Mitsubishi Trium Aria - opinie
Telefony Mitsubishi Mitsubishi Trium Aria Opinie o Mitsubishi Trium Aria

Mitsubishi Trium Aria

w sumie: 11
  • 0

    1. ~=)  2005-04-27 22:54:00  host: 83.68.66.70.kutno66.tnp.pl

    "kupiłem ci nowe srebrne mitsubishi..." :)

  • 0

    2. ~pina  2005-12-10 11:52:59  host: dcy24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajefajana cegielka....:P a ciekawe ile kosztuje ????????????

  • 0

    3. ~neU  2006-07-23 01:28:04  host: prosie9.aster.pl

    mam ten telefon juz wiele lat.. wyfrunal mi nawet kiedys z reki kiedy stalam na przejsciu dla pieszych na marszalkowskiej.. mozna nim rowniez rzucac w ukochanek w ramach dramatycznych milosnych sprzeczek.. jest nie do zdarcia.. jak na tak stary sprzed jest bardzo subtelny, swietnie lezy w dloni, przyjazny i mily w dotyku.. jak wyprany w lenorze.. nie ma bajerow ale wszystko co potrzebne, zeby wygodznie zdzwaniac sie i sesemesowywac.. KOCHAM GO !

  • 0

    4. ~owal  2006-10-30 22:44:57  host: 213-192-122-36.softlab.gda.pl

    TELEFON CUDO !! NIEZNISZCZALNY !! MA WSZYSTKO CO POTRZEBUJE TELEFON CCCUUUDDDOOO!!

  • 0

    5. ~vioola  2007-02-17 17:43:35  host: 213.25.189.50

    To był mój pierwszy telefonik i był po prostu swietny!Na poczatku obawiałam się ze może mi się urwac klapka ale okazała się super wytrzymała jak równiez cały telefon.Gierki też były zajefajne...pozdroofka dla wszystkich którzy kiedykolwiek mieli z nim styczność;-))))

  • 0

    6. ~roni  2007-03-17 00:12:49  host: 193-18-2-83-rawa.marton.net.pl

    ja ten telefon miałem 7 lat teraz ma go moja mama ja mam nowie se k510i i jczeze mówiąc nie wiem czy tyle wytrzyma co mitsubishy ten telefon jest nie do zdarcia 7 lat i nawt razu sie nie zwiesił mysle ze przy uzytkowani mojej mam jescze ze 3 lata wytrzyma czyli 10 lat dla telefonu to pokazny wynik. A i jescze po 7 latach bateria trzyma 2-3 dni a baterie ma orginalna od nowości !!!

  • 0

    7. ~Vilemmo  2007-08-06 19:32:46  host: ip-89-200-166-144.system-net.pl

    To był mój pierwszy telefon, jakieś 7 lat temu. Był naprawde fajny :) I ładnie wygląda:)

  • 0

    8. ~pablos  2008-06-01 10:16:33  host: chello087206055041.chello.pl

    Super telefon. A klapka to mistrzostwo swiata, mozna sie uzaleznic od otwierania i zamykania :D

  • 0

    9. ~szasz  2009-11-24 12:43:59  host: 212.160.172.70

    fajny fonik miałem go ca ,całe 3 lata strasznie wytrsymały super

  • 0

    10. ~WIERSZU  2011-12-20 17:23:47  host: 83-238-164-231.ip.netia.com.pl

    MÓJ PIERWSZY TELEFON ;) niestety rozdeptałem go kiedyś więc ciężko określić jakby się spisywał

  • 0

    11. ~dedo  2012-12-08 01:26:48  host: dzw167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z 10 lat temu go chyba miałem. Pamiętam ze miałem w blokach zasieg dopiero po wysunięciu antenki a inne telefony go nie łapały. Niewiele pamiętam co posiadał, ale na pewno bateria długo trzymała i faktycznie był wytrzymały. Bardzo go lubiłem.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet