Motorola C115 - opinie
Telefony Motorola Motorola C115 Opinie o Motorola C115

Motorola C115

w sumie: 58
  • 0

    1. ~stics  2005-05-08 11:50:00  host: 195.94.216.178

    Niezły jak ktos potrzebuje długo działającej baterii. Kupiłem jako dodatkowy i bateria tzyma od 7(dób) do 12 dni(jak się ustawi żeby sam się wyłączał na noc i rano się włączał:)) A poza tym niezły telefon do rozmawiania (8 godzin ciągłej rozmowy!) i pisania smsów i fajne niebieskie podświetlenie całego przodu.

  • 0

    2. ~tdh  2005-06-24 20:13:00  host: pd204.mielec.sdi.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma rzeczywiscie polifonie??? Jesli tak to ilu tonową?

  • 0

    3. ~motorol19  2005-06-30 23:54:00  host: dwz135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie , czy ten telefon w ogóle ma polifonie ? czy można w ogóle ściągać jakieś dzwonki?
    tak ogólnie to jest ok

  • 0

    4. ~Piotr  2005-09-04 17:14:36  host: acw13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy gadacie ten telefon nie ma polifoni mam go od 2 miesiecy i nie narzekam bardzo dobra bateria;d

  • 0

    5. ~marceli  2005-09-05 08:58:49  host: ip-213-17-139-235.netia.com.pl

    Czy ten telefon ma wibrę?

  • 0

    6. ~sopek  2005-11-30 11:48:02  host: 80.51.231.162

    da rade nato sciągać dzwonki

  • 0

    7. ~  2005-12-04 18:45:31  host: c123-8.icpnet.pl

    niezla bateria

  • 0

    8. ~AleX  2005-12-18 14:55:11  host: aag142.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś może mine uświadomić gdzie znaleźć instrukcje obsługi do motoroli C115

  • 0

    9. ~artek  2005-12-26 09:30:33  host: ast156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie wymienia obudowe w tej motoroli?? z gory dzieki

  • 0

    10. ~tomek polis Gilo  2006-01-22 14:10:36  host: bzj138.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super ma go moja babcia powiedziała mi że dostane go na urodziny jestem bardzo podniecony już się nie moge doczekać ps kocham Cię babciu ;*;*;*

  • 0

    11. ~kicia  2006-01-25 14:21:34  host: czest.net

    w tel faktycznie bardzo dlugo trzyma bateria to tylko plus i niebieski podswietlacz zadnych innycyh fajnych cech to nima

  • 0

    12. ~Adam  2006-02-11 16:06:46  host: ahy218.internetdsl.tpnet.pl

    czy mozna sciągnac na ten tel.dzwonki????

  • 0

    13. ~joanitka  2006-03-17 11:50:46  host: abzh83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i gdzie niby ta polifonia???telefon jak na rok produkcji ma malo funkci i zadych bajerów....tyle ze podswietlenie niebbieskie i nic wiecej...kto wymyslil taki telefon....zupelnie do bani

  • 0

    14. ~ja:)  2006-04-10 15:58:23  host: yz78.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i nie ma żadnej polifoni!!!
    A głupie jest to że nigdzie nie mogę znależć dzwonków do tej komórki!!!!

  • 0

    15. ~wilt  2006-04-11 09:32:14  host: aanz217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od wczoraj, i sondze iż jest naprawde dobry:). Jest bardzo miły w obsłudze i ma bardzo fajne podświetlanie (ja mam półprzezroczystą obudowe), jest tani. Nie ma on niepotrzebnych opci, bo w porównaniu do innych telefonów to mogli by do tych "bajeranckich komórach" zamontować chlebak:) bo i po co ci w telefonie aparat cyf. 0.31 mpx? telefon ma wibracje, kalkulator, gierke, barrrdzo miły jest w obsłudze i na 100% jest super, jak dla mnie jest idealny tani;dobry;miły telefon to super:)

  • 0

    16.  2006-06-05 07:59:57

    Witam mam telefon motorola c115 czy można sciągnąć nowe gry do tego telefonu.

  • 0

    17.  2006-07-04 00:32:32

    Ten tel. jest do dzwonienia.Smsa juz gorzej wyslac(male przyciski niewygodne).Poza tym jak za ta cene to bateria jest rewelacyjna.Mam go i dziala ok.Nie wiesza sie ani nic takiego.

  • 0

    18. ~Calineczka  2006-07-13 20:30:08  host: fbk242.internetdsl.tpnet.pl

    To za przeproszeniem stare g... nic w nim nie dzała jak powinno. Zawiesza się i jak gadam z kumplami to podwójnie się słyszę
    ten tel jest dla ludzi niedorozwiniętych!!!

  • 0

    19. ~Jurek  2006-07-16 11:55:43  host: 213-238-80-17.adsl.inetia.pl

    słyszalem ze on ma aparat 0.3 pixele 4 krotny zoom tylko brac

  • 0

    20. ~PIERDOŁA  2006-07-17 15:04:45  host: bbo26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hey Calineczka to chyba dobrze że podwójnie się słyszysz bo to jest gratis za to wcale nie płacisz. HA HA HA!!!

  • 0

    21. ~Aśka  2006-07-26 21:01:52  host: chello212186148048.chello.pl

    ten telefon nie ma aparatu-żadnego...a jest dobry, bo spełnia wymagania telefonu, a nie przenośnego komputera z konsolą i przenośnym odtwarzaczem mp3 xD... grunt, że najważniejsze cechy telefonu ma na 10 pkt. a z tymi sms-ami... dla mnie troszeczkę trudno sie oswoic ze zmiana wielkosci liter (to nie jest az tak wazne) i troche ze zmiana jakby 'stylu' pisania (mam nadzieje ze wiecie o co chodzi). A samo posługiwanie sie klawiatura jest dla mnie bez zarzutów... mozę dlatego, że jestem drobna :D

  • 0

    22. ~judytqa  2006-08-05 10:23:21  host: 213-238-75-152.adsl.inetia.pl

    Pomozcie jak zmienic obudowe w tym telefonie ??

  • 0

    23. ~witamina  2006-08-07 01:51:59  host: 82160244.air.net.pl

    lol czy ktos wie czy to m c 115 da sie sciogac dzwonki i tepety lub cos w tym stylu ????

  • 0

    24. ~ARTURWE1  2006-08-11 21:28:49  host: actm219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIEZLY ZA SWOJA CENE NOWY KUPILEM ZA 60 DODATKI PANEL

  • 0

    25. ~  2006-08-15 15:03:13  host: auf137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak motorola cofa się w rozwoju niby takie one fajnie i sprzedają ten telefon wszę dzie a żeby było śmieszniej ludzie kupują to za przeproszeniem g**** stare jak 100 letnia babcia lepsza jest nokia 3100 albo 3200 a ijeszcze 3220 i 2600 a nie to stare ścierwo.:* pozdro

  • 0

    26. ~natka495  2006-08-18 12:03:35  host: acgh162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od roku i poza tym ze jest nie zniszczalny i długo trzynma batreia to zadna rewelka,... mozecie mi powedziec jak zmienic obudowe to tego telefonu????

  • 0

    27. ~Crow  2006-08-19 01:14:39  host: host-81-190-139-106.olsztyn.mm.pl

    Wy chyba nie wiecie w jakim celu Motorola stworzyla ten model. Przeciez wiadomo, ze kazdy producent telefonow komorkowych musi miec w ofercie cala game modeli, nie tylko super-wypasione-i-ekstra-cienkie SLVR czy RAZR, ale tez telefon dla kogos, kogo nie stac na nic drogiego ;) W zestawie POP ten telefon kosztuje 99 PLN - na taki wydatek pozwolic moze sobie kazdy. Nie wazne, jaki telefon, wierzcie, ze nie dla wszystkich liczy sie super wypasiona komora ;) Niektorzy chca miec po prostu kontakt ze swiatem ;) Sam uzywam Nokii 2600 i lepszy mi nie potrzebny ;)

  • 0

    28. ~Rudi  2006-09-16 01:44:54  host: polsl4-1.rybnet.pl

    łatwy w obsłudze instrukcja prawei w ogole niepotrzebna hm telefon jak telefon dla mnie ok bo ja nie lubie telefonów do wszystkiego jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego...co mi sie nie podoba to klawiatura po 8 miesiacach uzywania praktycznie zeszły mi literki jest zdarta i robia sie pęknięcia ogólnie bardzo trwały!! Szkoda ze nie mozna sobie sciagnac jakiegos dzwona ale ogólnie jest ok

  • 0

    29. ~zainteresowany  2006-09-18 16:23:09  host: 2.nat.kon.tvknet.pl

    gdzie można kupić taki nowy telefonik. najlepiej bez sima i za ile

  • 0

    30. ~@@@@  2006-09-29 19:30:08  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    Duży plus tego telefonu to jego rozmiar jest bardzo malutki i poreczny ;D

  • 0

    31. ~f369  2006-10-28 11:20:00  host: bpl49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest na prawde dobra komórka, lekka, zgrabna, długa żywotność baterii, prosta obsługa. POLECAM JĄ !!!

  • 0

    32. ~natalia  2006-11-04 20:26:36  host: add21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie ile ma pamięci w skrzynce odbiorczej, i ile znaków w sms-ie?

  • 0

    33. ~kl@udi@  2006-11-04 21:51:50  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    Dzisiaj go dostałam jako telefon zastępczy i powiem ze jest to tylko i wyłącznie telefon służący do dzwonienia brak t9 o ile mi wiadomo ... jedyne co fajne w tym fonie to podświetlenie:( tandeta, dobrze że to tylko mój telefon zastępczy i za tydzień może mniej wraca do mnie mój ukochany SE K700i z naprawionym yoistickiem...:))))))))niestety we wszystkich nawet bardzo zadbanych(TAK JAK MóJ) SE K700i po jakimś czasie padają yoisticki... to już wada fabryczna....:pozdro:....

  • 0

    34. ~Kotka.mylog.pl  2006-11-17 14:56:58  host: 80.54.154.30

    a ja tam mam motorole v3 ;P idealna...

  • 0

    35. ~vici  2006-12-28 16:43:20  host: abk26.internetdsl.tpnet.pl

    ona jest do dupy ja mam motorole v 235 jest zarombiasta!

  • 0

    36. ~Aduńka  2007-01-01 14:51:43  host: cfo153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta komórka jest odpowiednia dla początkujacych :) :) obecnie jej nie mam ale ogółem jestem z niej zadowolona :)

  • 0

    37. ~Kitka  2007-02-11 13:13:57  host: xdsl-11262.lubin.dialog.net.pl

    Jak sie zaraz wku....!!! Ludzie co wy mówicie,że ta komórka jest dla osób co nie mają pieniedzy!Ja ją kupiułam za 100-coś zł!!I nie mówić,że to jest grat!! Bateria trzyma długo i sie trrzyma!Tylko jeden minus...niema bajerów;[!I mam już ją rok i kilka miesięcy!Ogółem fajna!

  • 0

    38. ~harnas_ns  2007-03-25 14:03:37  host: nat02.rtk.net.pl

    Telefon dla ludzi cierpliwych i niewymagajacych , ja uzywam go jako tel zapasowego , menu tego telefonu to tragedia na maxa , skoro juz zrobili tani telefon to niech bedie prosty w obsludze , wysylanie sms to poprostu parodia hahahaha . Nie polecam nikomu tego modelu zreszta jak i kazdej motoroli . Motorola to jedynie dobra firma slynaca z produckji radiotelefonow ale jezeli chodzi o telefonie to katastrofa

  • 0

    39. ~kardi  2007-04-28 13:18:07  host: router.tvgawex.pl

    Jak sprawdzic stan konta w tym telefonie.Mam simplusa.

  • 0

    40.  2007-05-27 09:38:17

    Kiepski to byl telefon. Nawet nie dlatego, ze nie mial bajerow. Smsy pisalo sie niewygodnie, jak to motorola, nie mial dobrego slownika, klawisze tez byly malo ergonomiczne. W czasie rozmow moi rozmowcy slyszeli echo, a dzwieki dzwonkow i smsow wolaly o pomste do nieba. Jako jedyne zalety wymienic moge niezawodnosc i fakt, ze bateria dosc rozsadnie trzymala.

  • 0

    41. ~  2007-05-30 18:36:15  host: kazia7-2.zax.pl

    to jest chala a nie telefon czy wy sie znacie na komach??lepsza juz jest nokia 3310 od tego badziewa!!!on sie nadaje tylko do smietnika i nic wiecej sam juz miale okolo 50 telefonow i wiem co jest lepsze a tak pozatym to pracuje w tej branzy :)

  • 0

    42. ~Dj MaTTeO  2007-06-14 13:19:07  host: host-89-229-133-150.chelm.mm.pl

    WOW ma T9 :) ale to jest ścierwo mam go tylko jako zastępczy, na szczęscie. ten telefon to ŻAL, shit, itp

  • 0

    43. ~  2007-06-24 11:58:33  host: 217.96.82.88

    Ja mam juz 3 m-sce i dla mnie jest dobra ze wzgledu na baterie i wyglad :) Mi potrzeba telefonu do rozmawiania !!! A nie do zadnych pierdół !!! :) Pozdrawiam !

  • 0

    44. ~Paula12  2007-08-18 13:18:20  host: tatel.pl

    Mam tą komórke wytrzymała jest bo spadła z 2 piętra ale tak to ta komórka jest tylko do dzwonienia i do sms-a kurde nawet nie można nic ściągać i wogóle ale ważne że jest i dzwoni!!!! Pozdro

  • 0

    45. ~czesio :)  2007-09-16 17:39:31  host: azh215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po zmianie softa bateria trzyma i trzyma, wysylanie smsów jest nieco uciżliwe, dość skąplikowane i mało intuicyjne menu: zero bajerów po prostu solidny telefon do rozmów :)za grosze!

  • 0

    46. ~Marek T  2007-11-18 23:37:49  host: 3-to2-6.acn.waw.pl

    Bardzo dobry telefon do rozmowy i smsowania.Dlugo trzyma bateria jak na taki tani telefon(nawet tydzien)

  • 0

    47. ~Jędrula  2007-11-29 10:48:48  host: 82.160.18.58

    Mam ją jako zastępczą na szczęście. To jest takie uczucie, jak by się przesiadło z Mercedesa do malucha. Ten jedzie i ten jedzie, tylko jak !?!?!

  • 0

    48. ~misiek  2008-01-04 05:00:01  host: droid.ds10.agh.edu.pl

    mam ten telefon dwa lata, nosze go w pokrowcu, najwazniejsza dla mnie jest zywotnosc baterii i wytrzymalosc, po dwoch latach bateria nadal trzyma bez problemu 5-7 dni a na telefonie nie ma prawie zadnego zadrapania (kiedys w przyplywie zlosci uderzylem nim o podloge, a ogolnie rzecz biarac stan obecny zawdzieczam kondomkowi) polecam ten telefon wszystkim ktorzy potrzebuja latwego malego taniego telefonu z dobra bateria

  • 0

    49. ~DORA  2008-08-29 19:44:26  host: ip-79-175-198-168.cable.smsnet.pl

    ładny, mały telefonik. bardzo wytrzymały ja miałam go jakieś 3 lata bez zadnych futerałów i innych a mam szczęście do upuszczania telefonów itd a jemu żaden z tych bardzo częstych lotów nie zaszkodził. bateria pożądna. to telefon dla tych co używają komórki jako telefon a nie do jakiś miliarda gadżetów dla popisówy.

  • 0

    50. ~hayabuser  2008-09-01 15:19:48  host: host26in75.infocoig.pl

    miałem ją w woju... wytrzymała najgorsze walanie się po poligonie, dla mnie telefon niezniszczalny (btw. podczas tego samego poboru padły kumplom inne podobne toporne telefoniki stąd wnioskuję że jest to telefonik niezniszczalny :D)

  • 0

    51. ~  2008-10-21 21:24:31  host: 77-253-109-165.adsl.inetia.pl

    mi bateria trzyma 8-9dni

  • 0

    52. ~Shprot  2008-12-07 22:34:17  host: bxc127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brzydki i niedorobiony! 10 złotych bym za to cudo technologiczne nie dał! Dostałem to coś jako zastępczy "telefon" i jestem zażenowany tym co stworzyła ta firma. PS: Tylko dla cierpliwych! Niestety nie mogę nim rzucać a bardzo chętnie bym to zrobił. :/

  • 0

    53. ~TB  2009-05-09 20:50:59  host: host-89-231-98-212.warszawa.mm.pl

    Fajny telefon. Prosty w obsłudze. B. Dobra bateria. Ma wszystko co potrzeba do gadania bez zbędnych bajerów. Wytrzymały, mały i poręczny.

  • 0

    54.  2009-08-17 12:59:23

    Witam. Moim zdaniem najprostszy najtanszy i najsolidniejszy model Motoroli. Batreia genielna, bardzo malutki pratyczny, cieawy wyglad i podswietlenie do zwyklego uzytkowania naprawde idelany dla nie wymagajacych ;D Polecam!

  • 0

    55. ~  2009-08-22 14:04:29  host: b14.idd.net.pl

    po około 4 latach bateria trzyma około tygodnia(pierwsze dwa lata trzymała 2 tygodnie) niezniszczalny telefon ;) chwilowo sam go używam bo musiałem oddać nowy telefon na gwarancje(po miesiącu!) a c115 ciągle działa bez zarzutów :)

  • 0

    56. ~Niezniszczalny  2009-12-19 20:13:59  host: un-158-226.static.sitel.net.pl

    Ten telefon jest dla ludzi którzy chcą miec telefon przeznaczony do dzwonienia i pisania.Tych co sądzą inaczej mylą smart phone'y z zwykłymi telefonami uzytkowymi

  • 0

    57. ~jack  2010-05-14 14:23:59  host: aceg49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo sprawny i niezawodny telefon. Najlepiej do dzwonienia. Pisanie sms niewygodne-twarda klawiatura i wymaga zbyt wielu czynności akceptacja wysłania smsa. Niepewnie leży w dłoni, ma się wrażenie, że zaraz wypadnie. Dźwięk w słuchawce bardzo dobry.

  • 0

    58. ~kajder  2011-04-07 14:41:14  host: 78-131-155-207.tktelekom.pl

    Ja jako posiadacz tego tel. nie zawiodłem się na nim.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-173-184.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet