Mitsubishi M320 - opinie
Telefony Mitsubishi Mitsubishi M320 Opinie o Mitsubishi M320

Mitsubishi M320

w sumie: 15
  • 0

    1. ~domin  2004-10-23 14:17:00  host: uf166.internetdsl.tpnet.pl

    Świetny telefon, szczególnie w tej cenie. Genialna ergonomia. Polecam

  • 0

    2. ~zee  2005-03-02 01:44:00  host: lipens.forweb.pl

    bardzo sympatyczny telefon za male pieniadze.. a akumulator.. mniam, trzyma mi przez tydzien a rozmawiam duzo.. menu logicze i czytelne bez zbedneych aparatow filmow i wodotryskow...

  • 0

    3. ~Pati  2005-11-24 15:46:51  host: chello084010192117.chello.pl

    teleonik spoko tylko ta ''polifonia'' kole =/ jak to wogole mozna polifonia nazwac duzo dzwonków ale tylko w plikach pmd których sie troche naszukałam no i jave trzeba wgrac... roche niedociagniec ale spoko

  • 0

    4. ~tibis  2006-01-08 10:36:52  host: nat.tkdami.pl

    gdzie tam jest słownik t9 bo nie mogę znaleźć

  • 0

    5. ~Dziura  2006-01-26 16:20:51  host: 213-238-84-69.adsl.inetia.pl

    miałem ten telefon spoko jest:D:D::D bateria długo trzymie, przejzyste menu, tylko szkoda ze polifonia ie wchodzi tylko w plikach pmd:d

  • 0

    6. ~kolano  2006-07-29 11:57:40  host: proxy.satfilm.pl

    fajny telefonik mam go juz ponad 2,5 roku, a bateria trzyma tydzien, nigdy sie niepopsul a mialem 5 innych telefonow ktore jakies usterki mialy, bardzo dobra ergonomia, swietna rozdzielczosc, telefon dla osob ktore potrzebuja telefonu do rozmawiania smsowania, polecam tan telefon !!!

  • 0

    7. ~ostry  2006-12-01 17:00:19  host: acxw112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w menu polskim nie ma słownika t9

  • 0

    8. ~Siara  2007-01-13 23:39:54  host: gam10.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Czy ktoś wie może jak włączyć T9 ? czy da sie go jakoś dograć czy cuś ? Prosze o odp. Pozdrawiam :)

  • 0

    9. ~hej  2007-04-08 18:18:17  host: ayi226.internetdsl.tpnet.pl

    tesz go mam i jest spoko.

  • 0

    10. ~Marty$  2007-05-05 12:00:34  host: dmb236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam ten telefonik :) Był ok. Niestety mi się popsuł i potem miałam LG B2050, a teraz mam nokie 6070 i myśle że jest najlepsza z tych wszystkich fonów :P

  • 0

    11. ~moniś  2007-06-18 13:02:46  host: eac70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe mam ten telefon ok 3 lata i jest naprawde fajny:D:P Mam do niego sentyment:)

  • 0

    12. ~Paulina  2007-07-22 21:29:08  host: bnc16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam ten telefon rok i byłam bardzo zadwolona, ani razu sie nie zaciął, bateria trzymała 5 dni, IRDA działała. Tylko wyświetlacz nieco cienki ale ogólnie dałabym mu 4+ na 5

  • 0

    13. ~09391  2007-08-28 21:21:44  host: dpm218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam go 4 lata i nigdy się nie zaciął. Właśnie zmieniłam go na Sony Ericsson K750i i jestem bardzo zadowolona. Ale jak komuś nie są potrzebne te wszystkie bajery, to polecam Mitsubishi. Do dziś ma świetną baterię.

  • 0

    14. ~McMarcin  2008-01-01 19:43:57  host: 80.50.238.34

    bardzo fajny telefon wytrzymały na upadki bateria mi troch słabo trzymała bo 3 dni ale fonik spoko

  • 0

    15. ~xD  2008-10-29 20:25:20  host: ema202.internetdsl.tpnet.pl

    jest gites miałem go 5 lat

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-196-215-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Gdzie znajduje się Twój telefon, gdy idziesz spać?

Co dziesiąty Polak przyznaje, że śpi ze smartfonem w łóżku

 

Zobacz wynik | Opinie (10)

Archiwum Ankiet