Motorola A835 - opinie
Telefony Motorola Motorola A835 Opinie o Motorola A835

Motorola A835

w sumie: 38
  • 0

    1. ~  2005-01-13 20:29:00  host: scinawa.gigabit.net.pl

    super telefon, ale jest holernie DUŻY!!!

  • 0

    2. ~Arek  2005-02-07 15:39:00  host: chello084010087141.chello.pl

    mam ten telefon...gówniany jest tak szczerze...bo jest wielki i ma dośc słaby wyświetlacz a zdjęcia sie rozmacuja... szkoda ze go zamieniłem za nokie 3650...bo była zdecydowanie lepsza mimo że niemiała mp3.
    pozdro

  • 0

    3. ~Beri  2005-02-22 20:31:00  host: w3cache.wolbrom.com

    mam ten telefon, lecz bez baterii, napiszcie gdzie można ą kupić

  • 0

    4. ~You_lo  2005-02-28 13:50:00  host: bel197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO BERI: baterie sa na allegro. a telefon standard motoroli, ale ciekawa sztuka, bateria 3ma za krotko :(

  • 0

    5. ~kumor  2005-03-12 14:03:00  host: 194.181.237.97

    mam taki tel i powiem ze jest super tylko nie moge wgrac aplikacji do niego POPMOCy

  • 0

    6. ~wafel2303  2005-04-02 21:27:00  host: anw14.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś może wie ilo głosową ten fonik ma polifonię ?

  • 0

    7. ~Dawid  2005-05-07 18:44:00  host: proxy.chelmno.marton.net.pl

    Mam telefon od kilku godzin zamienilem sie na niego za samsunga X600, co z tego, ze to jest trzecia generacja, zdjecia sa straszne, nie ma płynnego zoom-u. Chcieli zrbic nowoczesny telefon, ale przerosło ich to zadanie. Jak ktos sie zastanawia nad tym telefonem to naprawde niech lepiej sobie kupi nawet jakis telefon bez aparatu, ale dobry.

  • 0

    8. ~KAMIL176  2005-06-28 20:16:00  host: akl84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY NA TEJ KOMÓRCE (motorola A835)ZDJĘCIA I FILMY wychodzą aż tak żle????????????? jak źle>>>>>

  • 0

    9. ~ferdek  2005-07-06 16:06:00  host: dl66.internetdsl.tpnet.pl

    czy można w tym telefonie rozszerzyć pamięć jakąś dodatkową kartą ??

  • 0

    10. ~naf_2000  2005-07-07 18:15:00  host: eaf227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszyscy narzekaja na zdjecia, to moze niech posiadacze wrzuca jakies na serwer i pokaza tym niezdecydowanym przed kupnem, hmmm ?

  • 0

    11. ~Tila  2005-08-18 15:43:04  host: gw.wolbrom.com

    Telefon robi przeciętne foty, niemoże sie równać z np. k750i. Filmy rózwnież nie są zaciekawe tym bardziej że można nagrać max 3min. Pamięci nieda się rozszerzyć, chyba że ktoś podejmie się przelutowania karty która znajduje sie w telefonie. Nie posiada dyktafonu, chociaż na każdej stronie pisze że go ma. Na dzisiejszy czas to ten telefon jest już niestety złomem :-(

  • 0

    12. ~bialy  2005-08-30 15:30:34  host: w2.lomza.rtg22.4lan.pl

    Mam ten telefon ponad miesiąc. Jedynym wadami są tylko : słaba bateria i rozmiar. POza tym ten telefon jest super!! Szkoda ze java jest zablokowana. ;)

  • 0

    13. ~kokos  2005-10-12 00:59:28  host: 87.207.255.94

    Tila nieprzyrównuj SE k750i z ta motorolą, w tym SE jest aparat 2 Mpix a tutaj nie to jest ogromna różnica.
    Pozdro

  • 0

    14. ~zuber  2005-12-15 11:55:28  host: 83.7.2.138

    czy ktoś wie jak odblokować jawe wmotcea835

  • 0

    15. ~szerwgowy  2005-12-17 18:29:34  host: abx98.internetdsl.tpnet.pl

    jest superrrrrrrrrrrrrr

  • 0

    16. ~zebo  2005-12-27 17:59:56  host: dynamic-86-111-96-183.tvk.torun.pl

    widzialem ten telefon za 400 zl. sadze ze jest to szajs. v 500 jest o niebo lepsza! pozdrawiam

  • 0

    17. ~kawius  2005-12-30 15:57:24  host: bwp98.internetdsl.tpnet.pl

    dajcie porade mam kupić ten fonik (motorole a835)

  • 0

    18. ~slawek  2006-01-06 23:58:51  host: apn-99-90.gprspla.plusgsm.pl

    Czy ktoś używał tego jako modem UMTS?

  • 0

    19. ~pit  2006-02-08 21:54:56  host: 213.199.238.74

    mam problem z tym telefonem a835 niewiem jak wlaczyc mam glos jak ktos domnie dzwoni bo mam meni angielski ktos pomoze

  • 0

    20.  2006-02-10 16:26:45

    Tila: to porównanie do K750i to tak jakby porównywać Nokie 1100 do Nokii N70 lub Sagema my X6-2 (którego posiadam). Miałem kupować tego fona ale jednak się rozmyśliłem i mam Sagema i nie żałuje

  • 0

    21. ~jozek  2006-02-15 13:49:30  host: btf190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od roku spisuje się swietnie, wgrałem w serwisie w Gorlicach pl menu i działa wszystko łacznie z javą
    jest super a to że duzy to dla mnie zaleta w dodatku w samochodzie nie muszę uzywać słuchawki bo dobrze działa tryb głosnomówiący

  • 0

    22. ~piotrek  2006-03-06 18:09:19  host: abdp11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiada fajne bajery,ale jest stanowczo zaduża,zdjęcia marnej jakości,stanowczo odradzam

  • 0

    23. ~anonymus  2006-03-15 13:29:19  host: m206.c155.petrotel.pl

    nie kupowac tego telefonu czesc ma uszkodzona pamiec 64 mb, podobnierz mozna zmienic na wieksze -ale trzeba wlutowac

  • 0

    24. ~bajor  2006-04-04 12:43:02  host: bku99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to jedno wielkie bo wielkie gówno!!!nigdy nie ufałem skośnookim

  • 0

    25. ~bajer  2006-04-07 11:08:55  host: bmm206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadziejny telefon.zdjęcia są ochydne

  • 0

    26. ~Erwin  2006-04-15 09:55:46  host: cho3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sagem to jest guwno,ja mialem motke a925 i gdyby nie ta wielkość to bardzo ciekawy telefon.

  • 0

    27. ~MACIASWOZ  2006-07-06 01:02:55  host: edz57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MOTOROLA WYPRODUKOWANA PRZEZ USA A NIE PRZEZ SKOSNOOKICH!!!!!!!A POZATYM FONIK CAŁKIEM FAJNY TYLKO JEST TROSZKE DUZY

  • 0

    28. ~froncz  2006-07-22 10:27:42  host: ayc10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i co z tego że duży. przyda sie jak ktoś fiknie... A poza tym jest zajebisty!!!

  • 0

    29. ~Mortal_Kombajn  2006-07-24 14:39:10  host: cache.btk.net.pl

    zajebiste funkcje ale czy ktoś zna telefon o takich samych funkcjach w tej samej cenie ale mniejszy i ładniejszy bo jak na niego patrze to rzygać mi sie chce

  • 0

    30. ~mikoma  2006-08-29 23:41:30  host: ayd211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cze ludziska, jak wam w a835 działa AGPS? czy polskie menu w pełni zastępuje angielskie i czy wszystkie funkcjie wtedy działają? mam a920 z angielskim softem i nie moge jej spolszczyć ani nic wgrac nowego (jakas dziwna blokada telefonu mi wyskakuje), dlatego chce ja sprzedac dla kogos kto sie na tym zna (chyba, ze pomoze mi przy jej odblokowaniu) i kupic motke a835; wielkosc mnie nie przeraza, bo osobiscie nie lubie tych małych gówien, które trzeba szuakc po kieszeniach, gdy zaczynaja dzwonic lub wibrowac

  • 0

    31. ~dj spawacz  2006-10-29 13:23:46  host: rev-94-4.systemx.com.pl

    Telefon jak najbardziejrewelacyjny kto mówi przeciwnie ten sie myli

  • 0

    32. ~szczurek  2007-03-10 11:09:30  host: dhe99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przecierz to siemens u15 tylko w innej obudowie

  • 0

    33. ~KArniAK  2007-10-07 20:12:43  host: public-gprs2453.centertel.pl

    ty szczurek a biale myszki tez widzisz? polecam telefonik :) oraz jej nastempcow.

  • 0

    34. ~FRnek  2007-10-28 07:43:24  host: host-81-190-115-19.gdynia.mm.pl

    wie ktos jak zmienic godzine w tej motce i jak wejsc w dyktafon ? ? ? ? ? dzieki za odp serdecznie !!!!

  • 0

    35. ~marek  2007-12-12 21:24:09  host: 62.111.139.112

    Do agps-u nie ma aplikacji na telefon do obsługi, ale jak się podłączy przez usb do kompa to aplikacja na kompie działa. Ustawienie godziny Menu->ustawienia początkowe->czas i data.

  • 0

    36. ~ice  2009-11-04 19:38:10  host: chello087206102220.chello.pl

    mam dwa takie telefoniki są nawet fajne tylko że duze...kazdy mówi"ale cegła" ale jak pokaze funkcje to zmnieniają zdanie.polecam

  • 0

    37. ~Twoja Stara  2010-09-27 19:45:37  host: t21-07.opera-mini.net

    Pomimo że nie ma systemu operacyjnego OS jest o wiele lepszy od tej jakże wielkiej "cegły" Motoroli A925.

  • 0

    38. ~Dobry jest tylko ma mało pamięc  2013-02-17 13:40:12  host: v51-13.opera-mini.net

    Gdzie można kupić do niej baterie i ładowarke

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet