LG Wine Smart - opinie
Telefony LG LG Wine Smart Opinie o LG Wine Smart

LG Wine Smart

w sumie: 8
  • 0

    1. ~marek  2015-08-13 14:49:40  host: proxy.sgh.waw.pl

    Fajny telefon dla ludzi koło 30 którzy nie chcą mieć smartfonów i w pełni dotykowych telefonów ze słaba bateria.

  • 0

    3. ~Quick  2015-08-20 16:18:04  host: 81.219.84.18

    Chcę go!!!

  • 0

    4. ~kra  2015-10-21 14:48:34  host: 89-74-186-9.dynamic.chello.pl

    Będzie test tego telefonu?

  • 0

    5. ~ann  2015-10-25 11:22:27  host: 89-71-236-21.dynamic.chello.pl

    mam go do sprzedania,używany około miesiąca za 650

  • 0

    6. ~tomaszk-poz  2015-11-17 10:15:29  host: apn-46-76-45-154.dynamic.gprs.plus.pl

    @1 a ten to niby jaka ma baterie? Szalu nie będzie. Mnie ciekawić, czy będzie wersja dual SIM i czy ma diode powiadomień.

  • 0

    7. ~natalka3299  2016-01-05 12:25:01  host: 212.160.172.84

    bateri dość dobra jak na 3,5 cala ogólnie telefon ładny funkcjonalny ale słabe ma paramerty, szkoda..

  • 0

    8. ~RR  2016-02-03 23:36:55  host: apn-37-7-129-145.dynamic.gprs.plus.pl

    Posiadam ten telefon. Ma diodę powiadomień, bateria rewelacja, około 3-4 dni bez problemu. Zapewne gdyby wyłączyć co się da, np wifi tylko gdy potrzebne, lokalizacja w razie potrzeby, to i ponad tydzień. Klawiatura ok, tylko dodawanie słów do słownika koślawe. Nie będę się rozpisywał, telefon jest idealny dla osób ceniących sobie prostotę i klasykę, którym funkcje smartfona przydają się czasami. Jakby wyszła nowsza wersja z poprawionymi ułomnościami H410 to bym kupił. Ułomności dla mnie to 4GB wbudowanej, aparat bardzo słaby, brak NFC, słownik bez możliwości zapisania gdzieś kopio.

  • 0

    9. ~bob  2016-05-17 18:17:44  host: bqm58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    UNIKAT NA RYNKU €OPEJSKIM!!!!!!!!!! Obecnie jest to jedyny dostępny smartfon z klapka, mam że to się zmieni, i chyba tez jedyny z fizyczna klawiaturą. Posiadam ten telefon, i powiem krótko. Telefon jest dla osób, które maja dosyć dotykowych ekranów, a nie chcą rezygnować z udogodnień jakie daje smartfon. Jak i również dla osób, które mają dosyc telefonów klonów, bo tak dziś wszystkie wyglądają, a tu klapka- klasa sama w sobie. to Dzięki małemu ekranowi aplikacje działają płynnie i szybko nic się przycina, oczywiście zdarza się nie są 100% kompatybilne, ale można nich płynnie korzystać. Wady takie jak napisał RR, nie jest to topowy model, wiec oczekiwanie nie są duże. Mam nadzieję ten będzie kupowany, może to spowoduje, że samsung wprowadzi swoje klapki.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-168-204.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet