LG V9000 - opinie
Telefony LG LG V9000 Opinie o LG V9000

LG V9000

w sumie: 10
  • 0

    1.  2006-03-14 17:04:45

    Starsznie mi przypomina Samsunga D410:D

  • 0

    2.  2006-03-15 09:28:44

    Nie kupił bym telefonu firmy która robi wszystko...

  • 0

    3. ~  2006-03-15 12:41:35  host: dlw194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe jak jak duzo gadżetów firmy która robi wszystko zmieści się w telefonie ;)

  • 0

    4. ~nEo  2006-03-15 19:48:20  host: kol.kolornet.pl

    telefon z antenka i te 1.3Mpix porazka totalna!!!!

  • 0

    5.  2006-03-16 19:12:07

    LG no nie wiem.Mam nokie 6100 od 2 lat i jeszcze mi sie nie zaciela!Wczesniej z tych lepszych telefonow to mialem SIEMENSa CX65
    i wolalem go zamienic na nokie 6100

  • 0

    6. ~Emikosss  2006-03-17 17:40:15  host: bum186.internetdsl.tpnet.pl

    No cóż tu powiedziec... Ratuje go TV ale co z tego jak u nas tego nie ma. Wiec trzeba oceniac ogólnie ten telefon. Mi sie podoba to rozwiązanie z klawiatura za ekranem(lepiej rozwiniete niz w pewnym modelu Samsunga) Pewnie nie bedzie tez taki ciezki wiec to drugi +. Antenka-jak komu sie podoba. A skoro to Samsung, to napewno nie bedzie się czuło ze telefon moze sie rozlecieć w dłoni. 4+ ogólnie

  • 0

    7. ~rooster  2006-03-19 22:37:03  host: aczu7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm... moze sie myle ale wedaje mi sie ze ta antenka jest do telewizora (zeby mial odbior), a nie dla zasiegu komorki

  • 0

    8. ~bart  2006-04-08 01:22:46  host: abud199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poprostu co autor miał na myśli?

  • 0

    9. ~ven  2006-04-20 16:23:09  host: acrj131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brak danych... lol telefon pewnie jest jak jego opis czyli kiepski ;]

  • 0

    10.  2014-05-08 21:50:37

    To jest ulepszony Samsung D410 :) z mp3 itd

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet