Mitsubishi M430i - opinie
Telefony Mitsubishi Mitsubishi M430i Opinie o Mitsubishi M430i

Mitsubishi M430i

w sumie: 34
  • 0

    1. ~timon  2005-01-28 13:08:00  host: 83.16.212.251

    Telefon niezly to malo powiedziane :)

  • 0

    2. ~NIGGA  2005-01-29 00:52:00  host: bbr53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIE CHCE NIKOGO OBRAZAC ALE PO 10 SEKUNDACH WIDAC ZE TEN TELEFON MA VIDEOKONFERENCJE !!! BO NIBY PO CO 2 KAMERKI Z PRZODU I TYLU ???

  • 0

    3. ~WitekT  2005-01-29 15:01:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    NIGGA: 2 kamerki o niczym nie świadczą. :) Poza tym - nie ma WCDMA (3G), nie ma EDGE. Wideokonferencja po GPRS? :))

  • 0

    4. ~dani  2005-01-31 16:42:00  host: dkq131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefonik ale niewiem w jakiej cenie?

  • 0

    5. ~Kumor  2005-02-02 18:36:00  host: CAG-EP-dbp-NC01-e0.energis.pl

    lipa jak nic chałą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    6. ~bmw  2005-02-07 05:33:00  host: rrcs-24-39-132-77.nyc.biz.rr.com

    ta firma nie ma nic do powiedzenia czekajcie na targi w marcu to zobacvzycie co zostanie pokazane siemens3m pix samsung 5m pix itd bedzie jazda

  • 0

    7. ~Shiryu  2005-02-07 13:30:00  host: proxy.idealan.pl

    Ta firma ma całkiem sporo do powiedzenia z jednego tylko względu; dają znakomite technicznie i bardzo ładne ;) telefony za BARDZO umiarkowaną cenę. Zobaczcie choćby m320. Za taką cenę nie dostaniecie nic choćby zbliżonego jakościowo.

  • 0

    8. ~domin  2005-02-08 17:52:00  host: dph32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dokładnie się zgadzam z Shiryu. Używam Mitsubishi - róznych modeli - od 3 lat i nadal uważam że to swietna firma. Wysoka jakość, funkcjonalność i świetne wyświetlacze, w swojej klasie cenowej szczególnie nie do pobicia. A ich droższe modele (w Polsce brak) są naprawdę zaawansowane technologicznie. P.S. W latach 1998-1999 Mitsubishi stworzyło superwygodny i logiczny układ klawiszy nawigacyjnych który został pózniej skopiowany choćby w Nokiach typu 6610 czy Siemensach serii 55. Mitsubishi miało już ten sysytem nawigacji w modelach Geo czy Mars choćby.

  • 0

    9. ~zee  2005-03-02 01:48:00  host: lipens.forweb.pl

    hmm wydaje mi sie, ze ten model ma jedna kamerke , ktora jest z jednej albo drugiej strony (klapka otwarta/zamknieta..)bo jeszcze nie slyszalem zeby komus 2 naraz potrzebne byly buahaha

  • 0

    10. ~M.Piech  2005-03-17 23:45:00  host: net1.chomiczowka.net.pl

    ej a to ma symbiana czy nie?

  • 0

    11. ~LuD  2005-04-07 11:49:00  host: bxe89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przed chwila sie nim bawilem. wyswietlacz bomba, kamerka jest jedna -porusza sie razem z klapka, fotki wychodza bardzo ladne. nie wiem jak dzwiek -nie sprawdzalem :( ogolnie telefonik sprawia bardzo pozytywne wrazenie glownie ze wzgledu na bardzo dobra -jak za te cene- jakosc wykonania.

  • 0

    12. ~Cro-Mag  2005-04-16 16:49:00  host: bxc205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest wypaśny!! Czy ktos wie gdzie go mozna kupic
    czekam na odpowiedz

  • 0

    13. ~Pablo  2005-05-16 13:13:00  host: pc9.frysztak.sdi.tpnet.pl

    Ten kto to cudo wymyślił zasługuje na nagrode nobla!!!!Mam go od niedawna.Zeby soś o nim powiedzieć trzeba go mieć!!!(cena ok.250euro-www.ebay.de).UMTS-a po co to komu?(Chyba tylko za granicą:-)Swoją funkcjonalnością ten telefon przerasta inne co najmniej o MountEwerest!!

  • 0

    14. ~Fawu  2005-05-26 01:53:00  host: ip-62-148-85-171.netia.com.pl

    *Pablo* Jezeli go naprawde posiadasz, skontaktuj sie ze mna, oczywiscie jezeli masz czas i ochote :)Mam z moim M430i problem z ustawieniami, konkretnie z MMS i czesciowo z wap. Jestem w idei. Kombinowalem z ustawieniami dosc dlugo i niestety poza podwojnym :( rachunkiem nic z tego nie wyszlo. Polecam wszystkim tego Mitsubishi, a specjalnie amatorom fotografii, wedlug mnie najlepsza kamerka w telefonie. Moje fotki na www.telix.pl Pozdrawiam

  • 0

    15. ~Dzordasz  2005-06-26 20:17:00  host: p508F34E6.dip0.t-ipconnect.de

    Pablo, jedno pytanko ma MP3 czy nie
    bo mam taki od niedawna .W niemieckiej
    informacji pisze ze nie a w polskich
    informacjach ze tak .Poza tym jeden
    znajlepszych cacek jakie wyszly
    pozkrowienia Dzordasz z niemiec

  • 0

    16. ~Dzordasz  2005-06-28 18:13:00  host: p508F04A2.dip0.t-ipconnect.de

    Ten telefon ma najlepsza kamerke jaka
    wypuscili w telefonie ,jest bezkonkurencyjna. Samsung E 720 to male piwo do Mitsub. M 430i. Funkcjonalnosc
    i wykonanie to najwyzsza polka w tej klasie
    Pablo masz absolutna racje WIELKI NOBEL
    za zdielanie tego diela .Mam ten i ten
    wiec moge potwierdzic ocena na 6 a ze nie ma wszystkiego co by moglo zadowolic wszystkich , to zrozumiale ze nigdy tak nie bedzie bo wystarczyl by tylko jeden model

  • 0

    17. ~POLo  2005-06-29 19:16:00  host: dxv104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pablo sory ale widze ze nie masz tego telefonu chyba ze jestes slepy bo on ma 2 kamerki jedna ta ktora widac na fotce a 2 z tylu ta taka przesowana klapka wiem bo sie nie bawilem i mam ja do kupienie za 550zl i mam do sprzedanie nokie 7600 za 5oo:-) pozdrawiam

  • 0

    18. ~pogromca  2005-07-01 12:59:00  host: host-ip194-90.crowley.pl

    mam ten telefon i kosztował mnie 2500 zł wyświetlacz ma świetny i niczego sobie kamerke prowwadziłem wideo konferencje z kumplem i zeżarło mi całą karte telefon jest cool !!!!!!!!!

  • 0

    19. ~ania_qa  2005-08-23 14:40:00  host: xtc.int.pl

    a jaka jest cena takiego telefonu (nowego i uzywanego)???

  • 0

    20. ~cox  2005-08-30 18:17:55  host: dsl-82-170-104-53.undef.tiscali.nl

    własnie kupiłem i polecam wszystkim

  • 0

    21. ~mathi  2005-09-16 10:23:09  host: host-ip130-131.crowley.pl

    Mozna nagrywac nim filmy? Jak dlugo? Czy mozna ustawić MP3 na dzwonek? I jeszcze ostatnie pytanie przez irde wszystko gladko wchodzi?? pzdr

  • 0

    22. ~Slawek18  2005-10-01 11:49:51  host: apd134.internetdsl.tpnet.pl

    ja sie tym telefonem bawiłem i on ma jedna kamere obracaną a fotki trzeba robic bokiem na zewnętrzym wyswietlaczu są super fotki a wyswietlacz masakra szajsungi i nokie sie kryją a zena ten super 700 zł na nuwke na gwarancji i nie jest to ceglofon jak necV616
    ja go chyba kupie 700 zł to sie opłaca

  • 0

    23. ~UWG_Rysiu  2005-10-04 19:19:10  host: gatetk.biezanow.net

    jakby miał PDA to bym sobie go chyba zafundował hehe :P

  • 0

    24. ~Mathi  2005-10-20 19:11:22  host: host-ip130-131.crowley.pl

    Hejka wie ktoś jak ustwaić MMSy w np plusie?

  • 0

    25. ~Campi  2005-11-23 14:13:56  host: 217-153-241-130.zab.nat.hnet.pl

    Powiedzcie mi czy ten telefon nie gubie zasięgu. Mniałem już wiele przygód z telefonami 3G i nie które co chwile gubiły zasięg, rozmowy były przerywane, dochodziła połowa SMSów i co chwile się same wyłączały ;] Z tego co wiedze to ten telefon to niezłe cacko a szczególnie aparat ;] Superrrrrrr Już zbieram na niego kase około 700zł na allegro ;D

  • 0

    26.  2006-01-06 18:42:05

    To jak ma on to mp3 czy nie ?? :?

  • 0

    27. ~acid  2006-02-07 19:31:13  host: aaxf124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam!
    szukam shelphone'a, z dobra bateria, odtwarzaniem mp3 jako dzwonek i z aparatem. znalazlem ten model:]
    jesli ktos go ma, i mialby chwile czasu, prosze o kontakt na maila: acid_sliver@op.pl w celu zachwalenia tego telefonu;)

  • 0

    28. ~pazuzu  2006-03-23 04:11:15  host: pc162-107.karolinka.ds.polsl.pl

    Telefonik spoko, jezeli nie korzystasz z mms-ow. za cholere nie dalo sie ich skonfigurowac. jednak gprs smiga i to pieknie, iMode rzadzi, wszystkie stronki http wyswietlane idealnie, wlaczajac to strony w protokole php. aparat rewelacyjny, szybki start, duzo opcji do wyboru. jezeli chodzi o mp3 to wersja m430i nie supportuje ich. mozna wprawdzie przerobic mp3 na 3gp i jako filmik ustawic sobie taki dzwonek, bo ten tel umozliwia ustawienie pliku video jako dzwonka. wersja m900i ma support mp3 z odpowiednim softem do niego, jest to ten sam telefon tylko ze z innym softem przeznaczony na rynek japonski i tym podobne. ponoc da sie zmienic soft z m430i na m900i jednak ja tego nie probowalem.

  • 0

    29. ~hainrich  2006-05-03 22:52:05  host: sniezka.bmj.net.pl

    2 pytanka popierwsze jaka maxkarte pamieci moze miec ten tel a po 2 czy mozna mp3 ustawaic w tym tel jako dzwonki

  • 0

    30. ~fdsjh  2006-08-18 10:53:03  host: 83.238.147.44

    kiedy ten telefon został wprodukowany ?

  • 0

    31. ~neska  2006-08-30 20:06:09  host: bzo206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon juz od raku.Tato mi kupil w holandii za jedyne 100 euro!! ma jedna kamerke tak na marginesie i ona jest dwustronna...mmsow nie da sie przesylac i nie ma mp3!!zdjecia wychodza zajebiscie ale fimiki troche niewyraznie slychac.Ogolnie jestem zadowolona chociaz jest duzy:D moja siostra go sprzedala za 40OZL zdjecia zgralam na plytke i wyszly suoper:D moje GG 9530130

  • 0

    32. ~xsonic90  2007-09-22 12:25:20  host: abhd199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie wie ktoś jak skonfigurować wap albo mms

  • 0

    33. ~tom  2008-01-11 17:49:52  host: myslenice.telnet.krakow.pl

    mam go od miesiaca -zajebisty nic dodac nic ujac,bateria 4 dni kamera mp3 wypas

  • 0

    34. ~  2011-01-30 17:15:09  host: user-46-112-28-154.play-internet.pl

    odp na 9. druga kamerka jest na zawiasie pod wyświetlaczem z pszodu. a druga na klpce pod baterią.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet