Motorola C390 - opinie
Telefony Motorola Motorola C390 Opinie o Motorola C390

Motorola C390

w sumie: 26
  • 0

    1.  2005-10-12 14:36:16

    czemu pisze za aparat BRA DANYCH jak na zdjeciach nie widac go w telefonie !! no a 1.8 mege i mp3?? ich chyba tez nie ma!!

  • 0

    2. ~c385  2005-10-21 22:46:19  host: 212.244.153.172

    ma mp3 ale tyle ile wejdzi w pamięć

  • 0

    3.  2005-10-23 20:34:10

    mp3 sa jako dzwonki

  • 0

    4. ~Misiak  2005-11-02 18:50:28  host: agr10.internetdsl.tpnet.pl

    A ktoś wie czy można podpiąc jakąś kartę pamięci?
    Pozdro

  • 0

    5. ~eh  2006-05-01 16:05:35  host: eku242.internetdsl.tpnet.pl

    Mp3 wejdzie nawet 4 w slabej jakosci
    Ale czeba przyznac ze glosniczek ma lepszy np: od Noki 6630, Simensa Sx1
    Tylko malo tej pamieci troche

  • 0

    6. ~ffv  2006-10-10 22:03:53  host: host-81-190-22-149.torun.mm.pl

    ten telefon jest super

  • 0

    7. ~krysio  2006-11-21 14:21:54  host: dvh117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma malo pamieci niema aparatu ale jest fajny ma bloota ma dyktafon w mmsach 21 sekund ma podobne funkcje do v3.

  • 0

    8. ~pabloo  2006-12-01 19:09:05  host: 85.198.235.205

    jak wlaczyc bluetooth???????

  • 0

    9. ~krix  2006-12-17 16:09:05  host: chello083144088089.chello.pl

    telefon beznadziejny, bo nic nie wiedać naklawiaturze - takie podświetlenie beznadziejne....wy też tak macie>>

  • 0

    10. ~krix  2006-12-17 17:26:00  host: chello083144088089.chello.pl

    telefon beznadziejny, bo nic nie wiedać naklawiaturze - takie podświetlenie beznadziejne....wy też tak macie>>

  • 0

    11. ~POMOC  2007-02-12 21:59:03  host: dtp19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    masz probem ze swoim telefonem pisz:512909550. doradzam: gdzie i jak kupic tanio telefon, jak zyskac na starym telefonie i jaki telefon by byl twoim potrzebom odpisze na 100%

  • 0

    12. ~Peso1144  2007-02-20 16:42:50  host: w3cache.dialog.net.pl

    Przez jaki program można wrzucać na niom mp3??

  • 0

    13. ~kak3  2007-03-14 12:37:17  host: c128-126.icpnet.pl

    Nie mogę odbiera wiadomości bo gdy klikam na skrzynkę odbiorczą wyświetla " skrzynka odbiorcza wymaga ustawienia" nie wiem co zrobić sprawdzałam już wszystko...

  • 0

    14. ~kak3  2007-03-17 22:03:35  host: c128-126.icpnet.pl

    Teraz z kolei działa odbiór a nie mogę wysyłać , bo przy wysyłaniu wyświetla się błąd 254 sprawdź status"...ggrgrgrgr pomocy!:D

  • 0

    15. ~rafi  2007-04-02 16:30:28  host: fiz186.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie jest aparat

  • 0

    16. ~sAdam  2007-04-07 17:53:23  host: w3cache.n.intelink.pl

    Wiecie skad wziasc jakies sterowniki zeby dalo sie cos wgrywac na koma z kompa przez usb?

  • 0

    17. ~OKI  2007-04-13 22:26:17  host: eow34.internetdsl.tpnet.pl

    Są mp3 można je pobrać z tej strony http://www.mediapl.com/ tylko trzeba się zarejstrować

  • 0

    18.  2007-04-13 23:02:10

    Wiecie skad wziasc jakies sterowniki zeby dalo sie cos wgrywac na koma z kompa przez usb?

  • 0

    19. ~siwy  2007-10-18 20:23:53  host: host-n1-67-142.telpol.net.pl

    ja sobie ten fon kupuje czy ktos mi powie jaki on jest????

  • 0

    20. ~siwy  2007-10-21 14:50:08  host: host-n1-67-142.telpol.net.pl

    wiecie moze czy do niego idzie kupic karte pamieci?????

  • 0

    21. ~michu  2008-01-25 08:13:40  host: dew82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest bez karty pamięci i jest fajny tylko blutacz działa jak podczerwień

  • 0

    22. ~  2008-04-27 16:59:06  host: public-gprs105048.centertel.pl

    da się kupić nową?jeżeli tak to gdzie?

  • 0

    23. ~mała  2008-06-16 18:28:52  host: fag154.internetdsl.tpnet.pl

    telefon fajny,sama jak na razie taki mam i nie narzekam. no może brakuje aparatu, ale jest Bluetooth no i nie da się żadnej karty włożyć niestety. Ale telefonik fajny:)

  • 0

    24. ~  2008-10-14 09:00:14  host: bab163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam taki tel i sobie powiekszyłem w nim pamiec i mam teraz 512MB, troche mnie to kosztowało, ale za to teraz moge zmiescic duzo muzy.

  • 0

    25. ~wlasciciel_motki  2008-11-04 13:39:28  host: 217.96.21.100

    W jaki sposób powiększyłeś pamięć tzn. domyślam się że w serwisie ale czy to była prosta przeróbka i ile kosztowała?

  • 0

    26. ~gosc  2009-03-05 15:32:39  host: acbg254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie moge odczytac wiadomości bo ciagle wyskakuje skrzynka odbiorcza wymaga ustawienia...co zrobic?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-238-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet