LG X Power - opinie
Telefony LG LG X Power Opinie o LG X Power

LG X Power

w sumie: 10
  • 0

    1. ~jordan  2016-12-25 11:08:03  host: apn-31-0-41-0.dynamic.gprs.plus.pl

    Ze wzgledu na baterie za 700 zł biore go

  • 0

    2. ~maciej76  2017-01-19 14:00:13  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    telefon konkret

  • 0

    3.  2017-01-19 14:00:56

    Bateria bardzo długo trzyma, telefon nie scina się ogolnie jestem zadowolony

  • 0

    4. ~Bolo  2017-01-24 18:10:13  host: edl190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zaleta bateria - 3 dni bez problemu. Aparat porażka. Zdjęcia w ruchu wręcz niemożliwe.
    Wydajność w normie. Zależy jakie gry zainstalujesz. Ani razu mi się nie zawiesił.
    Słaba jasność wyświetlacza w pełnym słońcu.
    Ja jestem zadowolony. Priorytetem dla mnie była bateria i on to spełnia.

  • 0

    5. ~alonso  2017-05-03 09:44:33  host: 88-199-163-12.tktelekom.pl

    ogolnie mam ten tel od niedawna ale jak pisza użytkownicy bateria to petarda. wiadomo ze różnorakich apek jest od groma i na smartfonach zawsze jest jakas rozrywka w wolnych chwilach, dlatego tez bateria trzyma jak na smartfona długooo.
    ogolnie telefon bardzo przyjemny, nie muli, nie wiesza się co jest wada niektórych smartfonów. deczko za duzy na jedna reke ale tak poza tym jest godny polecenia.

  • 0

    6. ~gosc  2017-05-20 23:45:11  host: host-n3-84-223.telpol.net.pl

    bardzo na +
    bateria największy atut
    wygląd oraz działanie bardzo dobry poziom
    za rozsądną cenę

  • 0

    7. ~Dominika  2017-06-02 10:05:18  host: ip-159-253-247-39.rev.snt.net.pl

    Bateria ok, mój niestety od początku często gubi zasięg, serwis uznał że to czynnik mechaniczny i chce 300 zł za naprawę, zamiast w ramach gwarancji (mam 3 miesiące telefon) więc nie polecam

  • 0

    8. ~Gupi  2017-09-10 15:05:09  host: user-94-254-161-130.play-internet.pl

    Dobry męski telefon wygląd ładny ekran się nie rysuje nie odbijają się palce w słońcu bardzo dobrze widać.

  • 0

    9. ~Debian  2017-09-10 19:37:36  host: user-94-254-161-130.play-internet.pl

    Świetny telefon ekran grill glass bateria wyśmienita i dioda powiadomień która sygnalizuje wiadomości połączenia.

  • 0

    10. ~Karolina  2017-10-31 17:21:07  host: ip-31-0-86-166.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon straszny. Mialam niecale pol roku, a juz 2 razy wyswietlacz strzelil i rozsypal sie na kawalki. Nie bylo nawet co zbierac. Za 3 razem gwarancja w plusie nie objela tego, stwierdzili, ze tylko 2 razy w roku obejmuje gw na wyswietlacz. Zalosne, telefon nawet roku nie ma a juz nie nadaje sie do niczego. Wyswietlacz swiruje, a gwarancji nie ma, dodatkowo pamiec straszna, ciagle brak pamieci. Nie polecam.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-156-82-247.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Najlepszy smartfon w cenie do 600 zł to:

10 najlepszych smartfonów do 600 zł (listopad 2017)

 

Zobacz wynik | Opinie (14)

Archiwum Ankiet