Mitsubishi M320 - opinie
Telefony Mitsubishi Mitsubishi M320 Opinie o Mitsubishi M320

Mitsubishi M320

w sumie: 15
  • 0

    1. ~domin  2004-10-23 14:17:00  host: uf166.internetdsl.tpnet.pl

    Świetny telefon, szczególnie w tej cenie. Genialna ergonomia. Polecam

  • 0

    2. ~zee  2005-03-02 01:44:00  host: lipens.forweb.pl

    bardzo sympatyczny telefon za male pieniadze.. a akumulator.. mniam, trzyma mi przez tydzien a rozmawiam duzo.. menu logicze i czytelne bez zbedneych aparatow filmow i wodotryskow...

  • 0

    3. ~Pati  2005-11-24 15:46:51  host: chello084010192117.chello.pl

    teleonik spoko tylko ta ''polifonia'' kole =/ jak to wogole mozna polifonia nazwac duzo dzwonków ale tylko w plikach pmd których sie troche naszukałam no i jave trzeba wgrac... roche niedociagniec ale spoko

  • 0

    4. ~tibis  2006-01-08 10:36:52  host: nat.tkdami.pl

    gdzie tam jest słownik t9 bo nie mogę znaleźć

  • 0

    5. ~Dziura  2006-01-26 16:20:51  host: 213-238-84-69.adsl.inetia.pl

    miałem ten telefon spoko jest:D:D::D bateria długo trzymie, przejzyste menu, tylko szkoda ze polifonia ie wchodzi tylko w plikach pmd:d

  • 0

    6. ~kolano  2006-07-29 11:57:40  host: proxy.satfilm.pl

    fajny telefonik mam go juz ponad 2,5 roku, a bateria trzyma tydzien, nigdy sie niepopsul a mialem 5 innych telefonow ktore jakies usterki mialy, bardzo dobra ergonomia, swietna rozdzielczosc, telefon dla osob ktore potrzebuja telefonu do rozmawiania smsowania, polecam tan telefon !!!

  • 0

    7. ~ostry  2006-12-01 17:00:19  host: acxw112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w menu polskim nie ma słownika t9

  • 0

    8. ~Siara  2007-01-13 23:39:54  host: gam10.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Czy ktoś wie może jak włączyć T9 ? czy da sie go jakoś dograć czy cuś ? Prosze o odp. Pozdrawiam :)

  • 0

    9. ~hej  2007-04-08 18:18:17  host: ayi226.internetdsl.tpnet.pl

    tesz go mam i jest spoko.

  • 0

    10. ~Marty$  2007-05-05 12:00:34  host: dmb236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam ten telefonik :) Był ok. Niestety mi się popsuł i potem miałam LG B2050, a teraz mam nokie 6070 i myśle że jest najlepsza z tych wszystkich fonów :P

  • 0

    11. ~moniś  2007-06-18 13:02:46  host: eac70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe mam ten telefon ok 3 lata i jest naprawde fajny:D:P Mam do niego sentyment:)

  • 0

    12. ~Paulina  2007-07-22 21:29:08  host: bnc16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam ten telefon rok i byłam bardzo zadwolona, ani razu sie nie zaciął, bateria trzymała 5 dni, IRDA działała. Tylko wyświetlacz nieco cienki ale ogólnie dałabym mu 4+ na 5

  • 0

    13. ~09391  2007-08-28 21:21:44  host: dpm218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam go 4 lata i nigdy się nie zaciął. Właśnie zmieniłam go na Sony Ericsson K750i i jestem bardzo zadowolona. Ale jak komuś nie są potrzebne te wszystkie bajery, to polecam Mitsubishi. Do dziś ma świetną baterię.

  • 0

    14. ~McMarcin  2008-01-01 19:43:57  host: 80.50.238.34

    bardzo fajny telefon wytrzymały na upadki bateria mi troch słabo trzymała bo 3 dni ale fonik spoko

  • 0

    15. ~xD  2008-10-29 20:25:20  host: ema202.internetdsl.tpnet.pl

    jest gites miałem go 5 lat

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-238-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet