LG V10 - opinie
Telefony LG LG V10 Opinie o LG V10

LG V10

w sumie: 5
  • 0

    2. ~Gravedigger  2016-02-10 10:14:10  host: ip-37-152-18-156.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Mam i w 100% polecam!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    3. ~akko  2016-03-13 13:34:25  host: cmu207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czemu zniknęły te telefony u operatorów, nie ma też G5... zmowa czy LG ma Polskę w...

  • 0

    4.  2016-04-07 01:29:51

    rewelacyjny !!!!!!!!!!!! jestem v10 i moge wszystko :P
    czego chciec wiecej- 2 ekrany, fantastyczna jakosc nagrywanych filmow ( obok s7 najlepszy na rynku), doskonala jakosc zdjec - wyposazony w 3 aparaty, wysoka odpornosc na wszelakie uszkodzenia, spora pamiec ram, wymienna bateria i mozliwosc powiekszenia pamieci zewnetrzej do 200gb !!! naprawde warto - lg v10 to niezwykle innowacyjny smarphon :)

  • 0

    5. ~wuzek  2016-04-22 10:12:24  host: w3cache1.cyfrowypolsat.pl

    ma możliwość włożenia 2TB karty microSD, wkradł się błąd w edycji

  • 0

    7. ~Kristo789  2016-08-02 23:19:00  host: 176-96-166-184.nstream.pl

    Mam telefon od kilku dni. Wcześniej miałem g3 i zastanawiałem się czy jest sens wymieniać telefon. Skusił mnie dodatkowy wzmacniacz dźwięku, drugi ekran i lepszy aparat. Niesamowity smartfon. Na razie bez wad. Zdjęcia wysokiej jakości, porównywalne Raw ze zdjęciami z lustrzanki i moje oko nie widzi różnic. Dźwięk wręcz perfekcyjny. Wyświetlacz ma niesamowite barwy. Żona ma Samsunga s6 i bardziej podobają się jej barwy z v10
    Drugi ekran niby bajer , ale teraz niezbędny. Bardzo ułatwia pracę na smartfonie. Przełączanie się między programami błyskawiczne ,zmiana utworu bez przerywania pracy. Rozwiązanie które powinno być standardem. Wielkość dla osób pracujących ma smartfonie wręcz idealna. Czytałem różne opinie na temat czytnika Lini papilarnych , ja osobiście nie mam problemów. Mam czytnik w laptopie i tam to jest problem. Bateria trzyma 1 dzień. Standard dla osób pracujących.
    Bardzo polecam.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet