Motorola C261 - opinie
Telefony Motorola Motorola C261 Opinie o Motorola C261

Motorola C261

w sumie: 83
  • 0

    1.  2005-10-25 15:44:59

    gdyby nie 2 mega i brak video w aparacie to bylby moj ideal :(

  • 0

    2.  2005-11-05 21:08:17

    Szkoda ze tak malo pamięci ma:( gdyby mial z 10 mb i irde na bank bym go kupil

  • 0

    3. ~m@Ti+)  2006-02-18 20:11:25  host: nat-gts-1.tcz.vectranet.pl

    Ta motka ma 5mb wbudowanej pamięci i jest fajniutka i cieniutka :)

  • 0

    4. ~grz  2006-02-22 15:02:24  host: bzc242.internetdsl.tpnet.pl

    jak 5mb to super myślałem że tylko 2mb. Ale czy na pewno bo mam zamiar ją kupić ale pomyślałem że za mało pamięci a teraz jak wiem że ma 5 to SUPER

  • 0

    5. ~hahahah  2006-03-15 17:37:13  host: exa151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i wim ze nie ma 5mb, nawet 2mb nie ma. Teraz szukam kabla do komputera i okazuje sie ze nawet tego nie ma wiec zdjec tez nie moge zgrac:)

  • 0

    6. ~auri  2006-03-16 20:23:26  host: aem210.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fonik od 4 dni bateria mi trzymała 3 dni po 10h naładowaniu :PP i oczywiscie mega uzyciu tego lelefoniku!!! telefon jest super ma jave(choc w plusie pisza ze nie ma heh a mamz plusa(mix). komoreczka ładniutka cieniutka robi super foty bez porównania do semensów :P duzy ekran tylko jest jedna wadabrak rozbudowanej ksiązki adersowej;/ wiec jesli chcemy dfo jednej osoby przypisac
    np nr domowy i koma musimy to podpisac pod dwiema nazwami czyli bedziemy mieli np. dwie
    basie:PP albo basia kom i basia dom w zaleznosci jak chcemy wiec tu jest mały minus a tak to musz jeszcze zobaczyc ile wytrzyma bateria po 14h naładowaniu i normalnym urzywaniu bez zbednych fotek przesłuchiwania polifoni itp ale mamm nadzieje ze wytrzyma min 5 dni bo nie chce co 3 dni łaodwac;]

  • 0

    7. ~ja  2006-03-22 13:28:03  host: awv74.internetdsl.tpnet.pl

    Znalazłem kabel do tej motoroli: http://sklep.tadu.pl/gsm/motorola.php - tylko gdzie się go podłącza? bo nie wiem czy kupic

  • 0

    8. ~ciekawska^^  2006-03-22 17:57:25  host: bb114.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko.. czy ten fonik jest warty kupienia na 100%..i czy są do niego wymienne obudowy??!! Pliss odpiszcie:]

  • 0

    9. ~robomoto  2006-03-22 19:00:16  host: sv126.internetdsl.tpnet.pl

    piny do podlaczenia kabelka masz wewnatrz tele. pod bateria, napisz czy c261 hula z tym kablem!!!

  • 0

    10. ~auri  2006-03-23 22:56:03  host: aem210.internetdsl.tpnet.pl

    ten fon wytrzymał mi 6 dni ;] ale nie bawiłam sie nim wtedy zbytnio;]

  • 0

    11. ~ja_  2006-03-24 10:34:12  host: r2.pwsz.bialapodlaska.pl

    Odpowiedź od polskiego przedstawiciela motoroli: Informujemy, ze w przypadku modelu C261 nie ma mozliwosci synchronizacji danych miedzy komputerem a telefonem.

  • 0

    12. ~auri  2006-03-24 19:18:18  host: aem210.internetdsl.tpnet.pl

    hej wiecie moze czy mozna juz nabyc obudowe sylikonową do tego modelu motki kurde bo potrzebuje silikon nie chce aby moj fon sie brudził i odzierał plis o odp tutaj:P

  • 0

    13. ~Gosia  2006-04-08 15:11:04  host: djc112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To wkoncu mozna nabyc kabel do Motoroli C261? A dokladnie kabel aby mozna bylo fotki przesylac na kompa.Mam ten telefon od 4dni i nie jestem az tak zadowolona jak myslalam.Bateria krotko trzyma,pamiec "malutka" jak juz to wychodza fajne zdjecia nic poza tym...

  • 0

    14. ~majka  2006-04-11 21:31:41  host: dtx200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurcze nie wiem czy kupić ten telefonik różne opinie

  • 0

    15. ~MAGDA  2006-04-11 21:34:14  host: dtx200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    babka z plusa mówi że telefon ma bluetooth i możliwość nagrywania filmów a z danych o telefonie wynika że nie ma kurde nie wiem co robic RATUJCIE KUPIĆ CZY NIE

  • 0

    16. ~JK  2006-04-12 12:22:38  host: buh194.internetdsl.tpnet.pl

    no mam go i coś mi sie zdaje że lipa z połączeniem z PC nie ma kabla do tego tel

  • 0

    17. ~depp15  2006-04-13 18:18:04  host: xdsl-13110.wroclaw.dialog.net.pl

    kurde ja juz niewiem mialem sobie kupic ten fon a tu bardzo bardzo!! rożne opinie poradzcie mi :D:D PLZ

  • 0

    18. ~myran87  2006-04-15 15:43:33  host: cyx59.internetdsl.tpnet.pl

    bierz nie marudz dobry sprzet

  • 0

    19. ~luck112006  2006-04-23 19:37:31  host: ebk195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    20. ~Posiadacz  2006-04-29 11:48:55  host: c65-108.icpnet.pl

    Mam ten telefon:
    - zdjecia wychodza spoko
    - nie nagryw filmow
    - ladnie wyglada
    - nie ma IRDY ani bluetooth -> trzba wysylac MMS`a ze zdjeciami,
    - wolnej pamieci ma okolo 1MB (niby ma 5MB,ale juz ma troche tam wgrane zdjec ktorych nie mozna wymazac)
    - Nie ma wymiennej obudowy ,ale to co jest jest extra.
    Ale ogólnie jest fajny. Duża możliwośc konfiguracji klawiszy,menu itd.

  • 0

    21. ~kaluza  2006-05-02 06:22:13  host: ese159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez mam sobie go kupic, ale nie jestem pewien po tych opiniach... przesiadam sie z Siemensa MC60, czeka mnie mile zaskoczenie?

  • 0

    22. ~hainasz  2006-05-05 21:12:24  host: uf78.internetdsl.tpnet.pl

    Czemu telefon który prawie nic w sobie nie ma waży 112 g. To jakas tania motka bez funkcji - jak komus to odpowiada to ok ale dla mnie klapa

  • 0

    23. ~Cooler  2006-05-12 23:19:53  host: afz170.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik jest super i warto go kupić, filmów nie nagrywa ale robi super zdjęcia, bluetooth nie ma i IrDy tez nie ma niestety :-( Ja go kupiłem dzisiaj i wydaje mi sie że jak wy to zrobicie to też was mile zaskoczy a zwłaszcza jak sie zamienia go z MC60. Ta motorolka jest super i tyle. Nie zastanawiac się tylko kupować ;]

  • 0

    24. ~Zaxx  2006-05-25 16:20:14  host: eci155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motorola c261 jes duzu duzo lepsza niż mc60
    to tak jakby porównywać bmw z maluchem.
    miałem mc60 i zmieniłem ją na c261 i jestem bardzo zadowolony.

  • 0

    25. ~zo  2006-05-26 13:38:11  host: aoe66.internetdsl.tpnet.pl

    ja go mam i się bardzo ciesze z niego, jest boskiii

  • 0

    26. ~azia  2006-05-30 13:38:00  host: abpz37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiec ile w koncu ma tej pamieci? jesli 2 MG to za malo! i do tego zdjec nie mozna na kompa zgrywac? odpowiedzcie mi ! potrzebuje pomocy!mysle nad motorola c261 albo e398! ratunku!

  • 0

    27. ~Aleks  2006-06-13 14:24:06  host: abwi95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem z niego zadowolony posiada wszystkie funkcje jakie są mi potrzebne. Jest solidnie wykonanay. Ma dobrą baterie która przy częstym uzytkowaniu trzyma 5 dni. polecam

  • 0

    28. ~Bielu  2006-06-15 00:03:32  host: ed146.internetdsl.tpnet.pl

    Nie ma kalendarza ani organizera!!! jesli by miala to bym sie cieszyl!!!

  • 0

    29. ~radzio  2006-06-16 11:57:29  host: 156.85-237-175.tkchopin.pl

    ja tez mam ten tel i bardzo mi sie podoba choc w niektorych salonach wkrecają ze ma gry java a nie ma ale jest cool:)

  • 0

    30. ~radzio  2006-06-16 12:01:08  host: 156.85-237-175.tkchopin.pl

    aha jest jeszcze jeden problem.czasami przy odbieraniu mi sie wylancza:(

  • 0

    31. ~Aga  2006-06-17 20:57:58  host: bmu55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam zamiar kupić ten telefon ale po tych opiniach się zastanawiam.Mam pytanie:dobrze wychodzą zdjęcia?Myśle jeszcze czy nie kupić motoroli V235.Która jest lepsza???

  • 0

    32. ~Valeczka  2006-06-19 19:55:14  host: acrr27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam problem z tym telefonem kupilam go w Angli za 50 funcików, ale nie moge zdjąć simlocka, jest fajny a tu lipa nie ma nawet jak sie pobawić bo ma angielską karte piszcie jak wiecie jak z niej ściągnąć pliss!! :)

  • 0

    33. ~  2006-07-12 06:15:24  host: 80.51.231.46

    ten telefon nadaje się tylko dla osoby , która potrzebuje dzwonić i pisać. nic w nim nie ma oprócz aparatu... gdyby chociaż był kalendarz...

  • 0

    34. ~Valeczka  2006-07-17 14:55:19  host: acri98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jes mam sciągnietago simlocka, po za tym mozna kupić kabel do niego znalazlam na Allegro za 20zl zdjęcia wychodza supertylko nie wiem jak skonfigurowac tego fona bo mam Orange, ale jego tam nie ma:-( wiec mam dola

  • 0

    35. ~asiulka  2006-08-01 20:37:06  host: nat.tkdami.pl

    nie dawno kupiłam sobie ten telefon i bardzo mi się podoba:) zdjęcia wychodzą bosko!! ale beznadzieja ze nie ma podłaczenia z kompem:( ale naprawde opłaca sięgo kupić:):)jest lekki i cieniutki bardzo wygodny do noszenia. ale mam pytanko i mam wielką nadzieję, że mi odpowiecie: a więc jeżeli w tym telefonie chciałaby aby pokazywało mi się zdjęcie danej osoby, która dzwoni to jak to mam ustawić proszę opiszcie!!!!

  • 0

    36. ~MAGIC25026  2006-08-13 15:00:30  host: k12.metronet.chelm.pl

    ABY BYLO ZDJECIE DANEJ OSOBY KTÓRA DZWONI TRZEBA DODAĆ JEJ NUMER DO SPISU TELEFONÓW

  • 0

    37. ~adi.  2006-08-29 15:30:38  host: 89.187.228.20.ip.airbites.pl

    dla mnie jest to niewypał.
    z racji wygladu jest ok.
    troche goprzej z funkcjami zamknietymi a tej obudowie.
    miałem ten ytelefon raz w rece-miałem okazje sie nim pobawic no i poczułem niezadowolenie...

  • 0

    38. ~CHAMAK  2006-09-01 07:38:57  host: dd66.internetdsl.tpnet.pl

    ABY DODAĆ ZDJĘCIE OSOBY DZWONIĄCEJ TAK ŻeBY SIĘ WYŚWIETLAŁA GDY DZWONI - MUSISZ MIEĆ ZDJĘCIE TEJ OSOBY W PAMIĘCI TEL (WIADOMO) ORAZ WYBRAĆ BY TEN KONTAKT BYŁ ZAPISANY W PAMIĘCI TEL, A NIE NA KARCIE SIM... CZYLI ŻEBY JEJ NUMER BYŁ W PAMIĘCI TEL A NIE NA SIMIE... WTEDY BĘDZIESZ MIAŁA MOŻLIWOŚĆ DODANIA ZDJĘCIA. aBY TO ZROBIĆ Z TEGO CO PAMIETAM Z INNYCH MOTOROLEK, TO NAJEŻDŻASZ LA LIŚCIE KONTAKTÓW NA TĄ OSOBĘ, KLIKASZ "MENU" I TAM JUŻ DALEJ... POZDRO

  • 0

    39. ~martynka9  2006-09-04 16:57:39  host: abfc29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej tez niedawno kupilam ten telefon i dla mnie jest super tylko mam pewien problem z nim ze jak ktos pisze mi sms to wyswietla sie jego numer a nie np. imie jak to zmenic pomozcie !!!

  • 0

    40. ~Amcia  2006-09-05 21:58:58  host: cxr5.internetdsl.tpnet.pl

    Chyba go sobie kupie ale czy zdjęcia ładnie wychodzą.Ile trzyma bateria.I czy sie nie psuje i zawiesza? Proszę o szybką odpowiedź!

  • 0

    41. ~BEA7A  2006-09-14 21:38:11  host: rtr-3.core.lanet.net.pl

    wszystko cacy ,tylko czemu ja juz dwa razy baterie wymienialam w przeciągu 3 miesiecy.Pierwsza rozładowywała sie juz po 8 godz ,a druga rozładowuje sie juz po 3 dniach.Wczesniej mialam sagema ( 5 lat )i wymieniłam go na to gówno ,bo mi sie nie podobalo ,ze sie szybko bateria juz ze starosci rozładowuje, czyli po 3 dniach ,a jak byl nowy wyczymywała tydzien.Wiec zamienił stryjek siekierke na kijek :/ .

  • 0

    42. ~niezadowolona  2006-09-15 18:54:54  host: rtr-3.core.lanet.net.pl

    Baterie w tym telefonie sa do dupy !! Ja tez juz wymieniałam 2x baterie w przeciagu 3 miesiecy.Pierwsza trzymała 8godz a druga 3 dni.Chciałam jeszcze dodac , ze te 3 dni to bez dzwonienia prawie wcale .Miałam wczesniej sagema (5lat) i wymieniłam go na to gówno bo bateria ze starosci wytrzymywała tylko 3 dni ( jak byl nowy 7 dni ).Wiec zamienił stryjek siekierke na kijek .Chetnie bym to gówno wywaliła . Pozdrawiam....

  • 0

    43. ~ :)  2006-09-21 18:17:52  host: dsr102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    yy ja ma ten telefonn i zdjecia saa naprawde luxx ale reszta jestt do kituu .. nie ma on nic ciekawego ma mala pamiec oprogramowanie do dup... i lipa sie pisze sms a bateria trzyma mi ok 5 dnima bardzo ladny wyglad ale tez brdzo delikatnyy panel ktory sie szybko rysuje

  • 0

    44. ~Cooler  2006-10-01 13:53:20  host: afz170.internetdsl.tpnet.pl

    Taki złom, że szkoda gadać!! Jedynie ma fajny wyświetlacz na którym zdjęcia ładnie wychodzą a reszta to graciarnia!! Ci którzy zastanawiają sie nad tym podanym telefonem i innym to zdecydowanie im ten telefon odradzam!! Może i jest smukły ale ma złe funkcje!! Nawet nie da sie na niego zgrac przez komputer żadnych obrazków, melodii itp.!! Zdecydowanie odradzam!!

  • 0

    45. ~misiu  2006-10-06 20:47:34  host: host-87-101-19-157.proxnet.pl

    bardzo fajny telefon nie ma Javy ale i tak jest fajny wytrzymały i wogule

  • 0

    46. ~ewcia  2006-10-10 11:43:44  host: 80.48.73.116

    powiedzcie czy mozna w tym fonie zdjac simloka ?? jesli tak to jak - prosze ;-))0

  • 0

    47. ~TOmolos  2006-10-21 20:17:19  host: xdsl-6075.elblag.dialog.net.pl

    Mam pytanko!!! Czy na tą motke nie można ściągac dzownków i tapet i gier?? Jak bateria??? Zdjęcia dobre robi??? Nudzi się szybko??? Zawiesza się coś w nim.?? prosze o odpowiedz!! będe wdzięczny Pozdrawiam

  • 0

    48. ~c261  2006-10-31 16:36:07  host: cok147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można ściągnąć na ten telefon dzwonki?

  • 0

    49. ~Cooler  2006-10-31 21:46:00  host: afz170.internetdsl.tpnet.pl

    Można ściągać na ten telefon dzwonki, obrazki itp. ale z gazet albo z neta ale nie można go połączyć z kompem tak aby za darmo wgrać do niego dzwonki itp. Nudzi sie strraaaaaasznie szybko. Bateria trzyma na początq około 4 dni ale później jak sie nią pobawimy po jakimś czasie ledwo co dwa dni:/ Zdjęcia wychodza bardzo ładnie. Porównywałem je z SE K700i i z SE K500i i wychodziły na motorolce o wiele ładniej-jedyna zaleta tej motoroli. Nie zawiesza się ani nic. Ani razu mi się nie zawiesił a mam go 4 miesiące ale za to sie bardzo szybko znudził. Już chcę kupić jakiś inny. Jeszcze raz zdecydowanie odradzam zakup tego grata!! pozdro

  • 0

    50. ~~mario  2006-11-28 13:44:36  host: akw214.internetdsl.tpnet.pl

    Co wy chcecie ten telefon jest fajny i można przez kabel zgrać na niego obrazk i dzwonki. Tylko jak ktoś nie umi to niech sie nie odzywa

  • 0

    51. ~maly  2006-12-07 17:32:24  host: cxi186.internetdsl.tpnet.pl

    dziwne bo ja jeszcze nie znalazłem zadnego kabla do tego modelu i raczej go już nie znajdę. Ludzie Pomóżcie!!!

  • 0

    52. ~Jack  2006-12-17 18:25:04  host: 87-205-141-240.adsl.inetia.pl

    To ma ten tel kalendarz czy nie? Bez kalendarza to troche kapiato...

  • 0

    53. ~ela  2006-12-28 23:10:06  host: fil42.internetdsl.tpnet.pl

    mam samsunga ale kupie sobie motorole.

  • 0

    54. ~dzazder  2007-01-10 21:29:05  host: azc79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon taki sobie. Jak telefon :D Kable owszem są jak się dobrze poszuka. Bateria do niczego. I jeszcze mam problem z pisaniem smsów. im więcej znaków napiszę tym coraz wolniej mi się literki pojawiają przez co muszę wolniej pisać. Nie wiem czy to wina oprogramowania czy telefonu. Jakby ktoś wiedział jak rozwiązać tenże problem to niech napisze. Wyświetlacz ideał :) i zdjęcia też śliczne, ale tylko na dworze, w pomieszczeniach zamkniętych to mi ciemnicę robi... ale ogólnie aparat dobry, szybki czas reakcji :)

  • 0

    55. ~kicha  2007-01-18 14:07:54  host: cjy9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon taki sre, kupiłem go i już mi się znudził do bani z takim telefonem bez iRDA i Bluetooth.

  • 0

    56. ~SHAKIRA  2007-01-29 11:30:08  host: bwo5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MOŻNA ZDJĄĆ SIMLOKA ALE TO 80 ZL KOSZTUJE

  • 0

    57. ~justys  2007-01-31 07:34:48  host: ebd194.internetdsl.tpnet.pl

    do ~Amcia ..zdjecia wg mnie super wychodza

  • 0

    58. ~Komarek  2007-01-31 21:59:45  host: abli216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A JA MAM TYLKO JEDNO PYTANIE CZY SZYBKO SIE PISZE NA NIEJ ESKI???

  • 0

    59. ~ozo  2007-02-13 21:05:05  host: bzt194.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanie.Mam ten telefonik i jeden mały problem z nim gdy ktoś do mnie dzwoni wyswietla sie tylko numer niewiem dlaczego Prosze o odpowiedz

  • 0

    60. ~Rivenris  2007-02-14 15:55:33  host: 91.146.204.30.ip.airbites.pl

    Pisanie sms-ow zmula nawet więcej niż trochę jak się spisze ponad 100 znaków...

  • 0

    61. ~bartek  2007-03-04 20:40:18  host: 75-115.espol.com.pl

    jak robie zdjecia to mi wychodza bez nadziejne niewiem czemu pomozcie

  • 0

    62. ~BiG  2007-03-23 19:59:26  host: rejon206.ztpnet.pl

    Simlock kosztuje 30 zl dzisiaj sciagalem...

  • 0

    63. ~gosienka  2007-03-27 10:50:09  host: bzj193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem kupilam tom motorole a instukcje mam po nniemiecku,mugl by ktos mi powiedziec jak zalaczyc mmsy i gprsa?

  • 0

    64. ~bartek11  2007-03-29 19:19:13  host: bba110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zdjac z niego SIMlocka z neta

  • 0

    65. ~haxo  2007-05-16 01:26:35  host: brzezno6.attu.pl

    telefon jest totalnie pusty i nie ma czym sie w nim zachwycac poza tym ze ladnie nawet wyglada i ze ma aparat a tak wogole to nie polecam

  • 0

    66. ~Jaaaaaaaa :)  2007-06-04 13:06:02  host: 195.116.227.2

    Gdzie jest ten kalendarz w motoroli c261?????? :)

  • 0

    67. ~adamus  2007-06-15 21:43:00  host: do-verax.3s.pl

    podajcie dokladny link gdzie mozna kupic kabel do tego telefonu

  • 0

    68. ~adamus  2007-06-15 21:55:42  host: do-verax.3s.pl

    podajcie dokladny link gdzie mozna kupic kabel do tego telefonu

  • 0

    69. ~magda  2007-06-19 18:34:07  host: centronet.eth0.raptor-cl-centronet.lubman.net.pl

    telefon beznadziejny, nikomu nie polecam, robi tylko ładne zdjęcia i tyle a to sie po jakimś czasie nudzi

  • 0

    70. ~Aniaczek  2007-07-09 16:15:49  host: aa18.internetdsl.tpnet.pl

    Beznadziejny ten telefon mam go rok i żałuję że go kupiłam bo za tą samą cenę mogłam mieć już o wiele lepszy telefon..akt mojej głupoty..żal..:(

  • 0

    71. ~moto  2007-07-15 08:59:01  host: aaal104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiec tak UWAGA CAłA PRAWDA O TELEFONIE::)ogolnie telefon fajny,ładny wygląd,robi suuuper zdjęcia(brzydkie wychodzą jak się robi w ciemnym pomieszczeniu)tak oficjalnie to nie ma dyktafonu ale ja znalazłem go w wiadomosciach.trzeba wejsc w wiadomosci-utworz mms-wstaw dyktafon i nagraj.mozna nagrywac 20 sekundowe nagrania i je zapisac,a pozniej odsluchac w skrzynce roboczej.ale nie mozna ustawic jako dzwonka.jesli chodzi o eski to faktycznie troche wolno idzie ale bez przesady!o zadnym usb nie ma mowy przeszukałem caly telefon i nie ma nigdzie wejscia(ktos napisal ze jest w srodku pod bateria,ale tam tez nie ma)zreszta nigdzie nie ma kabla do tej motoroli.simlocka mozna sciagnac.nie ma kalendarza...ma 3 gry ale nie mozna sciagac innych.mozna sciagac tylko tapety i dzwonki polifoniczne.

  • 0

    72. ~posiadacz  2007-07-15 20:46:22  host: awe80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    EE marudzicie ten telefon jest do dzwonienia a nie do bajerów!! ja go mam już z 2 miesiące a mi sie bardzo podoba . choc szukalem jakiegos bajera to jak tego kupilem to on mi bardzo odpowiada !! TELEFON JEST DO DZWONIENIA!! TYLKO PRosZE O ADRES KABLA USB!! chialbym miec!! ppls fajny tel!! polecam 5

  • 0

    73. ~paszaww1  2007-07-28 14:04:04  host: nat-sr-200-23.globalconnect.pl

    miałem go kiedys i mysle ze jest do bani!!!!!

  • 0

    74. ~hgtfrdeswqawer  2007-07-31 23:50:35  host: 213.192.64.210

    czy guzik środkowy w kursorze obsługuje funkcję "wybierania" danego polecenia czy trzeba nacisnąć odpowiedni przycisk pod ekranem żeby np. zaakceptować cokolwiek?

  • 0

    75. ~persefona  2007-09-02 09:02:56  host: acjk59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie w necie mozna dostac obudowy to tego koma, na allegro są tylko jakieś lipne :/

  • 0

    76. ~Grom  2007-09-25 11:58:11  host: nat8-0.elomza.pl

    znacie nr do zdjęcia simlock ?

  • 0

    77. ~misiu34  2007-10-26 16:26:26  host: edk215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon. Nic ująć, nie polacam

  • 0

    78. ~moniczka  2007-12-13 11:50:15  host: adtq116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zapszeproszeniem pie*********r***d**licie bo wlasnie ze ten telefon jest zajebisty i on ma dyktafon czyli nagrywanie dzwiekow wy chociaz widzieliscie ten telefon na oczy ?? ze juz pisza w opisach ze nie ma to juz ludzie mysla ze nie ma a wlasnie ze jest se kupcie i sprawdzcie

  • 0

    79. ~Belath  2007-12-26 17:41:02  host: bvs32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon nie ma 5MB pamięci tylko 1,1MB, a poza tym jest wygodny i dobrze leży w dłoni. nie może nagrywać dźwięków, chyba że to zależy od softu, bo przynajmniej ten który mam nie może i w instrukcji o niczym takim nie jest wspomniane. Kalendarza też nie znalazłem:(

  • 0

    80. ~justyna  2008-01-08 19:31:27  host: epn4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie ten KALENDARZ??? mam ten telefon ale chce go znienic po pierwsze bateria do kitu po 2 nie mam rewelacji

  • 0

    81. ~mini25  2008-02-29 15:07:29  host: asd17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiesz co justyna ty byś lepiej poszukała a nie jak ta krowa na fotelu a rewalacje po co ci co? przecież krowy nie mają telefonów i sie cieszą!a bateria jest dobra mi starcza na 5 dni a ty byś pewnie chciałe żebi ci cały czas buła naładowana tylko jak szanowna krowa cały czas sie nim bawi to nie ma sie co dziwić!!a tak wogóle to komórka nie jest do zabawy!!!

  • 0

    82. ~mini25  2008-02-29 15:11:41  host: asd17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    martynka 9 tego nie można zminić to tak musi być:)

  • 0

    83. ~  2008-10-17 18:11:01  host: addc3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ello mam pytanko. mam tą motke i czy midzie w niej pisać normalnie czyli nie słownikiem tylko ze np. naciskam na 4 i zeby bylo h to 2 razy naciskam. idzie to zmienic bo ja nie moge POMOCY

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-154-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet