Motorola C139 - opinie
Telefony Motorola Motorola C139 Opinie o Motorola C139

Motorola C139

w sumie: 17
  • 0

    1. ~adik  2006-07-30 15:16:21  host: lager.altec.pl

    z wyglądu fajniusia i podobna bateria baaardzo długo trzyma. fajny fonik ;)

  • 0

    2. ~lacu przy materacu  2006-08-23 13:19:02  host: bxe250.internetdsl.tpnet.pl

    tel wyglada beznadziejnie. Niema prawie nic nawet poly!!. Wyswietlacz ma niby 65tyś kolorów ale chyba w mażeniach. Naliczyłem 8 kolorów. Naszczeście ma blokade klawiatury i latarke czyego nieposiada konkurencja. Niemoge ustawić dzwonka razem w wibracją. Telefon niema javy ale jest w nim bardzo emocjonujaca gra pt. footbal. Przy tej grze spendzam całe noce. Mój najlepszy wynik to 5:0 piszta swoje wyniki!! pochwalić moge baterie trzyma tydzien a w czasie grania w grę wytrzymuje pare meczy!!

  • 0

    3. ~maciek  2006-11-12 19:03:30  host: bwo97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wazne przy tej cenie jakie ma funkcje. Na drugi dzien zwróciłem go do sklepu bo musiałem krzyczeć zeby osoba z którą rozmawiam mnie słyszała... więc sory :)

  • 0

    4. ~kwiczusek  2007-01-29 17:30:15  host: em213136235187.teleton.pl

    Nawet spoko telefonik. Bardzo głośny głośnik. W cichym pomieszczeniu może działać jak system głośnomówiący :). Boli trochę brak polifonii, ale rekompensuje to bardzo dobra bateria. Kupiłem go do firmy dla chłopaków coby mogli zadzwonić w razie czego i jestem bardzo zadowolony z wyboru.

  • 0

    5. ~Vier  2007-02-23 16:34:32  host: cui238.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny telefon co można chcieć za taką cene, ma mało bajerów ale czy to jest najważniejsze chyba nie warzne ty można było dzwonić i sms, ma bardzo mocną baterie w przeciwieństie do nowszych telefonów bateria trzyma tu nawet 6 przy narmalnym urzydkowaniu. Polecam motorole C139 i C140(prawie ta sama) osobą kturym zależy tylko na dzwonieniu i osoba starszym z powodu wieliech cyfr na ekrenie przy wybieraniu numeru jest super !!

  • 0

    6. ~dulak  2007-02-24 10:55:18  host: proxy.perfect.net.pl

    Hey! czy ten telefon ma menu typu tabela czy może po kolei np.nokia 6610 it. ??? Z góry dzięki

  • 0

    7. ~Karolina  2007-04-29 11:57:01  host: host-81-190-194-118.gizycko.mm.pl

    Tel. jest po prostu okropny wyglada ohydnie!

  • 0

    8. ~Baki  2007-05-21 15:49:44  host: efh126.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon ma menu motoroli nie da się żadnych kafli czy ikon co do budzika jest znalazlem ale trzeba to ustawiać w terminarzu i to nie jest klasyczny budzik . Bateria super tydzień spokojnie, za tą cenę oplaca sie z poskim menu i bez simlocka na 12 miesięcy gwarancji za 150 zl !!! zajrzyj na www.pkge.pl

  • 0

    9. ~Kasia  2007-10-02 21:04:21  host: bbservice121.mmpnet218.tnp.pl

    Czy ktoś moze mi powiedziec jak ściągnąć simlocka do motoroli C139??? bardzo mi na tym zalezy najlepiej jak by byl jakis kalkulatorek bo niemam kabla serwisowego. plisss o szybką odpowiedzzzz

  • 0

    10.  2007-10-13 15:36:03

    najlepiej kodem, koszt okolo 40 PLN. kod kupisz w internecie

  • 0

    11. ~Kasia  2007-10-15 16:53:37  host: 83.68.73.194.debica73.tnp.pl

    Satcom a nie ma za darmo? podaj link do jakiejs stronki. z góry thx:*

  • 0

    12. ~kepper  2007-11-01 19:29:43  host: lan-szombierki-91-6-nat.streamnet.pl

    wie ktos moze do czego sluzy dziorka kolo wejscia na ladowarke

  • 0

    13. ~patas  2008-02-16 09:58:13  host: limbo.altec.pl

    Spoko fonik. Nie mam pojecia co wam sie w niej nie podoba? Moja kuzynka go ma i na jej potrzeby starcza. Bateria trzyma bardzo dlugo, a czesto nie laduje jej przez tydzien!!

  • 0

    14. ~macio  2008-07-19 22:22:55  host: ded160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest spoko kupiłem go tydzień temu i jak narazie bardzo dobrze sie sprawuje polecam!!!

  • 0

    15. ~mareczek33a  2009-08-19 19:31:19  host: 88-199-30-70.tktelekom.pl

    a ja skubańca używam od pół roku, przede wszystkim do rozmów. Przy darmowych numerach do bliskich jest nieoceniony. Z żoną i dziećmi rozmawiałem (od pełnego naładowania do rozładowania) 10 godzin i 20 minut nie bez przerwy oczywiście, bo jestem facetem:) i jego poprzednik K550i pod tym względem nawet się nie równa. W końcu służyć ma przede wszystkim do rozmów.

  • 0

    16. ~Łukasz  2013-07-29 19:52:54  host: host-89-231-229-24.trzebinia.mm.pl

    Jak zablokować klawiaturę ?

  • 0

    17. ~Łukasz  2013-11-12 13:41:11  host: host-89-231-226-3.trzebinia.mm.pl

    OK, już wiem ;) przycisk joysticka oraz gwiazdka

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-48-3.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet