Microsoft Lumia 550 - opinie
Telefony Microsoft Microsoft Lumia 550 Opinie o Microsoft Lumia 550

Microsoft Lumia 550

w sumie: 11
  • 0

    1. ~abc  2015-11-09 08:50:34  host: 89-79-100-76.dynamic.chello.pl

    Specyfikacja telefonu jak z przed 2 lat, bliźniak Kruger&matz Soul2 za prawie 2x wyższą cene ? wg. mnie Lumia 550 powstała poprzez zakup taniego chinczyka i zainstalowanie Win10.

  • 0

    2. ~endrji  2015-11-16 19:02:29  host: host-126-67.mt.pl

    Mam tego fona. Jest ok.

  • 0

    3. ~BK  2016-01-10 13:08:42  host: 91-231-125-82.fttx.telefonserwis.pl

    @abc Dokładnie tak. 2 lata temu za tą specyfikację trzeba było zapłacić 1k, a teraz to samo jest za połowę ceny. Jak dla mnie bomba, kupuję w ciemno.

  • 0

    4. ~Liwiusz  2016-04-25 17:28:42  host: ip-37-152-19-247.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Używam od miesiąca, kupiłem za 499zł w Saturnie, jestem usatysfakcjonowany działaniem, płynnością itp.

  • 0

    6. ~Jack  2016-06-16 13:29:48  host: public-gprs405577.centertel.pl

    Obecnie można kupić nowy za 350 zl. Jest wart tej ceny zdecydowanie. Mam używam, polecam.

  • 0

    7. ~rematex  2016-07-25 21:19:06  host: 178235182086.radom.vectranet.pl

    polecam za wygląd i funkcje jest szybki

  • 0

    8. ~konso  2016-08-25 15:13:38  host: ip-31-0-126-26.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Telefon mam 2 miesiące i jestem zadowolony.

  • 0

    9. ~mGsm  2016-09-17 16:27:43  host: 095160156214.dynamic-ra-09.vectranet.pl

    kupiłem i jestem bardzo zadowolony, polecam

  • 0

    11. ~Mietek  2016-09-25 17:07:32  host: 188.146.7.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Fajny telefon

  • 0

    12. ~Sm  2016-09-30 21:29:19  host: apn-5-60-153-26.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon do bani nie polecam

  • 0

    13.  2016-10-01 20:06:12

    Nowy kupiłem w MediaExpert za 299 złotych. Jako następca wyeksploatowanej Nokii 500. Pełne zadowoloenie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-94-5.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet