Motorola C385 - opinie
Telefony Motorola Motorola C385 Opinie o Motorola C385

Motorola C385

w sumie: 22
  • 0

    1. ~hej  2005-01-19 20:29:00  host: hq162.internetdsl.tpnet.pl

    Tutaj też nie ma odtwarzacza mp3, tylko dzwonki mp3!!!

  • 0

    2. ~WitekT  2005-01-19 20:38:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    hej: przyznaję Ci odznakę Honorowego Tropiciela Błędów w Katalogu TELEPOLIS.PL. :)

  • 0

    3. ~Tarkan  2005-05-01 10:56:00  host: cif152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogolnie rzecz biorac telefon bardzo przyzwoity, napewno najlepszy z najtanszych w idei;)
    Musze jednak pomarudzic w sprawie vibry - bywa niewyczuwalna (nie to co w starym alcatelu311:)). Mozna sie jeszcze przyczepic do kontrastu ekranu, moglby byc lepszy.
    Natomiast wszystkie podstawowe funkcje jak rozmowa, smsy, mmsy, telefonik spelnia bardzo dobrze;)
    Na plus i cos co go troche wyroznia(wsrod tanszych tel) mozna zapisac dzwonki mp3 i mozliwosc odtwarzania klipów video.

  • 0

    4. ~mLyncio  2005-05-31 23:25:00  host: host80-48-113-191.cable.wsm.wielun.pl

    Dlatego ze tani w idea_mix to sobie go kupie za jednego PeeLeNa :D a jak go kupie to skomentuje tutaj :D

  • 0

    5. ~magdas33  2005-09-09 20:50:33  host: ntwklan-81-219-215-34.devs.futuro.pl

    A jak długo trzyma bateria?
    Z góry dzięki za odpowiedz

  • 0

    6. ~marian  2005-10-10 22:47:44  host: dmn154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go 1 dzien i moge powiedziec, ze:
    wyświetlacz ma troche słabe kolorki
    a lewy przycisk u góry sluzy jako anuluj inaczej niz w kazdym telefonie a przyzwyczajenie jest:/

  • 0

    7.  2005-11-08 22:09:26

    bateria jest bardzo dobra i trzyma bardzo dlugo ogolnie telefonik spoko dla mlodych osob nie kozystajacych z blutufa - mlodych mialem na mysli podstawowke gdzie maja hajsu malo i smsmki tylko sie pisze :)
    pozdrawiam :)

  • 0

    8. ~Luiza  2005-11-09 19:39:02  host: adg122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefonik tylko bateriami malo trzyma

  • 0

    9. ~ziomik  2006-01-24 19:54:09  host: dev67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ma ktośoprogramowanie do tego telefonu ???

  • 0

    10. ~Juzio  2006-10-26 13:34:33  host: bcj166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ok. Szkoda ze nie ma karty pamieci. bo mp3 troszke zajmuja. jakie parametry musi miec film zeby polecial? bo kumpel mi przeslal i pisalo: "OBRAZ ZA DUZY"???? dzieki za odp.

  • 0

    11. ~Andrzej  2006-12-11 18:02:51  host: bwr66.internetdsl.tpnet.pl

    *marian - przeciez te przyciski na gorze mozesz sobie dowolnie konfigurowac, wiec w czym problem?

  • 0

    12. ~LIPA  2006-12-23 22:20:11  host: 80.51.10.188

    moja bateria trzymaprawie 2 tygodnie :)

  • 0

    13. ~KAREN  2007-03-01 21:06:57  host: fgz18.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo fajny tel, naprawde mozna sie nim przyzwoicie posluzyc. mp3 wysokiej jakosci. jedyne czego w nim nie lubie to troszke maly wyswietlacz....;p

  • 0

    14. ~gosiek  2007-03-15 22:55:23  host: asy240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do bani..jesli wysyła się dużo esów to bateria nie wytrzymuje nawet całego dnia...mp3 nie można na nim odsłuchać chyba ze jakeis nagrania filmu to napewno sobie nie obejrzysz.. tel po prostu beznadziejny w ogóle nie polecam !!!!!!

  • 0

    15. ~IzaBelka93  2007-04-15 18:18:20  host: csknet-s-83-2-102-206.csk.pl

    Ten telefon jest fajny.Polecam. To był najlepszy telefon jaki miałam :D

  • 0

    16. ~Gacek  2007-04-16 21:42:08  host: net-110.netpark.pl

    Polecam Gorąco ten Fon. Za miech leci 2 rok jak go mam i bateria trzymie 7 mzoe 9 dni :D Jedyny mankament to Mała pamięć i brak Blutuf a wszyscy sie dziwią ze to cudo odtwarza dzwonki mp3 :D Aż szkoda mi go sprzedawac.

  • 0

    17. ~-------  2007-04-25 14:58:05  host: user-87-248-87-66.promax.media.pl

    nieobrazajcie tego tel. mam juz go 2 lata i nigdy mi sie nie zaciał:) macie problem to se do dupu popatrzcir.telefon głuzy dom dzwonienia a nie odtwarzenia porabanych mp3 jaeli macier problem zadzwoncie do przyjaciołki bo wygladacie jak pół duypy za krzakiem (nie wszysycy)

  • 0

    18. ~Gromal  2007-06-29 12:55:25  host: 1932384033.siec2000.pl

    Fajny telefon ale głupio że nie ma sterowników USB jak ktoś ma to proszę niech mi wyśle!

  • 0

    19. ~mariush  2007-09-05 16:36:44  host: 82.160.22.69

    ja mam ten telefon jusz prawie 3 rok i nie narzekam, jedyny minus to mała pamięć,czy jest jakiś program do zmiany fabrycznych ustawień telefonu?? chodzi mi o usunięcie fabrycznych dzwonków i tapet bo mi są one wogle niepotrzebne.

  • 0

    20. ~Nateczka  2007-12-08 01:10:44  host: aeja216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mi sie podoba ten telefonik mam go roczek ale jest oki ja uzywam go do pisania eskow i dzwonienia wiec mi w zupelnosci styka a i fajne dzwonki mam jak ktos do mie drynda hehe pozdroofki

  • 0

    21. ~ew  2008-01-02 23:07:18  host: abfq101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona juz 2 lata... upadl mi juz nieraz, i na podloge i do wody z kilka razy... tylko glosnik mi sie popsol ale to juz po iweeelu upadkach ;) trzyma sie neizle, bateria tez w porzadku :D dzwieki fajne tylko ekranik slabiutki, kontrast straszny...ale tak to smsy sie swietnie psize, polecam:*

  • 0

    22. ~niezadowolony  2008-08-04 17:07:52  host: 93.105.2.65

    telefon moze i dobry ale zauwazylem w nim wade, a mianowicie jest strasznie nieporeczny przy wciskaniu strzalki do gory i to menu na gorze dziwnie umiejscowione

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-202-12.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet