Motorola C200 - opinie
Telefony Motorola Motorola C200 Opinie o Motorola C200

Motorola C200

w sumie: 27
  • 0

    1. ~kajo  2005-04-19 11:24:00  host: staticline13820.toya.net.pl

    fajny telefonik. mam go 2 latka i jestem z niego strasznie zadowolona...:D mały poręczny , idealny dla każdej kobiety...

  • 0

    2. ~vasa  2005-06-19 21:32:00  host: dop227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od roku i mam go dosyć. Nie odbiera SMSów (od niektórych), brak logo,wiadomości graficznych ,monofonia tylko z wapstera... klawisze szybko się zdzierają.. sory,ale nie dla mnie..

  • 0

    3. ~Pershing  2005-07-23 21:09:00  host: rtr.kompex.pl

    Ja go mam prawie 2 lata i jest bradzo dobry dla początkującyh którzy chcą tani telefon z podstawowymi funkcjami.

  • 0

    4. ~urwisek  2005-11-21 20:20:54  host: ds8.uni.lodz.pl

    lubie ten telefonik :-)

  • 0

    5. ~gangbuster  2005-11-26 17:10:38  host: ds8.uni.lodz.pl

    ten telefonik jest cakiem niczego sobie. Maly, poręczny. Wręcz idealny

  • 0

    6. ~urwisek  2005-12-16 11:12:52  host: actt210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mnie sie podoba ze ma kombozytor

  • 0

    7. ~Antan  2006-06-26 22:36:24  host: nat-I-B.bsk.vectranet.pl

    Miałam go 3,5 roku... troszkę mi się juz znudził i zniszczył ;/
    Alczkolwiek polecam go każdemu początkującemu, niezbyt zamożnemu posiadaczowi komórki...

  • 0

    8. ~  2006-08-17 18:22:28  host: cii67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja go miałam 3 latka :) Dobrze się trzymał :) jest ok choć teraz to królują kolorowe wyswietlacze itp. wogóle lubie motki. teraz zakupuje motorolke v235

  • 0

    9. ~Sami  2006-10-05 11:46:23  host: cbu205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialam go troszke i polecam serrdecznie dla osob ktore dopiero sie ucza ;) bylam z niego bardzo zadowolona ;)

  • 0

    10. ~Gosia  2006-10-30 22:50:51  host: host-ip178-91.crowley.pl

    Ten telefon był cudowny... Przeżył tyle wzlotów, jak i upadków. ;D Umiał pływać chodzić, skakać po krawęznikach bawić się w chowanego na polach. ;D Aaaa i uwielbiał przytulać się do ścian. Lecz przy otwieraniu nim kapsla od piwa poszło pół wyswietlacza. I mimo wszystko nadal działa. Poprostu KOCHAM ten telefon. Jest niezniszczalny. ;)

  • 0

    11. ~ja,  2006-12-26 18:43:04  host: eh74.internetdsl.tpnet.pl

    ten fonik jest spoko.. jest niezawodny.. lecz mam teraz nowy .. poniewaz potrzebuje aparatu w telefonie;d..ale tak to jest eXtraaa.

  • 0

    12. ~ola  2007-02-18 13:08:39  host: dxa227.internetdsl.tpnet.pl

    miałam go 4 lata i tylko się 2 razy popsuł ale był spox ale mam juz nowy (z aparatem) :p pozdrawiam

  • 0

    13. ~gocha-krakow  2007-03-10 12:13:40  host: dwh210.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel 2 lata i ani razu sie jeszcze nie popsul wady-klawisze sie szybko starły ale z wad to tyle zalety-długo trzyma bateria ok 9-10 dni maly lekki

  • 0

    14. ~LK  2007-05-06 11:39:05  host: bzr228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego fona juz 3 lata i bateria trzyma mi 5 dni !!! ON JEST NIE ZNISZCZALNY. grałem nim w zośkę,zawody kto nim wyżej kopnie itp. CUDO ;)

  • 0

    15. ~mart  2007-07-10 18:17:06  host: dxh40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od 3 lat a dokladniej mialam ja go,moja mama i moja siostra,kilkanascie razy ladowal na scianie,ziemi itp,bardzo wytrzymaly,poreczny i prosty,polecam poczatkujacym;)

  • 0

    16. ~Kondziui  2007-07-11 09:48:15  host: 83-4.eddieconsulting.pl

    TElefonik super. Miałem go 1.5 roku i żeczywiście jest niezniszczalny, spadł (został zrzucony) z drugiego piętra podczas rozmowy i jak go odnalazlem to nadal dzwonił ;) po prostu cud-telefon

  • 0

    17. ~patka  2007-07-11 17:02:50  host: pb185.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon 4 lata! Jest do bani! Brak nawet wiadomości graficznych i logo! Istna tandeta!Do tego klawisze szybko się zcierają!szajs!!!!!!!:(

  • 0

    18. ~Shelby  2007-09-14 20:56:31  host: aaze113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny i niezniszczalny... genialnie się na nim sms pisało (chociaż klawisze szybko sie wycierały)... po 3 latach pracy zepsuło się gniazdo słuchawkowe przez co przestał wogóle odbierać rozmowy ... ale swoje odpracował ... Polecan!!!

  • 0

    19. ~pielgrzym  2007-10-19 09:18:16  host: 87-205-197-165.adsl.inetia.pl

    Spoko telefon. Jak za te pieniądze to nie ma co wymagać. Pozdro.

  • 0

    20. ~Mumin  2008-05-31 13:56:51  host: plus-96-101.polkomtel.com.pl

    Świetny telefon, można w nim w polu esemesa ukryć kody dostępu do banku rezerw federalnych USA bo nikt się tam nie dostanie, bo wyczajenie obsługi tego telefonu jest poprostu awykonalne. Świetny też jest do rzucania o ścianę kiedy puszczają nerwy, bo klawiatura nie chce się odblokować, albo kiedy piszesz esemesa i niechcący wyjdziesz z tej funkcji a po powrocie do niej nie możesz już odzyskać swojego długiego esemesa do panny, nad którym siedziałeś od 20 minut. Genialny też jest do zabawy w zrzucaniu z dziesiątego piętra na bruk po zakupie nowej Nokii ;) Polecam.

  • 0

    21. ~  2009-07-09 15:56:05  host: t04-04.opera-mini.net

    Mialem to cudo jako 2 tel, na zmiane z alcatelem ot 320. I powiem ze mial prawie wszystko, dla mnie sie liczy gg i opera, bez innych bajerow, a ze te dwie rzeczy moga byc wlaczone naraz tylko na drogim se lub symbianie wiec jestem skazany na moja n70

  • 0

    22. ~robal  2010-03-17 14:05:39  host: 83.11.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    kupilem dzis ten telefon ale nie wiem jak go uruchomic

  • 0

    23. ~patryciusz  2010-11-26 18:05:34  host: gwz218.internetdsl.tpnet.pl

    ludie miałem tego fona 3 lata w wersji c 205 na początku był dobry ale potem to taka lipa nikomu nie polecam ogólnie złom oddałem go swojej małej siostrzenicy baterja nie ładowała się do końca

  • 0

    24. ~Luleq  2011-08-04 15:51:54  host: el186.internetdsl.tpnet.pl

    Teraz już nie ma tak solidnych telefonów. Dostał się w moje łapki taki egzemplarz we wręcz idealnym stanie i jestem wręcz zauroczony wczesno-motorolową logiką obsługi! Teraz telefony są po prostu prostackie... I w dodatku tu, gdzie teraz jest klawisz "odbierz", w tej motorolce jest "odrzuć" i na odwrót. Prawdziwy hardcore :)

  • 0

    25. ~Chmielek  2012-01-06 19:43:18  host: apn-46-76-199-118.dynamic.gprs.plus.pl

    "Telefonik miałem z tego co pamiętam w 2005r. Powiem tak super tanteda, sprawdzałem na allegro można kupić za 9 złotych cóż za okazja :O Fajnie się nim rzucało o podłogę, wielkie podawania w szkole przez cały korytarz, a no kiedyś rzuciłem go pod windę, winda odjechała do góry i ku mojemu zdziwieniu po sklejeniu taśmą klejącą taką wiecie przezroczystą (żeby obciachu nie było nie) 0.3mm dalej działa. Nie wiem czy Amerykańska służba wojskowa potrafiła by go zniszczyć, mógłby występować ten telefon zamiast pierścienia w filmie ,,Władcy Pierścieni". Nadaje się super na miasto, taki typowy do lansu jest. Nie co tam jakieś iphone kurde upadł mi raz z ręki na ziemie i jebudu ekranik do wymiany. Ogólnie to polecam zrobić z niego super, zwinny mało traktor albo zmywarkę (firma motorola jest bardzo wydajna i energo-oszczędna) z tego co pisali wyżej można by myć gary przez 5 dni! szok!, ewentualnie nadaje się też grzejnik lub suszarkę, sami wiecie urządzenie o tak wysoki parametrach jak na przykład zawarty w nim procesor, czy też karta graficzna, która umożliwia wyświetlanie grafiki aż w DWÓCH KOLORACH! SZOK! świetnie nadaje się na takie przeróbki. Jak chcecie instrukcje dotyczące przeróbek to pisać na numer gg :545784 wszystko ładnie podam. Dodam, że kiedyś nawet udało mi się wprowadzić Motorolkę w DFU po czym, nawet za pomocą Radsn0w zrobić Jailbreakaasa, wgrać Cydiese i mogłem wszystko modyfikować, i ściągać appy (te płatne, które są w appstorzsze). Świetny telefon POLECAM WSZYSTKIM (a zapomniałem dodać, że świetnie sprawuje się na imprezach domowych jako kino domowe, ahhhh ta jakość dźwięku, te bassy nie da się tego opisać) Wszystkie modyfikacje robisz na własną odpowiedzialność nie ponoszę odpowiedzialności za uszczerbek na zdrowi, śmieć bądź uszkodzenie sprzętu."

  • 0

    26. ~fan_c200  2012-12-21 11:12:13  host: cav177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon odkąd pamiętam. Gdyby nie podana tutaj specyfikacja przysiągłbym że nawet od 2002 roku. To drugi jaki w życiu dostałem, a zarazem najlepszy ze wszystkich do tej pory przeze mnie posiadanych. Działa do dziś. Przetrwał ze mną większość klas podstawówki i gdyby nie postęp technologiczny korzystałbym z niego nawet teraz. Bateria w stanie czuwania starcza na tydzień. Oprócz kilku niewidocznych rys na tyle obudowy oraz lekko wytartego przycisku odrzucania połączenia nic mu nie dolega. Najchętniej wstawiłbym go do honorowej gablotki, ponieważ takiego telefonu już nigdy więcej, nigdzie nie dostanę. I choćby nie wiem jak inni krytykowali ten model ja zawsze będę stał murem za moją Motorolą.

  • 0

    27.  2013-06-30 15:48:41

    No cóż jak powiedział @fan_c200 telefon jest nie do zdarcia. Był produkowany na Tajwanie gdzie jakość montażu jest zdecydowanie wyższa niż w Chinach Kontynentalnych (w tamtym okresie) i w Indiach. Takie telefony mają być proste, zgrabne i niezawodne i tyle.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-68-140.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet