Motorola A920 - opinie
Telefony Motorola Motorola A920 Opinie o Motorola A920

Motorola A920

w sumie: 23
  • 0

    1. ~super_electric  2005-01-04 13:39:00  host: cache.ilabs.pl

    Co to*w ogóle za ustrojstwo???? 70 h godzin czuwania?!?!!?!?!?!?!!?!? I ten Symbian...;.

  • 0

    2. ~manfred  2005-08-02 23:12:00  host: atw81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    -Telefon ma slot kard pamięci MMC i SD
    -W zestawie arta pamieci SD 32mb
    -słownik sms-iTap, są długie smsy
    -symbian 7.0 UIQ
    -obrotowy aparat VGA
    -Są wibracje
    -brak drugiego wyświetlacza
    -Akumulator litowo-polymerowy

  • 0

    3.  2005-10-21 18:22:02

    manfred: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    4. ~JACK  2005-11-17 11:53:00  host: ane109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    irda i bluetooth tez sa tylko w standartowym sofcie w pierwszych wypustach te funkcje nie byly aktywowane w nowszym sofcie i w sofcie od 925 sa aktywne! :)

  • 0

    5. ~JACK  2005-11-18 09:26:11  host: ann239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ma profile co prawda dwa: samolot i telefon ale ma :)

  • 0

    6. ~JACK  2005-11-18 09:27:59  host: ann239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znow ja pamieci wewnetrznej jest 10MB a nie 8MB i jest wybieranie glosowe wiem bo mam ten telefon

  • 0

    7. ~kto$  2006-04-16 18:19:53  host: 80.54.97.4

    telefon ma bluetooth i IrDA ;)

  • 0

    8. ~jua  2006-07-30 10:40:33  host: 80.48.253.3

    kto pisze ten gówniany spis???? już w końcu nie wiem co on ma a co nie i nie wiem czy warto go kupić

  • 0

    9. ~~~~+XD+~~~  2006-10-12 16:50:53  host: evq72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To nieprawda ta komórka ma Bluetooch

  • 0

    10. ~Ja  2007-01-26 14:12:43  host: egj242.internetdsl.tpnet.pl

    Gdzie mozna kupic takie telefon bo widzialem tylko na allegro

  • 0

    11. ~Frazzz  2007-02-21 18:49:30  host: host-n3-86-46.telpol.net.pl

    ~Ja~ W DąBrowie ja kupilem tutaj Zajeb**** Telefonik:D

  • 0

    12. ~bebi  2007-03-20 15:08:00  host: 212.160.172.70

    jest BLUETOOTH wiem bo mam nowszy model A925 i ma bluta i podczerwien

  • 0

    13. ~dawid  2007-06-06 22:12:24  host: fiv226.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie ma fona motorole a920 i jak sie wysyła dzwonki przez blutu

  • 0

    14. ~mati  2007-08-20 13:15:36  host: public-gprs46866.centertel.pl

    ile ona jest warta??

  • 0

    15. ~Izabela  2007-09-05 17:02:27  host: bew61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 3 lat. po dokupieniu karty pamięci można sie pobawić w fotografa i mieć duży wybór muzy. ale ogólnie jest zawodny- budzik dzwoni, kiedy chce,a jak ja chcę to NIE. Baterie mam aż 3, żeby był z niego pożytek. Za każdym razem jak się wyłącza to resetuje sie konfiguracja WAP.Szczerze....jest mało przyjazny. Trzymam, bo dostałam. :+)

  • 0

    16. ~rafaL  2007-11-17 09:52:20  host: 195.205.141.5

    ja tez mam od niedawna tego fona motke A920 i jest to cegła jak diabli ale jak sie wgra dobrego symbiana to i słuzy jako konsola do gier, a co do bateri to koszmar max 30min rozmowy ogulnie mułowaty i bateria to koszmar praktycznie ładowarka i telefon ale jak komus sie podoba ze względu nate bajery blutui obr.kamere to oki ale neipolecam tego fona nikomu

  • 0

    17. ~kamikadze  2008-03-31 11:05:11  host: 217.97.147.19

    jak sie wlancza blututa???

  • 0

    18. ~Lisek  2008-05-22 06:49:24  host: fad203.internetdsl.tpnet.pl

    Jak w tej motorolce mozna sie bawic tym GPSEM??

  • 0

    19. ~Motorola A925  2010-08-09 14:52:39  host: 89.228.112.187

    Mam ten telefon i ma on wszystko: Od GPRS, przez UMTS, kończąc na GPS!

  • 0

    20. ~  2011-06-12 07:49:24  host: t14-11.opera-mini.net

    GPS mi nie działczy. Co mam robić?

  • 0

    21. ~  2011-06-12 07:51:59  host: t14-11.opera-mini.net

    Ta Motorolka ma baterię 1600 mAh i Javę 2.0 i IRDĘ i Bluetooth 1.1 i USB 1.1.

  • 0

    22. ~  2011-06-12 09:09:43  host: v12-16.opera-mini.net

    Telefon Motorola A920 pracuje na systemie Symbian 7.0, UIQ v2.0. Po raz pierwszy zaprezentowano go w sierpniu 2003 roku. Jest to pierwszy telefon UIQ obsługujący sieć 3G przygotowany dla operatora 3. Wyposażono go w aparat cyfrowy VGA, A-GPS oraz 8MB pamięci wewnętrznej. Telefon obsługuje karty pamięci MMC/SD. Wymiary urządzenia to 60 x 148 x 24 mm , waga - 212 g.

  • 0

    23. ~pipi23  2011-11-28 19:02:32  host: 178.182.100.13.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    jak włączyć gps i blutu

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-83-233.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że telefony komórkowe są szkodliwe dla zdrowia?

Telefony komórkowe jednak nie powodują raka

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet