MiTAC MIO A701 - opinie
Telefony MiTAC MiTAC MIO A701 Opinie o MiTAC MIO A701

MiTAC MIO A701

w sumie: 17
  • 0

    1. ~mirusiek  2006-04-26 17:07:35  host: kuz.telnet.krakow.pl

    No i super telefon. Ciekawe jaka cena, pewnie chora. Jak dla mnie ma wszystko czego mi potrzeba i jeszcze super wygląd.

  • 0

    3. ~mirusiek  2006-06-01 11:14:33  host: kuz.telnet.krakow.pl

    no i mam zgryz, mam ME65( odpowrny i solidny bez wodotrysków) i dokupić palmtop z GPS za 900 zł, czy wyminić telefon na mio. Cenowo bardziej sie opłáca kupić palmtop, ale znowu trzeba tachać dwa urządzenia.

  • 0

    4. ~Dexter  2006-09-12 09:20:06  host: 80.244.154.44.tarnow154.tnp.pl

    Zdecydowanie polecam zamiast A701 dobrej klasy palmtopa z GPS. A701 do nawigacji szczerze mowiac niespecjalnie sie nadaje (z racji ekranu, ktorego przekatna wynosi zaledwie 2.7" podczas gdy w dobrej klasy palmie jest to niemal 1" wiecej). Choc telefon sam w sobie nie powiem - bardzo sympatyczny. Jedyne czego wnim brakuje to WiFI... :/

  • 0

    5. ~speedy  2007-06-26 15:53:21  host: blm165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szukam instrukcji obslugi po polsku lub instrukcje jak ustawic mms na heyach do mio a701

  • 0

    6. ~grzefik  2007-07-15 17:26:00  host: dwr242.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Orientuje sie ktos jak z mio a701 wyjac karte sim??? nie ma w instrukcji jak sie wyciaga. Pozdrawiam

  • 0

    7. ~WnuQ  2007-07-16 17:27:25  host: 87-205-2-54.ip.netia.com.pl

    powiem tak MAM go i jest zajebisty ma to co powinien plus GPS full wypas

  • 0

    8. ~Bleys  2007-10-17 14:20:03  host: eurofire.europe.ppdi.com

    A czemu 2 miesiace od premiery wciaz nie ma slowa o A702?...

  • 0

    9. ~  2007-11-01 23:04:04  host: 2.134.219.81.static.kielce.msk.pl

    Dla mnie jest super. Zawsze chciałem miec palma z telefonem.

  • 0

    10. ~Wojtek  2007-11-07 21:01:57  host: host-81-190-243-173.malbork.mm.pl

    Mam pytanie co do tego telefonu szczegolnie do jego uzytkownikow czy głosnik dobrze gra przy słuchaniu MP3 i czy nie wiesza sie PROSZE PISCI MI NA GG ODPOWIEDZI BO TUTAJ RZADKO BYWAM MOJ NUMER TO 9956950 CHYBA ZE MACIE jakies inne propozycje co to pda z gps i dobrym glosniekiem dotykowy ekran

  • 0

    11. ~Lestat  2007-12-16 23:29:00  host: 87-205-129-163.adsl.inetia.pl

    PDA wypas idealne połączenie telefonu PDA i GPS'a jakiego szukałem, bardzo dobrze sie obsługuje, jak na WM5 rzadko się wiesza mimo, że to windows... Wbudowany głośniczek sprawdza sie do nawigacji jak i słuchania mp3 bardzo dobrze, największą wadą są słuchawki stereo z mikrofonem które oryginalnie są w komplecie (strasznie tandetne, ale spełniają swoją funkcje)

  • 0

    12. ~pit bull  2008-01-06 17:01:14  host: gcb202.internetdsl.tpnet.pl

    pomocy, jak zmienić dzwięki sms na inne niż te systemowe, pomocy sam nie daje rady

  • 0

    13. ~`qaz  2008-01-19 18:14:03  host: host-89-229-72-167.szczecin.mm.pl

    IRDy to w nim nie ma, wiesza się jak normalny Windows, tylko reset pomaga, aby zmienic dzwonki sms jest to bez instalacji dodatkowego oprogramowania chyba niemożliwe. Sprawdza się z GPS i automapą bezproblemowo. Tylko mało wygodny do obsługi, może A702 z klawiaturą będzie lepszy

  • 0

    14. ~bh;k  2008-02-27 09:57:39  host: adae140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a702 chyba ma klawiatoure

  • 0

    15. ~Ivo  2008-08-13 15:20:05  host: host185.router3.tygrys.net

    mio a702 ma klawiature ale ma też prawie dwukrotnie gorszy procesor. instrukcje po polsku można znaleźć na stronie www.mio.com.pl w dziale pomoc techniczna. pozdrawiam Ivo

  • 0

    16. ~kamil14 14  2009-04-16 13:30:09  host: dsl83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no fajny ma dotykowy wyświetlacz fajny cool

  • 0

    17. ~Przan  2009-05-16 09:49:57  host: 195.150.66.101

    moze mi ktos powiedzies cos o mio a501 czy lepszy od tego fona??????

  • 0

    18. ~playP4  2009-07-08 11:54:31  host: 91.209.116.35

    posiadam ten telefon jest super kupilem go przez ebay'a prosto z chin za 350zl wraz z przesylka i przede wszystkim mam wersje dual sim a nie na 1 sim,

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-120-181.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet