Motorola A1000 - opinie
Telefony Motorola Motorola A1000 Opinie o Motorola A1000

Motorola A1000

w sumie: 40
  • 0

    1. ~aGneR  2005-01-27 16:43:00  host: ip-1-0-63.ld.euro-net.pl

    Osobiście jestem bardzo zadowolny z tego telefonu i podziwiam Motorolę za właśnie ten palmofon. Ma świetne funkcje - MP3, filmy w formacie DIVx, Real Internet a na dodatek jest telefonem 3G i ma 2 przetworniki CCD 1.3 MGPX !! Każdy kto lubi mieć komputer w kieszeni - polecam !!

  • 0

    2. ~Tomek  2005-07-04 17:41:00  host: nat-pra.aster.pl

    Ten telefon ma wszystko (no moze poza radiem:P)i nie jest taki drogi na allegro mozna kupic za 1200zl.

  • 0

    3. ~robson  2005-12-02 18:42:30  host: gp2.eranet.pl

    czy ktos wie czy ten fon umozliwia transmisje danych po umts?

  • 0

    4. ~Adam  2005-12-03 14:34:20  host: chello084010218194.chello.pl

    Uzywam go od 2 miesiecy, ogolnie jestem zadowolony tylko wykonanie troche marne. Bardzo niszcza sie przyciski - schodzi nz nich srebrna farba !?! Czasami warjuje z zasiegiem, czasami sie restartuje - ma swoje wady.

  • 0

    5. ~~`zbyszek  2006-01-05 21:05:31  host: axn19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak tam się pisze sms-y ??

  • 0

    6. ~ROBS  2006-01-26 15:17:52  host: gw3.eranet.pl

    masz rysik i używasz albo klawiatury wirtualnej albo rozpoznawanie pisma

  • 0

    7. ~piter  2006-02-08 12:36:18  host: proxy4.os1.kn.pl

    i tylko czemu nie mozna go kupic u operatorow czy jest to taka nowosc ze jeszcze go nie ma?

  • 0

    8. ~piter  2006-02-08 13:26:17  host: proxy4.os1.kn.pl

    i tylko czemu nie mozna go kupic u operatorow czy jest to taka nowosc ze jeszcze go nie ma?

  • 0

    9. ~dj_paulus  2006-02-09 08:03:34  host: acd138.internetdsl.tpnet.pl

    a po co polsce fon z umts??? jak u nas dopiero wchodzi ta siec naarzie dziala w okrego duzych miast!a tak wogole to zawsze bedzie polska 200 lat za murzynami!

  • 0

    10. ~tmaciejs  2006-03-18 20:37:26  host: abuf231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polscy operatorzy sieci komórkowych mają przepełnione zawilgocone piwnice starymi gruchotami i wciskają g...o kientom zacierajac rączki bijąc kase,.Jak wyzej napisane 100 lat za murzynami jestesmy.

  • 0

    11. ~tmaciejs  2006-03-18 20:42:55  host: abuf231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem zreszta sprzedawca w salonie, to powiem wam ze sa juz na polskim rynku takie promocje gdzie dopiero wyjda za 2 lata,niestety nie ma mowy o motoroli a925 i a 1000 a inne telefony z symbianem takie jak nokia,(ale to syfff)

  • 0

    12. ~sasiad  2006-07-23 12:41:08  host: pc175.krzywa.silesianet.pl

    Witam
    od kilku dni jestem posiadaczem a1000. Niestety mam mały problem. Pomimo interwencji u operatora (ERA) i ponownego uruchomienia GPRS nie moge korzystać z internetu w telefonie. Czy ktoś wie co można z tym zrobić???
    Czy możecie polecić jakieś dobre mapki do GPS, które bez problemu można ściągnąć z sieci???
    Dzieki za pomoc!!!

  • 0

    13. ~GFJ  2006-09-22 22:40:51  host: dpe136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SCIAGNIJ SOBIE TOMTOMA I MAPE POLSKA/CZECHY/SLOWACJA

  • 0

    14. ~Bartek10  2006-10-11 15:27:20  host: acfx19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, mam zamiar kupić motorole a1000, czy możecie podać jego opcje, i czy się nie psuje???

  • 0

    15. ~Koziou  2006-12-10 12:16:18  host: gam186.internetdsl.tpnet.pl

    Powiedzcie mi jak to jest z tymi GPSami w telefonach? Trzeba sie jakos laczyc z internetem czy tak poprostu jest aplikacja i tyle? Planuj po nowym roku zakup ktorys z motoroli albo a,e 1000 i nie wiem czy warto! Prosze o odpowiedz

  • 0

    16. ~karol  2007-03-08 21:17:57  host: cdv153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    był by świetny dla mnie bo kocham motorole ibym go kupił ale niestety nie ma radia więc go nie kupie:(:(:(:((:(:(((:(:(:(:(

  • 0

    17. ~Miczysław Szajkowski  2007-04-11 19:12:33  host: aji253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak w tej a1000 korzystac z gps-u? trzeba cos dodatkowo dograc?

  • 0

    18. ~motomaniak  2007-04-14 23:43:27  host: dgr35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest za.....ty nic sie nie psuje!!!! mam go 1.5 roku i działe w nim wszystko jak trzeba. jedyne primo to to że bateria jak na taki palmtop to lekka głupota 3-4 dni prze normalnym używania a jak siedze na przeglądarce to jakiś 1 dzień ale ogólenie zajefajny polecam!!!!

  • 0

    19.  2007-04-22 19:41:19

    MOTOROLKE A1000 mam juz 6 miechów i musze powiedziec, ze Motorola dała czadu. Ten fonik otworzy praktycznie kazdy plik. trzeba tylko odpowiednie programy zainstaliwać. DivX Xvid MP3,wav,ogg,worda,exela,powerpointa,wma,wmv,acc,jakies wogóle niespotykane. WYPAS. Mozna ja podłaczyc kabelkiem USB do kompa i włazic do netu przez kompa nic nie płacąc!! Wideorozmowy...był kłopot bo w plusie nie smigało ale zainstalowałem softa z vodafonu i wszystko rychci jak szalone. zdjecia robi piekne......ale filmy...hmmm..mogli troche popracowac nad tym. Mozna ustawic sobie trzy linie telefoniczne idt. Bateryjka jest ogromna ale krótko trzyma. mi starcza na 1 dzien ale jestem maniakiem i stale cos na nim robie. GPS!!! super sprawa! w samochodzie łapie fixa bez zadnych dodatkowych odbiorników i ładnie trzyma. Pieszo jest troszke gorzej ale daje rade:) A gry to naprawde sa gry a nie jakies kropeczki z pikseli. Wszystkie w 3D są naprawde pieknie. Wibracja-a no tutaj takiego czegos nie zastaniemy bo motorola wymysliła iz zamiast tego telefon wydaje niski dzwiek który sprawia iz tel drży. Słabe to drzenie ale zawsze coś. Dzwiek jes czysty choc głosnościa nie dorówna podkręconej Motoroli E1000, bo tamten telefol nie ma sobie równych pod tym wzgledem! Dotykowy wyswietlacz pieknie działa choc czeto trzeba go wycierac bo brudzi sie od palców. 65tys kol to troszke mało ale nie narzekam:) Jedna wada to procek 169MHz to troche mało bo wieksze fotki np 2000x1600 troche długo sie otwieraja i trzeba programik instalowac aby to skrócic. klawiatura ekranowa ma mistrza. pisze sie tak szybko jak na kompie! naprawde. Tel mozna przełaczyc w tryb samolotowy dzieki czemu mozemy miec włączony fon i byc odcieci od sieci. Skrzynka na smsy i mmsy jest nieograniczona. ja miałem zapisanych np. 1800smsów!!! mozna miec radio internetowe!! wystarczy mrogramik wrzucic. No to chyba tyle:) to teraz czytajcie:):) papa MOTOROLA A1000 RULEzZz

  • 0

    20. ~bryx  2007-04-29 11:25:54  host: daq49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie ona obsluguje karty pamieci ??

  • 0

    21. ~fifi  2007-05-12 00:13:07  host: csknet-84-234-34-145.csk.pl

    trans flash czyli mini sd

  • 0

    22. ~PanPingwin  2007-05-18 13:28:38  host: 213-238-93-196.adsl.inetia.pl

    Do "Motorolnik" wibracji w nim nie ma, ponieważ tak duży ekran po prostu pękł by przy drganiach wydobywających się z wnętrza telefonu :) A ogólnie telefon jest baaardzo funkcyjny.

  • 0

    23. ~I  2007-07-29 14:02:19  host: drs77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie mini, tylko micro sd. Potwierdzam wszystko co powyzej, telefon genialny!! 16 do 22 zł na adapter do bluetooth i masz neta w calej chacie ^_^ jeszcze tylko jakis programik i mozna stworazyc siec lokalna z kompem. Swietny telefon!! Polecam :D

  • 0

    24. ~I  2007-07-29 14:06:13  host: drs77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a! i jeszcze jedno! GPS jest darmowy (pomijam koszty pradu potrzebnego na naladowanie bateri ;) ) w sieci jest pelno programow do GPS ale one tylko nanosza wspolrzedne na mape. Do noramlnego GPSu potrzebny bedzie TOM TOM (platny programik) i zewnętrzy odbiornik GPS (+/- 200zl)

  • 0

    25. ~I  2007-07-29 14:19:53  host: drs77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a! i jeszcze jedno! GPS jest darmowy (pomijam koszty pradu potrzebnego na naladowanie bateri ;) ) w sieci jest pelno programow do GPS ale one tylko nanosza wspolrzedne na mape. Do noramlnego GPSu potrzebny bedzie TOM TOM (platny programik) i zewnętrzy odbiornik GPS (+/- 200zl)

  • 0

    26. ~marcin  2007-09-05 17:32:51  host: ayy72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja jej nie polecam miała słaby zasięg nie dało sie uruchomić internetu w erze i przy słabej baterii sie zawieszała a smsa sie nie dało w biegu napisać

  • 0

    27. ~Motorolnik  2007-09-19 15:40:50  host: 87-205-237-217.adsl.inetia.pl

    Internetu sie nie dało uruchomic bo pewnie miałes softa z trójki a to jest no rmalne...aby net i mmsy działały trzeba zmienic softa.....to takie proste ze kazdy moze zrobic to sam

  • 0

    28. ~splinter84  2007-10-10 19:22:33  host: aakf28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś mógłby mi pomóc z ustawieniem wysyłania mmsów,bo nie moge sobie z tym poradzić. Dzieki

  • 0

    29. ~wodi  2007-12-02 12:29:11  host: aclh133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy on jest dostępny w Polsce i ile kosztuje ??

  • 0

    30. ~Red  2007-12-03 21:23:13  host: czj122.internetdsl.tpnet.pl

    Zakupiłem ten telefon na allegro, nóweczka! za 640 zł! przed kupnem dużo się naczytałem czy warto posiadać te cacko, a moim autorytetem była TA strona! więc jestem w pełni zadowolony, nie jest taka duża jak myślałem, sądziłem, że w kieszeni będzie przeszkadzać, ale w ogóle jej nie czuć, nie mam z nią jak narazie żadnych problemów, bateria trzyma mi jak na taki tel. bardzo długo (raz mi się rozładowała, a że się śpieszyłem do pracy podładowałem ją szybko w 10 min. i wytrzymała mi cały dzień! - oczywiście, że na czuwaniu, w ogóle na niej nic nie robiłem, ale się nie rozładowała CUD. Jest do tego tel. multum programów i gier, można ustawić mp3 na dzwonek, sms, mail, raport sms, budzik i co tam jeszcze jest... na wszystko. Tel. ma głośniki stereo :) i dużo ładniej gra niż mój poprzednik SE w810i :) Dużo jeszcze tu pisania, ale kończę i polecam (aaah! szkoda, nie mam z kim przeprowadzić video rozmowy :))

  • 0

    31. ~...  2007-12-29 04:48:35  host: 78.151.138.99

    mam pytanie, kiedy ten telefon wyprodukowano?

  • 0

    32. ~  2008-05-05 20:03:26  host: 77-253-242-93.adsl.inetia.pl

    mam pytanie co to jest ta czerwona dioda u gury a i jak to wygląda kiedy ona się ładuje bo nie jestem pewien czy ona jest naładowana ps czy ma ktoś polską instrukcje do tej motorolki

  • 0

    33. ~  2008-09-18 17:55:27  host: h-99-9.belchatow.msk.pl

    Kupiłem ten telefon dwa dni temu i jest świetny, ale jest troche ciężki w opsłudze. Mam pytanie, jak sie wchodzi w karte pamieci i jak sie zmienia dzwonek w nim??

  • 0

    34. ~  2008-10-12 16:37:04  host: p03-03.opera-mini.net

    Mam zamiar zakupić ten palmfonik. Polecacie go uzytkownikowi ktory nigdy nie mial stycznosci z motorolą? Z gory dziekuje za odpowiedz. =PoZdRo=

  • 0

    35. ~JubY  2009-01-11 11:29:30  host: clg229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma wbudowany modul GPS niestety jest on słabej jakości i nie zawsze można złapać fixa dlatego polecam zakupienie anteny lub kupienie zewnętrznego modulu gps. Mam pytanie jaką moge wsadzić do niego największa karte?? czy pujdzie na niej karta 4GB??

  • 0

    36. ~CichyEska  2009-01-14 14:11:06  host: 093105021132.skarzysko.vectranet.pl

    Chłam jakich mało...Niestety taka prawda....

  • 0

    37. ~hhhhhhiou  2009-02-25 18:02:43  host: acal61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla mnie wystarczył przez pare lat ale potem zacz sie psuc

  • 0

    38. ~Joincik  2009-03-05 18:16:59  host: kami.cyberczad.pl

    Świetny telefon, kiedyś ją miałem, ale sprzedałem, bo potrzebowałem pieniędzy, kilka dni temu kupiłem znowu, i warto było. Telefon ma 2 głośniki stereo, z podbiciem basów, jakość dźwięku jest świetna jak na telefon, jak podczas odtwarzania muzyki się położy np. na stole, to czuć na całym stole drgania od basu, i bas staje się słyszalny, nie jest to jakiś niski bas jak z wielkiego subwoofera trzęsącego całym pokojem, ale jak na telefon i tak jest bardzo niski i mocny. Gry są w pełnym 3d, dość rozbudowane, sprawiają dużo więcej przyjemności niż pikseliada w javie, ale jest ich niewiele, co do odtwarzania filmów, można odtwarzać Divx, Xvid itp, ale Smartmovie się do tego nie nadaje tak dobrze jak TCPMP, normalnie można oglądać filmy o takiej jakości, ze nie widać praktycznie żadnej kompresji, i z dźwiękiem o jakości normalnej mp3, nie to, co na innych telefonach, w 3gp, że ledwo co widać na ekranie co się dzieje, a dźwięk jest jak z kalkulatora hahahaa, to tyle co do funkcji multimedialnych. Smsy pisze się bardzo wygodnie, wszystko jest przejrzyste, wygodne, nieco skomplikowane, ale po kilku dniach obsługa tego telefonu to żaden problem, telefon kosztuje około 200-300zł, a wolę go niż taką Nokię N95, naprawdę polecam. :D

  • 0

    39. ~kinki  2009-12-15 02:08:25  host: buy195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tu pisze że karta pamięci max 1gb a ja znalazłem na stronie z akcesoriami karte 2gb czy to możliwe żeby ten fon chodził z 2 gigowom kartom??

  • 0

    40. ~edi  2010-09-10 21:21:25  host: user-109-243-104-83.play-internet.pl

    jak mam ustawić dzwięk dzwonka w motoroli A1000.proszę o pomoc.pozdrawiam.EDI

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet