Mitsubishi Trium Aria-@ - opinie
Telefony Mitsubishi Mitsubishi Trium Aria-@ Opinie o Mitsubishi Trium Aria-@

Mitsubishi Trium Aria-@

w sumie: 7
  • 0

    1. ~tomek720  2005-04-24 03:17:00  host: 213.77.27.62

    kupilem ten telefon jak wchodzil na rynek polski i o dziwo jeszcze dziala:)ma juz ladnych pare lat(chyba 5)ale jego wagi pozazdroscic moze nie jeden nowoczesny tel.

  • 0

    2. ~aux84  2006-01-02 00:01:47  host: abde253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon pancerny, mam go juz ponad 5 lat i pomimo licznych upadków, jedego zamoczenia dalej działa, idealny dla tych kótrzy aparaty mają gdzieś a cenia wytrzymałośc telefonu

  • 0

    3. ~ona50  2007-04-25 12:12:43  host: 150.254.120.60

    pancerny, idiotoodporny, super prosty w użyciu...mam go 6 lat od momenty wprowadzenia na nasz rynek i działa do dziś na pierwszej baterii chociaż teraz już trzeba doładowywać co 3 dni. Telefon doskonały do kontaktu z domem i przyjaciółmi, bo na wysyłanie bajerów, fotek i innych dziwów jest internet. Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego telefonu.

  • 0

    4. ~Micros  2008-09-01 12:41:05  host: 212.160.172.70

    Powiem tyle - świetny telefon jak na owe czasy. Pancerny, niezniszczalny - kiedyś, gdy się bardzo zdenerwowałem rzuciłem nim przez okno z drugiego piętra i jak zszedłem następnego dnia rano, żeby go poszukać okazało się, że nawet bateria się nie odczepiła - ani śladu upadku, był cały czas włączony i działał ;D

  • 0

    5. ~stiopa  2008-09-09 22:23:23  host: cnp184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W 2001 r. zadziwiał rozmiarami i wagą. Pozatym miał notatnik i kalendarz ;) Bardzo trwały i bezawaryjny. To dzięki temu modelowi zdecydowałem się na Eclipse XL i niestety bardzo się zawiodłem :(

  • 0

    6. ~elowel+  2009-03-10 00:00:30  host: public30037.xdsl.centertel.pl

    Dzisiejsi nowi użytkownicy komórek często nie mogą zrozumieć jak ważne w telefonie jest ...telefonowanie. Gdy kupowałem go w (wówczas bezkonkurencyjnej) taryfie na kartę POP nasza poczciwa Idea dokładała 200 (dwieście:) SMSów. Rozsądna oferta na tamte czasy, aparat też luksusik ...i ta wysuwana antenka:)

  • 0

    7. ~f  2010-11-05 14:32:51  host: 178-36-215-104.adsl.inetia.pl

    To był mój pierwszy telefon...jak na tamte czasy to świetny fonik..

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-239-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet