Motorola Atrix - opinie
Telefony Motorola Motorola Atrix Opinie o Motorola Atrix

Motorola Atrix

w sumie: 12
  • 0

    1.  2011-11-19 10:29:05

    Jeden z najlepszych smartphon'ów dostępnych na rynku. Bardzo szybki, świetny ekran i masa dostępnych akcesoriów... no i cena w porównaniu z konkurencją (a dużo jej niema) jest bardzo dobra. W UK za nowy telefon wraz z kablem HDMI, klawiaturą, myszką, stacją dokującą i pilotem w przeliczeniu za ok. 1200zł. Po prostu bomba !!!

  • 0

    2. ~  2012-01-21 22:01:11  host: user-31-175-86-249.play-internet.pl

    Coś ala samsung galaxy R. Wygląda fajnie, bateria naprawdę ma taką pojemność ?o.O

  • 0

    3. ~Bartass  2012-01-31 22:54:21  host: 94-40-46-68.tktelekom.pl

    Kupiłem przedwczoraj - pierwsze wrazenie - kiepski plastik, zabawa z bateria ktora nie byla formatowana jeszcze nigdy trwala 6!!! godzin wiec moze byc niezla. Brak przycisku spustu aparatu tez uwazam za minus. Dotyk lepiej niz w galaxy s2 ktory oddalem przedwczoraj żonie. Wiecej napisze po jakimś czasie użytkowania ;-) PS nie wiem czy w nim istnieje opcja wylaczenia stalego polaczenia gprs siecią bo jeszcze czegoś takiego nie znalazłem hyh no i standard w androidzie ostatnimi czasy - nie moge mieć różnych głośnosci sms i dzwonka poprostu w gingerbread brak możliwości ustawienia własnej głośności sygnalu sms co za niedopatrzenie ehh

  • 0

    4. ~do 3  2012-02-12 01:53:45  host: acxx204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Drogi kolego w dzisiejszych czasach baterii li-on i li-poly nie formuje/formatuje się. Takim sposobem można je nieodwracalnie uszkodzić. Mówi o tym nawet instrukcja obsługi. Niektórym ludziom czas się zatrzymał jak widać.

  • 0

    5. ~Dino  2012-02-22 16:36:14  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    Wszystko fajnie tylko szkoda że nie ma Amoleda :(

  • 0

    6. ~WTF  2012-02-22 21:42:50  host: 86-43-183-115-dynamic.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net

    +Internet działa bardzo dobrze, jednak przy wyższych rozdzielczościach jak 720p i wzwyż pojawiają się lagi. +Muza gra dobrze to trzeba przyznać +Webtop - coś nowego, innego. Jednak urządzenie jest za słabe, aby dobrze sobie z tym radzić. -Przycina PRZEOGROMNIE na powiększeniu zdjęć, słabe zdjęcia - Nie odtwarza wszystkich rodzajów filmów, a jeśli pobierze się z marketu dodatkowe oprogramowanie, które to umożliwi to i tak nie działa to płynnie -Ekran: kolory, kąty widzenia, pixele - wypada kiepsko. -Płynność działania zawodzi, nie przez to, że telefon jest słaby, a nakładka, którą smartphone ma od motoroli. Ludzie, jeśli nie macie porównań to nie piszcie kacapołów, że to najlepszy smartphone, bo jest bardzo mocno średni i ja go nie polecam. Ogólnie cena niby jest ok, ale ja wolałbym dodać jakieś 150-200zł i kupić SGSII.

  • 0

    7. ~  2012-02-25 22:42:19  host: v20-13.opera-mini.net

    a nie lepiej być sprytnym i kupić nexusa bije sgsII na łep

  • 0

    8. ~mousefish  2012-02-26 09:39:07  host: host-92-22-146-149.as13285.net

    Do: WTF Mam porównanie jeżeli chodzi o SGS2 i szczerze mówiąc tylko kolory ma ładniejsze, a jeśli chodzi o wykonanie...... no gorzej już tego nie można było zrobić.

  • 1

    9. ~mousefish  2012-03-08 19:48:42  host: host-92-22-182-1.as13285.net

    No może i bije na "ŁEP" :)

  • 0

    10. ~WTF  2012-04-02 00:41:46  host: 93.107.78.210

    Nexus również bardzo fajny. Wziąłbym również pod uwagę NOTE jeśli komuś takie wymiary nie przeszkadzają, a szuka coś ciekawego. Motorolka RAZR również fajny smartphone.

  • 1

    11. ~mateusz  2012-06-27 11:09:09  host: 195.205.107.237

    too nie jest moj pierwszy telefon z androidem,więc wyciskam z telefony ile wlezie:) telefon działa płynnie,oczywiście z innym launcherem niz standardowo. Webtop spełnia moje oczekiwania i to właśnie z jego pomocą pisze ten post na 42calach,a w miedzyczasie pobierrrrrram gta:)) odtwarza wszystkie typy plików,ostatnio oglądałem film .mkv i leciał bez przycinki. jakieś minusy,moim zdaniem nie ma:)

  • 0

    12. ~gelu  2013-03-28 19:47:40  host: 178-36-110-22.adsl.inetia.pl

    użytkowałem atrix tylko przez tydzień ale... - przycisk blokady - tragiczne umiejscowienie i bardzo niewygodne przyciskanie - bardzo cichy (obecnie ma sg s2 i atrix po prostu sie nie umywa!) - wyświetlacz wyjątkowo podatny na pobrudzenia, smugi po palcach non stop widoczne tak jak ktoś wcześniej pisał - lepiej dorzucić 100-150zł i brać sg s2 (moim zdaniem 100razy poręczniejszy)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet