Microsoft Lumia 650 - opinie
Telefony Microsoft Microsoft Lumia 650 Opinie o Microsoft Lumia 650

Microsoft Lumia 650

w sumie: 8
  • 0

    1. ~Artur  2016-04-09 17:35:02  host: bcc64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem w posiadaniu od 2 dni. Telefon bardzo ładny, dużo szybszy od poprzednika (Lumia 625). Win 10 ogólnie wygląda zdecydowanie lepiej od 8.1, wreszcie można prawie NORMALNIE, wpisując w konsoli wybierania nazwę kontaktu wybrać numer (prawie, bo nie uwzględnia polskich znaków kryjących się pod przyciskami numerycznymi i pomija je zawężając wyniki wyszukiwania). Największym dla mnie minusem, jest brak wybierania głosowego ( jest oczywiście w Cortanie, która nam w PL się nie przyda) do którego się przyzwyczaiłem w 8.1. Nie jest prawdą, jak sugeruje opis na stronie, że tel. nie ma MMS- ma na 100%. Zdecydowanie poniżej oczekiwań jest trzymanie baterii- wygląda na to, że doba to maksymalny wynik przy niezbyt intensywnym używaniu telefonu. Ogólnie- średniak ze zbyt wygórowaną ceną sklepową- chyba za wygląd który jest jego najlepszą wizytówką.

  • 0

    3.  2016-07-30 19:27:22

    świetny telefon

  • 0

    4. ~dav77  2016-08-01 14:34:38  host: gfv153.internetdsl.tpnet.pl

    wcześniej posiadałem 640 xl, ten model (650) ...coś mu brak jeśli chodzi o funkcjonowanie systemu. głupie przeskoki itp. mimo wszystko polecam telefon,ale...osobom które nie potrzebują 45 aplikacji ,a telefon służy im do tego do czego został stworzony + inne. polecam jednym słowem

  • 0

    5. ~ola  2016-11-23 19:35:36  host: 94-240-41-218.lukman.pl

    Tez mam ten telefon i podoba mi sie ,ale na dole pokazał mi sie pasek biały i nie moge go wyłączyc .Moze wie kto jak to wylaczyc .

  • 0

    6. ~NieTak  2016-12-11 17:01:47  host: 77-253-147-178.adsl.inetia.pl

    Przyjemny dla oka, bardzo powolny telefon ze słabą baterią. O ile Lumie na WP8 jakoś jeszcze się wyrabiały to z Windows 10 już jest tragedia. Powolna pamieć główna, mało pamięci RAM zagwarantują nam regularne oglądanie czarnego ekranu z kropeczkami wczytywanie/wznawianie przy uruchamianiu lub przełączaniu się między aplikacjami. Telefon polecić można co najwyżej mało wymagającym osobom a i tak lepiej, żeby kupiły Lumię 640 bo dysponuje ona przynajmniej mocną baterią.

  • -1

    7. ~  2017-01-02 03:04:59  host: 89-66-205-150.dynamic.chello.pl

    co wy tam se tu gdzieś tak ludziska chceta, działa. jest fakt , że trza się przyzwaczaić, ale gdzie za telo kasy znajdzieta taky dizajn i wykonanie, a lekkość. te zamzungi to jak jakieś bloczki betonowe, keszenie urywajom, nahy spadajom z d--y, la ludzi dorosłych je całkiem ino trza sieę pzyzwycaić, jak głosi scerba.

  • 1

    8. ~ser  2017-01-25 23:07:18  host: 89-65-173-228.dynamic.chello.pl

    Polecam Win 10 dużo lepszy niż android

  • 0

    9. ~Damii  2017-03-23 23:25:00  host: aclm178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Użytkowałem go przez około dziesięć miesięcy, wzięty w tmobile na przedłużenie umowy. Przez pierwsze trzy miesiące byłem nim zachwycony, później czar zaczął pryskać. Telefon zaczął coraz bardziej zamulać, aplikacje działały strasznie powoli, często się wysypywały, w skrajnych przypadkach nawet cały telefon się zawieszał lub restartował. Głównie mowa o podstawowych jak przeglądarka, facebook, messenger czy aparat. Bo niestety innych aplikacji na Windowsa prawie nie ma. Aktualizacje o ile udało się pobrać pomagały tylko na chwile. Bateria przy standardowym użytkowaniu po prostu znika w oczach! Nieznacznie pomagał tryb oszczędzania baterii, ale niemożliwe było uciągnąć jeden dzień bez ładowania. Użytkowanie takiego telefonu przyprawia tylko o nerwy. Niestety Microsoft w kwestii smartfonów już się raczej skończył, szkoda, bo sam system bardzo mi się podobał. Dodam jeszcze że w zeszłym roku gdy się ukazał, rynkowo kosztował około 1200 złotych! Podsumowując kompletna klapa za niebotyczne pieniądze.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-15-97.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że Play zdąży pokryć własnym zasięgiem całą Polskę do 2020 roku?

Play ma 6000 stacji BTS

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet