Motorola A920 - opinie
Telefony Motorola Motorola A920 Opinie o Motorola A920

Motorola A920

w sumie: 23
  • 0

    1. ~super_electric  2005-01-04 13:39:00  host: cache.ilabs.pl

    Co to*w ogóle za ustrojstwo???? 70 h godzin czuwania?!?!!?!?!?!?!!?!? I ten Symbian...;.

  • 0

    2. ~manfred  2005-08-02 23:12:00  host: atw81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    -Telefon ma slot kard pamięci MMC i SD
    -W zestawie arta pamieci SD 32mb
    -słownik sms-iTap, są długie smsy
    -symbian 7.0 UIQ
    -obrotowy aparat VGA
    -Są wibracje
    -brak drugiego wyświetlacza
    -Akumulator litowo-polymerowy

  • 0

    3.  2005-10-21 18:22:02

    manfred: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    4. ~JACK  2005-11-17 11:53:00  host: ane109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    irda i bluetooth tez sa tylko w standartowym sofcie w pierwszych wypustach te funkcje nie byly aktywowane w nowszym sofcie i w sofcie od 925 sa aktywne! :)

  • 0

    5. ~JACK  2005-11-18 09:26:11  host: ann239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ma profile co prawda dwa: samolot i telefon ale ma :)

  • 0

    6. ~JACK  2005-11-18 09:27:59  host: ann239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znow ja pamieci wewnetrznej jest 10MB a nie 8MB i jest wybieranie glosowe wiem bo mam ten telefon

  • 0

    7. ~kto$  2006-04-16 18:19:53  host: 80.54.97.4

    telefon ma bluetooth i IrDA ;)

  • 0

    8. ~jua  2006-07-30 10:40:33  host: 80.48.253.3

    kto pisze ten gówniany spis???? już w końcu nie wiem co on ma a co nie i nie wiem czy warto go kupić

  • 0

    9. ~~~~+XD+~~~  2006-10-12 16:50:53  host: evq72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To nieprawda ta komórka ma Bluetooch

  • 0

    10. ~Ja  2007-01-26 14:12:43  host: egj242.internetdsl.tpnet.pl

    Gdzie mozna kupic takie telefon bo widzialem tylko na allegro

  • 0

    11. ~Frazzz  2007-02-21 18:49:30  host: host-n3-86-46.telpol.net.pl

    ~Ja~ W DąBrowie ja kupilem tutaj Zajeb**** Telefonik:D

  • 0

    12. ~bebi  2007-03-20 15:08:00  host: 212.160.172.70

    jest BLUETOOTH wiem bo mam nowszy model A925 i ma bluta i podczerwien

  • 0

    13. ~dawid  2007-06-06 22:12:24  host: fiv226.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie ma fona motorole a920 i jak sie wysyła dzwonki przez blutu

  • 0

    14. ~mati  2007-08-20 13:15:36  host: public-gprs46866.centertel.pl

    ile ona jest warta??

  • 0

    15. ~Izabela  2007-09-05 17:02:27  host: bew61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 3 lat. po dokupieniu karty pamięci można sie pobawić w fotografa i mieć duży wybór muzy. ale ogólnie jest zawodny- budzik dzwoni, kiedy chce,a jak ja chcę to NIE. Baterie mam aż 3, żeby był z niego pożytek. Za każdym razem jak się wyłącza to resetuje sie konfiguracja WAP.Szczerze....jest mało przyjazny. Trzymam, bo dostałam. :+)

  • 0

    16. ~rafaL  2007-11-17 09:52:20  host: 195.205.141.5

    ja tez mam od niedawna tego fona motke A920 i jest to cegła jak diabli ale jak sie wgra dobrego symbiana to i słuzy jako konsola do gier, a co do bateri to koszmar max 30min rozmowy ogulnie mułowaty i bateria to koszmar praktycznie ładowarka i telefon ale jak komus sie podoba ze względu nate bajery blutui obr.kamere to oki ale neipolecam tego fona nikomu

  • 0

    17. ~kamikadze  2008-03-31 11:05:11  host: 217.97.147.19

    jak sie wlancza blututa???

  • 0

    18. ~Lisek  2008-05-22 06:49:24  host: fad203.internetdsl.tpnet.pl

    Jak w tej motorolce mozna sie bawic tym GPSEM??

  • 0

    19. ~Motorola A925  2010-08-09 14:52:39  host: 89.228.112.187

    Mam ten telefon i ma on wszystko: Od GPRS, przez UMTS, kończąc na GPS!

  • 0

    20. ~  2011-06-12 07:49:24  host: t14-11.opera-mini.net

    GPS mi nie działczy. Co mam robić?

  • 0

    21. ~  2011-06-12 07:51:59  host: t14-11.opera-mini.net

    Ta Motorolka ma baterię 1600 mAh i Javę 2.0 i IRDĘ i Bluetooth 1.1 i USB 1.1.

  • 0

    22. ~  2011-06-12 09:09:43  host: v12-16.opera-mini.net

    Telefon Motorola A920 pracuje na systemie Symbian 7.0, UIQ v2.0. Po raz pierwszy zaprezentowano go w sierpniu 2003 roku. Jest to pierwszy telefon UIQ obsługujący sieć 3G przygotowany dla operatora 3. Wyposażono go w aparat cyfrowy VGA, A-GPS oraz 8MB pamięci wewnętrznej. Telefon obsługuje karty pamięci MMC/SD. Wymiary urządzenia to 60 x 148 x 24 mm , waga - 212 g.

  • 0

    23. ~pipi23  2011-11-28 19:02:32  host: 178.182.100.13.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    jak włączyć gps i blutu

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet