Motorola Aura - opinie
Telefony Motorola Motorola Aura Opinie o Motorola Aura

Motorola Aura

w sumie: 83
  • 0

    1.  2008-10-22 19:04:56

    Dawno nie było premiery tak odjechanego telefonu, kosmos

  • 0

    2. ~idea  2008-10-22 20:26:04  host: acek216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niestety!-koniec motoroli zbliża się pewnymi krokami-szkoda

  • 0

    3. ~  2008-10-22 20:34:45  host: 088156096020.stk.vectranet.pl

    ejj, ten telefon jest strasznie dziwny... ma mały wyświetlacz (w dodatku okrągły), ale za to ma dużą rozdzielczość. pewnie będzie ultra-drogi... chociaż w sumie zupełnie nie ma w sobie niczego szczególnego (oprócz dizajnu)... i oczywiście kolejna motka z 2 mpix. ciekawe, kiedy dojdą do tego, że jest coś takiego jak 3,2 mpix...

  • 0

    4. ~ja  2008-10-22 22:10:13  host: 77.252.169.117

    conajmniej dziwny ;p

  • 0

    5. ~tom  2008-10-23 10:05:17  host: aco250.internetdsl.tpnet.pl

    zawsze lubilem motki ale ten telefon to padaka

  • 0

    6. ~raiders  2008-10-23 10:30:56  host: user-89-108-244-82.mobile.playmobile.pl

    bez komentarza..........................wyglad tragiczny.

  • 0

    7. ~bartii  2008-10-23 18:42:55  host: xdsl.122.c83.petrotel.pl

    eee co to ma być bo wygląda jak to gówno co motorola zrobiła pare lat temu tyle ze z lepszymi funkcjami

  • 0

    8. ~Marcel  2008-10-23 21:13:15  host: aayl188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To raczej Mot V80 Limited Edition ;-D

  • 0

    9. ~ANDRE  2008-10-24 11:56:53  host: ip-213-17-201-42.netia.com.pl

    Telefon dla ludzi normalnie korzystających z telefonu. Nie ma wi-fi oraz UMTS ale nie do tego został stworzony. Sms-y i rozmowa. Jest oryginalny, szlachetne materiały użyte do budowy. Chętnie bym go przetestował.

  • 0

    10. ~ANDRE  2008-10-24 13:00:59  host: ip-213-17-201-42.netia.com.pl

    Telefon dla ludzi normalnie korzystających z telefonu. Nie ma wi-fi oraz UMTS ale nie do tego został stworzony. Sms-y i rozmowa. Jest oryginalny, szlachetne materiały użyte do budowy. Chętnie bym go przetestował.

  • 0

    11. ~Andre  2008-10-24 14:30:26  host: ip-213-17-201-42.netia.com.pl

    Dobre materiały, oryginalny, niezła sztuka. Brak Wi-fi i UMTS świadczy o odbiorcach, dla których telefon został zrobioy. Do rozmów, sms, mms, w razie konieczności internet nadaje się jak najbardziej. Dobrze, że zwrócili uwagę na jakość mechanizmów ruchomych. Nie będzie miał luzów. Przynajmniej do tych 100.000 przesunięć. Dałbym jednak ekran 2.6 cala na górnej płytce zamiast mniejszego okrągłego wyświetlacza. Pzdr.

  • 0

    12. ~Moloh  2008-10-24 15:28:16  host: aebd104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Koncept bardzo ciekawy, ale to normalne że Motorola wytycza nowe standardy wyglądu telefonów. Ciekawe tylko jak się sprawdzi okrągły wyświetlacz, bo jeśli dobrze, to może będzie następna kultowej v3.

  • 0

    13. ~  2008-10-25 12:43:44  host: 213-25-121-161.tks.pl

    po co sie go rozsuwa??

  • 0

    14. ~czapla  2008-10-25 16:38:44  host: host-89-231-160-2.wolow.mm.pl

    super fonik jakis oryginalny koncu

  • 0

    15. ~MaciuśReal  2008-10-26 11:52:28  host: bwa162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nawet fajny wygląd...

  • 0

    16. ~hmmmm  2008-10-26 17:23:04  host: afg18.internetdsl.tpnet.pl

    co to ma być /??

  • 0

    17. ~Andre  2008-10-27 21:13:38  host: ip-213-17-201-42.netia.com.pl

    Propozycja interesująca. Szlachetne materiały. Telefon bez UMTS i Wi-fi bo potecjalnymi odbiorcami Aury są ludzie korzystający z podstawowych funkcji telefonu. Cena zaporowa, ale dla kogoś kto chce się wyróżniać z tłumu produkt idealny. Jedna z ciekawszych propozycji Motoroli od długiego czasu. Taka mała retrospekcja. Udana.

  • 0

    18. ~aa  2008-10-28 09:36:59  host: 89.108.200.3

    ale brzydalek :D

  • 0

    19. ~michal  2008-10-29 18:49:03  host: public-gprs20822.centertel.pl

    o lol.... już kiedus byla taka motorolka. fajna... taka oryginalna..

  • 0

    20. ~revolt  2008-10-29 21:28:11  host: 226.202.116.195.easy-com.pl

    jedno co powiem motorola zatrzymała się na 2 mpx :P

  • 0

    21. ~lu  2008-10-30 01:18:52  host: xdsl-3085.wroclaw.dialog.net.pl

    niezły design. Już dla niego bym chętnie zakupił

  • 0

    22. ~Mareczek  2008-10-30 12:13:48  host: 80.50.4.94

    Pierwszy! łee nie ma irdy słaby!!111

  • 0

    23. ~viva88  2008-10-31 10:27:31  host: pdc.ipt.com.pl

    wygląd zbytnio nie przyciaga uwagi..i tylko 2mpx...ale cos innego..napewno się wyróznia...poczekamy zobaczymy

  • 0

    24. ~szunajj  2008-11-02 13:51:19  host: deg102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ciekawe jak będzie wyglądała praca na tym wyświetlaczu:P

  • 0

    25. ~  2008-11-03 14:47:06  host: 213.25.189.50

    motorola hmmm lipa i widac,że nie ma pomysłu tak wygladajacego tel.nawet w reku nie chce miec

  • 0

    26. ~  2008-11-17 17:03:34  host: abji11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiekszosc z was komentuje telefony motoroli nie maja o nich pojecia np: 2mpix k...a ma tylko 2 mpix Po co ci w telefonie wiecej to nie aparat LAbo ale brzydki a wszystko sie bierze ztad ze was nie stac na aure Nie stac i tyle Kolejny glupi komentarz to ze nie ma irdy ale tego juz chyba nie musze komentowac

  • 0

    27. ~Algi  2008-11-18 15:24:14  host: pi1-210.blast.pl

    do 25 widać że jesteś bez gustu. Takim jak ty podobają się np. SE (cegły kwadratowe i nic po za tym)

  • 0

    28. ~Dziadek  2008-11-28 10:42:42  host: bon71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest z tych luksusowych, ręcznie robiony, ze szwajcarskim mechanizmem, ekran chroni szafirowe szkiełko, a elementy mechanicznie są pokryte wolframem. Cena - ok. 1500€

  • 0

    29.  2008-12-01 14:15:15

    Telefon ma ciekawy kształt, w środQ szału zabardzo nie ma, ale tu ma chodzić o wygląd a nie funkcjonalność. Nie zdecydowałabym się na niego, nawet gdyby dawali mi go za friX, ale tydzień potestować bym mogła;) @22 Nie ma irdy bo to Moto. Chcesz irde to weź SE;]]]

  • 0

    30. ~dymson(.)(.)  2008-12-24 20:54:26  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    telefon dość ciekawy.w sprzedaży pojawi się ale...w dość dziwny sposób ponieważ kupujący (od operatora czy tez od dostawcy) będzie podpisywał deklaracje ze telefonu nie sprzeda-przynajmniej producent tak twierdzi a wszystko po to żeby zapewnić że telefon jest wyjątkowy.hmm ciekawa koncepcja:)ale w polsce to raczej nie przejdzie:p mi sie bardzo podoba poniewaz uwielbiam telefony "dziwne" itp. sam fakt ze obudowa powstaje 2-tygodnie... pozdr

  • 0

    31. ~cubix  2008-12-25 15:46:25  host: adab114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyglad - tragedia ekran - ogragle gowienko >.< "design" - wielkie wystajace od gory gowno co to zawadza niemilosiernie przy pisaniu i wogole... wg mnie dno! ...

  • 0

    32. ~Leszek  2009-01-01 23:32:55  host: chello089079046038.chello.pl

    Już kiedyś było takie coś... http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=154# I kosztowało kupę kasy. Telefon narobił trochę zamieszania ale zbytnio nie zaistniał. W każdym razie widziałem go u osób majętnych i gustownych. Ciekawe jak będzie z tym modelem??? Jeśli będzie kosztował 500zł. to stanie się tanią zabawką dla wszystkich, a jeśli będzie kosztował 1000 zł., to sorry ale jest mnóstwo innych ciekawszych propozycji...

  • 0

    33. ~  2009-01-02 12:21:42  host: hera.tvtom.pl

    no tak, tylko ciekawe dla kogo taki telefon, bo ja bym się wstydził pokazać to na ulicy, tym bardziej, że specyfikacje ma cienką...

  • 0

    34. ~a wlasnie ze nie  2009-01-07 00:12:15  host: nat2-135.ghnet.pl

    29. Brzytwa 2008-12-01 14:15 80.51.49.111 Telefon ma ciekawy kształt, w środQ szału zabardzo nie ma, ale tu ma chodzić o wygląd a nie funkcjonalność. Nie zdecydowałabym się na niego, nawet gdyby dawali mi go za friX, ale tydzień potestować bym mogła;) @22 Nie ma irdy bo to Moto. Chcesz irde to weź SE;]]] no to widze ze do testow sie nadajesz...

  • 0

    35. ~cubchare  2009-01-07 18:10:16  host: 093105224123.zory.vectranet.pl

    Brzytwa - "w środQ szału zabardzo nie ma, ale tu ma chodzić o wygląd a nie funkcjonalność." dobra uwaga. tel telefon miał być ferrari wśród nudnych i jednakowych mercedesów. nie ma być funkcjonalny - ma być ładny i drogi. tak dla lansu. telefon dla ładnych i bogatych. o to załodze motoroli chodziło. i im się udało. przez długi czas będzie o nim mowa. ja czuje, że to będzie kolejny hit motoroli - tak jak super-popularna 2 lata temu V3. to taka V3 "tylko dla bogatych" ;P

  • 0

    36. ~rdhf  2009-01-14 07:46:03  host: public56563.xdsl.centertel.pl

    co to jest telefon czy drukarka?

  • 0

    37. ~Biznesmen  2009-01-20 22:23:20  host: edq2.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem ten telefon i jak dla mnie tandeta. Kupiłem go na allegro za ok 6,7 tysiaka ale po paru dniach wywalilem go na śmietnik. Słabizna

  • 0

    38. ~Lady_Sumire  2009-01-28 14:39:28  host: 195.94.215.34

    Oczarował mnie ten model :-)

  • 0

    39. ~  2009-02-02 08:19:46  host: static-ip-77-89-69-155.promax.media.pl

    SE jest kwadratowe?? Chyba w ręku nie miałeś ani razu i się jarasz..

  • 0

    40. ~XZXZXZX  2009-02-10 15:47:11  host: dynamic-87-105-237-192.ssp.dialog.net.pl

    i co w tym niezwykłego oprócz dziwacznego designu?

  • 0

    41. ~pawcio  2009-02-13 16:29:58  host: bis148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto to wymyslil??????????????????!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    42. ~JasniePan  2009-02-16 22:19:48  host: 86-69-n1.aster.pl

    Smiesznie sie czyta Wasze komenatrze ;) Nastepca V3? Szkoda tylko ze chyba nikt z Was nie wie jak ceni sie ta sluchawka...wbijcie na allegro obecnie kosztuje ok 6kafli ;)

  • 0

    43. ~damer  2009-02-20 12:55:27  host: ip-62-69-216-222.globalconnect.pl

    nie wyobrażam sobie jak można za ten telefon zapłacić 3000pln w najdroższym abonamencie... Oprócz ciekawego, bo nie koniecznie fajnego wyglądu ten telefon to kaszana

  • 0

    44. ~stach  2009-02-20 19:50:12  host: apn-77-113-208-44.gprs.plus.pl

    Do zainteresowanych - jest dostępny przez G300 w Plusie, ale nie pytajcie o cenę - grubo.

  • 0

    45. ~...  2009-03-04 11:47:26  host: cgp240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wasze inteligentne komentarze typu: "Motorola zatrzymała się na 2mpix aparatach" są porostu żałosne widać od razu ze jesteście dzieci SE... Telefon jest super i dla ludzi którzy cenią sobie DESIGN a nie super gadżety.

  • 0

    46. ~mieszko  2009-03-04 22:14:22  host: 93.159.133.94

    ten design po prostu zwala z nóg, wyświetlacz jak zyleta... ma swoją cenę, ale sądzę, że warto!

  • 0

    47. ~han  2009-03-09 11:05:47  host: inet20908nb-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    fakt, to nie jest telefon który przede wszystkim ma się rzucać w oczy i tę funkcję świetnie spełnia. jednocześnie nie ma w sobie nic z tandetnego gadżetu, jest elegancki w każdtm calu. ode mnie maxymalna ocena!

  • 0

    48. ~Dave  2009-03-19 18:34:51  host: bhb63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niewiem dlaczego ta motka jest taka droga.ja w niej niewidze nic ciekawego ani niema wcale dobrych funkcji.Za 6000zł mozna by bylo kupic wiele lepszych telefonów!!

  • 0

    49. ~Johny  2009-03-20 21:26:36  host: eaj183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Elegancki i stylowy. ps. po co komuś aparat 3.2 w telefonie jak różni sie jedynie rozmiarem zdjęcia. Chcesz zdjęcia robić to sobie kup lustrzane... W tym telefonie nie liczą sie funkcje wg mnie tylko jego boski wygląd.

  • 0

    50. ~rafi  2009-03-27 16:39:15  host: imo242.internetdsl.tpnet.pl

    tia.. ciagle tylko piszecie ze zal telefonu, ze za maly aparat itd itd.. jesli bedziesz kimś, bedzie Cie stać na wszystko, chcesz sie wyróżniać - kupisz w/w telefonik. telefon jest skierowany dla biznesu. ludzi którym taka cena nie robi... chce aparat - kupi lustrzanke chce super maszyne - kupi sobie laptopa chce pokazac styl i klase - kupi aure lub 8800 carbon arte...

  • 0

    51. ~XZXZX  2009-03-28 09:58:57  host: dynamic-78-8-71-186.ssp.dialog.net.pl

    tyle hałasu, wygórowana cena, a nic specjalnego i pewnie niewypał jak iPhone.

  • 0

    52. ~crow  2009-03-31 23:18:55  host: 83.2.33.224

    telefon dla bogatych dzieci biznesmenow. 7tys zl

  • 0

    53. ~grzegorzn13  2009-04-06 10:56:50  host: 212.160.172.70

    Kupiłem ten telefon w Anglii specjalnie dla desingu i powiem że warto i nie zamieniłbym go za nic, a jakie robi wrażenie...! Nie nawidzę telefonów naszpikowanych gadżetami, a ten jest idealny dla osób którzy cenią luksus i desing.

  • 0

    54. ~;)  2009-04-16 08:43:27  host: rea.ipt.com.pl

    to badziewie kosztuje 5 000 zł.

  • 0

    55. ~Marta  2009-04-16 20:42:40  host: public-gprs22334.centertel.pl

    Jestem dzieckiem Sony Ericssona i chciałam zauważyć, że inne marki nokia,samsung,lg też wprowadzają aparaty 3,2Mpix. Trzeba iść za ciosem a do pisania smsów to najlepsza jest nokia1600. Co do motoroli ---> Masakra. CYKLOP

  • 0

    56. ~cichy  2009-04-22 16:04:11  host: eir138.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jak dla kobiet i wygląda jak podpaska!

  • 0

    57. ~oko  2009-04-27 00:11:59  host: 77-253-176-146.adsl.inetia.pl

    hehe Ci co pisza ze brzydki to gustu nie maja:D wejdzcie sobie na google i tam wpiszcie motorola aura i dajcie na grafike zobaczycie jak on wyglada

  • 0

    58. ~henryk  2009-05-05 19:08:30  host: 94.254.219.11

    Nie wiem co za jelenie płacą tyle kasy za taki szajs...

  • 0

    59. ~szyna  2009-05-23 21:37:03  host: static-5-202-112-85.radom.pilicka.pl

    5000 zl za 62karatowe szklo z ktorego wykonana jest obudowa

  • 0

    60. ~nec22  2009-06-22 17:14:11  host: static-93-28.is.net.pl

    wielka lipa za wielką kasę nic ciekawego a tyle afery o nic Bo przecież są inne telefony dobrej marki i tańsze . Wielkie "0" Ha ha ha

  • 0

    61. ~dra  2009-08-13 18:22:08  host: 77-253-174-73.adsl.inetia.pl

    pytanie do tych co maja/mieli ten tel... Ile trzyma bateria przy normalnym uzytkowaniu? i znosne menu i funkcje?

  • 0

    62. ~lucyfer  2009-08-14 09:32:52  host: ip-98-248.mofnet.gov.pl

    jak dla mnie to ohyda... zupełnie nie rozumiem skąd taka cena? Za tyle to kupię samsunga omnię w komplecie z tigrą lub calibrą ;)))

  • 0

    63. ~Barry  2009-08-21 18:50:35  host: 87-205-162-189.adsl.inetia.pl

    Do dzieci SE: ten telefon jest przeznaczony dla ludzi którzy sięgają po niego ręką do kieszeni garnituru a nie dla tych co sie bujają w dresie.. Poprostu ma klase.

  • 0

    64. ~American  2009-09-23 22:07:59  host: 81.15.179.30

    Ta Motka jest boska. SE jest dla dzieci to prawda, ale Motorole sa dla ludzi z klasa. Sam mam V3 :-)

  • 0

    65. ~qqq  2009-09-26 18:29:08  host: cnx43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może i to coś ma klasę, ale nie ma zastosowania. 2gb pamięci bez gniazda na karte pamięci to kpina. Mam N95 krórą kupiłem za 500zł i jest kilkanaście razy lepsza od tej motoroli. Jeżeli spodkam kogoś z takim telefonem to go wyśmieje z kilku powodów: On ma 2bg Ja 16bg. (karta pamięci ScanDisk) Ja mam procesor 330mHz on nie ma ja mam gps, WiFi, IrDa (czasem potrzebna) sensor ruchu, wejście na słuchawki 3.5mm i w chui dużo zabawy. posiadacz tego telefonu może tylko płakać czemu nie kupił noki lub motoroli V8 która jest od tego czegoś lepsza.

  • 0

    66. ~Make love, not war  2009-09-30 10:49:30  host: das40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No tak: -wygląda T R A G I C Z N I E -baaardzo nie poręczna według mnie -po co komuś okrągły ekran?! -jedynym plusem jest to, że jest na zarysowania odporna. A poza tym to dno.

  • 0

    67. ~m  2009-09-30 10:51:10  host: das40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No i jeszcze nie ma radia i wideokonferencji? Kto teraz taki telefon kupi?!

  • 0

    68. ~Kamilos955  2009-10-07 19:19:29  host: apn-77-112-125-64.dynamic.gprs.plus.pl

    wiecie co..? na pytanie "dlaczego jest taka droga?" ja wam odpowiem.. po pierwsze obudowa ze SREBRA i CHROMU.. po drogie wyswietlacz 16 mln kolorow.. w tel srenio jest jakies 256 tys.. po trzecie szarirowe nie rysujace sie szklo na wyswietlaczu.. n9ie wiem jak wam ale ode mnie ten model motki zasluguje na uznanie.. jednak nie jest to telefon na rok czy 2.. on tak naprawde jest glownie na wytrzymalosc.. nie rysuje sie.. nic nie ma prawa sie zepsuc.. moja ciotka sobie wlasnie ja kupila.. fakt ze dala grobo ponad 300 zl ale mowi ze naprawde warto..

  • 0

    69. ~  2009-10-10 15:45:11  host: apj180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon dla nowych ruskich. Żenada.

  • 0

    70. ~kama  2009-10-15 20:49:19  host: abgd19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon kosztuje 6000 tysiaku na allegro

  • 0

    71. ~cde  2009-11-07 23:10:37  host: 213.134.185.194

    65: jak spotkasz, to raczej po to, by właścicielowi wypastować buty. Wracaj do gimnazjum z takimi tekstami. Co do telefonu; niesamowity. Świetnie leży i dobrze wygląda, jest tańszy od Arte. Mechanizm, widoczny przez szybkę z tyłu jest doskonały :)

  • 0

    72. ~Sprzeciara  2009-11-08 19:06:25  host: dynamic-87-105-66-164.ssp.dialog.net.pl

    Wygląd tego telefonu jest naprawdę niepowtarzalny szczególnie dla pań. Jednak nie zachwycają funkcję. Szczególnie aparat 2 mpix. A ten wyświetlacz którym niektórzy się tak zachwycają ( 16 mln kolorów ) to żadna nowość, bo wiele nokii też ma taki... Nawet patrząc na tą obudowę itp. to cena tego modelu jest za wysoka.

  • 0

    73. ~cheet  2009-11-25 20:14:17  host: ip-62-69-216-89.globalconnect.pl

    ten telefon nie ma nic a do tego pana co mówi ze "ludzie narzekaja,ze tyle kosztuje" walnij sie w glowke ten telefon jest kompletnie nie praktyczny i jest wylacznie dla ludzi, ktorzy na spotkaniu potrafia powiedziec "a ja mam telefon za 4tys zł"

  • 0

    74. ~PanTadeusz  2009-12-26 17:05:36  host: host-89-229-225-209.bielskpodlaski.mm.pl

    "53. ~grzegorzn13 2009-04-06 10:56 212.160.172.70 Kupiłem ten telefon w Anglii specjalnie dla desingu i powiem że warto i nie zamieniłbym go za nic, a jakie robi wrażenie...! Nie nawidzę telefonów naszpikowanych gadżetami, a ten jest idealny dla osób którzy cenią luksus i desing." jestem dumny Panie Grzegorzu :E dobrze wiedzieć, że Pański komentarz jest "sponsorowany", a Pan jest/był pracownikiem, ehghm tzn. utrzymankiem Orange :E co można sprawdzić po Pańskim IP :E szczególnie spodobało mi się zdanie, że aż zacytuje: "szczegolnie jak nie ma zadnych rabatow na telefony to jest zajebiscie wciskac ludziom kit" ^^ wesołych świąt :E a co do telefonu to są góry, lasy, ... i jest dno :D są Nokie, Sony Ericssony, ... i jest Motorola Aura :E

  • 0

    75. ~mm  2009-12-26 21:22:02  host: dma239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aure otrzymałam na gwiazdę jest prześliczny, a przede wszystkim spełnia wszystkie moje oczekiwania,napewno długo go nie zmienię. To jest klasa.........

  • 0

    76. ~  2009-12-28 20:36:13  host: 188.146.107.216.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    słaby ten telefon (technicznie) za taką kasę.

  • 0

    77. ~olki1011  2010-01-05 19:01:13  host: host-89-229-135-18.chelm.mm.pl

    mam poprzedniczke aury i nie ma ani irdy ani b...wyświetlacz czarnobialy i posiada antene.dorwalem go miesiąc temu a polowałem pare lat i mam.w pudełeczku w folji.ma 10 lat ale się go nie pozbęde i tyle.to fon z własnym niepowtażalnym stylem tak jak aura.teraz odkładam na aure.

  • 0

    78. ~lolek  2010-02-22 21:20:08  host: cpc2-smal9-0-0-cust90.perr.cable.virginmedia.com

    Nie wiedziałem, że telefon kupuje się ze względu na łatwość znalezienia tapety O_o Jak widać, różni ludzie, różne potrzeby. N95 wygląda dobrze w tabelce a w praktyce to porażka. Technicznie niezły ale wielki, nieporęczny, prądożerny i z bagażem wciąż niedorobionego symbiana. Telefon ma być przede wszystkim praktyczny, wygodny i trwały. Jest wiele znacznie lepszych od N95 za podobne pieniądze. Aura to bardzo ekskluzywny telefon dla bardzo wąskiego grona klientów. Nie dla dzieciaków napalających się na quake`a 3 w telefonie tylko ludzi mających tyle kasy, że mogąc mieć to samo za 10x mniej, zapłacą 10x więcej za styl i prestiż towaru. Rzecz dla bogaczy i biznesmenów z górnej półki, którzy nie mogą się pokazać z telefonem &#8220;za 1zł&#8221; z abonamentu bo po prostu będą wyglądać głupio. N95 nie ma żadnego prestiżu i za grosz stylu, żadna szanująca się osoba nie wniesie takiej kanciastej cegły na salony. Poza tym, spróbujcie bez ładowarki porozmawiać przez 7 godzin na N95&#8230;

  • 0

    79. ~miłosz  2010-03-30 01:54:08  host: 77-253-9-155.adsl.inetia.pl

    tylko zamiast 2GB wbudowanej mogli by dać możliwość włożenia micro SD.. i do tego, jak już ma to kosztować taaaaki majątek, to już mogli dać wifi i 3,2 megapiksa, co za różnica dla kogoś, kogo stać by wydać na kom 3000 zł, czy da 3200 czy 4200...

  • 0

    80. ~Lucyna  2010-04-06 12:50:49  host: 82-160-6-132.tktelekom.pl

    No żeby radia nie dali do takiego telefonu to już przesada :-(.

  • 0

    81. ~Adam Plus  2010-10-18 20:48:13  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    Telefon posiada funkcje bliskie zeru, ale wygląd blisku 100, jednak cena przechyla wskaźnik, że daję 2/10 - telefon: typowa blindynka ^^

  • 0

    82. ~mm  2010-12-22 21:24:34  host: dkp218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie ten telefon to klasa sama w sobie, osoby które go kupiły,mają samochody dobrej marki, więc nie potrzebują radia w telefonie. Mam go od roku, i gdziekolwiek jestem zawsze wzbudza zainteresowanie.To nie jest telefon dla małolata.

  • 0

    84. ~darek  2011-02-08 20:30:00  host: public20710.xdsl.centertel.pl

    Fuj co to za telefon ??:D bym sie go wstydził wyjać z kieszeni . okropienstwo jakies a takie drogie do tegoo

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet