Motorola C205 - opinie
Telefony Motorola Motorola C205 Opinie o Motorola C205

Motorola C205

w sumie: 7
  • 0

    1. ~dingo  2006-08-28 09:48:13  host: nat-10.nencki.gov.pl

    Trwały, niepsujący, podstawowe funkcje i intuicyjna obsługa (można zaprogramować skróty praktycznie do wszystkich używanych funkcji). Dodatkowo fajny kompozytor(pięciolinia i nuty) i jako takie gierki. Bateria po 2 latach nadal trzyma tydzień i więcej. Dla praktycznych.

  • 0

    2. ~  2007-10-19 21:44:43  host: aji44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rok 2007... mam ten telefon jako zastępczy w Orange - masakra :)

  • 0

    3. ~bartiik  2007-12-26 00:40:16  host: bup70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten kom 5 lat, rzucalem nim ponadz 30 metrow (na trawe), bateria trzyma 6 -7 dni a nie byla wymieniana poprostu cudo!!!!!!!!!!!!

  • 0

    4. ~paul 1992  2008-02-01 15:36:41  host: abm217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Muj fon to SE K550i, ale mi sie uszkodził, więc dostałem tego w zastępstwie (Orange), po 30 minutach, miałem ochote go rozpierdolic o ziemie, a musze z nim wytrzymac w najlepszym razie 2 tygodnie

  • 0

    5. ~etiiii  2009-04-14 11:31:22  host: dzw30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon nie jest traki zly jak piszecie. Kupilam go w 2005 roku i wcześniej. Bateria trzymała ponad tydzień . Teraz mam telefon od siosty a tego dalam tacie jest z niego zadowolony ma podstawowe funkcje nawet da sie nastawic,ze wybija pełna godzinę:) Więc nie jest taki zły jak sie wydaje po opisie w rzeczywistosci jest nawet ladniejszy niz na zdjeciu....

  • 0

    6. ~:)  2010-01-02 15:40:17  host: 193-24-206-146.zvid.net

    Moj pierwszy telefon :D i chyba najlepszy jaki mialam ale na pewno najbardziej wytrzymały:)

  • 0

    7. ~lelo89  2010-08-26 16:23:49  host: jul58.internetdsl.tpnet.pl

    To także mój pierwszy fonik. Kupiłem go 22.07.2004 roku czyli ma już ponad 6lat i nadal go użytkuje, choć znajomi często się patrzą co to. ;D Teraz już wymieniam na nowy bo coraz częściej się wyłącza sam i wiesza. Co mi się w nim najbardziej spodobało: Szybkie pisanie smsów, poręczność, mała wielkość, dobrze się rozmawiało, głośnik jak nowy, nic nie przerywa mimo że to już 6lat, bateria super trzymała, teraz już trzyma 1dzień przy średnim użytkowaniu (z 30esów dziennie, krótka rozmowa), ale po tylu latach nie ma co sie dziwić. Ładowarka jedna i ta sama przez 6lat. Obudowa już pościerana, ale pierwsze 2,5roku była super. Guziki głośne jak się wciskało np jak pisało się esy w nocy jak inni spali, poscieraly sie, ale tez tak z 3-4lata trzymały się ok. Słownik ma słaby bardzo, smsy się dobrze pisze, ale bez używania słownika. Gry fajne nawet. Upadł mi xx-razy, a mimo to dobrze działał poza ostatnim czasem, ale to akurat nie wiem czy od tego czy od starości po prostu. Teraz to już te kolorowe telefony w modzie, ale jakby ktoś chciał kupować bardzo tani tel. do pisania esów (bez słownika) i dzwonienia to polecam w 100000%. Nigdy mnie nie zawiódł do tego stopnia żebym go chciał wymieniać, teraz niestety musze, ale napewno jeszcze nie raz będę z niego korzystał. :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet