Motorola A910 - opinie
Telefony Motorola Motorola A910 Opinie o Motorola A910

Motorola A910

w sumie: 23
  • 0

    1. ~pawel  2005-08-09 13:43:29  host: anf133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale szrot- tylko 1,3 Mpix

  • 0

    2.  2005-08-10 12:32:37

    jaki szrot widac ze sie nieznasz na telefonach 1,3 Mpix w telefonie to jest naprawde dobrze

  • 0

    3. ~pawel  2005-08-10 13:38:39  host: alw88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chłopcze to ty się nie znasz. konkurencja już dawno miała 1,3 Mpix.

  • 0

    4. ~  2005-08-11 12:05:29  host: bni12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wazne ile ma Mpx tylko jakie robi zdjęcia a pozatym ten telefon ma WiFI Linuxa i procesor Intela

  • 0

    5. ~moods  2005-08-14 09:18:12  host: ahy195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ty znajacy sie chlopcze powinienes widziec ze motorola juz nawet wypuscila telefon z 2 Mpix. tak wiec??

  • 0

    6. ~Paku  2005-08-20 02:48:05  host: aqg80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmm ciekawe, pawel ja na twoim miejscu bym sobie kupił aparata cyfrowy z 8Mpx i do tego złożył PC z PIV 3,4 Ghz. Był bys wtedy zadowolony?? Jak tak wynajmij sobie cieżarówke z agregatem i chodz z PC w plecaku. Telefony sa wydawane dla jakiejs okreslonej grupy klientów z podobnymi wymaganiami, jak Ci sie nie podoba ten to znajdz inny. Pozdrawiam

  • 0

    7. ~Tomek960  2005-08-28 14:17:23  host: aou82.internetdsl.tpnet.pl

    Poczekajcie na ruch Samsunga. Zaprezentowal niedawno aparaty cyfrowe z funkcja telefonu. Te cudenka maja grubo ponad 3 Mpx. Najlepszy z nich ma 7 Mpx. Ale "uroda" tych aparato-telefonow zostawia wiele do zyczenia ;/

  • 0

    8.  2005-09-08 19:35:16

    Super tel. Zewnętrzny ekranik ma lepszy niż nokia 1600

  • 0

    9. ~tyska  2005-11-05 15:34:20  host: sporna1.toya.net.pl

    tandeta zacina sie .....

  • 0

    10. ~Judyta  2006-08-10 15:37:01  host: if131078.ostdsl.pl

    ejj kto mi powie, ile taka komka może kosztować, prosze o pilną odpowiedź :)

  • 0

    11. ~rastabuch  2007-02-06 16:39:11  host: aaam200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na allegro wychaczyłem to cudo :D wyszukajcie w zakończonych a910 286zl nieźle ? inne fony z takimi parametrami grubo ponad 600, ale nie ma ich wiecej na aukcjach :( pozdR

  • 0

    12. ~lolo  2007-06-30 16:24:41  host: 213-238-94-35.adsl.inetia.pl

    250zł Judyto

  • 0

    13. ~czesio  2007-10-28 13:54:09  host: chello089079195220.chello.pl

    250zł?? własnie widze taki na allegro za 525zł (nowy)

  • 0

    14. ~  2007-11-11 08:51:37  host: fek122.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiecie gdzie taki mozna kupic? na allegro nie ma takiego znacie jakas strone komis albo cos?

  • 0

    15. ~pitex  2008-05-18 19:48:50  host: efg219.internetdsl.tpnet.pl

    jak na to że wyszedł w 2005 roku to i tak jest dobry.

  • 0

    16. ~kamivt  2008-09-23 17:23:01  host: abqd25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja właśnie kupiłem taki telefon na allegro nowy kosztował 290zł

  • 0

    17. ~  2008-10-04 15:19:04  host: f142-050.opera-mini.net

    zastanawiam sie nad kupnem tego fona ze wzgledu na wifi. czy na ten system linux jest duzo aplikacji tak jak jest w wm5 lub 6???poszukuje jakies najtanszy telefon z wifi poniewaz mam siec w domu a nie chce wydawac dużo kasy na telefon aby sobie tylko posurfowac po necie

  • 0

    18. ~SRQ  2008-11-04 12:59:28  host: 77-254-135-114.adsl.inetia.pl

    @17 na Jouix'a Aplikacje są w Javie. Ten linux niestety nie udostępniono nawet API do JUIX'a więc aplikacji brak. Tylko JAVA. Motorolki z Prawdziwym Linuxem dopiero zaczynają wychodzić. Np. ROKR E8 ma Linux Montavista, na ten linux jest sporo aplikacji.

  • 0

    19. ~  2008-11-09 13:53:46  host: 77-254-53-239.adsl.inetia.pl

    Wtrącając sie do wypowiedzi z samego początku. Jesli ktos chce miec aparat to niech sobie kupi aparata, a jesli telefon to po jakiego zwraca uwage na aparat w telefonie. Co do aplikacji dla zwykłego wyjadacza Java jest wystarczjacym zbawieniem i do tego modelu jest pod javą wystarczajaco aplikacji, jesli natomiast szuka sie telefonku z aplikacjami z rzedu WM czy linux to nalezy zainteresować sie takimi markami jak SPV, Qtek, Asus, palmOne.

  • 0

    20. ~motofan  2008-11-14 15:52:42  host: 195.116.43.122

    telefon rewelacja wifi, dioda led,wydawanie polecen w 2 jezykach : ktora godzina, przeczytaj smsa i wiele innych, 7 kolorowa otoczka led wokol aparatu wrazenie nizemskie, WIFI, BT STEreo 2.0 ,mozliwosc sluchania mp3 i robienia w tym samym czasie zdjeci bez zadyszki fona, wyswietlacz lepszy niz u noki seri n7X ogolnie bajka tylko bateria cienka. I w Polsce nieliczni sie moga nim cieszyc, telefon dla wybrancow ;D

  • 0

    21. ~Gość  2010-08-17 22:12:14  host: pc1-6.jsn.osi.pl

    taa... Jesteś pewien, że mówimy o tym samym telefonie ? Bo Motorola A910 ma Bluetooth 1.2, a nie jakieś Stereo 2.0. Co do wydawania poleceń w 2 językach, otoczki LED, możliwości słuchania muzyki i robienia zdjęć w tym samym czasie bez zadyszki fona, lepszego wyświetlacza niż u nokii z serii n7x i cienkiej baterii, wypowiem się, gdy kupię do niego baterię ;)

  • 0

    22. ~  2011-06-21 07:17:57  host: z29-08.opera-mini.net

    Niemożliwe... Ma WiFi... Od kiedy to telefony z klapką mają WiFi? A co do aparatów w telefonie, to właśnie dobrze jak się go ma, bo jeśli przypadkiem będziecie świadkami dymisji premiera, to pierwsi pokażecie to światu... I nie narzekajcie na liczbę megapikseli, bo jej liczba jest równa liczbie megapikseli dobrej kamerki internetowej (normalne mają 0,3 Mpix)...

  • 0

    23. ~  2011-12-24 21:52:15  host: w3cache.abp.pl

    złom nawet nie ma radia...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-168-21.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet