Motorola A3100 - opinie
Telefony Motorola Motorola A3100 Opinie o Motorola A3100

Motorola A3100

w sumie: 22
  • 0

    1. ~idea  2009-01-07 18:03:54  host: abxt101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no nareszcie motka wstaje z kolan

  • 0

    2. ~med  2009-01-08 10:34:39  host: maka003.net.autocom.pl

    Czekam na to cudo z niecierpliwością :]

  • 0

    3.  2009-01-08 12:27:02

    Wow...Fajny telefonik moze byc..Na pierwszy rzut oka podoba mi sie

  • 0

    4. ~Kuba  2009-01-08 13:51:02  host: static-118-199-112-85.radom.pilicka.pl

    Jak dla mnie spoko telefonik :)

  • 0

    5. ~soltys  2009-01-08 17:41:56  host: kwiatkowskiego.res.pl

    Nietedy droga.Duzy fon a wyswietlacz juz nie.Ikony tak male ze trzeba wyciagac za kazym razem stylusa.Pomalu wszyscy ida droga iphona i robia takie zeby uzywac palcow.Np htc hd czy omnia.Dziwi ilosc kolorow tylko 65 tysiecy?Jak wyjdzie nokia n97 z 16milionami na dziendobry beda musieli zamknac kolejna fabryke .Brawwwwwo inzynierowie i disainerzy motoroli.

  • 0

    6. ~evok  2009-01-09 20:40:17  host: cox51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pierwsza motka która mi sie podoba i ma normalne menu :)

  • 0

    7. ~swistak  2009-01-11 19:31:22  host: 80.54.27.31

    tel mi się podoba dotykowy wifi wm 6.1 3.2 mpix 528 mhz procek i 128ram czebo chcieć więcej szkoda, że to motorola bo oni mają kryzys finansowy i niewiadomo czy dobrze go zrobią

  • 0

    8. ~Faz  2009-01-16 07:52:08  host: admv225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    troche maly wysw i rozdzielczosc tylko qvga ale z 2 strony w polaczeniu z bardzo dobrym procesorem pewnie bedzie niezle zapitalac. Tylko ciekawe co z bateria.

  • 0

    9. ~  2009-01-19 20:02:45  host: 78.133.210.185

    grrr... tylko czemu na windowsie :( .. p.s. telefonik piekny :D

  • 0

    10. ~  2009-01-23 09:01:51  host: 89.174.116.113

    ~soltys - Po co dawać więcej kolorów jak WinMo więcej nie obsługuje co? Telefon mi się podoba i czekam aż wyjdzie, wtedy odstawię moją wiekową już a1200 i pobawię się tym. Jedyny jak dla mnie brak to xenon do aparatu, ale reszta jest git. Jak widziałem prezentacje to wcale nie trzeba wyciągać stylusa żeby obsługiwać telefon.

  • 0

    11. ~papoo  2009-01-23 11:12:23  host: 212.160.172.70

    5. ~soltys a miałeś go w ręce? poza tym! 65 tys kol a 16 mln to dla oka i tak żadna znacząca różnica. ;]

  • 0

    12. ~mr.lol  2009-01-24 13:34:50  host: ayp185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sołtys człowieku htc hd tez ma 65 tys kolorów i jakoś nie wspomniałes o tym a nokia z 16 mln kolorów jest prawie identyczna jakosc z 65 tys kolorów motoroli 16 mln to jest tylko tzw. marketing zeby ludzie sie cieszyli ze maja 16 mln kolorów a roznica zadna

  • 0

    13. ~y4r0n  2009-01-26 00:31:53  host: px-ww.telsten.com

    65tys. kolorow to ograniczenie windowsa.....

  • 0

    14. ~figofago  2009-01-27 17:48:53  host: ipb74.internetdsl.tpnet.pl

    @ ~soltys - czy Ty wisz co to : Windows Mobile 6.1??

  • 0

    15. ~It's Me  2009-01-30 18:12:35  host: bhm222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @~soltys widzę że sporo wiesz o telefonach....65k kolorów to max dla WM.W każdym telefonie z Windowsem na pokładzie można wyświetlić max. 65000 kolorów co nie znaczy że jakość jest słaba.Telefon spoko brakuje mu tylko Wi-Fi :)

  • 0

    16. ~Łukasz  2009-02-03 16:34:22  host: gateway.pipelife.pl

    do soltys: dziecko jak chciałbyś wiedzieć 65 tys. kolorów to ograniczenie WINDOWS MOBILE, anie wyświetlacza. Poza tym jeżeli gołym okiem potrafisz dostrzec diametralną różnicę to gratuluję, jesteś cyborgiem

  • 0

    17. ~pawel182  2009-02-22 14:27:38  host: public25614.xdsl.centertel.pl

    #15 ma WiFi proszę dokładniej przeczytać specyfikacje techniczną :)

  • 0

    18. ~og loc  2009-02-26 12:21:32  host: abkh170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wi-Fi ten oto fon posiada mi jakos tylko niepasuje ten wyswietlacz nie z tego powodu ze ma 65 tys bo wm to standard ale mogby byc wiekszy i wieksza rozdziałka i bylo by gicior

  • 0

    19. ~  2009-03-29 16:46:03  host: abir251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MOTOROLA to nAjwieksze gowno jakie moglo istniec ...i to wszystkie bez wyjatku

  • 0

    20. ~umpa  2009-04-03 01:20:39  host: ip9240.t16.ds.pwr.wroc.pl

    moglby prazyc chipsy przy okazji a tak to jest zal.pl panie i panowie

  • 0

    21. ~ja  2011-03-31 23:03:41  host: acdv73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest open moko z logiem motoroli i windowsem

  • 0

    22. ~Posiadacz Motoroli A3100  2011-06-05 08:11:17  host: z26-08.opera-mini.net

    To jest najlepszy telefon Motoroli z serii A. Być może dlatego że to ostatni, najnowszy model z tej serii i ma Wi-Fi i JAVĘ 2.0.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-150-215.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet