Mitsubishi Trium Eclipse - opinie
Telefony Mitsubishi Mitsubishi Trium Eclipse Opinie o Mitsubishi Trium Eclipse

Mitsubishi Trium Eclipse

w sumie: 20
  • 0

    1. ~posiadacz  2004-09-04 16:52:00  host: bqk186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Spoko fonik - za taką cene nie kupi się lepszej komórki

  • 0

    2. ~pasho  2005-05-05 20:21:00  host: 83.238.94.10

    cze za pare dni sprzedaje ten szajs o ile mi go gdzies wezma:/ co chwile gubi mi siec, polifonia do du..y o ile idzie to nazwac polifonia, juz pare razy mi sie blokowal ogolnie nie polecam :/

  • 0

    3. ~CHynu  2005-06-22 10:30:00  host: bke226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eee tam mam ten telefon pare dni i nie mam zadnych watpliwosci ze za takie pieniadze dostane jakosciowo taki sam albo lepszy polecam

  • 0

    4. ~whassssup!  2006-03-31 18:39:24  host: rt10.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zjebany można se nim dupe wytrzeć a nie DZWONIĆ!!!!

  • 0

    5. ~posiadaczka:)  2006-05-08 16:19:16  host: aaln71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik 2 latka i jestem zadowolona. nie gubi mi sieci ani nic... wiadomo,nie jest super pod wzgledem grafiki i ilości kolorow ale nie jest zły. jak ktos chce miec prosty i tani telefon to POLECAM!!!

  • 0

    6. ~kasiek  2006-07-04 22:03:34  host: bzj202.internetdsl.tpnet.pl

    mój pierwszy fon:) zajebisty był=D

  • 0

    7. ~Sunart  2006-07-07 00:06:28  host: blue.speed-net.pl

    Heh nie ma co komenatarze bardzo rzeczowe...
    Miałem ten telefon jakieś kilka miesięcy i wspominam go dobrze. Na tamte czasy gdy pojawił się na rynku bił większość dostępnych kolorowych wyświetlaczy. Pamiętam jak niemile zaskoczyła mnie przesiadka na SE T610 który miał po prostu dużo gorszy ekran od Mitsubishi.
    Sam telefon posiada spore możliwości a jego menu jest jednym z lepszych jakie dane było mi spotkać. Na minus zasługuje obudowa wykonana z bardzo nieprzyjemnego tworzywa, również sam design odstrasza od tego telefonu. Cóż nie jest to mistrz pierwszego wrażenia. Dużym poważnym minusem były problemu z prawidłowym naliczaniem połączenia GPRS co wymagało niestety interwencji serwisu. Wiem, że problem ten dotyczył większość tychże modeli.
    Podsumowując to dobry telefon który nie zdobył uznania większości.

  • 0

    8. ~sargus  2006-08-24 23:39:33  host: 86-63-118-195.asta-net.com.pl

    jedyny minus rozmiary reszta na plus w tej cenie nie ma nic lepszejsiego :)

  • 0

    9.  2006-09-16 13:22:26

    szajs wyglada gorzej niz kupa w sedesie:P.a tak na powaznie to szit wyglada jak niewypal cesto mam z nim stycznosc i jedyne jego zalety to przyzwoity ekran i ladne animacje fabryczne no i zajefajny sygnal smsa:).pozatym same wady:wyglada jak kupa z antenka,polifonia do zupy (on ma polifonie ale 3kanalowa niewiem czy to mozna nazwac polifonia),wap nie dziala,przymulaja dzwieki przy slabej baterii (to poprostu smiech jak przychodzi sms a dzwiek idzie w 3 czesciach),irda do zabawy,beznadziejne gry,brak mmsow,slaba firma :/.NIE POLECAM

  • 0

    10. ~hubi  2006-10-22 19:37:05  host: static-87-239-240-5.devs.futuro.pl

    Jak zmienić na tym telefonie oprogramowanie

  • 0

    11.  2006-11-04 17:37:48

    Telefon ten procz bardzo fajnego menu to jeden wielki minus. Odstrasza jego wyglad, to z czego jest zrobiona obudowa no i jak mialem go okolo miesiaca to zawiesil mi sie z 30 razy :D

  • 0

    12. ~ppp  2007-04-07 00:42:28  host: 86-63-110-129.asta-net.com.pl

    witam ja tez mam ten telewfon i jest supe super ładny. Pozdrawiam Romaszek

  • 0

    13. ~Zupazkota  2007-12-29 20:08:17  host: bzj242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Popatrzcie na ten telefon, przez pryzmat czasu! Kiedy debiutował (czyli pięć lat temu), nie miał konkurencji cena/jakość! kosztował tyle samo co 3310, czyli 300 zł (nowy, w zestawie z ery) a w porównaniu do tejże klasycznej nokii miał znacznie lepsze wyposażenie. Dużo później zadebiutowały nokie o podobnych wyświetlaczach w cenie poniżej tysiąca PLN. A co do menu to... złodziej nie wiedziałby co się dzieje xDD po tygodniu wiedziałem już mniej więcej jak to diała :D wspominam ten telefon z uśmiechem i chętnie bym się nim teraz pobawił :)

  • 0

    14. ~Ewil  2008-02-07 19:19:59  host: dynamic-78-8-71-121.ssp.dialog.net.pl

    Miałem ten telefon z Ery i w ciągu roku był 12 razy w naprawie z powodu gubienia sieci:/ Po ostatniej naprawie, tuż przed upływem gwarancji wypadł mi z kieszeni i ... przestał gubić sieć. Po dalszym użytkowaniu zgubiła się książka telefoniczna i chcąc zadzwonić do kogoś musiałem korzystać z funkcji ostatnio zapisanych rozmów [do 10szt.;)] lub korzystać z karteczki z numerem i opisem osoby. Największym plusem tego telefonu jest możliwość odczytania wiadomości sms przy słonecznej pogodzie i ciekawy wyświetlacz z informacją o zasięgu sieci i procesu łądowania batreii. Obecnie mam SE K310i i jak podczas słonecznej pogody mam odczytać sms'a, to szlag mnie trafia:(, bo muszę szukać mocnego cienia lub ciemnego pomieszczenia aby go odczytać. Triuma podarowałem znajomej osobie i teraz żałuję tego ze względu na łatwe czytanie sms'ów.

  • 0

    15.  2008-04-07 02:50:14

    Mam go o 6 lat :) Tel. nie zniszczalny. Tyle razy co on się odbijał żabką do betonu... klawisze do dziś działają super. Sms pisze się super wygodnie, literki od razu się pojawiają na ekranie w nie jak w innych tel z opóźnieniem. Dużym plusem jego jest super zasięg. To o czym pisze 14.~Ewil zgodzę się. Wyszła duża pataria wadliwych Eclipse problemy z oprogramowanie itp. Ja miałem więcej szczęścia. Szkoda że już nie robią takich tel. No i tematy jakich nigdzie indziej nie ma. Np. Zasięg to płatki kwiatka a bateria przez biedronkę na trawce.

  • 0

    16. ~stiopa  2008-09-09 22:14:46  host: cnp184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem go w latach 2002-2004. Nie najlepiej leżał w dłoni-zbyt obłe kształty. Z założenia całkiem niezły, zwłaszcza czytelność wyświetlacza (widoczność w słońcu bez podświetlenia) i naprawdę świetny modem z GPRS szybszym niż w ówczesnych nokiach. Ja niestety miałem egzemplarz made in china, w którym żywotność elektroniki nie przekraczała 3 mies. Po każdej wizycie w serwisie dostawałem nową płytę główną i tak co 3 miesiące ;( Nie korzystałem z książki w tel. tylko z SIM, bo strach było zapisywać w niej kontakty. Dopiero po ostatniej naprawie tuż przed końcem umowy abonamentowej wymienili na "francuza". Ten nie zdąrzył się już popsuć, bo wkrótce trafił do szuflady a ja przy wyborze kolejnego telefonu kierowałem się zasadą "cokolwiek, byle nie chińskie". (wybrałem węgierską nokię 3200 i wytrzymała kolejne 2 lata bez zająknięcia).

  • 0

    17. ~s  2008-09-17 07:41:16  host: 86-68-n1.aster.pl

    Mam go nadal,choć nie używam.Po przesiadce na Nokię 6610 zacząłem doceniać jego zalety.Bardzo dobry wyświetlacz,czytelny w słońcu,bez podświetlenia.Bardzo dobra jakość klawiatury , dobrze podświetlona lepsza działająca niż w Nokii.Stabilna praca,lepiej ściągał sygnał niż Nokia(może ta wystająca antenka),lepsza jakość dżwięku.Mój nie zawieszał się wcale w odróżnieniu od Nokii.Polifonię ma 16głosową i melodyjki są bardzo przyjemne grają jak pozytywka.Wadą są wymiary i trochę skrzypiąca obudowa,ale nie bardziej niż w węgierskiej Nokii 6610.

  • 0

    18.  2012-10-16 11:21:03

    ciekawe czy ktos ma taki model, chetnie kupię działający :)

  • 0

    19. ~Slawek  2013-04-30 23:24:47  host: 78.30.80.49

    Ja mam działający w super stanie, ładowarka i inne bajery, sprawny w 100%. ale nie sprzedam :)

  • 0

    20. ~Gienek  2014-04-28 14:25:47  host: dynamic-78-10-109-224.ssp.dialog.net.pl

    Ja z tym telefonem nigdy nie miałem najmniejszych problemów. Duży wyświetlacz, całkiem przyjemny w użytkowaniu. Wykonanie, wygląd może i rzeczywiście na kolana nie powalają, ale też weźmy pod uwagę cenę tego telefonu. Jakiś czas to nim miałem Nokię 3510i i powiem szczerze, że Nokia w porównaniu do Triuma specjalnie mnie na kolana nie powaliła.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet