Motorola C550 - opinie
Telefony Motorola Motorola C550 Opinie o Motorola C550

Motorola C550

w sumie: 68
  • 0

    1. ~stic  2004-09-28 12:30:00  host: 80.240.164.4

    nie kupujcie tego telefon do bani tandetaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • 0

    2. ~Gawron86  2004-10-02 16:17:00  host: cp164.internetdsl.tpnet.pl

    Mój kumpel kupił to coś! Co za szajs! Co z tego że ma aparat 640x480 skoro ma wyświetlacz o połowę mniejszy niż telefony np. siemensa sprzed pięciu lat! Nie wspominając już że nie ma ani podczerwieni ani bluetootha, o kablu nie wspominając! Żenada!

  • 0

    3. ~arum boss angea  2004-11-26 17:49:00  host: cfd211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zarombisty telefon

  • 0

    4. ~Korek  2004-12-17 20:49:00  host: ip-213-17-211-118.broker.com.pl

    Dno!Cieszę się,ze pozbyłem się dziada w 2 tygodnie

  • 0

    5. ~maglar  2004-12-27 14:12:00  host: azr78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wporzo fon !

  • 0

    6. ~Ewka  2005-01-21 21:41:00  host: asf109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kabel jest, musisz tylko dokupić :>

  • 0

    7. ~jutynka  2005-02-11 21:42:00  host: ain27.internetdsl.tpnet.pl

    fajny telefonik

  • 0

    8. ~TUBUS  2005-03-12 21:30:00  host: aphel.ltd.pl

    lippaaaaaaaaaa zdjecia na tym wyswietlaczy wygladaja jak kolorowe plamy to samo co C350 tylko dodano aparat mms i jave jedyne co moge pochwalic to polifonia i motomixer

  • 0

    9. ~brymcioch  2005-03-13 22:20:00  host: zq218.internetdsl.tpnet.pl

    kabel jest a tel jes spoko kabel kosztuje tylko 25 z plyton i tel jest wytrzymaly na upatki a pozatym tel jest do dzwonienia anie di innych zeczy do robienia zdiec zuzy aparat do suchania muzyki ottwazacz mpn dyskmen czy cosi takiego a wiadomo ze lonczac to ze sobom to jedna z tych bajer jest kosztem drugiej nie moze byc wszystko razem i sprawnie dzialajace! ja go mam i mi wystarcza jest maly poreczny da sie dzwonic i wysylac esy to jest najwazniejsze!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    10. ~pol16  2005-03-19 10:18:00  host: bkd195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może mi ktoś powiedzieć czemu z tej stronki jak ściągnę instrukcję obsługi to mi niechce jej czytać ???? z góry dziękuję

  • 0

    11. ~WitekT  2005-03-19 12:37:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    pol16: a co jest nie tak? Jaki komunikat w jakim programie dostajesz?

  • 0

    12. ~haocn  2005-03-19 13:42:00  host: 96-126.espol.com.pl

    z pewnoscia nie masz zainstalowane obsługe plikow pdf, zainstaluj se program acrobat reader :)

  • 0

    13. ~iwosia  2005-03-29 12:56:00  host: ain27.internetdsl.tpnet.pl

    fajny tylko że ma troche za mały wyświetlacz

  • 0

    14. ~KAlin  2005-05-19 16:57:00  host: host-217-172-239-204.gdynia.mm.pl

    fajny chce kupić on ma wszystko nawet aparat

  • 0

    15. ~scorpion  2005-05-22 18:43:00  host: csknet-84-234-35-221.csk.pl

    LUDZIE POWIEDZCIE MI CZY MOZNA ZROBIC COS ZEBY NA WYSWIETLACZU NIE BYŁO DATY ??????????? BO DATA I GODZINA PÓŁ WYSWIETLACZA ZAJMUJA://////// HELP

  • 0

    16. ~mcbet  2005-06-11 14:45:00  host: ip-82-177-97-254.nm.e-zet.pl

    Jak za taką cenę, telefon przyzwoity dla kobiety, mały, zgrabny, elegancki i łatwy w obsłudze. Pozytywnie zaskoczył mnie aparat fotograficzny, na wyświetlaczu telefonu zdjęcia wyglądają kiepsko, ale na ekranie monitora już bardzo ładnie. Wspomniany już wyświetlacz mógłby byc większy. Kontunuując wymienianie wad: obudowa trzeszczy, klawiatura działa dosyc opornie. Egzemplarz mojej dziewczyny posiada jeszcze dodatkowe dziwne wady jak dzwonienie bez powodu lub nie dzwonienie gdy rzeczywiście ktoś usiłuje się do niej dodzwonic. Czasem telefon sam się wyłącza bez powodu. Po wymianie na nowy, opisane dziwne wady występują rzadziej.

  • 0

    17. ~maUe  2005-06-11 20:54:00  host: 213-238-98-33.adsl.inetia.pl

    jakie jest oprogramowanie do tego telefoni zeby fotki na kompa zrzucic...;d z gory dzieki tylko odp pliss....;d;d

  • 0

    18. ~mcbet  2005-06-18 13:40:00  host: w3cache2.icm.edu.pl

    nie wiem jaki program, ja zdjecie dostalem od niej na swoj se t610, nastepnie wyslalem sobie mailem na kompa ;-)

  • 0

    19. ~Sólek  2005-06-22 10:41:00  host: bex129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest niczego sobie tylko zeby byl wiekszy ekranik

  • 0

    20. ~wampir  2005-06-23 21:32:00  host: alj194.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik nawet dobry, wkurza malutki wyświetlacz, zdjęcia na talafonie nie da sie oglądać co inego jak się je zrzuci na komputer (mało telefonów robi takie dobre zdjęcia), polifonia naprawdę głośna i można ją usłyszeć, tel odporny na uderzenia, szkiełko wyświetlacza szybko się kurzy od środka, długo trzyma bateria, żeby go podłączyć przez kabel do windowsa XP naprawdę trzeba sie długo pobawić, ale ogólnie tel fajny lecz powtórzę jeszcze raz MAŁY WYŚWIETLACZ.

  • 0

    21. ~sieklik  2005-07-21 22:31:00  host: 80.48.29.1

    Telefonik jest nawet fajny tylko maly wyswietlacz, fajna poli.

  • 0

    22. ~aga  2005-08-02 11:45:00  host: alg130.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest zajebisty!!! tylko mały wyświetlacz

  • 0

    23. ~benek  2005-09-01 18:00:01  host: anx41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak przerzucic zdjecia z tego0 telefonu na komputer ?

  • 0

    24. ~madzia  2005-09-03 22:40:33  host: do-nitka-net.ipartners.pl

    wy sie chyba nie znacie na tym telefonie bo to jest zarabisty telefon ale chociaz jakis bo jak wogule byscie nie miali chociaz ma aparat i kolorowy wyswietlacz ja go mam to wiem jaki on jest chociaz mam bo jak bym nie miala wogule to klapa.

  • 0

    25. ~geniusz  2005-09-04 16:52:06  host: ajw150.internetdsl.tpnet.pl

    Moja kumpela ma ten telefon i co moge o nim powiedziec TANDETA. Zamiast wydawac kase na ten bubel lepiej dolozyc i kupic cos w miare normalnego. Podzro

  • 0

    26. ~marian winiarz  2005-09-16 16:56:30  host: afj138.internetdsl.tpnet.pl

    dupne i szajc a po za tym usb nie chodzi

  • 0

    27. ~Ktoś Mądry  2005-11-06 12:56:46  host: bze192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mały Wyświetlacz Nie kupujcie go nudny i na też Małe Przyciski mam go nie za fajny i go sprzedaje!!!!

  • 0

    28. ~dziuras  2005-11-11 17:37:15  host: eh74.internetdsl.tpnet.pl

    kto wie jak ściągnąć oprogramowanie do motoroli C550 bo windows XP go nie widzi?

  • 0

    29. ~klaudia  2005-12-11 11:04:49  host: apa126.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i chciała bym zżucic zdjęcia na kompa .. mam kabel jak mam to zrobić ? mam winXP ? plzz.. pomocy

  • 0

    30. ~pomocy  2005-12-14 14:19:17  host: host-81-190-23-43.torun.mm.pl

    napiscie jak sciagac zdj na kompa.

  • 0

    31. ~wacek  2005-12-26 17:36:46  host: cyj90.internetdsl.tpnet.pl

    to jest bardzo fajny telefon mi sie podoba

  • 0

    32. ~Oxi  2006-01-14 22:52:47  host: bug58.internetdsl.tpnet.pl

    mam toą kome ona jest do bani teraz będzę miała dużo lepszą Ta motorolla c550 do bani

  • 0

    33. ~pingpong  2006-01-21 14:22:53  host: host-81-190-179-201.gorzow.mm.pl

    najwiekszy niewypal jaki widzialem ... z wyswietlaczem to przesadzili ... 20 zl bylo by mi na niego szkoda

  • 0

    34. ~DCool  2006-02-21 15:44:30  host: dvg224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie wszystko jest na www.matrax.net
    pisze tam jak podłączyć telefon, powiekszyc pamieć itp..

  • 0

    35. ~  2006-03-31 13:22:15  host: 213-192-115-82.softlab.gda.pl

    strasznie przereklamowany! wielkie dno...

  • 0

    36. ~Shoq  2006-03-31 13:22:41  host: 213-192-115-82.softlab.gda.pl

    Wielkie dno!

  • 0

    37. ~Fokker  2006-04-11 15:06:35  host: cej169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem jest za maly wyswietlacz... ;(

  • 0

    38. ~JARO  2006-04-14 14:03:24  host: 193.19.104.135

    całkiem fajny tylko że ma qrewsko mały ekranik i niema dyktafonu wolałem SE T230 z przystawką

  • 0

    39. ~karakuli  2006-04-25 15:03:16  host: wipll-146-46-static.01b.radom.pilicka.pl

    Bardzo dobry telefon w stosunku do ceny. A dyktafon mam w mp3, więc mi nie potrzebny ;)

  • 0

    40. ~SEFAN  2006-04-26 10:12:22  host: rt10.internetdsl.tpnet.pl

    fajny fonik co się czepiacie za mały wyświetlacz można przecierpieć szkoda że niema dyktafonu a pamięci ma sporo.A i laseczka na wyświetlaczu też niczego sobie...ja motorola będzie stosowała takie techniki reklamy to sprzedaż im skoczy...

  • 0

    41. ~WIELBICIELKA  2006-05-09 21:20:10  host: 213.199.238.134

    Marzę o niej od dawna!!!

  • 0

    42. ~  2006-05-16 15:30:34  host: dxs170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MaM TEN TELEFON . opruż małego wyświetlacza jest spoko


    .

  • 0

    43. ~  2006-05-16 15:32:56  host: dxs170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest spoko tylko mam mały wyśwetlacz .

  • 0

    44. ~ __PAULA =P  2006-06-06 16:20:49  host: 80.51.74.58

    do "WIELBICIELKA" jka chesz moge ci go sprzedać...nie ma problemu...80zł i jest twoj:P

  • 0

    45. ~IARO  2006-06-12 20:14:56  host: abwb168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko telefonik mam go od niedawna ma tylko 3drobne wady tj.maly wyswietlacz kiepska klawiatura i godzina zaslania tapete.Poza tym ma ZAJEBISCIE duzo zalet tj.:duza pamiec,zajebitna polifonia,odtwarzanie amr,dosc dobra bateria,przyzwoity aparat(fotki dobre przy jasnym oswietleniu),ladny wyglad,male rozmiary,mozliwosc tuningu,NISKA CENA i wiele innych drobniejszych plusow kture tu pominalem.Co do dyktafonu jezli ktos umie szukac to znajdzie notatki glosowe do mmsow wiem ze to nie to samo co porzadny dyktafon ale zawsze jest i nagrywa poza tym dyktafon mozna odblokowac:).Ogolnie polecam za ta cene to jest b. fajny telefon stawiajcie mu wszyscy 9/10 albo 10/10i srajcie na to co te debile wypisuja ze ten fon jest do dupy.iLOVE MOTOROLA C550!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    46. ~IARO  2006-07-13 12:38:44  host: abvt109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemqa to znowu ja nadal jestem z tego koma bardzo zadowolony ale mam znim jeden maly ale upierdliwy problem tzn.kiedy ustawiam dzwiek amr na sygnal dzwonka to kiedy ktos dzwoni to dzwoni bardzo cichutko,wogle go nie slychac.Dodam,ze kiedy odtwarzam dzwiek amr z media centrum to slychac go normalnie.Prosze o odpowiedz co to moze byc czy to w tych telefonach normalne czy to cos z oprogramowaniem jakby co moj email:jarozz1991@o2.pl

  • 0

    47. ~  2006-07-25 22:03:06  host: abwi100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    maly wyswietlacz,dupa, brak blututa jeszcze wieksze dno:P
    plus: wielkaaaaaa pamiec na zdjecia:P
    minus: mala pamiec na wiadomosci 20 i koniec;/;/

  • 0

    48. ~:)  2006-08-05 20:02:44  host: jedlicze.rnjsa.com.pl

    no bez przesady nie jest gorsza NAPEWNO od SE t230 !! Tu przynajmniej jest dobra polifonia zdjęcia ok. a w t230 polifonia jest nad czym zapłakać

  • 0

    49.  2006-08-06 09:44:34

    no nawet fajny ten fon ale zdjecia słabe wychodzą. ogólnie to moze byc

  • 0

    50. ~jack  2006-09-02 22:22:57  host: 213-238-90-127.adsl.inetia.pl

    Jak z ODPUSTU! Mnie MOTyKI nie kręcą, klawiatura po 3 miechach wygląda kiepsko.

  • 0

    51. ~=)  2006-09-19 15:22:03  host: efa66.internetdsl.tpnet.pl

    mała pod każdym wzgledem:) wyśwetlacz niestety też:)ale ogólem spoko:):) zajefajna polifonioa:)

  • 0

    52. ~pitlak  2006-09-30 12:08:33  host: proxy2.zicom.pl

    ja jestem na kupnie tego telefonu na allegro :)myśle że nie będzie z nim żadnych problemów!dotychczas miałem sagema myx1 tą komurką zajebiście otwiera sie piwo!!

  • 0

    53.  2006-10-12 16:19:39

    fajny telefonik zwłaszcza za taką cenę :) naprawdę opyla się a ten problem z dzwonkami amr to niestety wada fabryczna no ale rekompensuje to świetna polifonia :).Wyświetlacz słaby,ale fotki nawet mogą być,a po zrzuceniu na compa wygladają naprawde ładnie.Co do wad to jeszcze wykonanie trohe cieńkie ale looz.Do jack:weź się nie wypowiadaj bo nie znasz się na telefonach w zyciu tego fona na oczy nie widziałeś a gadasz pierdoły

  • 0

    54. ~blondasek  2006-11-16 18:11:52  host: absi202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i wlasnie odchodzi do lamusa bo juz strauszek jest. wiekszych problemow z nim nie mialam, oprocz malego wyswiaetlacza jest ok:) teraz zmieniam na sagema 301x zakochalam sie w tym telefoniku. pozdrawiam

  • 0

    55. ~blondasek  2006-11-16 18:12:27  host: absi202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i wlasnie odchodzi do lamusa bo juz strauszek jest. wiekszych problemow z nim nie mialam, oprocz malego wyswiaetlacza jest ok:) teraz zmieniam na sagema 301x zakochalam sie w tym telefoniku. pozdrawiam

  • 0

    56. ~rogal14  2006-12-02 09:46:10  host: host-ip221-131.crowley.pl

    czy motorola c550 ma real music i true trone

  • 0

    57.  2006-12-05 11:06:52

    do rogal14:teoretycznie ma bo odtwarza pliki amr ale nie da się ustwaić ich na dzwonek:/.a pozatym to spoko fonik żałuję że go spyliłem:(

  • 0

    58. ~abba  2006-12-21 14:43:15  host: pa132.milakowo.sdi.tpnet.pl

    umowe miałem na dwa lata i przez te dwa lata dwa razy padło oprogramowanie i raz głośnik midi!!!

  • 0

    59. ~Leworeczny  2007-01-22 12:46:37  host: bve163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 2,5 roku. Nie narzekam na niego, choc wyswietlacz moglby byc wiekszy. Telefon nie jest wadliwy(tylko raz londowal w serwisie-nie dzialal glosnik). Jest latwy w obsludze. Polecam wszystkim ktorym nie zalezy na bajerach. Zmieniam go teraz na Sagem'a my501x.

  • 0

    60. ~Domiinia  2007-01-31 09:52:53  host: ip-195-136-192-44.broker.com.pl

    Ktoś mi powie jakie ma wymiary ekranu?? :P

  • 0

    61. ~ania  2007-03-05 21:56:11  host: bfz113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    poa tym ze ma maly wyswietlacz i sie w nim baaardzo malo miesci esow (w porywach 20:/) to jest ok ale i tak srednio go polecam, jedyne co mi sie w nim podoba to dzwiek polifoni:)

  • 0

    62. ~pysia  2007-03-20 12:03:01  host: apv94.internetdsl.tpnet.pl

    Miałam ten telefon 1.5 miesiąca. Miał bardzo mały ekranik i na dodatek w tym ekraniku zaczęły pojawiac się kosteczki których nie powinno byc widać. Muzyka tam też jest tandetna.

  • 0

    63. ~gerty  2007-07-18 21:25:26  host: 195.116.227.2

    telefo czy cegłofon

  • 0

    64. ~Trooten  2007-07-29 15:48:03  host: abmq160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja ten telefon miałam cos koło roku, powiem szczerze ze bardzo niewygodna ma kawiature. wyswietlacz z deka za maly:/. Fotki robil calkiem fajne, na polifonie nie narzekalam. ale w koncu wreszcie mi sie zepsul! nie polecam osobiscie tego telefonu ;p

  • 0

    65. ~Suz  2007-08-23 15:23:24  host: data.subscribers.sferia.net

    bardzo mi sie podoba ten telefon bo strasznie fajne ma "przewijanie" to jak sie przeskakuje strzalkami. Czy ktos nie wie gdzie mozna go kupic nowego??

  • 0

    66. ~Gago  2007-09-23 15:13:23  host: acbe159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie jestescie normalni?! Przestanicie gadac ze slabe zdjecia itd. To jest telefon sprzed 4 lat!!! Pomyslcie to nie boli a jest bardzo przydatne!

  • 0

    67. ~Kasia  2007-10-13 21:01:40  host: 78.133.162.193

    Fajny telefon mialam taka wiec wiem polecam go wszystkim serdecznie . Ma wygodne meni jest latwy w opsludze robi fajne fotki ( jak na starszy model telrfonu )polifonia jest cykiem cykiem i ogulnie to fajny, zgrabny maily telefoniki.

  • 0

    68. ~cubchare  2008-08-17 15:35:03  host: 088156096020.stk.vectranet.pl

    jezu, to mój pierewszy telefon. dostałem go z 5 lat temu. wtedy to był hit - jeden z pierwszych telefonów z aparatem w polsce. jak na tamte czasy super telefon. dzisiaj to już eksponat do muzeum. aparat-masakra, dzwonków mnóstwo, malutki kolorowy wyświetlacz, słaby zasięg. nie powiem "polecam", gdyż bardzo ciężko będzie go już dostać. kiedyś- hit, teraz- badziew.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-48-3.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet