga  2006-07-16 15:39:28  host: abrt50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie jak mam ustawic zeby miec stan konta na wyswietlaczu???

  • 0

    47. ~buniek5g  2006-08-19 20:48:14  host: bvm122.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fon od roku i nie jest taki zly ale ma malo pamieci ;/ to jest najgorsze

  • 0

    48. ~Mirodin  2006-09-19 20:46:24  host: c114-208.icpnet.pl

    Siemka :) Mialem Ten Telefon 2 Lata :) Teraz Go Wymienilem Na Sony Ericsson K510i :) I Powiesz Szczerze Ze Mi Szkoda... Boski Telefon I Niezawodny... Spadl Mi Z 6 Metrow I Nic Mu Sie Nie Stalo... Niezawodny I niezniszczalny... Jedyne Co Mnie Wkurzalo To Slaby Aparat I Brak Obudowy Do Wymiany :P ALe Ogolnie BOSKO :) 9/10

  • 0

    49. ~maxior13  2006-10-02 21:02:40  host: abmy205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    opłaca sie go kupic?? mam siemensa s55 i chce go zmienic......opłaca sie na ten model motki??

  • 0

    50. ~waldi  2006-11-02 14:38:23  host: bus46.internetdsl.tpnet.pl

    co za ludzie mowia ze ta motka ma mp3 i camere nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szczeze mowiac to nic specjalnego telefon jak telefon nawet tania jest i tyle a po za tym to ...

  • 0

    51. ~Kaja14  2006-12-06 16:49:59  host: ddv37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super!!! mam go już ponat rok i jestem z niego zadowolona chociarz niemiał taki bajerów. Polecam tylko szkoda że mam mało pamięci i nieumiem go otworzyć to jest wada=)

  • 0

    52. ~danielma  2006-12-22 23:59:43  host: eop202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem tą motorole.Super.Miała aparat MP3 i Wap.

  • 0

    53. ~magdam  2007-01-16 12:53:21  host: ip-32-3.mofnet.gov.pl

    a ile kosztoje ten tel?

  • 0

    54. ~gosia  2007-02-01 22:26:56  host: bho18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ogolnie spoko tylko...jest problem nie mam oprogramowania i jest dosc malo pamieci i nie da sie za bardzo go otworzyc i obudowy nie ma zapasowej ale polecam go:)

  • 0

    55. ~Karolina  2007-03-02 18:00:54  host: acfu53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomóżcie mam ta motke ale coś mi się stało, że nie moge odbierać mms-ów ani wysyłać. Jak ustawić przeglądarke GPRS??? Czy to możliwe zeby po zmianie ieci cos takiego sie zrobiło? Prosze pomóżcie!!!:(

  • 0

    56. ~shopen  2007-03-30 11:46:13  host: rt-ilan.welnowiec.net

    Używałem tą motorole 2 lata i mi sie ie znudziła, ale w porównaniu z o rok młodszym Sony Ericssonem to kompletnty szajs. Za mało pami ęci,aparat słaby, brak iRdy i bluetootha. NIE kupujcie TEGO!

  • 0

    57. ~pako  2007-04-27 20:49:04  host: 91.90.91.34

    Gdzie w tym telefonie jest dyktafon ??

  • 0

    58. ~goblin c651  2007-08-21 17:30:05  host: user15.233.udn.pl

    Ma Ktoś namiary na oprogramowanie do Motki c651? jak tak to niech poda. PLISSSSSSSSSSSS!

  • 0

    59. ~slawex1983  2012-04-08 13:02:28  host: abti9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pamiętam czasy forum Elektromaxa i jego softy do niej. Kiedyś to życie było beztroskie. A telefonik całkiem fajny, zgrabny tylko pamięci trochę mało.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet