Microsoft Lumia 950 - opinie
Telefony Microsoft Microsoft Lumia 950 Opinie o Microsoft Lumia 950

Microsoft Lumia 950

w sumie: 10
  • 0

    1. ~Many891  2015-12-22 13:11:25  host: user-94-254-209-18.play-internet.pl

    Witam. Od Tygodnia mam ten telefon i powiem szczerze ze jestem ogólnie wymagający co do telefonu. Microsoft bardzo pozytywnie mnie zdziwil. Super wyświetlacz Amoled, telefon szybki nie wiesza sie. Lepszych zdjęć nie widziałem w telefonie, rewelacja. Teraz tylko Windows. A android to syf.

  • 0

    2. ~Dred  2015-12-24 15:00:29  host: apn-46-77-124-141.dynamic.gprs.plus.pl

    3 Gb ram? Przeciez Windows podobno jest plynny na 512 Mb ram

  • 0

    3. ~Mariusz  2016-02-13 21:04:27  host: public-gprs516536.centertel.pl

    Sam Windows jest płynny przy 512 Mb RAM. Ale aplikacje jakie są obsługiwane potrzebują trochę więcej pamięci to chyba oczywiste. Sami chyba wolelibyście aby aplikacja, której używacie miała dużo opcji, idealny interfejs i do tego była stabilna. Na to 512 mb ram dla aplikacji oraz systemu operacyjnego to trochę mało. Windows optymalizacją rozkłada Andka na łopatki. Posiadam L930 od kilku miesięcy i ani razu się nie zawiesiła. W androidzie nie ma czegoś takiego jak optymalizacja- szkodzą że tak tym systemem kaleczą jądro Linux. Nie chce wypowiadać się na temat co lepsze. Ja wybrałem Windows'a bo nie potrzebuje 1 500 000 aplikacji. Wole mieć telefon ze stabilnym systemem działającym po roku tak jak bym co dopiero go kupił bez przywracania go co chwilę do ustawień fabrycznych.

  • 0

    4. ~kajko  2016-03-03 08:33:19  host: host-168-106.prnet.pl

    Dred a po co silnik 2.0 l w samochodzie przecież na 1.0 l też pojedzie? Żebyś nie musiał myśleć to Ci podpowiem: otóż dla lepszego komfortu...
    Co do nowego flagowca to też jestem bardzo mile zaskoczony Microsoft się postarał i to bardzo. Niestety cena zakupu trochę boli ale jak się chce mieć flagowca to trzeba płacić. Generalnie bardzo polecam.

  • 0

    5. ~As  2016-03-05 11:56:43  host: public-gprs398571.centertel.pl

    Ja mam telefon od 4 tygodni i... Wiesza sie często jest dużo wolniejszy od androida nie ma wielu funkcjonalności z androida jak choćby nie ma slownika wielojęzycznego czy programu antywirusowego eset nod ktore mialem na androidzie ale juz najgorsze to ze jak ktoś dzwoni to mam ciemny ekran i nie mogę nawet odebrać polaczenia a poza tym żeby zapalil mi sie ekran to musze wcisnąć przycisk po prawej przynajmniej 3 razy w kilkusekundowych odstępach. Po prostu ten telefon to jedno wielkie g... Zdjęcia tez robi dziwnie bo wychodza z nich jakieś mini filmiki jak by aparat nie potrafil nastawić ostrości a na dodatek te filmiki zajmuja strasznie dużo miejsca na dysku!!!

  • 0

    6. ~nnn  2016-04-04 18:14:46  host: 89-77-92-186.dynamic.chello.pl

    Ten telefon to kupa złomu. Gdy podłączony jest do samochodowego zestawu bt, to rozmówca słyszy echo - utrudniające rozmowę. Nie działają funkcje sterowania głosem, ani czytania (np sms-ów) w języku polskim. Mnóstwo dziwnych zachowań systemu (np. dźwięki, ktore milkną mimo iż są włączone). To mój trzeci i ostatni telefon z MS.

  • 0

    7. ~Piatkos  2016-11-09 23:15:01  host: amn122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam
    Kupiłem Lumie 950 ponieważ wcześniej użytkowałem Nokie Lumie 1520. Powiem szczerze że Lumia 1520 jest jakościowo o niebo lepiej wykonana, jedyny plus dla Lumi 950 to aparat nic więcej. *** plastik obudowy tylnej biorąc do ręki Lumie 950 nie wygląda jak telefon z górnej pólki w przeciwieństwie do lumi 1520. Jeżeli ktoś spodziewa się jakości lumi 925 1520 to się zawiedzie. Generalnie nie polecam , windows 10 też wiele pozostawia do życzenia!!

  • 0

    8. ~enjoy  2016-12-05 23:18:26  host: static-87-101-68-101.leon.com.pl

    Telefon jest naprawdę świetny. Najlepsza Lumia. Niech nie oceniają ludzie androida tzn samsunga

  • 0

    9. ~Mario  2017-01-12 19:31:26  host: public-gprs376057.centertel.pl

    Telefon posiadam od około miesiąca. Pierwsza rzecz jaką zrobiłem to pobrałem wszystkie możliwe aktualizacje. Windows 10 jest świetny, szybki ma mnóstwo funkcji i jest niezawodny. Wcześniej miałem 2 lunie, 925 i 930 no a teraz 950 i nie chcę telefonu z Andkiem. Fakt aplikacji jest mniej niż na Andka ale system jest idealnie zoptymalizowany i nie ma na nagiego całej masy złośliwego oprogramowania. Nie potrzebuję mnóstwa aplikacji dla mnie liczy się szybkość i niezawodność. Wszystko czego potrzeba jest dostępne. Mam nadzieję że Microsoft wyda jeszcze serię Surface phone. Bo jak nie to po mojej lumii będę zmuszony kupić tel. od Apple.

  • 0

    10. ~  2017-03-30 21:35:37  host: AllUsers-NAT2-178-21-136-2.serczer.pl

    najlepszy windows telefon Lumia 950

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-92-170-142.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę abonamentową Orange?

Nowa oferta abonamentowa sieci Orange

 

Zobacz wynik | Opinie (20)

Archiwum Ankiet