Motorola BACKFLIP - opinie
Telefony Motorola Motorola BACKFLIP Opinie o Motorola BACKFLIP

Motorola BACKFLIP

w sumie: 19
  • 0

    1. ~Nokia Fan  2010-01-07 13:38:56  host: 91-193-208-106.eimperium.pl

    Całkiem fajny fon , ale i tak po mojej Omni , nigdy nie przejdę na dotykowce...

  • 1

    2. ~kamil  2010-01-07 16:27:04  host: 188.33.4.35

    Rok 2010 rokiem Motoroli? zapowiada się nieźle :) oczywiście zobaczymy jak z ceną...

  • 1

    3.  2010-01-08 00:38:50

    iPhone z klawiaturą :D i to dużo lepszy ;) coś Motorola ostatnio nieźle szaleje, a to dobrze :)

  • 1

    4.  2010-01-08 01:28:25

    Wkońcu Motorola oddała na rynek, dorownujacy HTC model z systemem Android Google. Ciekawe jak inyznieży popracowali nad systemem. Ale telefon moze sie podobac, dużo funkcji ładnie zrobiony. Wszystko czego teraz potrzeba. Moja ocena 10. Za full funkcji, niezłemu procesorowi i sporej ilości pamięci RAM.

  • 0

    5. ~Boj  2010-01-08 10:46:20  host: ch100.internetdsl.tpnet.pl

    Motka odzywa to dobrze bo swą brzygode z komurkami zaczynałem od motki T 280 był to rok 1999 marzec szpanowałem, pokrowiec przy pasku słuchawki i na rower i cheja w teren

  • 1

    6.  2010-01-11 18:13:37

    Czyzby Motorola zaczeła atak na rynek smartphonów, wcześniej Milestone a teraz to "cudo". Aparat ma w lewym dolnym rogu na klawiaturze, śmiesznie musi wygladać z tyłu, gdy jest złozona i zamiast tradycyjnej 'golej' obudowy jest pełne qwerty :) Wyswietlacz pojemnosciowy, to akurat mi się podoba, jakas alternatywa na rynku, chociaz do Motki nie mam zaufania.

  • -1

    8.  2010-01-12 15:49:22

    Iście zerżnięty z Iphone... brzydal

  • 1

    9. ~malik  2010-01-14 19:46:42  host: 188.146.22.112.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    czy nie pora juz zmienic szablon parametrów poszczególnych modeli telefonów? Czy to że telefon posiada zegarek lub budzik jest ważniejsze niż shpda albo gps?

  • -1

    10. ~viva88  2010-01-14 19:47:58  host: s94.ipt.com.pl

    Posiada touchpad-a za ekranem? wow!! a co to za nowość? o jakiś przenośny laptop?

  • 0

    11. ~THo  2010-01-18 17:45:18  host: aaat142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta.. fajnie brzmi . Ale nie widzę tego w praktyce ...

  • -2

    12.  2010-02-14 16:59:10

    amerykanie nie potrafią nic zrobić zwłaszcza że robią wszystko rękami chińczyków z marnego plastiku i przeciętnymi parametrami. Dlatego nikt tego do polski nie sprowadza i dobrze.

  • -1

    13. ~  2010-03-23 09:18:10  host: chello089072211009.chello.pl

    jarek565 - twoja wypowiedź jest żenująca...10 punktów?za cos co dopiero zaoferowali a co juz było dwa lata temu na rynku?proszę cię nie osmieszaj się - a co do procesora to ten paździeż od dawna jest na rynku i jest mocno powolny.Przy okazji dokształć sie z pisania po polsku.

  • 0

    14. ~Ba  2010-03-24 15:15:08  host: grafi.ae.krakow.pl

    #12: Niestety tak się składa, że Europejczycy i Japończycy nie są lepsi i też masowo zlecają produkcje Chińczykom! Na przykład taki Sony Ericsson, który większość swoich telefonów produkuje w Chinach.

  • 0

    15. ~andrew81  2010-04-08 11:18:13  host: host-91-196-14-41.net.brewet.pl

    Juz dostepny na alledrogo widze

  • 0

    16. ~sdsds  2010-05-01 12:55:49  host: 77-253-162-104.adsl.inetia.pl

    o kurde.. jaka cena :/ szok po prostu..

  • 0

    17. ~  2010-06-29 23:36:14  host: 94.254.186.221

    hahahahahaha 1500zl hahahah ciekawe za ile będzie nokia c6 podobno naj większy konkurent motoroli a podobno kosztuje 135 euro więc na pewno będzie kosztowac 1000zl i to leka więc różnica będzie około 500z motorola ginie ze swoimi cenami

  • 0

    18. ~ss  2010-09-01 17:33:13  host: 83-238-230-48.adsl.inetia.pl

    Omnia z dotykiem ma niewiele wspólnego :) A co do milestone, nie wyobrażam sobie tego że przy normalnym użytkowaniu klawiatura jest cały czas na plecach, śmiechu warte :D

  • 0

    19. ~arael6  2010-11-15 13:33:08  host: host-89-228-250-112.olsztyn.mm.pl

    szkoda, że nie ma opinii osoby, która posiadałaby ten telefon. Dla mnie jest on na prawdę ciekawy, ale w ciemno trochę się boję zakupić, nie ma to jak opinia kogoś kto produkt sprawdził na własnej skórze ;)

  • 0

    20. ~siemka  2011-09-21 16:11:26  host: dns2.kg.net.pl

    Witam Motki jeszcze nie posiadam ale oglądałem ją w sklepie! Nawet Nawet

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet