Microsoft Lumia 535 - opinie
Telefony Microsoft Microsoft Lumia 535 Opinie o Microsoft Lumia 535

Microsoft Lumia 535

w sumie: 29
  • 0

    1. ~Krzysiek  2014-11-17 22:40:22  host: 81.219.84.18

    Ogólnie jako następca dla mojej L520 trochę zbyt wielki, ale poza tym jak najbardziej na plus, zwłaszcza w porównianiu do L530, która była częściowo krokiem w tył, L535 jako budżetowiec przedstawia się naprawdę nieźle ;) Ale poczekajmy na premierę i pierwsze testy.

  • 0

    2. ~Nowakowsi  2014-11-24 11:58:36  host: 79.141.161.14

    Cena tego telefonu w Polsce to 499zł

  • 0

    3. ~ziooom  2014-11-29 14:41:09  host: brd7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda troche ze ma tylko 5mpix i nie nagrywa w hd chociaz ale to budzetowiec wiec nie mozna sie dziwic ogolnie to fajny smart jak za obiecywane 499 pln to naprawde sie oplaca :D

  • 0

    4. ~wiesiek  2014-12-16 03:36:19  host: user-164-127-252-12.play-internet.pl

    Czekam na ten model ! Nareszcie 1gb pamięci....

  • 0

    5. ~Nowakowski  2014-12-18 21:12:26  host: apn-46-76-10-110.dynamic.gprs.plus.pl

    jak na telefon za 499zł to całkiem dobra specyfikacja

  • 0

    6. ~preevy  2015-01-02 20:31:26  host: 29.152.246.94.ip4.artcom.pl

    Problem z dotykiem niestety niszczy bardzo dobry telefon.

  • 0

    7. ~zbyjdon  2015-01-11 23:22:42  host: 213.158.222.234

    telefon zakupiony 7.01.2015 niestety dotyk wariuje a dokonałem już najnowszej aktualizacji.Najgorzej z ustawieniem kafelek na pulpicie Jak naciśniesz to włączysz aplikację zamiast przesunąć kafelek. Ekran cały drży. Jeden raz dotyk reaguje zbyt wrażliwie a innym razem trzeba powtarzać. Z tego względu dla mnie nie do przyjęcia chyba że to poprawią. Mam lumię 710 i tym samym porównanie jak to perfekcyjnie chodzi w 710 dziękuje

  • 0

    8. ~qwerty  2015-01-18 18:30:28  host: 176-97-253-241.tonetic.pl

    Posiadam dual sim,bardzo fajny telefon polecam

  • 0

    10. ~guex  2015-02-12 13:59:07  host: 109-199-88-62.sta.asta-net.com.pl

    Witam, to mój pierwszy telefon z WP i pierwszy tak ogromnny jednak dobrze leży w dłoni i działa bardzo szybko i wygodnie się go użytkuje także jak na razie jestem z niego zadowolony. Brałem go w plusie za 3zł

  • 0

    11. ~  2015-03-02 10:22:17  host: 088156190103.wejherowo.vectranet.pl

    Ten sam wpis umieścilem na stronie MGSM żeby nie bylo iż reklamuje ten model ! Widzę że nie ma komentarzy więc dodaje swój może będzie pomocny patrząc na co niektóre wyjęte z rękawa :(

    Witam
    Posiadam ten model od 1,5 tygodnia, uważam że dobrze zaiwestowałem pieniądze. Telefon jest dobrze wykonany ,nic nie skrzypi ,ekran przejrzysty czytelny ,ładne odwzorowanie kolorów. Co do aparatu uważam że w świetle dziennym robi bardzo dobre fotki w nocy? nie wiem jeszcze nie robiłem, co do płynności również nie mam żadnych zastrzeżeń, dotyk działa prawidłowo. Do tych ludzi narzekających na wadę dotyku... Microsoft brał ekrany z dwóch źródeł tyle się dowiedziałem przez wujka google, tak że kwestia na jaki model kto trafił.Zresztą wyszła aktualizacja z poprawką dla właśnie tych "trefnych" wyświetlaczy, ogólnie problem leżał w sofcie :) Do dyspozycji dostajemy wejścia na dwie karty sim, podzespoły może nie najwyższych lotów ale dla windowsa w zupełności wystarczające ,odważę się nawet napisać że z górką. Podsumowując telefon godny uwagi, za nie wielkie pieniądze otrzymujemy porządną słuchawkę która w moim odczuciu bije na głowę modele konkurencji z androidem :)

  • 0

    12. ~Partyzant  2015-03-15 17:32:54  host: apn-46-77-124-68.dynamic.gprs.plus.pl

    Żona na juz prawie miesiąc.Sprawuje sie nie źle.Puki co nie wiedzą sie,nie zacina sie ani nic w tym stylu.Internetu używa dość intensywnie,surfowanie,filmy....wszystko OK.Osobiście mam L625 i bez zastanowienia bym sie zamienił.

  • 0

    13. ~Abdullah  2015-03-29 11:13:12  host: 91-227-196-21.net4me.pl

    dla mnie spoko ... fajny fonik za fajne pieniądze nie pozbawiony wad, najważniejsze że jest na windows'ie a nie androidzie... dla mnie w chwili obecnej inwestowanie w Androida jest bez sensu, bardziej czuje iOS, Windows albo BB OS coś co może jest bardziej niedostępna w personalizacji ale działa sprawni ijest zoptymalizowane :D

  • 0

    14. ~Anna  2015-04-20 15:14:31  host: aeju48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie jest dobrym telefonem, jak na razie nie mam żadnych problemów z nim ;) tylko było mi ciężko przejść z Androida na Windows ;p jak najbardziej polecam telefonik ;) Pozdrawiam wszystkich ;d :*

  • 0

    15. ~zenek zuuub  2015-05-19 07:55:25  host: 31-178-176-35.dynamic.chello.pl

    Mam juz go kilka miesięcy i mialem obawy przed zakupem bo to win bo Microsoft jo opinie o dotyku, ale zaryzykowlem i powiem wam jedno mimo pewnych wad z dotykiem niby więcej android. Teraz robię przesidke na 640

  • 0

    16. ~telefon  2015-05-28 15:53:48  host: apn-5-172-252-85.dynamic.gprs.plus.pl

    Bardzo fajny telefon, wszystko gra z dotykiem nie mam problemy. Polecam

  • 0

    17. ~mac zdjęcia  2015-07-27 08:59:09  host: 093105197240.skierniewice.vectranet.pl

    Przypadkowo usunąłem zdjęcia. Czy w tym modelu można je odzyskać? I jak to się robi. Wiem że w bardziej zaawansowanych jest to możliwe.

  • 0

    18. ~zuzelka  2015-08-10 02:36:37  host: host-5db0c990.sileman.net.pl

    Zbieram na nowy telefon ale niewiem jaki?hhhmmm

  • 0

    19. ~Daniosmart  2015-10-04 21:00:28  host: 176.116.206.80

    Hej wiecie ze lumia 535 mam ja i zdjecia robi jak 8 mpix a z przodu z pewnością ma aparat o rozdzielczości tez 5 mpix poniewaz sam robie nim selfies . Jesli chodzi o plynosc too na wielki pluuus . Reszta jest tez ok. Bardzo polecam system wp o wiele lepszy od andka bo sie tak nie zcina jak go zapchasz. Polecam

  • 0

    20. ~Pablo  2015-10-23 01:42:04  host: user-46-112-153-209.play-internet.pl

    Witam. Info dla moderatora, ten smart posiada drugi aparat z przodu, też 5Mpx.
    A teraz opinia, posiadam ten model od 3 tygodni, przesiadłem się z Galaxy s 2, porównanie jest takie, że o niebo lepiej chodzi, żadnych zacinek, chwilowych rozmyśleń systemu itp. Ekran świetny 5 cali, dotyk doskonały, wszystko śmiga jak rakieta! Wiadomo, bateria powinna mieć przynajmniej te 2600 mAh, ale cóż jest jak jest. Aba aparaty działają świetnie, Skype to przyjemność przez ten model. Piszecie że minusem jest brak filmów HD, jak dla mnie ta rozdzielczość wystarcza, do kręcenia filmów HD mam kamerę i aparat. Ogólnie oceniam ten model 9/10! Ja wybrałem wersję niebieską, bo nie jest śliska, tylko matowa i świetnie leży w dłoni. POLECAM!

  • 0

    21. ~n  2015-11-24 21:33:45  host: public-gprs351584.centertel.pl

    Przesiadłam się na nią z lumii 920. Przyznam szczerze, że ogólnie jest to trochę gorszy telefon niż mój poprzedni, ale nie jestem zawiedziona bardzo mocno. Sprawdzał się. To, co mi najbardziej przeszkadzało, to słabszy aparat (zdjęcia nie są zadowalające ale dobre oświetlenie daje w miarę fajny efekt - dla osób nie wymagających wiele od aparatu będzie w sam raz, tragedii nie było), i ciut gorszy wyświetlacz - L535 ma 220 ppi, a L920 aż 332 ppi, ale to już subiektywne odczucie, co kto woli, jedni wolą bardziej "bajkowe i wyraziste" kolory, inni niekoniecznie. Z dotykiem nie miałam problemów na co dzień - nic się samo nie wciskało, było płynnie, jedyne co zauważyłam to wyższa czułość ekranu i delikatne problemy PODCZAS ŁADOWANIA (to nasilało się bardzo, kiedy używałam nieoryginalnej ładowarki). Lagów nie było, telefon był niezawodny pod tym względem. Bateria trzymała dość krótko - ale dla mnie to standard w tego typu smarfonach, sporo korzystam z internetu/aplikacji, więc nie byłam specjalnie zaskoczona. Telefon raczej na plus, jeśli ktoś tylko lubuje się w systemie Win Phone.

  • 0

    22. ~silex  2015-11-26 00:52:55  host: cpe224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziadostwo i nic wiecej.Dlaczego ten telefon wogole nie odbiera wiadomosci mms ani nie mozna wyslac:/

  • 0

    23. ~moose  2015-12-02 11:04:32  host: apn-77-115-6-164.dynamic.gprs.plus.pl

    Dla mnie telefon bardzo dobry.
    Nie ma żadnych problemów z dotykiem chyba że ktoś ma brudne, tłuste lub mokre palce to wtedy wariuje ale po przetarciu ekranu działa jak należy

  • 0

    24.  2015-12-28 11:59:45

    Posiadam telefon od 9 miesięcy. Na początku telefon był bardzo fajny, nic się nie zacinało itp. Po ok. 3m-c od zakupu telefon zaczął wariować. Czasem jak miałam go w kieszeni umiał zrobić sam zdjęcie, trzymałam go w ręce nic nie dotykałam a on prawie że wysłał wiadomość do znajomego. Teraz trudno jest na nim napisać sms-a bo dotyk jest fatalny! Napisanie wiadomości do kogoś zajmuje czasem 10min! Nie umiem już z nim wytrzymać. Obudowa też nie najlepsza. Po jakimś czasie zaczęła mi się psuć i teraz nie mam jakiegoś małego kawałeczka w górnym rogu.. Aparat tylny jest dobry, ładne wychodzą zdjęcia. Przedni bardzo dobry, szerokokątny aparat to super sprawa! Windows Phone 8.1 do mnie nie przemówił, może W.P 10 będzie lepszy ;)

  • 0

    25. ~kicuś  2016-01-25 00:42:12  host: user-94-254-193-33.play-internet.pl

    Myśle bo chce sobie kupić ten telefon. Ale wszyscy piszą że. Dotyk słabo chodzi ale teraz mam lg f60 bardzo dobry to telefon na grach sie niezacina minus mało pamięci i mam już go bardzo zbitego bo szybka słaba.

  • 0

    26. ~kicuś  2016-01-25 00:42:13  host: user-94-254-193-33.play-internet.pl

    Myśle bo chce sobie kupić ten telefon. Ale wszyscy piszą że. Dotyk słabo chodzi ale teraz mam lg f60 bardzo dobry to telefon na grach sie niezacina minus mało pamięci i mam już go bardzo zbitego bo szybka słaba.

  • 0

    27. ~Donald  2016-02-07 17:03:22  host: agjd8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lumia 535 jest SUPER

  • 0

    28. ~alel  2016-02-12 01:11:07  host: ftth178-24-75.plk.prest.pl

    Odradzam! Dotyk to tragedia!

  • 0

    29. ~alah aqbar  2016-03-06 11:42:27  host: aenx57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Sony Xperia e1 i jest *** Mam nadzieję, że microsoft Lumia będzie lepsza mój kolega ją ma i jest bardzo zadowolony

  • 0

    30. ~monia81  2016-07-19 16:32:04  host: public-gprs683609.centertel.pl

    Witam jak przywrócić ustawienia fabryczne w tym telefonie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet