Motorola C155 - opinie
Telefony Motorola Motorola C155 Opinie o Motorola C155

Motorola C155

w sumie: 27
  • 0

    1. ~fruitfly  2005-04-20 19:57:00  host: ub166.internetdsl.tpnet.pl

    szkoda ze nie ma mms zastanawiam sie nad jego zakupem mam malo kaski :(

  • 0

    2. ~pasho  2005-05-05 20:15:00  host: 83.238.94.10

    witam! spoko telefonik za pare dni go kupuje :D ma spoko polifonie ! jedynie szkoda że nie ma irdy i javy ale i tak za te pieniadze sie oplaca papa :D

  • 0

    3. ~czacha  2005-07-09 07:52:00  host: fb170.internetdsl.tpnet.pl

    kupie go napewno :D
    jast naprawde cool :):):)

  • 0

    4. ~3510i is the best  2005-07-16 12:04:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    lepsza jest nokia 3510i - lepszy wyswietlacz - o 96 pikseli wiecej :d, ma jave,mmsy i wybieranie glosowe i zmiescilem na nim rowne 130 dzwonkow - oczywiscie poli

  • 0

    5. ~alex  2005-08-03 21:31:00  host: warink01.chello.pl

    Mam ten telefon i wszystkim go odradzam. Nie kupujcie tego szajsu. Alarmu wibracyjnego nie czuć w kieszeni spodni, dzwonki rozgłośnione na max. ledwo słychać w ulicznym hałasie. Bateria trzyma ledwo 3 dni, wyświetlacz nie ma trybu nocnego więc świeci tak, że można oślepnąć wieczorem. Nie mozna zmieniejszyć jasności wyświetlacza, jest tylko regulacja kontrastu ale nie ma wpływu na jasność. Tandetna obudowa, ten szary oring wokół ekranu odstaje z jednej strony, klapka od baterii wystaje z boku ok 1 milimetra. Menu jest beznadziejne i niedokładnie przetłumaczone ( np. instrukcja aby zablokować klawiaturę nie wspomina jakie klawisze nacisnąć ! , musiałem zmienić na jęz. angielski i tam dopiero było o przycisku menu i * )
    Sam sie dziwię sobie, że kupiłęm takie gówno , teraz szukam nowego telefonu.

  • 0

    6. ~anty motorola  2005-08-17 15:55:15  host: avw106.internetdsl.tpnet.pl

    niebiercie tego syfu jest to przerobka z syfu na wiekszy syf mały wiswietlacz zasieg gubi.Odradzam najlepsze sa nokie i kazdy to powie ta motorola bedzie sie psuja nonstop !

  • 0

    7. ~magda  2005-08-19 19:54:22  host: dxa37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie czy go kupić... ludzie, jeżeli nie motorola to co innego? Doradcie mi coś! Najlepiej żeby było w granicach 300 zł...wiecie..lekko nie jest. Albo czy lepiej przeczekać na leprze czasy czy kupić ten telefon i mnieć takiego grata ??

  • 0

    8. ~Soku  2005-09-12 14:54:39  host: amv50.internetdsl.tpnet.pl

    Według was lepiej kupic ten telefon czy Simesna A65

  • 0

    9. ~tomek  2005-09-22 12:20:09  host: 217.99.54.225

    motorolla i simens to sa strasznie gowniane telefony, jesli macie malo kasy polecam nokie 2600, juz mi nie raz spadla, czasem ja nawet kopnelem lub podeptalem i sie nic nie stalo!!! ma czytelny wyswietlacz i bardzo wygodna w uzyciu, a bateria tez trzma calkiem dlugo, na prawde polecam!!!

  • 0

    10. ~DaNieL  2005-10-29 15:25:10  host: 195-150-178-66.jtb.pl

    Ja mam ten telefon. Raczej nie polecam. Menu beznadziejnie (od modelu C350). Niby ma kolorowy wyświetlacz ale jest on za mały. Polifonia też specjalna nie jest... Obudowa jest badziewiastej jakości. Jeśli chodzi o użytkowanie telefonu to specjalnie fajne ono nie jest... ten telefon ma funkcje porozrzucane po całym menu! generalnie telefon nie jest strasznie skomplikowany w obsłudźe... ale i tak użytkuje się go beznadziejnie. Pozatym ten model jest taki, jak by to określić.... "bez życia" . Niepolecam tego telefonu. Ale polecam za podobną kasę Nokie 1100, w porównianiu do C155, ten małozbajerowany model Nokii jest milion razy lepszy, MÓWIE WAM!

  • 0

    11. ~LYNOCIK@WP.PL  2005-11-01 11:52:26  host: root.localnetwork.pl

    ALE JEŚLI POTRZEBUJE TELEFONU DO ROZMÓW WYŁĄCZNIE A NIE DO GRANIA CZY ROBIENIA ZDJĘĆ TO MOTOROLKA CHYBA BEDZIE SIE NADAWAĆ????????????

  • 0

    12. ~Adam  2005-11-20 18:31:04  host: rs122.internetdsl.tpnet.pl

    Ta komórka nadaje się tylko do... rozmowy, nawet SMS-y się na niej słabo pisze. :P Myślę nad kupnem Motoroli E38. Ta to dopiero daje czadu!

  • 0

    13. ~chack268  2006-02-18 21:14:40  host: l7-pr.koba.pl

    To prawda, ten telefon nie nadaje sie do niczego innego tylko rozmów i jest źle wykonany. Jeśli ktoś chciałby mieć lepszy telefon za nie więcej niż 350zł to polecam Panasonic x100 [w plusie] ma aparat, polifonie no i wiele innych przydatnych funkcji --- POLECAM!!!

  • 0

    14. ~SEFAN  2006-04-26 10:09:13  host: rt10.internetdsl.tpnet.pl

    moja babcia by niechciała tego złoma

  • 0

    15. ~El Gamal  2006-05-14 12:57:14  host: abdy190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo slaba bateria!

  • 0

    16. ~***BARTEZ***  2006-10-27 14:08:01  host: nat-1.elb.vectranet.pl

    Siemka...Telefonik jest fajny i poręczny.Ma jasny i wyrażny wyświetlacz, dobrą polifonie tylko sms sie długo pisze...ale jak kto lubi jest T9 :) Nie ma MMS :/ IrDa :/ ale długo trzyma :)

  • 0

    17. ~***BARTEZ***  2006-10-27 14:12:49  host: nat-1.elb.vectranet.pl

    ....sorki on nie ma T9, tylko iTap

  • 0

    18. ~&@%(&  2006-10-29 10:04:49  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo malutki telefon komórkowy mam go już przez jeden rok i nic się nie dzieje . na przyszłość polecam ten telefon komórkowy

  • 0

    19. ~Kamilio  2007-01-24 17:45:32  host: eaz148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Spoko telefonik mam go już ponad rok jest super !!! Ostatnio nawet kupiłem nową obudowę srebrna oraz zestaw słuchawkowy wszystko działa bajerandzko !!! Jeżeli ktoś ma słabą baterię to niech sobie kupi nową lepszą ja kupiłem bardzo dobrą baterię w Kanadzie. Trzyma mi już 2 tygodnie a ma jeszcze dwie baterie!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    20. ~dokiw  2007-04-09 20:21:06  host: chello089076122217.chello.pl

    A czy ktoś wie, jak na tym telefonie zainstalować fajne dzwonki z internetu? Oryginalne są do kitu, a z instrukcji nic nie wiadomo! Ratunku!!!

  • 0

    21. ~Aniula  2007-05-04 16:31:06  host: eoq166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jeste zajefajny!!!!! Co wy od niego chcecie!!!!?????? Napewno lepszy od innych!!!!!!

  • 0

    22. ~pajaczek  2007-05-08 13:33:31  host: gsy234.internetdsl.tpnet.pl

    taki tel kosztuje 9 euro w tym 5 euro ma sie na rozmowy co tu narzekac ladowaci dzwonic, jest maly, zgrabny i mi siepodoba

  • 0

    23. ~  2007-07-09 17:23:59  host: afb50.internetdsl.tpnet.pl

    miałem ten telefon 2 lata i nie narzekałem prawie wcale!!zasięg był u mnie wyśmienity!!w żadnym telefonie takiego nie miałem.mało ma funkcji to fakt ale ja nie potrzebuje bajerów.bateria również kiepska ale obudowa jest ok!!dzwonki i tapety da się ściągnąć ale jedynie kupione za 4,88 czy 2,44zł. niestety traciłem nerwy przy nim podczas pisania esów bo sie powoli pisze.ale dla małowymagającego polecam jak najbardziej!!!

  • 0

    24. ~Cinek  2007-08-05 17:03:21  host: 088156248147.kos.vectranet.pl

    Telefon nawet fajny tylko że sms-y się zrypanie pisze! Jeżeli ktoś pisze dużo smsów to odradzam ten telefon jednak do dzwonienia jest idealny zasięg łapie lepiej niż nokia n80 ,sprawdzałem to z moim kumplem-ogólnie polecam!

  • 0

    25. ~zdzisiek  2007-09-22 16:34:54  host: ackr234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem ten telefon 2 lata. to prawda ze jest tylko do dzwonienia i pisania, ale mimo to jest nawet fajny. przeszkadza maly wyswietylacz ale rzynajmniej jest kolorowy a fon ma dzwonki poli.motorola jest przestarzala ale jak ktos chce telefon tylko do dzwonienia i pisania to moze ja kupic. teraz mam nokie 6020 i jestem zadowolony

  • 0

    26. ~Lelo  2007-12-11 21:06:28  host: aavd63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Praktycznie telefon się do niczego nie nadaje oprócz dzwonienia. Smsy się bardzo ciężko pisze. Menu jest po prostu do niczego... Porażka dla motoroli :(

  • 0

    27. ~szymek  2009-06-29 18:14:20  host: adcx61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    żal żal to jest takie bedziewie ze w głowie sie nie mieści mam tera nokie 5130 to jest czad

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet