Motorola C168 - opinie
Telefony Motorola Motorola C168 Opinie o Motorola C168

Motorola C168

w sumie: 119
  • 0

    1. ~  2006-05-31 23:36:25  host: ayv250.internetdsl.tpnet.pl

    jest super w skali 10

  • 0

    2. ~krzych  2006-06-09 11:27:29  host: nat-dz2.aster.pl

    jestem szczęśliwym posiadaczem moto C168. Bardzo telefonik. posiada wszystkie podstawoowe funkcje+radio(znośnej jakości). kłopotem moze byc fakt ze gdy w smsach uzywamy polskich znaków radykalnie zmniejsza nam sie ilośc liter do dyspozycji. poza tym to typowy budget phone

  • 0

    3. ~placek  2006-06-11 12:01:14  host: esj12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest super mam 3 lata i nic się nie psuje ;]

  • 0

    4. ~mara  2006-06-17 18:38:54  host: djk234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest super mam go dopiero jeden dzien i mi sie podoba tylko szkoda ze niema irdy

  • 0

    5.  2006-06-25 22:30:56

    ale na stronie motoroli pisze, ze ten wyswietlacz ma 65 tyś. kolorów...

  • 0

    6. ~kamcio  2006-06-26 10:07:00  host: ebe234.internetdsl.tpnet.pl

    jest super mam ją 2 tygodnie i śmiga jak żadne inne telefony :-)

  • 0

    7. ~ziom  2006-07-07 22:07:14  host: blg237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak na ten fon zgrac jakies obrazki?? niema irdy ani blototha, i niema wejścia na usb ;/??

  • 0

    8. ~yalgor  2006-07-14 16:33:32  host: cui122.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma kabel USB?????

  • 0

    9. ~stach  2006-07-15 12:56:59  host: unusedaddr2-233.dnet.pl

    Witam! Jest jakiś program do tego telefonu?

  • 0

    10. ~wwww  2006-07-15 21:11:48  host: bmi197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na stronie ery pisze ze ma 65tys kolorów

  • 0

    11. ~wiki  2006-08-07 11:55:22  host: ftp.centrum.proszowice.pl

    mam tą komóreczke od paru dni i jestem z niej naprawdę zadowolona, ładny wyświetlacz, polifonia na 32 głosy,radio....jest super

  • 0

    12. ~m_kozak  2006-08-08 12:42:22  host: gw1.nsnet9.nsn.pl

    ta motorola c 168 jaki ma wyświetlacz 4096kolorów czy 65 tys.

  • 0

    13. ~Aneta  2006-08-08 17:39:37  host: djh120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej czy ktoś wie czy można wymieni obudowe jak tak to prosze o kontakt

  • 0

    14. ~zwol  2006-08-12 10:59:42  host: bvu186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie chce kupic ten fon i widze ze jestescie adowoleni!pozaty ze niema usb:/!!ale po przeczytaniu tych opinii ide w pon po niego !!pozdro !!

  • 0

    15. ~dydelf  2006-08-12 20:09:53  host: cfm117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam i jestem zadowolony tylko wap musze skonfigurować :)i wszystko jest cacy mały lekki poręczny cienki ot to c168 :o)

  • 0

    16. ~madziulka  2006-08-15 17:02:34  host: NAT-ROZANKA.korbank.pl

    jest fajny mam go już jakieś 3 tyg. ładny, poreczny tylko szkoda że ma tak mało funkcji...(tj. aparat, kamera, dyktafon, iRda, usb...) troche mało funkcji ale tak na oko jest oki...:)

  • 0

    17. ~SHOGUN  2006-08-22 16:03:50  host: aef242.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktokolwiek ma pojęcie skąd skołować jaki kolwiek kabel do niego lpt com?

  • 0

    18. ~Tomek  2006-08-23 15:21:11  host: serwus.bnet.pl

    SHOGUN napisał:
    Czy ktokolwiek ma pojęcie skąd skołować jaki kolwiek kabel do niego lpt com?

    RE:a gdzie ten kabelek podłączysz?, przecież są tylko 2 wtyki,słuchawki+zasilanie,chyba że jakiś serwisowy podłączenie pod SIM,ale właściwie po co?.

  • 0

    19. ~abc  2006-08-23 20:44:16  host: dxq131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie jak zgac na ten tel fotki, dzownki itp ?? czy istnieje jakis kabel laczacy ten telefon z kompem ?

  • 0

    20. ~jjj  2006-08-29 09:33:38  host: actr20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem siemensa c65,to jest złom,fakt,ale motorola c168 jeszcze wiekszy.Obudowa jak z kołka wystrugana,kiepskie łapanie zasiegu(w pozycji innej niz pionowa to juz w ogole),niewygodne klawisze funkcyjne,wolne wpisywanie liter,brak dlugosci polącz nieodebranych i tylko godzina ostatniego od tej samej osoby,BRAK PRZYPISANIA DZWONKA DO OSOBY!!!!,malo funcji(nie ma aparatu,dyktafonu)
    Na plus to niezła bateria(ale daleka od tego co napisane)i fajna gierka futbool

  • 0

    21. ~Pawek  2006-08-29 14:36:57  host: melrolbr.atr.bydgoszcz.pl

    w germanos kabelek USB 2.0=85zł
    zapytajcie sprzedawce w germanos

  • 0

    22. ~betti  2006-09-05 10:14:16  host: proxy.koba.pl

    zalogujcie sie na stronke ery tam do dyspozycji macie darmowe smsmy i mmsy wgrajcie se wlasne foto albo tapete ktora mozecie np w googlach znalezc i nic was to nie bedzie kosztowac
    pozatym tak samo z dc mozna sciagnac dzwonek wgrac na kompa i se wyslac potem mmsem ze stronki ery i nic za to nie zaplacicie
    ps to dla tych ktorych nie stac na kabel za 85 zl;]
    pozatym oszczedzicie kase na dzwonkach i tapetach
    pozdrawiam

  • 0

    23. ~tomek  2006-09-07 17:05:47  host: elk146.internetdsl.tpnet.pl

    radio jest mono czy stereo?

  • 0

    24. ~dziecko wojny  2006-09-11 15:50:24  host: bpy95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podobno pod bateria jest wejscie na kabel zeby podpiac do kompa

  • 0

    25. ~groszek  2006-09-11 20:08:25  host: ayh18.internetdsl.tpnet.pl

    czy do tego telefonu jest usb ???

  • 0

    26. ~gismon  2006-09-14 13:18:41  host: akq226.internetdsl.tpnet.pl

    1) wyswietlacz ma 65 tys kolorow i jest b.dobrej jakosci
    2) podlaczenie do kompa jest za pomoca kabelka rs232_to_usb, zlacze jest to samo co wejscie sluchawkowe
    3) zero problemow z lapaniem zasiegu (ERA)
    4) 2 gry sa dla idiotow (przede wszystkim Futbol, tragedia), 1 gra swietna (Crazy)
    5) bardzo dobra jakosc dzwonkow polifonicznych

  • 0

    27. ~gismon  2006-09-14 13:28:03  host: akq226.internetdsl.tpnet.pl

    1) Radio jest stereo, bardzo dobra jakosc dzwieku o ile oczywiscie sygnal jest mocny
    2) Firmware ma chyba pare niedorobek, np. nie udaje mi sie przypisac/zmienic kategorii do juz wpisanego numeru. Kategorie mozna przypisac jedynie w chwili wprowadzania numeru. Blad softu, czy robie cos nie tak?

  • 0

    28. ~perez  2006-09-15 08:24:06  host: fz186.internetdsl.tpnet.pl

    spoko motka polecam wszystkim tylko szkoda ze nie ma irdy

  • 0

    29. ~  2006-09-15 16:58:24  host: dge40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy przy zakupieniu tego telefonu sluchawki do radia sa gratis?

  • 0

    30. ~Belial  2006-09-17 21:11:24  host: abme51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuchawki gratis i mogą służyć jako zestaw słuchawkowy... hmm. darmo dostałem w pakiecie ze starterem ale tak też chyba dają bo radio działa tylko ze słuchawkami.

  • 0

    31. ~ormek  2006-09-19 19:17:22  host: 088156001181.ols.vectranet.pl

    a ten telefon odtwarza dzwonki mp3? ma irde?

  • 0

    32. ~tomx  2006-09-20 17:04:26  host: aamk6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobry telefon, Bateria trzyma długo przy czestym sluchaniu radia, wyswietlacz ma 65 tys. kol. a nie 4tys ja wszedzie pisza (jest taki sam jak w v220), troszke bajerow by mu sie przydało bo oprocz radyjka to nie ma nic ciekawego.

  • 0

    33. ~narli18  2006-09-21 14:41:17  host: fei26.internetdsl.tpnet.pl

    no faktycznie oprócz radyjka nie ma nic ciekawego ale ogólnie jest fajnyyy... mam go jakiś tydzień i nie mam żadnych problemów. Bateria trzyma bardzo długo nawet przy słuchaniu radia.... super phone:)

  • 0

    34. ~tomek  2006-09-21 16:00:52  host: dvk178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można wgrac odtwarzacz mp3. prosze odpiszcie.

  • 0

    35. ~grigor  2006-09-22 17:48:53  host: 195.117.233.182

    a sa obudowy wymienne?

  • 0

    36. ~Gabi2  2006-09-27 19:51:54  host: 213.25.48.14

    motorola c168 to mój nowy nabytek:) mam pytanko- czy mam sformować baterię??????pilnie proszę o odpowiedz!

  • 0

    37. ~qba  2006-09-28 14:43:42  host: 119-053-123.adsl.szeptel.net.pl

    Wejscie na kabel jest pod klapką od baterii!! :D

  • 0

    38. ~QBA  2006-09-28 14:54:57  host: 119-053-123.adsl.szeptel.net.pl

    Wie ktos moze jak wyłączyć dźwięk klawiszy???bardzo proszę o pomoc :D

  • 0

    39. ~edyska  2006-10-02 14:56:41  host: adar71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak sie wgrywa te tapety itp. na stronke ery zeby wyslac mms??

  • 0

    40. ~ambaras  2006-10-04 16:03:27  host: acwp169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    otoz to! jak moze wgrac tapety za darmo? Wczoraj kupilem sobie ten telefonik(1o gr ;) ) narazie nie ma problemow. Zobaczymy co dalej.

  • 0

    41. ~Dzulon  2006-10-05 00:22:04  host: cyi98.internetdsl.tpnet.pl

    Czy tez macie tak, ze jak wylaczycie dzwiek (przytrzymujac kratke) to, owszem telefon milczy jak ktos dzwoni, ale takze nie wibruje? Sprawdzalem w ustawieniach i mam ustawione dzwiek i wibracje.

  • 0

    42. ~Paweł  2006-10-07 14:25:00  host: bzn90.internetdsl.tpnet.pl

    KTO WIE CZY WOGULE JEST KABEL DO TEGO FONU I ILE KOSZTUJE ?????????????????????????

  • 0

    43. ~Aniolek1989r  2006-10-09 19:32:47  host: 83.2.104.69

    Kto wie jak mozna uaktywnic MMSy w tej Motoroli?? PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    44. ~ambaras  2006-10-10 16:16:59  host: acxi40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    http://www.adminer.pl/gprs/ - tu jest konfiguracja mms Dzulon to wez normalnie wlacz tylko wibracje i po klopocie. U siebie nie probowalem tak. Jak narazie telefon bez zarzutu tylko niech mi ktos powie jak sie ustawia przypomnienia?

  • 0

    45. ~borek  2006-10-10 18:39:45  host: 197-152.is.net.pl

    MMsy sie aktywuje ta że trzeba pojsc do salonu era i poprosić urzędujacego tak żeby uaktualnił ja tak zrobiłem

  • 0

    46. ~Belial  2006-10-16 18:14:12  host: fiy162.internetdsl.tpnet.pl

    cze.a macie jak u mnie że pisząc polskie znaki w smsach źle oblicza ilość pozostałych znaków? i wysyła większą ilość smsów przez to!obserwujcie u góry... czy to tylko mi coś sie pokaszaniło w tel...?

  • 0

    47. ~niuniek  2006-10-21 17:52:04  host: chello087207058227.chello.pl

    telefon drewniany, nie można ustawić sobie różnych melodyjek do konkretnych kontaktów ani zastosować innych dźwięków do np smsów niż te co są w telefonie

  • 0

    48.  2006-10-23 01:41:37

    Witam!!! nie moge wysylac mms-ow,czy ktos wie co mozna zrobic,mam kom nowy salonowy z ery,wysylalem dodatkowo konfigurator ze strony i dalej nie moge wyslac,na itaktak mam wszystko wlaczone i mmsy i gprs,z wapem mialem taki sam problem,nie chcial sie laczyc,ale wyslalem konfigurator i cyka,a mmsa nie mogw wyslac i odebrac ?? POMOCY!!!

  • 0

    49. ~Lodowa113  2006-10-23 16:55:13  host: abqi231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak 3masz kratke i niewibruje po wlaczeniu wyciszenia to dlatego ze wlacza sie profil "wyciszony". przy wskazniku bateri widac takie male "z".wejdz w profile i zobacz ze ten profil jest calkiem wyciszony. ja ustawilem sobie jojstick "na dół" i tam zmieniam na profil "wibracja". wtedy tylko wibruje. Poza tym tel mi sie podoba tylko eski wolno sie pisze a ja niejestem przyzwyczajony do takiego tępa:)) pozdrawiam wszystkich

  • 0

    50. ~Lodowa113  2006-10-23 16:56:59  host: abqi231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak 3masz kratke i niewibruje po wlaczeniu wyciszenia to dlatego ze wlacza sie profil "wyciszony". przy wskazniku bateri widac takie male "z".wejdz w profile i zobacz ze ten profil jest calkiem wyciszony. ja ustawilem sobie jojstick "na dół" i tam zmieniam na profil "wibracja". wtedy tylko wibruje. Poza tym tel mi sie podoba tylko eski wolno sie pisze a ja niejestem przyzwyczajony do takiego tępa:)) pozdrawiam wszystkich

  • 0

    51. ~Dodeczka17  2006-10-24 19:23:01  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    beznadziejna ta motorolka jest oprócz radia nie ma zadnych bajerów;/ ogolnie jest tania i nic poza tym ;/ nie polecam !!!!!!!!!!

  • 0

    52. ~ambaras  2006-10-28 10:57:15  host: acwo231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To normalne ze piszac polskie znaki zmniejsza ci ilosc pozostałych znakow! a ja mam pytanie. Jak mozna dodac slowa do tego slownika iTap? Narazie pisze wystukujac kazda literke ale jest to cholernie meczace. Nie moge polapac sie w tym slowniku. W instrukcji cos tam pisalo ale niech mi to ktos wyjasni po ludzku

  • 0

    53. ~bolo  2006-10-29 21:27:40  host: bow66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niech ktos mi poda link do tego kabla bo inaczej to nie uwierze ze on wogole istnieje

  • 0

    54. ~kaska  2006-11-01 18:42:05  host: 700lecia.kety.pl

    slownik sie sam uczy nowych słów (jak w kazdej motorolce)poprostu pisz normalnie a nie na slowniku a po miesiacu bedziesz mial duuuzo slow w slowniku ;)

  • 0

    55. ~123  2006-11-01 23:18:53  host: acrs148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A wiecie moze czy mozna odbierac w niej dzwonki real? czy tylko poli? help... :(

  • 0

    56. ~xxx  2006-11-07 19:33:57  host: dko175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie moze od jakiego innego modelu pasuje ładowarka do tej motorolki??

  • 0

    57. ~  2006-11-08 10:42:18  host: ajg118.internetdsl.tpnet.pl

    Przewertowałem chyba wszystko co możliwe w necie i okazuje się, że NIE MA kabla do tego telefonu. Dlaczego? Bo telefon nie ma możliwości podłączenia do komuptera (pod klapką nie ma żadnego gniazda). Jedyna metoda pobierania plików tylko poprzez WAP (dla zwykłych użytkowników, bo elektronik poradzi sobie inaczej :) ). Dzwonki tylko poli (32 głosowe pliki .MID). Jeśli znajdziesz .MID nagrany jak real, to zadziała :)

  • 0

    58. ~gabi  2006-11-08 14:42:39  host: cam51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zadzwońcie na bezpłatny numer jeśli macie numer z era 997 aby wlączyć usługę mms i wap oraz inne bajery

  • 0

    59. ~adi  2006-11-14 16:52:05  host: aaw58.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ale nie wiem gdzie jest stoper moze wiecie

  • 0

    60. ~123  2006-11-15 16:03:00  host: acsk225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ueeee... myslalem ze real tez ;) A gdzie szukac dzwonkow .mid nagranych jako real? PS. Co do ery, da sie wysylac z niej darmowe mmsy? z jakiejs stronki tak jak np w orange?

  • 0

    61. ~gofi  2006-12-03 22:02:25  host: edb203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to totalna klapa nawet głupiej polifoni nie chce sciagac a w erze powiedzieli ze wszystko jest prawidłowe a juz nie mowie o MMS

  • 0

    62. ~kasiek  2006-12-07 15:09:39  host: 700lecia.kety.pl

    mi w tym telefonie wszystko działa, polifonie moge ściągac. To jest fajny telefon, a jak ktoś sie nie umi nim posługiwac to radze poczytac instrukcje ;)

  • 0

    63. ~simlock  2006-12-09 22:49:03  host: 1.121.225.195.static.bait.pl

    zna ktos program ktorym sciagne simlocka z tego telefonu i z motoroli c115

  • 0

    64. ~ziomek  2006-12-09 22:50:47  host: 1.121.225.195.static.bait.pl

    a wie moze ktos jak wlaczyc stoper lub go znalesc w ttym telefonie

  • 0

    65. ~liwi  2006-12-26 22:02:06  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tego fona od miesiąca i jestem bardzo zadowolony. Długo szukałem telefonu bez zbędnych dodatków typu aparat foto itp. lecz przy tym cechującego się ciekawym wyglądem i dobrą jakością. Brak IrDA, Bluetooth czy USB w ogóle mi nie przeszkadza.Własne tapety i muzyczki MIDI wgrywam ze strony: http://www.ememes.net/ (za 1.22zł 100KB danych - czyli jakieś 20-30 tapet JPG lub 10-15 muzyczek MID). Jakość ekranu i polifonii jak za tą cenę to full wypas. Aktywacja usługi MMS według instrukcji ze strony heyah.pl bez problemów. Bateria przy intensywnej zabawie trzyma 2-4 dni a przy normalnym użytkowaniu 5-7 dni. Telefon nie jest najszybszy do pisania SMSów i jest trochę delikatny ale nie zmienia to ogólnej bardzo pozytywnej oceny.

  • 0

    66. ~Pawelek  2006-12-28 13:58:06  host: host-919093130.d2.com.pl

    Siemanko mam taki mały problem użytkuje telefonik od ponad 6 miesięcy i do dziś nie wim jak zdjąć obudowe jak ktoś może pomóc to prosze o odp na pocztę pawelloss@op.pl

  • 0

    67. ~świerszczyk :)  2006-12-31 12:54:18  host: apn-99-43.gprspla.plusgsm.pl

    złom kompletny ten telefon i zdania nie zmienie... :)

  • 0

    68. ~niunia  2007-01-10 10:18:10  host: 213.195.180.8

    potrzebuje pomocy mam telefon ery i nie wiem jak ściagnac mms a na dodatek nie mam jeszcze skonfigurowanego go i nie wie co robic pomocy piszcie natalka8891 to jest epuls

  • 0

    69. ~oni332  2007-01-21 15:46:41  host: w3cache.sie.vectranet.pl

    jak znaleść profile zeby przy bwyciszonym tel. chodziły mi wibracje..help:P

  • 0

    70. ~Aneczka  2007-01-24 17:57:11  host: ip-81-210-76-243.expro.com.pl

    Jest boska chyba chesz zaimponować innym Dodeczka17

  • 0

    71. ~kasia  2007-01-29 13:04:04  host: abox229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    popieram Cię Świerszczyku;)

  • 0

    72. ~123  2007-02-04 14:09:52  host: actq127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~kasiek Uswiadom mnie jak mam sciagac polifonie do tego telefonu, bo kompletnie zielony jestem

  • 0

    73. ~Kowa(L)  2007-02-09 18:23:48  host: aays237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze byc ten telefon szkoda ze niema aparatu kamerki i dyktafonu no i podczerwien by sie przydała;p

  • 0

    74. ~ja  2007-02-24 14:09:57  host: xdsl-8596.elblag.dialog.net.pl

    zwalenie ze niema mp3

  • 0

    75. ~oliwka17  2007-02-26 17:52:03  host: 89.174.8.154

    jak ściągnąć jakąś tapetkę??

  • 0

    76. ~  2007-03-03 17:36:42  host: 213.25.48.22

    To w końcu da się wysyłać i odbierać MMS-y w niej ?

  • 0

    77. ~  2007-03-03 18:48:28  host: 213.25.48.22

    To w końcu da się wysyłać i odbierać MMS-y w niej ?

  • 0

    78. ~  2007-03-03 19:21:14  host: daq56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zostane jej szczęśliwym posiadaczam ale i tak jóż ją polecam

  • 0

    79. ~nixon33  2007-03-03 23:18:50  host: ecr126.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma wiekszego bubla niz ten wynalazek totalny gniot,sprzedawac go to wstyd!

  • 0

    80. ~Fergie  2007-03-17 16:31:44  host: a53.net132.okay.pl

    hej, nie wiecie czy można zmienić obudowe w tym telefonie a dokładnie chodzi mi o ekranik bo strasznie mi sie porysował! a co do dzwonków na sms to nie wiecie czy nie można jakoś ustawić innych czy tylko te podstawowe??

  • 0

    81. ~piter  2007-03-23 09:11:37  host: amr26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motorola c168 to naprawde fajna koma

  • 0

    82. ~kubek  2007-04-01 15:46:30  host: bau244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko tel. mi osobiście się podoba mi nie potrzeba aparatu czy irdy lub jeszzce kilku rzeczy. ja się tym nie podniecam jak co niektórzy co to niemaja.

  • 0

    83. ~Gosia  2007-04-05 13:17:55  host: 80.54.169.77

    Miałam ten telefon.Był problem z pobieraniem dzwonków przez wap.Polifonia i wygląd był super.Ale menu było pokręcone.Bateria nieźle trzymała, dużo rozmawiałam.Sprzedałam telefon bo jakość rozmów mi nie odpowiadała,gdyż głośnik buczał i piszczał w tle.Serwis stwierdził,że wszystko ok.Pisanie smsów to też katorga bo to słownik iTAP a poza tym pisał polskimi znakami więc zamiast 1 smsa było np.3.Jeśli ktoś mało używa telefonu to da się wytrzymać,ale jeśli godzinami romawia to raczej nie polecam bo rozmowa nie powinna być udręką.Chyba że będzie miał farta i trafi na dobry egzemplarz :P

  • 0

    84. ~lol  2007-04-12 15:17:39  host: kayla.airnet.opole.pl

    mam ten telefonik wszystko spoko tylko że ma 3 tapety i mnie to wkurza

  • 0

    85. ~  2007-05-06 16:11:23  host: aagr239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuchaj lol jeśł chcesz mnie zniechęcić to sory ale ci sie to nie udaje bo można ściągać tapety

  • 0

    86. ~fucking princess  2007-05-24 16:43:07  host: ebz71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ja zaledwie od miesiaca, a dobra, jak zadna inna!!!!!!!!!tylko jedno mnie wkurza, a mianowicie:moja kolezanka przeslala mi mms tapetke:), ale musilalm ja sciagnac, z inta, z foniku......tylko jeden problemos:NIE DA SIE!!!!!!!!pisyeŁblad polocyenia, blad sciagania!!!!i co ja mam poczac!!!!!!!!!!moze, to przez to, ze niemam z ery, tylko z simplusa!!!!!pomocyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!tak poza tym, to spoko!!!!!!!!!

  • 0

    87. ~kubus  2007-06-09 08:57:19  host: bcp213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten tel odtwarza dzwonki amr lub wav?

  • 0

    88. ~Marlena  2007-06-14 17:42:42  host: dqu165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja lubie ten telefon bo ma radio!

  • 0

    89. ~Gocha  2007-06-18 19:43:18  host: cgs234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój brat planuje kupić sobie nowy telefon i właśnie ta motorola ma trafić w moje ręce. Na początku nie byłam przekonana do tego bo nie ma mp3, itp. a wszyscy mają, ale gdy przeczytałam te komentarze na temat tej komórki zgodziłam sie bo wole mieć taką niż siemensa A52 który prawie nic nie posiada. Czasem dobrze jest wejść na takie strony i poczytać na temat komórek.

  • 0

    90. ~mati  2007-06-20 10:39:41  host: bwv199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od konca stycznia i się dobrze spisuje. Nawet lepiej od więkzości noki tylko szkoda ze niema aparatu i podczerwieni

  • 0

    91. ~gdfgdfh45  2007-06-28 10:58:07  host: aug166.internetdsl.tpnet.pl

    troche cienki jest ten telefon a u mnie w sklepie 299zl.kosztuje;)

  • 0

    92. ~misiaq  2007-07-12 13:38:27  host: ib11.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik miodzio. Mam go rok i ani razu mnie nie zawiódł. Polecam każdemu kto chce go kupić.

  • 0

    93. ~.............  2007-07-13 15:30:57  host: net1-1-1.bdi.net.pl

    mam ten telefon i nie narzekam bo jest bardzo fajny........

  • 0

    94. ~  2007-07-18 17:55:05  host: bcy236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon prawie rok i tylko raz go oddałem do serwisu bo musiałem wymienic baterie ale poza tym jak mi go oddali jest wszystko ok tylko szkoda że nie ma irdy i aparatu ale dla mnie jest ok

  • 0

    95. ~stoper  2007-07-24 15:21:29  host: b181.bie.lama.net.pl

    ej czy ktoś wie gdzie jest stoper bo mam tą komórkę i nie moge go znaleźć ale chyba go wogule nie ma

  • 0

    96. ~  2007-09-07 18:42:48  host: aacx175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta motorola ma juz posiadacza

  • 0

    97. ~penelopa_12  2007-09-11 14:46:06  host: 82.160.115.131

    mam tego phona i bardzo mi opowiada duługo trzyma bateryjka i wogóle cacuszko, ale planuję kupić inny

  • 0

    98. ~miśka  2007-09-30 12:43:48  host: abmv12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od roku, zalety: bateria trzyma około tygodnia, nawet gdy sie dużo rozmawia i wysyła smsy, ma radio, jest mały i poręczny, ale przeznaczony chyba dla starszych ludzi ... wad jest wiecej: miałam problem z głośniczkiem ale na szczęście oddałam tel. do naprawy i jakoś działa, smsy sie pisze strasznie wolno nawet przy trybie ABC a nie T9, na smsy można ustawić tylko te dzwonki, które są w tel. , nie ma aparatu, nie da się ściągać dzwonkówi tapet z WAPa, jak upadnie, to strasznie jest potem zarysowany, szczególnie szkiełko... w punktacji 1 -10 daje mu 4.5 ale tylko dlatego, że ma radio.

  • 0

    99. ~Szymonek  2007-10-07 21:02:32  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    Naprawde zajebisty telefon po co te bajery aparaty itd. Ma radio i styknie. Naprawde niezawodny telefon:D

  • 0

    100. ~janek  2007-10-22 16:09:25  host: aawc111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    opłaca sie ten telefon za 40 zł kupic

  • 0

    101. ~Diana :)  2007-11-03 08:21:32  host: 119-049-173.adsl.szeptel.net.pl

    Ja mam ten telefon od września 2006r.Nawet fajny podoba mi sie ale juz mi sie powoli naudzi :(

  • 0

    102. ~justa  2007-11-22 13:04:41  host: fee210.internetdsl.tpnet.pl

    to niech ci ktos przysle tapetk emmsem

  • 0

    103. ~beben  2007-11-30 00:21:08  host: chello084010233115.chello.pl

    bo nie umiesz pisac sms!tel jest git!ja go nowke kupilem za 60 zl i jestem zadowolony!gowno prawda ze nic nie chodzi tzeba umiec i sciagac z zaufanych stron!a nie potzrebny tel z bajerami bo jak mi sie nie zepsuje to ja walne nim ze zlosci!polifonie nie jest przypalowa wyglad tez good!ogolnie zajebisty standardowy tel bez bajer!!!! polecam go!!!!

  • 0

    104. ~balera  2008-01-02 17:39:25  host: gie82.internetdsl.tpnet.pl

    takie banalne rzeczy jak tu piszesz to kazdy ma w telefonie!!!!!!!

  • 0

    105. ~spite  2008-02-16 14:58:27  host: 88-199-86-66.tktelekom.pl

    gismon,RE: Zeby zmienic grupe w kontaktach nalezy wlaczyc edytuj,a potem po wcisnieciu srodkowego klawisza jest opcja zmien grupe.

  • 0

    106. ~spiite  2008-02-16 15:04:22  host: 88-199-86-66.tktelekom.pl

    QBA,RE: Zeby wylaczyc dzwiek klawiszy w profilu trzeba wejsc w szczegóły profilu,jest tam zakładka dzwiek klawiszy,wystarczy wcisnac wył.Trzeba to zrobic dla wszystkich profili,bo po zmianie na inny profil dzwiek klawiszy bedzie aktywny.

  • 0

    107. ~spiite  2008-02-16 15:06:02  host: 88-199-86-66.tktelekom.pl

    ziomek,RE: Nie ma stopera w tym telefonie.

  • 0

    108. ~  2008-02-16 15:08:33  host: 88-199-86-66.tktelekom.pl

    Pawelek,RE: Nie mozna zdjac przedniego panela bez specjalnego srubokreta,jest przykrecony czterema srubkami.

  • 0

    109. ~Rafałek  2008-03-16 16:38:47  host: hhn146.internetdsl.tpnet.pl

    Niewiem i tak czy kupowac tego fona czy nie:(

  • 0

    110. ~spiite  2008-03-23 10:50:12  host: 88-199-86-66.tktelekom.pl

    Telefon polecam dla osoby sporadycznie dzwoniacej i piszacej smsy.Mam juz go ponad rok,zdjalem simlocka za 40zl,nic sie zlego z nim nie dzialo.Jedyna bolaczka jest dla mnie zbyt wolne pisanie smsow:( Dla osoby duzo piszacej i niecierpliwej nie polecam(choc telefon pomiesci 250 wiadomosci)

  • 0

    111. ~zadrosik  2008-04-16 08:33:55  host: 213-238-89-117.adsl.inetia.pl

    rzucac nim o sciane. mam go juz dwa lata i mi sie nudzi chce ktos kupic za 2,50zł

  • 0

    112. ~Seba  2008-05-11 16:37:58  host: inet20909ng-0.eranet.pl

    Telefon ten mam od 2 lat. Pracuję w budownictwie i 2 razy mi wpadł do zaprawy. Nic się mu nie stało. 1 się wyprał to tylko się oczyścił :p Telefon super wytrzymały polecam go wszystkim

  • 0

    113. ~~kantinuna  2008-05-16 08:46:50  host: 62.233.177.26

    ludzie! mam ten telefon od 1,5 roku i zaluje ze kase wydalam! sama polifonia, no poprostu same wady. zacina sie, jest straaasznie wolny. smsa pisze ponad 10 min. koszmar! nie kupujcie go, stanowczo odradzam, nawet jak kogos nie stac na lepszy, to wszystko, tylko nie to! mowie wam! pozdrawiam.

  • 0

    114. ~apple  2008-05-23 21:58:32  host: aago23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co za gówno to jest telefon do podcierania tyłka i tyle bo mi sie lepiej piszse na klawiaturze od kompa a na nim jest długo , nie[poręcznie do kitu , stopera ni ma ,a tak wogóle to telefon jet do d... na wakacjach zdjąłem blokade simlock i włączyłem sobie mms teraz spoko jak ktos chce sobie odpalic mms-y to niech wejdzie na stronke orange i tam jest cos w stylu ustaw swój telefon i jest wszystko krok po kroku :p ogólnie : NIE KUPUJCIE TEGO ZŁOMU BO WEAM KASA PÓJDZIE W ZAPRAWE : szacunek !

  • 0

    115. ~balon  2008-09-20 14:23:32  host: gw.debnet.pl

    delikatny to on nie jest troche juz mój polatał sobie i działa jak odnowości nie ma to jak dobry mocny telefon a ten zalicza sie do nich na serio

  • 0

    116. ~  2008-12-08 21:33:43  host: chello087207162068.chello.pl

    Mam ten telefon od 2 lat i trzeba powiedzieć że nie narzekam. Brak wszystkich bajerów rekompensuje wytrzymała obudowa i żywotna bateria. Telefon spadł mi z dachu na chodnik, 2 razy zanurkował, wiele razy latał po ścianach, a jedyne co się zniszczyło to srebrna farba na brzegach. POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY SZUKAJĄ TELEFONU NIE GADŻETU

  • 0

    117. ~miranda  2009-10-10 17:43:43  host: chello089076198225.chello.pl

    telefon niezawodny,wytrzymały,sprawdzony!!!

  • 0

    118. ~50+  2010-02-12 19:04:26  host: 078088236006.ostrowiec-sw.vectranet.pl

    mam go 4 lata i dopiero teraz zaczął mi figlować:nie pracuje na mrozie,w wilgotnym pomieszczeniu i w bliskości pracującego komputera - każe sobie wkładać kartę SIM.Ogólnie,konkurencja poszła szybciej do przodu!

  • 0

    119. ~p.p  2010-06-25 13:34:55  host: 178-37-31-7.adsl.inetia.pl

    fajny mały pancerny , nie zawodny, tydzień na jednym ładowaniu , po 4ech latach zaczął się sypać - sprawdzony i solidny telefon bez pierdół

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet