Mitsubishi Mars - opinie
Telefony Mitsubishi Mitsubishi Mars Opinie o Mitsubishi Mars

Mitsubishi Mars

w sumie: 10
  • 0

    1. ~oj dana  2005-03-16 17:15:00  host: avx150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klawy złom :):):):)P:{):0

  • 0

    2.  2006-01-10 19:35:57

    nie wiem czy wiesz, ale ten telefon miał coś co siemens i nokia dościgneli dopiero w modelach S S55, S M55 i N6610.

  • 0

    3. ~jarotka  2007-09-18 16:53:00  host: xdsl-910.zgora.dialog.net.pl

    Mój pierwszy telefon...nie był taki zły :)

  • 0

    4. ~AAA  2007-09-19 17:42:47  host: public-gprs2700.centertel.pl

    To jest kawał złomu. Miałem, nie polecam. To po prostu g..no!!!!!!!!

  • 0

    5. ~zdzisław  2008-01-12 13:06:00  host: aege209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest zajebisty pamięć 1gb karta pamięci odtwarzacz mp4 wyświetlacz 3metry 1 miliard kolorów bluetooth podczerwień radio 7,2 megapikselowy aparat usb GPS i HSDPA , EDGE, HSDPA, UMTS I bateria 200 AMH

  • 0

    6. ~Gwóżdż  2008-01-12 16:45:18  host: abxc170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój kolega miał kiedyś takiego fona i naprawdę nie polecam!!!!!!Nie ma mp3,bluetootha,podczerwieni,usb,aparatu,kolorowego wyświetlacza...Ach,szkoda pisać. MOJA OCENA 1/1000

  • 0

    7. ~Snare :D  2008-05-26 12:33:22  host: inet20909nb-1.eranet.pl

    Mój pierwszy fon :)) Mam do niego sentyment xD Czemu na niego bluzgacie?? Przypomina mi się moje dzieciństwo i pierwsze kolonie z nim ;)

  • 0

    8. ~fanatyk  2008-07-12 15:30:43  host: bxd88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    według mnie lepiej dołożyć do noki n95

  • 0

    9. ~qwertu  2008-07-26 16:38:47  host: aebx83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe moj pierwszy telefon hyba z 6lat temu go miałem na tamte czasy to bylo cos nokia itd wymiekały

  • 0

    10. ~xxxx  2008-12-13 18:25:22  host: 87-205-206-231.adsl.inetia.pl

    Kiedyś tylko takie mieli telefony. A nokia n95 nadaje się do przepychania muszli klozetowej.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet