LG X Power2 - opinie
Telefony LG LG X Power2 Opinie o LG X Power2

LG X Power2

w sumie: 5
  • 0

    1. ~Yaro  2017-09-25 12:19:58  host: apn-31-0-40-24.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam ten telefon od 4 miesięcy.
    Bateria rewelacyjnie trzyma. Podczas ciągłej eksplatacji ok 2 dni. Co do systemu i szybkości to telefon się nie zawiesza.
    Minusem jest wielkość. Telefon trzeba obsługiwać 2 rękami.
    Od nowości telefon już wylądował 3 raz w serwisie.
    Tak zwany ghost Touch. 2 razy wgrywali Nowy system i nic nie naprawili.
    Ogólnie serwis LG to jakaś kpina.

  • 0

    2. ~Pawel  2017-12-04 21:48:37  host: 188.146.64.57.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Urzytkuje ten telefon od ponad 4 miesiecy i jestem z niego bardzo zadowolony przy srednim uzytkowaniu z internetem bateria trzyma ok 4 dni przy uzywaniu bez internetu duzo rozmawiajac ok 4-5dni telefon rewelacja jedyny minus to ze nie obsluguje lte+ a cala reszta petarda

  • -1

    3. ~Chudy  2018-02-06 23:21:31  host: host-176-221-123-60.dynamic.mm.pl

    Mój lenovo p2 nosem wciąga tą padaczkę pod każdym względem. Bateria 5100 mAh, kto podskoczy?

  • 0

    4. ~Gosc  2018-03-28 19:07:32  host: 188.146.178.115.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Super telefonik

  • 0

    5. ~PRZEMO  2018-05-13 19:08:50  host: apn-37-248-165-35.dynamic.gprs.plus.pl

    LG X Power2 Najlepszy telefon a mialem Samsung 7 dno Polecam LG super niezawodny Polecam a mam wszystko LG zadna inna marka pozdrawiam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-162-165-158.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz pomysł z aparatami chowanymi w obudowie smartfonu?

Oppo Find X oficjalnie

 

Zobacz wynik | Opinie (0)

Archiwum Ankiet