Microsoft Lumia 650 - opinie
Telefony Microsoft Microsoft Lumia 650 Opinie o Microsoft Lumia 650

Microsoft Lumia 650

w sumie: 8
  • 0

    1. ~Artur  2016-04-09 17:35:02  host: bcc64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem w posiadaniu od 2 dni. Telefon bardzo ładny, dużo szybszy od poprzednika (Lumia 625). Win 10 ogólnie wygląda zdecydowanie lepiej od 8.1, wreszcie można prawie NORMALNIE, wpisując w konsoli wybierania nazwę kontaktu wybrać numer (prawie, bo nie uwzględnia polskich znaków kryjących się pod przyciskami numerycznymi i pomija je zawężając wyniki wyszukiwania). Największym dla mnie minusem, jest brak wybierania głosowego ( jest oczywiście w Cortanie, która nam w PL się nie przyda) do którego się przyzwyczaiłem w 8.1. Nie jest prawdą, jak sugeruje opis na stronie, że tel. nie ma MMS- ma na 100%. Zdecydowanie poniżej oczekiwań jest trzymanie baterii- wygląda na to, że doba to maksymalny wynik przy niezbyt intensywnym używaniu telefonu. Ogólnie- średniak ze zbyt wygórowaną ceną sklepową- chyba za wygląd który jest jego najlepszą wizytówką.

  • 0

    3.  2016-07-30 19:27:22

    świetny telefon

  • 0

    4. ~dav77  2016-08-01 14:34:38  host: gfv153.internetdsl.tpnet.pl

    wcześniej posiadałem 640 xl, ten model (650) ...coś mu brak jeśli chodzi o funkcjonowanie systemu. głupie przeskoki itp. mimo wszystko polecam telefon,ale...osobom które nie potrzebują 45 aplikacji ,a telefon służy im do tego do czego został stworzony + inne. polecam jednym słowem

  • 0

    5. ~ola  2016-11-23 19:35:36  host: 94-240-41-218.lukman.pl

    Tez mam ten telefon i podoba mi sie ,ale na dole pokazał mi sie pasek biały i nie moge go wyłączyc .Moze wie kto jak to wylaczyc .

  • 0

    6. ~NieTak  2016-12-11 17:01:47  host: 77-253-147-178.adsl.inetia.pl

    Przyjemny dla oka, bardzo powolny telefon ze słabą baterią. O ile Lumie na WP8 jakoś jeszcze się wyrabiały to z Windows 10 już jest tragedia. Powolna pamieć główna, mało pamięci RAM zagwarantują nam regularne oglądanie czarnego ekranu z kropeczkami wczytywanie/wznawianie przy uruchamianiu lub przełączaniu się między aplikacjami. Telefon polecić można co najwyżej mało wymagającym osobom a i tak lepiej, żeby kupiły Lumię 640 bo dysponuje ona przynajmniej mocną baterią.

  • -1

    7. ~  2017-01-02 03:04:59  host: 89-66-205-150.dynamic.chello.pl

    co wy tam se tu gdzieś tak ludziska chceta, działa. jest fakt , że trza się przyzwaczaić, ale gdzie za telo kasy znajdzieta taky dizajn i wykonanie, a lekkość. te zamzungi to jak jakieś bloczki betonowe, keszenie urywajom, nahy spadajom z d--y, la ludzi dorosłych je całkiem ino trza sieę pzyzwycaić, jak głosi scerba.

  • 1

    8. ~ser  2017-01-25 23:07:18  host: 89-65-173-228.dynamic.chello.pl

    Polecam Win 10 dużo lepszy niż android

  • 0

    9. ~Damii  2017-03-23 23:25:00  host: aclm178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Użytkowałem go przez około dziesięć miesięcy, wzięty w tmobile na przedłużenie umowy. Przez pierwsze trzy miesiące byłem nim zachwycony, później czar zaczął pryskać. Telefon zaczął coraz bardziej zamulać, aplikacje działały strasznie powoli, często się wysypywały, w skrajnych przypadkach nawet cały telefon się zawieszał lub restartował. Głównie mowa o podstawowych jak przeglądarka, facebook, messenger czy aparat. Bo niestety innych aplikacji na Windowsa prawie nie ma. Aktualizacje o ile udało się pobrać pomagały tylko na chwile. Bateria przy standardowym użytkowaniu po prostu znika w oczach! Nieznacznie pomagał tryb oszczędzania baterii, ale niemożliwe było uciągnąć jeden dzień bez ładowania. Użytkowanie takiego telefonu przyprawia tylko o nerwy. Niestety Microsoft w kwestii smartfonów już się raczej skończył, szkoda, bo sam system bardzo mi się podobał. Dodam jeszcze że w zeszłym roku gdy się ukazał, rynkowo kosztował około 1200 złotych! Podsumowując kompletna klapa za niebotyczne pieniądze.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-198-108-19.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Najlepszy dostępny na rynku smartfon to:

10 najlepszych smartfonów (październik 2017)

 

Zobacz wynik | Opinie (14)

Archiwum Ankiet