Motorola C350 - opinie
Telefony Motorola Motorola C350 Opinie o Motorola C350

Motorola C350

w sumie: 30
  • 0

    1. ~rumaq  2005-02-01 13:57:00  host: do-interpc-eth1-vlan100.interpc-gw.sgmi.net.pl

    slaby telefon, nie polecam nikomu, brak Juvy czy Irdy klawisze sie szybko scierają, jedyną jego zaleta jest to ze jest maly...

    ps. Posiada Notatnik, lecz brak budzika... pozdrawiam!

  • 0

    2. ~rumaq  2005-02-01 14:00:00  host: do-interpc-eth1-vlan100.interpc-gw.sgmi.net.pl

    sorki, ale chodzilo mi o brak dodawania gry Java, bo java jest :P sorki jeszcze raz

  • 0

    3. ~monisia_ley  2005-05-08 21:12:00  host: gbn.pl

    telefon mialam -budzik ma =D wiec lus... ale telefon oceniam na 3 w skali do 10. telefon okropny !! jedyna zaleta to to, ze jest maly !!

  • 0

    4. ~natusia  2005-06-16 12:32:00  host: ao206.internetdsl.tpnet.pl

    hejus czy ktos moze mi napisac ile w tym telefonie miesci sie wiadomości ja nie wiem a chce sobie taka zabawke sprawić z gory thnx pozdro buzka papa

  • 0

    5. ~ktos  2005-06-25 14:21:00  host: cka93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam spoko telefonik =) w dodatku maly :)

  • 0

    6. ~paola  2005-08-30 11:17:59  host: 212.244.201.63

    w tym telefonie moze zmiescic sie maksymalnie tak ok. 28 wiadomosci wychodzacyc...troche malo:(

  • 0

    7. ~KaSiK  2005-09-02 17:57:52  host: f128.osiedle.net.pl

    nie polecam mam go juz prawie 2 lata i z kazdym dniem pieprzy sie coraz bardziej. zawiesza sie, psuje sie mikrofon i glosnik, czasem mam ochote wyrzucic go przez okno. ogolnie telefon jest okropny wszystko w nim jest do dupy a o wyswietlaczu to juz nie wspomne... tragedia! juz nokia 3310 jest lepsza...

  • 0

    8. ~rafal bydg  2005-11-07 12:07:08  host: bgi119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna wwgrac przez kabel dzwonki , loga , tapety itpo?? jesli tak to jakim programem i jak to zrobic?? z gory dziekuje

  • 0

    9. ~piochu  2005-11-12 21:35:43  host: bgp62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon wypas !! Zajebioza !!

  • 0

    10. ~Baksiu  2005-11-14 18:59:25  host: avs210.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie sobie go kupilem i przed chwila sie dowiedzialem ze niema budzika!!! troszeczke lipa:/ ale ogulnie fonik fajny:]

  • 0

    11. ~Pudel  2006-01-02 19:06:44  host: dyn72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest naprawdę spoko niemam nic do zarzucenia
    p.s. jeżeli niemasz kabla na USB to nic nie wgrasz!! u mnie wszystko hula

  • 0

    12. ~Mam63Fony  2006-01-17 19:06:05  host: 80.51.233.85

    Telefon to moze być ale moja stara go ma i mysle że jest już przestarzały BUDZIK ma i zajebiste gry motoGP i Snood21 i Jakieś kosmiczne strzelanki ale jedyny feler to betaria która od nowosci jest ważna półtora roku póżniej słabnie i trzeba kupić nową koszt ok 20 Zeta+Vat

  • 0

    13. ~Ja  2006-02-06 17:02:19  host: abyy239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonika mam od niedawna. mój pierwszy i wcale nie jest taki najgorszy. u mnie jest budzik, dziwię sie ze w innych nie.

  • 0

    14. ~~Maadziaa  2006-02-06 19:47:38  host: det88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej miałam ten telefon i osobiście uważe jest spoko ale brakuje w nim paru rzeczy np. podczerwieni

  • 0

    15. ~dorcia  2006-02-12 22:00:16  host: abwe223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka :] telefonik ten mam od dwóch lat i nie narzekam. ma budzik, polifonię i kolorowy wyświetlacz.w dodatku można z neigo dzwonić iwysyłać eski,czego tu więcej chcieć?no aparaacik by się rpzydał,ale to jeszcze nie era aparacików była,jak ten tel. wyprodukowano. ogólnie jestem zadowolona :]

  • 0

    16. ~mala  2006-03-19 21:59:24  host: ewz95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik mialam ponad 2 lata i przez ten czas nic sie z nim nie stalo(zaliczyl pare razy sciane lub podloge ;) ) Z wiekszym rozwojem funkcji w telefonach zaczelo mi przeszkadzac, to ze on nic takiego w sobie nie mial. Teraz sobie to nadrobie dzieki SE k700i :) ;)

  • 0

    17. ~gościu  2006-07-10 18:01:32  host: edg32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon był fajny 3 lata temu jak go kupowałem :) + to jego wytrzymałośc (spadł mi parę razy z wysokości do 3 metrów(!) i wciąż działa!!! - słaba bateria i mała ilość smsow w pamięci (ok 28) Poza tym bardzo fajny fonik do dzwonienia i pisania esów. Można połączyć go z kompem i walić eski prosto z klawiatury:) Pozdro

  • 0

    18. ~G.r.z.e.c.k.y  2006-08-12 23:58:30  host: 194.165.130.93

    Nie polecam nikomu tego telefonu, wyswietlacz beznedziejny, az oczy bola od czytania, mala pojemnosc smsow (ok.23), ciche dzwonki na ruchliwej ulicy w miescie bardzo czesto ich nie uslyszymy, wrecz idiotyczne wysylanie smsow, kilka razy trzeba potwierdzic wyslanie do tego dochodzi zawieszanie sie telefonu podczas specyficznych nacisniec klawiatury.
    Jedyne plusy to ze jest maly, lekki i do rozmow wystarczy do tego dochodzi terminarz, budzik, a popularnym kablem mozna bez problemu wgrywac dzwonki, tapety.

  • 0

    19.  2006-09-12 18:13:08

    chyba najwiekszy niewypal motoroli telefon robiony poprostu na odpieprz-byle jak byle mial kolor.czesto mialem znim stycznosc i naprawde nie polecam-brak mmsow,powolne dzialanie,zawiesza sie,ekran slaby,kiepska klawiatura.Co do zalet to tylko male rozmiary i ciekawa polifonia.A i jeszcze cos c350 z tego co wiem od znajomych jest BARDZO awaryjna.Ten tel. ogolnie jest slaby ale juz c550 (to poprostu mocno ulepszona c350) jest spx wogole motki serii C od c550 w gore sa spox ale c350 jeszcze raz-NIEWYPAL

  • 0

    20. ~...ice queen...  2006-10-02 18:17:43  host: eff26.internetdsl.tpnet.pl

    Osobiscie nie polecam, sama mam taki telefon i nie jestem z niego zadowolna... Co prawda śliczne dzwonki, ale starsznie ciche, wibrujacy telefon w kieszące prawie nie wyczywalny... Klawiaturka strasznie twarda, dsłownie po dwóch esach place odpadają od odcisków. Wyswietlacz bardzo mały, sciągne tapety wygladają feralnie, gdyz kolory zlewaja sie... Jednak plusem tego telefonu jest wytrzymałość, spadł wiele razy, a zyje mu sie doskonale !

  • 0

    21. ~siemka  2006-10-07 11:39:40  host: gn178.internetdsl.tpnet.pl

    jak sie usuwa z tego badziewia sms;y???

  • 0

    22. ~yoshi  2006-11-02 20:22:51  host: bwi186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie wchodzi na budzik ??? do motoroli c350

  • 0

    23. ~Turbo-Cinek  2007-03-03 20:34:08  host: acdz192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem ten telefon nawet fajny :):)

  • 0

    24. ~MECHANIK  2007-06-22 21:07:25  host: wlan0-4.srem.net

    TELEFON JEST SUPER. POLECAM. TRWAŁA OBUDOWA. ŚWIETNE DZWONKI. NADAJE SIE DLA OSOB, KTORE CZESTO UZYWAJA KOMORKE. POZDRAWIAM!!

  • 0

    25. ~najlepszanokia  2007-07-07 16:22:58  host: nat.dzi.vectranet.pl

    niepolecam. mialem 2 lata ta komorke i rozwalil sie mikrofon z glosnikiem ogole jest do 4 liter;)

  • 0

    26.  2007-07-26 11:46:54

    Ten telefon jest okropny, paskudny, straszny! Po prostu nikomu go nie polecam, a jakby się zdarzyło dostać go w prezencie to od razu sprzedać! ;p dzwonki ciche, mało mieści mało smsów, nie ma mmsów, klawiatura jest po prostu beznadziejna, jak pisałam smsa to palce aż bolały! Jeden wielki plastikowy pasztet!

  • 0

    27. ~jedyny mądry  2008-10-30 20:19:04  host: acyq182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest fajowy bo telefon kom nie jest po bajery tylko dzwonienie !!!!!!! ja uważam żę ten telefon jest suuper sam go mam ale i tak jest fajny ma dźwięki polifoniczne USB 2.0 kolorowy wyśletwiacz obrazki style pamięć i mały i funkcjonalny!!!!!!!!!!

  • 0

    28.  2010-08-21 14:42:18

    mój trzeci telefon bardzo malutki ale wytrzymały i się nie psuje miałem go 3 lata dzwonki trochę ciche ale w 2003 to był hit a teraz są samsungi corby,avile...

  • 0

    29. ~mirror  2011-05-25 21:14:57  host: host-89-229-211-90.kwidzyn.mm.pl

    Super telefonik. Nadal go używam, gdyż nie cierpię telefonów z niewiadomo jakimi bajerami.

  • 0

    30. ~Gosc  2011-09-12 07:50:23  host: z15-04.opera-mini.net

    Ja ten telefon mam już od 2006 baterie zmieniam co rok plus obudowę od tamtego czasu był tylko 3 trzy w naprawie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet