Motorola A925 - opinie
Telefony Motorola Motorola A925 Opinie o Motorola A925

Motorola A925

w sumie: 70
  • 0

    1. ~aras  2004-11-12 17:41:00  host: host-81-190-37-233.szczecin.mm.pl

    sliczny tel. chyba se kupie. duzo lepszy od a835 ? tylko bateria to minus :(

  • 0

    2. ~zack9  2004-12-04 12:43:00  host: cgk150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik, i wytrzymuje mi bateria ok 1,5 - 2dni.Pozatym sa 2 baterie, ktore mozna ladowac bez uzywania tel:) Jesli sie jedna wyladuje zawsze mozna uzywac drugiej!!

  • 0

    3. ~perQsja  2004-12-06 17:21:00  host: cil131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest zaczepisty wgralem sobie smart movie i ogladam filmy z karta 256 mb mozna wymiatac tek=lefonik jest fajowy ma mozliwosc ...POLECAM

  • 0

    4. ~klex  2004-12-20 01:06:00  host: dur155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no tak ale jak bede tak wymieniał te baterie co 2 dni to nie wiem jak bedzie z ta klapką? nie jest wskazane czeste otwieranie bo robia sie takie luzy ze awaria i to mnie zniecheca do kupna. No chyba ze sie myle to prosze o opinie jak to jest z tym wymienianiem baterii??
    Pozdrawiam

  • 0

    5. ~  2004-12-24 13:19:00  host: cak212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanie czy ktoś wie ciś o GPS czy działa i jak działa

  • 0

    6. ~Peo  2004-12-26 15:59:00  host: atx197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prosze mi cos powiedziec o wykonaniu tego telefonu, czy jego wykonanie jest pogobne go motoroli V980. I dlaczego jest ich duzo np. na allegro i nikt ich nie kupuje.

  • 0

    7. ~posiadasz a925  2005-01-08 14:47:00  host: buk161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest spox i jesli nie wiecie na co sie zdecydowac to zdecydujcie sie na a925 :):):) jest zayebisty itp. POLECAM A POZATYM TE FUNKCJE KTÓRY NIE MA OD NOWOŚĆ MOZNA WGRAĆ JAK W KOMPIER !! POLECAMMMMMM

  • 0

    8. ~Jafo  2005-01-14 10:48:00  host: w3cache.zaodrze.punkt.pl

    A jak jest z jego wielkoscia? Przeciez on jest wielki i ciezki! Zastanawiam sie nad nim ale boje sie,ze jak go wloze do kieszeni spodni to beda mi spadac. No i w ogole czy sie zmiesci do kieszeni-do auta juz z niem chyba nie wsiade jak. Dajcie znac jak to z nim jest. Pozdro

  • 0

    9. ~mastwo  2005-01-17 20:08:00  host: axl146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja zamowilem przed chwila ten telefon i zniecierpliwoscia czekam na niego. Imho uwazam ze za taka cene nie da sie kupic lepszego fona...

  • 0

    10. ~Inspire  2005-01-23 09:45:00  host: dok239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich, posiadam motorole a925, i jest zayebista :D w zestawie mialem sluchawke Bluetooth ale niestety nie wiem jak ja uruchomic bo telefon jej nie wykrywa... Prosze o pomoc !!!

  • 0

    11. ~WitekT  2005-01-23 11:25:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Inspire: zapewne musisz wprowadzić słuchawkę w tryb widoczności. Zajrzyj do instrukcji obsługi - albo zadaj pytanie na naszym FORUM. :)

  • 0

    12. ~Inspire  2005-01-23 15:43:00  host: doo48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WitekT: zadam to pytanie na forum. Ale co mam zrobic zeby ta sluchawka stala sie widoczna???

  • 0

    13. ~WitekT  2005-01-23 22:09:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Inspire: nie znam tego modelu słuchawki, ale najczęściej po prostu trzeba dłużej przytrzymać włącznik. Podejrzewam, że jest to w jakiś sposób sygnalizowane wtedy - np. inaczej miga dioda.

  • 0

    14. ~gawel2901  2005-01-25 21:00:00  host: ip-83-238-130-220.netia.com.pl

    Jestem szczęsliwymm posiadaczem tego smartfona i polecam go wszystkim którzy potrzebują czegoś więcej niż telefon.
    Wielkim plusem telefonu jest procesor 175Mhz i pamięc RAM 32Mb

  • 0

    15. ~lizak  2005-03-07 22:09:00  host: gprs7.idea.pl

    witajcie gdzie moge znalezc polskie meni do tego telefoniku?? i czy kazdy model ma antene gps?? pzdr

  • 0

    16. ~WitekT  2005-03-08 11:32:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    lizak: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    17. ~bartek  2005-03-15 14:43:00  host: chello062179020084.chello.pl

    A co jest z tym ekranem dotykowym coś słyszałem ze nie kontaktuje a trzeba go traktowac sila zeby zaaregował! jak to jest??

  • 0

    18. ~bartek  2005-03-15 14:50:00  host: chello062179020084.chello.pl

    dobra to ja was teraz wszystkich zmusze do zastanowienia sie nad moim pytaniem! zastanawiam sie na ile czasu starczy mi bateria w tym telefonie jezeli zachce mi sie obejrzec film albo posłuchac mp3??

  • 0

    19. ~bartek  2005-03-15 14:56:00  host: chello062179020084.chello.pl

    dobra to ja was teraz wszystkich zmusze do zastanowienia sie nad moim pytaniem! zastanawiam sie na ile czasu starczy mi bateria w tym telefonie jezeli zachce mi sie obejrzec film albo posłuchac mp3??

  • 0

    20. ~Traper  2005-03-21 00:37:00  host: grant.gl.digi.pl

    Bateria przy intensywnej zabawie non stop grajac,sluchajac mp3 i ogladajac film starczy na jakies 6godz ciaglej intensywnej zabawy oczywiscie telefon potrafi wytrzymac u nie bez ladowania 2 dni ale to jest swieto lasu wtedy:)pomimo to polecam za te pieniadze nie kupicie nic lepzsego z dotykowym wyswietlaczem ma swoje wady telefon ale jest to sprzet dla wymagajacych.Szkoda ze nie jest tak maly jak Motka A1000 ale za 600zl warto go kupic nawet niz nokie 9500.

  • 0

    21. ~Tygrys  2005-04-02 15:40:00  host: asu204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    GPS dziala jest to prawdziwy GPS!!! a nie jak np. w NEC E616V na zasadzie BTS-ow:)Dziala pieknie jest mozliwosc wgrywania wlasnych mapek jpg.

  • 0

    22. ~mici®™  2005-04-09 15:53:00  host: ail71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś moze wie czy można mp3 ustawic jako dzwonki??albo do spisu telefonu mozna przyporządkować zdięcia??(czekam na szybką odpowiedź)pozdrawiam wszyskich

  • 0

    23. ~mici®™  2005-04-09 16:32:00  host: ail71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on ma kamere??

  • 0

    24. ~mici®™  2005-04-09 16:38:00  host: ail71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy rysik da rade włorzyc do telefonu np. z tyłu??

  • 0

    25. ~HAPPY_MAN  2005-04-26 14:46:00  host: w3cache.tvkdiana.pl

    wlasnie kupilem za 530zl z przesylka na allegro, jak misie niespodoba to sprzedam za 700 :D

  • 0

    26. ~herrtomas  2005-05-01 15:17:00  host: nat-pra.aster.pl

    Rysik sie wklada z tylu do telefonu.Ma kamere Vga 640x480. Mialem w rece ten telefon i moge powiedziec ze jest zajebiscie duzy. Fajnie sie wyglada jak sie go ma w kieszeni albo dzwoni z niego:) Ale pod wzgledem funkcjonalnosci to jest jeden z najlepszych telefonow a napewno najlepszy za ta cene. Ma wszystko co moze miec telefon.

  • 0

    27. ~Perkoz_1  2005-05-12 15:51:00  host: pf149.rury.sdi.tpnet.pl

    O gustach sie nie dyskutuje.Niby.Ale dodam swoje 3 grosze do tematu dyskusji.
    - jak ktoś jest podatny na achy i ochy małolatów to niech sobie czym prędzej ta cegłę kupi a gwarantuję,że za ok.1 tydzień będzie latał jak poparzony i szukał jelenia chętnego na odkupienie od niego tego monstrum.
    - w Polsce to kopyto jest tak przydatne jak utrzymywanie psiego zaprzęgu w Afryce.
    - sieć "3" nie na darmo poprzez promocję za parę euro pozbyła się tego koszmaru.
    - i wogóle nie do wy.....a jest widok klienta jak sobie pomyka po ulicy z tą łopatą przy uchu ;=) albo próbuje na deszczu wybrać z tejże klawirki dotykowej jakiś numer a przez ten czas na wyświetlaczu ma basen.
    Ogólnie wieśniacki gadżet i totalna porażka.Jak nie wierzycie to popatrzcie na Allegro ile jest chętnych do sprzedania "prawie nówek" tych cegieł.Z zasady po tygodniu klient ma tego badziewia dość.

  • 0

    28. ~n_0  2005-06-06 23:08:00  host: dah9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No coz, dla niektorych liczy sie wyglad i cechy zewnetrzne, a dla niektorych funkcjonalnosc. Jezeli nie potrafi sie wykorzystac mozliwosci Symbiana i korzysta tylko z oryginalnie wgranego oprogramowania to tylko jego strata. A fakt, ze telefonow tych jest duzo na Allegro to chyba jest jakis zart, z tego by wynikalo, ze najlepsze telefony to sa jakies kloce z przed 5 lat, bo takich na Allegro nie ma prawie wogole.

  • 0

    29. ~cycu  2005-08-01 21:49:00  host: afq12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    który telefon jest lepszy a 925 czy c 975? napiszcie prosze

  • 0

    30. ~mysl  2005-10-11 22:04:18  host: aev2.internetdsl.tpnet.pl

    jak jest z tym gps'em??

  • 0

    31. ~hmm  2005-10-11 22:06:57  host: aev2.internetdsl.tpnet.pl

    a wlasnie jak ten gps dziala? czy dziala on jak w palmtopach z gps? chodzi mi o mapy samochodowe.jakby to dzilalo to kupuje go!!:)

  • 0

    32. ~Ajron  2005-11-14 10:45:01  host: w3cache.dialog.net.pl

    GPS działa, ale jako nawigacja do samochodu na długie trasy się nie nadaje. Przypadłością gpsu w A925 jest to że zawiesza się co 1.5-2 godziny. Zmiana firmware tu nic nie pomaga. Jak dla mnie to jest jedyna wada tego telefonu.

  • 0

    33. ~Ziomek_169  2005-12-01 18:03:37  host: host-81-190-249-75.elk.mm.pl

    Elo ja jak narazie mam LG U8130. Mam możliwość zamiany na motorolkę a 925 i nie wiem czy się zamieniać. Co robić?

  • 0

    34. ~Michu gg5314457  2006-02-04 10:45:02  host: awz53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie co wam powiem??nokie wysiadaja ze swoja ceną , SE tez sa drogie jak byk i są do d..py a motorole sa tanie i funkcjonalne kupuje se ja nie dlugo troche nie jestem do niej przekonany bo chciałem se kupis n 6230 ale tu sa gry 3d wiecej pamieci GPS panel dotykowy no i najlepsze...mozna oglądac pełnometrażowe filmy polecammmsuper fon za niewygurowana cene mozna miec palmtopa , telefon , gemboya , dvd , ai-pota , kamere i aparat cyfrowy czyli..7 w 1polecam dla ludzi kturym nie wystarcza zwykłu telefon ktury maja wszyscy to telefon dla ludzi oryginalnych i funkcjonalnych no...to ja polecam ten telefon pozdrawiam wszystkich i sajonara!!

  • 0

    35. ~  2006-02-09 19:26:37  host: axn190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemacie to znowu ja czy w telefonie jest kamera z tyłu??

  • 0

    36. ~michu  2006-02-15 17:55:07  host: ayq136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałbym zwrocic uwage na pewien detal ten telefon ma obrotowa kamere podobnie jak motka a920 gdyz mam motke a925 i wiem mozna ja obracac i do przodu i do tyłu ;D

  • 0

    37. ~cedrik  2006-02-22 13:44:28  host: ip-83-238-176-124.netia.com.pl

    tel fajny tylko zastanawiam sie nad tą motką a sony ericssonem P800... co lepiej kupic??

  • 0

    38. ~marchu  2006-03-01 13:29:33  host: aob248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak z dzwonkami, ma dzwonki mp3 ?? A jesli ma czy sa bardzo glosne i wyrazne. Bardzo dobrze graja dzwonki w motce c385 czy graja lepiej od niej ?

  • 0

    39. ~lolek  2006-03-03 19:12:21  host: abnj62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale sie musi hu.... pisac smsy:(

  • 0

    40. ~Malus  2006-03-03 19:38:32  host: chello084010047236.chello.pl

    marchu: Ma dzwonki mp3 :) Słychać je bardzo dobrze.
    cedrik: oczywiście, że motorola jest lepsza

  • 0

    41. ~fiuri  2006-04-20 08:33:54  host: actl26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    te gdze morzna znaleść to tego telefonu wyświetlacz bo mi nie reaguje na dotyk ryśikiem?????????????????????????????

  • 0

    42. ~maciej  2006-04-22 19:11:10  host: pb164.pila.cvx.ppp.tpnet.pl

    cze wam!!!!;] mam pytanie mam do wyboru motke e 1000 albo motke a925. co mam wybrac prosze o odp !!!!!!!!!!!! prosze zalezy mi na czasie!!! pozdro

  • 0

    43. ~XE  2006-05-21 22:27:27  host: apn-99-85.gprspla.plusgsm.pl

    ZAJEBISTY FON,kupiłem go jakieś dwa tygodnie temu i cały czas w nim coś odkrywam nowego,wgrałem mu pl menu i możliwosciami przbija inne fony w tej cenie,kosior.

  • 0

    44. ~NEMO III  2006-05-22 21:00:25  host: dyx184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mama pytanie czy wiecie ile on kosztuje nowy wogole nowy ze sklepu bo szuka i szukam :)

  • 0

    45. ~Klimas78  2006-06-10 13:02:58  host: ppp34.wielun.tzg.pl

    Koledzy kupiłem sobie ten telefonik i niestety nie potrafi włączyć irda.Może mi ktoś pomoże.

  • 0

    46. ~fdf  2006-08-07 20:49:00  host: xm166.internetdsl.tpnet.pl

    motorole są pokrecone raz robią że klawisz zielony jest po prawej raz po lewej nie się zdecydują jak robią

  • 0

    47.  2006-08-20 11:13:12

    Mam motke 2 lata, nie potrafie już pisać sms'ów na zwykłym telefonie (w A925 masz klawiature qwerty więc łatwiejszego sposobu nie ma), GPS działą bardzo precyzyjnie tylko czasem ciężko złąpać sygnał, filmy ogląda się świetnie choć nie miałem na nie wiele czasu, mp3 urzywałem kilka godzin dziennie - jakość dźwięku bardzo dobra, office z możliwością edycji dokumentów (nokia potrafi tylko przeglądać), gry na ten telefon powaliły mnie na kolana, największy minus tego aparatu to bateria ale są sposoby na znaczne przedłużenie czasu pracy. Telefon jest duży ale ma tyle funkcji, że nie zamienie go na inny.
    Tak naprawde to nie jest telefon ponieważ "Phone" to tylko jeden z programów, który można wyłączyć.

  • 0

    48. ~cloud  2006-08-21 19:35:59  host: xdsl-87-78-106-173.netcologne.de

    ja tam wole spv c 550 ma takiesame funkcje ale niema dotyku pozatym ma 64 mb pamieci rom i ram

  • 0

    49. ~Chester  2006-08-28 23:36:04  host: host243-84.smgr.pl

    Mam ten telefonik od 2 tygodni i jest on CUDOWNY!!! Jedyny mankament to to ze bateria trzyma za krotko (bynajmniej przy ogladaniu filmow DIVX) tak tak mozna na nim ogladac filmy DivX!!! A w dodatku zajmuja od 100 do 150mb. Ja posiadam karte Kingstonea 512MB i mam na nim wszystko! Dwa filmy DivX mnustwo MP3 sporo gier i to wypasnych :-) Duzo programow i innych pierdulkow :-D Normalnie ciezko sie dopatrzec do wad. Mowicie ze telefon jest duzy?! Ale... kosztem tak duzego wyswietlacza i mozliwosci niestety trzeba placic wielkoscia :-) Ja nie narzekam mi do kieszeni sie zmiesci i w ogole nie przeszkadza. SMSy pisze sie szybko tylko niepodoba mi sie aparat :-/ Mianowicie po zrobieniu zdjecia jest ono przyciemione ale i tak b.dobre :-) Mam na motce progsa dzieki ktorym moge robic foty w wiekszej rozdzielczosci i to nie zadne rozciagniecie :-P Tak wiec dla niezdecydowanych naprawde polecam ten fone! Bedziecie z niego zadowoleni no ale trzeba przy nim na poczatku posiedziec aby sie przyzwyczaic.

  • 0

    50. ~rafalo89  2006-09-21 13:17:56  host: abnv148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka. mam pytanie. z kąd mogę wziąść porogramowanie nowe na ten telefon no i przedewszystkim GPS-a. jak ma ktoś jakieś informacje na ten temat to prosze o pomoc.

  • 0

    51. ~  2006-10-13 03:21:28  host: chello087207106185.chello.pl

    witam wszystkich.. mam tą motke,jest świetna ale skąd mam wziąść do niej programy,mapy itp. mam kabel a nie mam pro. żeby podłączyć tel. do kompa? i co cz tym fantem zrobić POZDRAWIAM

  • 0

    52. ~oscarman  2006-10-24 14:17:49  host: chello084010065070.chello.pl

    kupuje ten fonik za 300 zl na allegro... zayebisty... zmieniam sobie softa na generixa i langpacka z polskim menu na payti.one.pl........

  • 0

    53.  2006-11-10 16:44:20

    telefo njest naprawde genialny mam go od roku i nie zamienie go na zaden inny bo nie ma lpeszych w tej cenie i za cene dawa razy wyzsza tez nie:)

  • 0

    54. ~d4rek  2006-11-23 23:05:40  host: akz129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie da sie nagrywac filmy w sensie kamerka ?

  • 0

    55. ~qqq  2007-01-17 21:22:44  host: etk115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    piękny telefon dla...

  • 0

    56. ~thral666  2007-01-26 00:47:50  host: cdq196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonu w sklepie w polsce nie ma tylko inne kraje, jezeli chodzi o oprogramowanie i wogole inne rzeczy to wlazcie na www.matrax.net tam poczytacie o wszystkim...

  • 0

    57. ~ciecho  2007-03-06 19:19:36  host: proxy5.zicom.pl

    hey mam pytankoo czy na tej motce można nagrać filmiki a jeżeli tak to w jakiej rozdzielczości

  • 0

    58. ~KAMIL  2007-03-20 15:19:59  host: 212.160.172.70

    telefon super zwłaszcza jego mozliwości mam go ponad 6miesięcy jedyna wada duza wada to BATERIA.sam stwozyłem polskie oprogramowanie,niestety nie było zbyt precyzyjne i usunalem polaczka jestem zadowolony z fona jednak chciałbym go sprzedac.w zestawie mam dwie baterie dwie karty pamieci 32mb słuchawki kabel do kompa aplikacje na plytce dwie ładowarki resort ze mozna ładowac telefon i bawic sie pod kompem oraz sluchawke bloothoową cena to 500zł polskie menu wgram za darmo jezeli zgłosi sie osoba do kupna kontakt 609-333-998 tel ma zdjetego sim locka KAMIL

  • 0

    59. ~kamil  2007-03-20 15:21:11  host: 212.160.172.70

    telefon ma wszystko czego sobie zazyczysz......

  • 0

    60. ~bobo  2007-05-07 15:18:20  host: pc-77-46-22-128.euro-net.pl

    telefon jest po prostu zajebisty. wiadomo ze to klocek i bateria trzyma dzien/dwa, ale dlatego dają w zestawie 2 baterie. Opcje ma kosmiczne. Normalne biuro w kieszeni. PDF, Word, Exel, TXT, formaty jakie się chce. Internet na tej komie przegląda się super, prawie jak w kompie. Symbian daje zawaliste możliwosci. Tyle ciekawych programów, eleganckie gry 3D, mp3, filmy.Prawie wszystko w jednym. Tylko radia brakuje ;)

  • 0

    61. ~grp  2007-08-03 14:28:50  host: atropos.tpi.pl

    Mam pytanie. Nie ma w nim problemu z nawigacją? Tzn. czy bez problemu łączy sie z satelitą i czy sie nie rozłancza. prosze o odpowiedź.

  • 0

    62. ~xalex  2008-09-27 21:04:48  host: aani164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy on ma wbudowaną antene gps ,a jak tak to czy coś się za to płaci.

  • 0

    63. ~  2009-02-16 17:09:53  host: chello089074069066.chello.pl

    Nie placi sie i ma wbudowana antene, to byl telefon ;]

  • 0

    64. ~Damian  2009-08-29 13:48:44  host: chello089076044168.chello.pl

    Gdzie znajdę Mobilne GG na A925 ale w wersji na Javę? (PS: na stronie http://m.gadu-gadu.pl jest GG na Javę MIDP2.0 i gdy je pobieram to pisze coś że 'Java file failed' czy coś takiego. Jeszcze jedno pytanko: gdzie A925 zapisuje pobranie pliki? Bo pobieram na nią Mobilne GG w wersji na Symbian UIQ z http://m.gadu-gadu.pl i jak już sie pobierze to pyta sie mnie czy zapisać plik ja klikam że tak ale gdzie to sie zapisuje to nie mam pojęcia ps: nie mam karty pam. a wiec instalka do mobilnego gg buszuje gdzieś w pam. tel. prosze o pomoc!

  • 0

    65. ~Damianek  2010-08-03 10:17:36  host: host-89-228-89-129.olsztyn.mm.pl

    Ten smartphone jest najwspanialszym smartphonem we wszechświecie!!!

  • 0

    66. ~Piter  2010-08-07 15:11:24  host: 89.228.112.187

    Minusem tego telefonu jest bateria... Przestarzała Java i Symbian... Słabej jakości zdjęcia i wideo... Bardzo, ale to bardzo mała pamięĆ wewnętrzna i bardzo ale to bardzo mała dołączona karta pamieci w zestawie... No i tak w ogóle to według mnie jest więcej minusów niż plusów.

  • 0

    67. ~Wiktor Dębicki  2010-08-09 13:54:58  host: 89.228.112.187

    PoleĆcie jakieś programy do nawigacji na A925

  • 0

    68. ~MotaMotaWMBłota  2010-09-12 17:10:58  host: user-109-243-118-31.play-internet.pl

    Mnie NOWA bateria wytrzymuje niecałą godzinę przy aktywnym używaniu tego telefonu. Ogólnie ten telefon to jeden wielki bubel, dobrze że chociaż jest Java i Symbian. Aparat jest do niczego, nie dość że tylko 0,3 MPX jak kamerka internetowa, to jeszcze słaba jakość zdjęć i filmików. Mało pamięci wbudowanej, procesor zaledwie 175 MHZ, pewnie z 32 MB RAMU, nic na tego bubla śmierdzącego nie wchodzi w ogóle telefon lipa!!!

  • 0

    69. ~  2010-09-14 17:37:59  host: p14-05.opera-mini.net

    TEN TELEFON TO JEDEN WIELKI BUEL!!! CO Z TEGO ŻE MA JAVĘ, SKORO JEJ WERSJA TO 1.0, A WSZYSTKIE WSPÓŁCZESNE APLIKACJE SĄ NA JAVĘ W WERSJI 2.0???!!! Z SYMBIANEM JEST TO SAMO. WPAKOWALI SYMBIANA 7.0 UIQ 2.0, TYLKO PO CO, SKORO WYSZUKANIE CHOĆ JEDNEJ APLIKACJI NA TĘ PLATFORMĘ W TEJ WERSJI ZAJMUJE 24 GODZINY???!!! JEST WIELKI JAK CEGŁA, BRZYDKI JAK DYZIO CO UMARŁ NA BRZYDOTĘ I W OGÓLE JEDEN WIELKI PUSTAK!!! JEDNO WIELKIE GÓ*NO!!!

  • 0

    70.  2012-01-14 15:39:39

    Nie podniecajcie się nim teraz, premiera aparatu miała miejsce w 2003 roku czyli 9 lat temu!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-129-152.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet