LG U900 - opinie
Telefony LG LG U900 Opinie o LG U900

LG U900

w sumie: 61
  • 0

    1.  2006-04-28 15:20:02

    nie na taki telefon przydalby sie na zblizajace sie mistrzostwa swiata w pilce noznej :P

  • 0

    2. ~nEo  2006-04-28 15:57:26  host: maq.kolornet.pl

    Super telefonik z telewizjom i dosc maly ale zastrzezenia mozna miec do jego wygladu i slabego aparatu 1.3 mpix kiedy standardem jest jest juz 2mpix a nawet i 3.2mpix

  • 0

    3.  2006-04-28 16:04:58

    czlowieku wez sie zastanow co piszesz 2 mpix jest standardem?? ile jest fonow dostepnych na rynku ktore maja 2 mpix i ktore maja przystepna cene?? a 3.2 mpix?? ile ich jestw sklepach??

  • 0

    4. ~kubełek  2006-04-28 20:05:03  host: proxy.btk.net.pl

    o takim sprzecie tak mało opini no aparat mógłby być lepszy ale wystarczy i tak cyfrówce nie dorówna może mie ktoś oświeci i powie co to jest ten format DVB-H

  • 0

    5. ~  2006-04-29 13:51:27  host: acvx18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a coz ci z tych megapixeli jak te aparaty to jeden wielki szicior? ja wolalbym zeby taki telefon mial aparat 1.3 mpix ale robil zdjeci jakosciowo zblizone przynajmniej do zwyczajnych aparatow cyfrowych.

  • 0

    6. ~annihi  2006-05-04 23:53:00  host: 217.98.102.18

    ja mam w800i i udaje mi sie nim robic zdjecia przypominajace te z cyfrówek.polecam .niestety telefonik wciaz drożyzna dla wielu.

  • 0

    7. ~jamez  2006-05-11 11:19:52  host: user20.68.udn.pl

    DVB-H (Digital Video Broadcast) co znaczy H to nie wiem. Po polsku oznacza to mozliwosc odbierania CYFROWEJ telewizji naziemnej.
    Pozdrawiam

  • 0

    8.  2006-05-11 12:12:40

    jamez: H jak Handeld, czyli dla urządzeń "naręcznych, mobilnych".

  • 0

    9. ~grabarz  2006-05-28 16:15:48  host: adaf42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik, mało kosztuje, ale to nie znaczy ze mało może! bardzo polecam. Sama go kupiłam, cena mnie skusiła, ale nie tylko... naprawde telefonik do pozazdrosczenia! KUPUJCIE

  • 0

    10. ~d  2006-07-12 10:15:15  host: bxb228.internetdsl.tpnet.pl

    może mi ktoś powie ile on kosztuje bo jest super

  • 0

    11. ~joł  2006-08-17 23:10:42  host: bmk134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy LG U900 ma simlocka?

  • 0

    12. ~OZzy  2006-08-19 22:24:13  host: abnm8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj po prostu extra

  • 0

    13. ~joł  2006-08-20 08:14:12  host: stach.netcontrol.pl

    to zalezy czy kupisz sobie telefon w sklepie czy w salonie bo te z salonu maja simlocka

  • 0

    14. ~czolg131  2006-08-30 03:02:29  host: dal172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja bede mial niedlugo ten telelefon nie moge sie doczekac...

  • 0

    15. ~Bartek  2006-09-15 23:58:49  host: ppp-62-11-86-205.dialup.tiscali.it

    Mam ten telefon jestem aktualnie we Woszech ten tel jest super

  • 0

    16. ~pancia11  2006-11-02 15:58:46  host: host-n3-84-140.telpol.net.pl

    niech mi ktos napisze gdzie mozna sciagnac simlocka z tego telefonu?????? przywiozlam go sobie z wloch i nie moge uzywac

  • 0

    17. ~pancia11  2006-11-04 18:54:13  host: host-n3-81-153.telpol.net.pl

    jezeli wiecie gdzie mozna zdjac simlocka to prosze napiszcie!!!!!!!!

  • 0

    18. ~SuSESuSE  2006-12-11 11:19:40  host: xdsl-6482.wroclaw.dialog.net.pl

    Ma on Sybmiana ;] ?? Bo muszę wiedzieć... Pozdro :)

  • 0

    19. ~shrek5891  2006-12-13 10:56:03  host: dys241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema Mam pytanko czy za Tv w tym fonie sie placi jakos ?? pewnie tak tylko chcialbym sie dowiedziec i byc pewnym na 100%:D:D:D Dzieki i pozdrawiam:D:D

  • 0

    20. ~sida  2006-12-30 11:25:06  host: aclo61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, dostalem ten telefon od siostry z Wloch. Simlocka mozna sciagnac w kilku miejsach w kraju. Napewno w Lodzi w RoFaG czy jakos tak. Telefon nie obsluguje innych kart niz USIMy 3G, w Orange wymiana karty na USIMA to tylko 25zl. Ogolnie telefon ekstraaaa

  • 0

    21. ~paolo  2007-01-02 01:28:12  host: aky112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema mam taki telefonik juz od 4 miesiecy,jestem bardzo zadowolony i niemam zamiaru go zmienic.przywiozłem go z włoch i za tv nic nie płace we wsztstkich państwach uni.

  • 0

    22. ~  2007-03-04 13:21:01  host: albatrosow.piaseczno.robbo.pl

    Jestem zainteresowana kupnem tego telefonu, czy ma ktoś go na sprzedaż, albo mógłby załatwić?

  • 0

    23. ~jarekdarek  2007-04-05 19:34:42  host: 62.13.168.67

    witam..mam ten telefonik jest rewelacja ma prawie wszystko poprostu 3G system a najlepsza jest w nim telewizja wszystko za darmoche kupiłem go we włoszech bez abonamentu za 200 euro tu jest tego mnóstwo

  • 0

    24. ~Dyzio  2007-04-22 10:25:54  host: 87-205-200-56.adsl.inetia.pl

    Wie moze ktos gdzie sciagnac simlocka z tego telefonu?? najlepiej w okolicach Warszawy i jaka cena jest mniej wiecej??Z gory dzieki...Pzdr

  • 0

    25. ~Camillo  2007-04-25 19:37:44  host: ip-87-238-7-158.adsl.cheapnet.it

    A więc ja posiasadam tą komórkę. Kupiłem ją we Włoszech. To znaczy, że co miesiąc muszę kupować kartę za 10 euro a za nią nie zapłaciłem nic. Jest spoko komórka

  • 0

    26. ~Camillo  2007-05-06 18:39:31  host: ip-87-238-22-176.adsl.cheapnet.it

    Radia ten telefon nie ma, tutaj jest błąd, albo ja jeszcze go nie odkryłem :)

  • 0

    27. ~karol  2007-05-10 15:00:47  host: cek65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć wszystkim.Mam pytanie czy to prawda że ma powstać taki lg lub powstał co ma tv out i ma 60 gb wbudowanej pamięci ??????????

  • 0

    28. ~mico  2007-05-11 14:57:24  host: dhcp-174-p3.dipscfm.uninsubria.it

    Czesc! Czy w Polsce sa juz programy nadawane w DVB-H, tzn czy ten TV zadziala u nas? Pozdrowienia!

  • 0

    29. ~Lenkaa  2007-05-29 23:51:15  host: ago36.internetdsl.tpnet.pl

    Mój chłopak ma ten telefon, ładny i fajny jest tylko, że jakoś tak mi się wydaje typowo dla mężczyzny :) nie wiem czemu mam takie wrażenie ale mój chłopak jest zadowolony także fajny fajny :P a czy wie ktoś może gdzie można pościągać jakieś gry, tapety itp na ten tel????????

  • 0

    30. ~misiek  2007-05-31 14:49:15  host: ip-83-238-171-160.netia.com.pl

    a czy można ściągnoć gdzieś Polskie menu? Jak tak to gdzie? pozdro

  • 0

    31. ~``  2007-06-11 19:19:52  host: ema26.internetdsl.tpnet.pl

    w komisie hehe

  • 0

    32. ~ozia  2007-07-07 22:46:05  host: etna.magma-net.pl

    hehe a mi wymienili karte za free :) ej wie ktoś co zrobić aby oglądnąć tv?? bo wyskakuje mi INVAILD USIM CARD. z tego co się zoriętowałam to chodzi o jakiś kod ale jaki to nie mam pojęcia. może wy wiecie????

  • 0

    33.  2007-10-16 13:12:25

    Telefonik pierwsza klasa,niestety tv nie zadziala w naszych sieciach. Sofcik ma tendencje do samwolnego przywracania simlocka.Aby tak naprawde wykorzystac jego funcje trzeba dobrze znac jezyk obcy.W zestawie sluchawki stereo dobrej klasy ,kabelek usb i plyta z softem. Dostepny za 650zl bez simlocka w naszym serwisie gsm katowice.Pozdrawiam

  • 0

    34. ~mati  2007-10-19 10:21:43  host: 213.199.192.60

    Posiadam ten telofonik i przyznaje że ma wiele ciekawych funkcji ale brakuje do niego wszelkich informacji nawet na internecie. Mam ten telefon z włoch i na wloskiej usimce telewizor śmiga pięknie a w Krakowie to żal dusze ściska:p

  • 0

    35. ~jacek144  2007-10-28 23:44:02  host: bnh151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i niewiem czy ma on jakiegoś symbiana bardzo mi zalerzy na odpowiedzi

  • 0

    36. ~kaliber221  2007-11-08 23:03:32  host: 80.50.233.210

    niema symbiana a simlocka zdjolem w komisie zaplacilem 70 zl

  • 0

    37. ~dfs  2007-11-10 16:51:44  host: cxy211.internetdsl.tpnet.pl

    Czy tv pujdzie w polsce

  • 0

    38. ~Mr. Death -Marduk-_  2007-11-11 08:59:26  host: dwb10.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon. Ma wiele ciekawych funkcji. Jest zajebisty.

  • 0

    39. ~DUCATI  2007-12-02 20:53:01  host: xdsl-3148.bielsko.dialog.net.pl

    Witam.czy ma ktoś instrukcje obslugi w j.Polskim;)tez kupiłem go we Włoszech zciągłem simlooka za 50zl.

  • 0

    40. ~mati666  2007-12-04 17:56:58  host: 088156046216.ols.vectranet.pl

    Czy jest może polskie oprogramowanie do tego tela??jak tak to skąd można je ściągnąć???

  • 0

    41. ~zbylu  2008-01-01 13:08:28  host: ciw194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jes super pod każdym względem 500zł. opłaca się dać. Usim w orange to 10zł

  • 0

    42.  2008-01-02 08:08:02

    ..czysta polifonia i głośna,długie filmy, zasieg wszędzie no i ten wyświetlacz duży z niesamowitymi kolorami. W ręku układa się świetnie......

  • 0

    43. ~Wojtek-JG  2008-01-03 11:45:56  host: 078088146094.jg.vectranet.pl

    kupiłem ten tel.ze ściągniętym sim lockiem a teraz na żadnej karcie sie nie uruchamia pójdę ściągnę sima jeszcze raz a pytanie czy jest polskie menu do niego?

  • 0

    44. ~michau  2008-01-05 23:26:17  host: kal9-korcz-r1.bater.net.pl

    czy w polsce smiga telewizja?

  • 0

    45. ~WojtekJG  2008-01-24 18:50:50  host: user15.233.udn.pl

    Nie w polsce nie idze oglądać przez to cacko TV! Ściągnęłem sima za 150zł a i tak sie sam nałożył i znów trzeba go zdjąć.mam plusa na abonament lecz nie moge z tego telefonu korzystać w tej że właśnie sieci bo nie mają 3G więcz czekam na takie w tej sieci i nie wiem czy sie doczekam !!! chyba że wyjebi... tego plusa i pochulam na Orange lub playu!!! Nie nie ma polskiego menu do tego tel. i nic sie nie zapowiada aby był !!! więc pozostaje nam tylko sfera marzeń-leży i czeka w szafie na lepsze czasy!!!

  • 0

    46. ~  2008-01-27 16:05:51  host: emg233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam nen telefon i jest poprostu zajeb.... ma wszytsko a nawet wiecej czy może mi ktos powiedzieć co zrobic żeby działała telewizja?? bo wyskakuje mi invalid usim card prosze piszcie na pdomagala@autograf.pl z góry dziękujei pozdrawiam

  • 0

    47. ~w  2008-02-03 20:19:15  host: 078088146094.jg.vectranet.pl

    nie w polsce nie śmiga telewizja! Kraj trzeciego świata!

  • 0

    48. ~barabasz  2008-03-02 20:02:12  host: aiw17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sory za słowa ale na prawde mi sie nie podoba

  • 0

    49. ~adi  2008-03-10 18:13:21  host: 77-253-82-179.adsl.inetia.pl

    z tego co piszecie to fajny fonik mam takie pytanie w jakiej rozdzielczosci nagrywa on filmy??? i czy jest jakas opcja na to zeby mozna bylo w polsce ogladac z niego telewizje, i czy ten aparat robi w miare dobre zdjecia bo mialem kiedys LG u8180 i tam byl vga ale jak na taki aparat robil swietne zdjecia

  • 0

    50. ~PLEJBOJ  2008-04-27 23:22:58  host: aahi24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZASTANUWCIE SIE WRESZCIE CO PISZECIE MONCICIE JAK CHOLERA !.

  • 0

    51. ~adi  2008-05-14 18:03:19  host: 77-253-80-87.adsl.inetia.pl

    telefon nawet jak ma simlocka to smiga na karcie pley a tv w nim nie dziala

  • 0

    52. ~adidk  2008-05-15 21:45:12  host: 77-253-107-24.adsl.inetia.pl

    mam takie pytanie czy w tym lg jest jakis audio player ktory bedzie mozna zminimalizowac i zeby mozna bylo dalej sluchac muzyki i np.w trakcie sluchania muzyki pisac sobie sms albo ogladac zdjecia

  • 0

    53. ~buhuuu  2008-08-12 15:12:17  host: chello087207111150.chello.pl

    teraz to ja sie zgubiłam. mam ten telefon i przyznam fajny jest ale nie miałam w życiu takich problemów! najpierw przez kilka dni latałam po całym mieście szukając serwisu gdzie uda sie zdjąć simlocka, a kiedy znalazłam to facet powiedział, że bedzie chodził tylko z kartą 3G. Zdenerwowałam sie bo w innym serwisie mówili że będzie chodzić ze zwykłą kartą SIM.. ktoś wyżej napisał ze w orange wyrobienie tej karty kosztuje 10 zł, a gdzie indziej słyszałam że 25zł. możecie sie zdecydować? powiedzcie mi jak możecie: Ile kosztuje wyrobienie karty 3G? Czy zachowam dotychczasowy numer jak wyrobie 3G i ile trwa wyrobienie tej karty?

  • 0

    54. ~gome  2008-08-20 23:40:58  host: cfz211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś jak ustawić wap i mms w tym tel???

  • 0

    55. ~Pajak  2008-10-26 19:37:35  host: black.ibselektronics.pl

    TV w tym tel nie zależy od nikogo innego niż operatora :/ Jeżeli operator wprowadzi odbiorniki w Polsce to będzie i tv :D

  • 0

    56. ~Pinet  2009-05-14 14:34:30  host: bzq178.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon do sprzedania Jest uszkodzony Sprzedam go na części lub w całości za 80zł Wiem że w telefonie sprawny jest wyświetlacz i jeszcze dużo rzeczy. Popsuta jest płyta główna reszta w idealnym stanie. Jakby ktoś był zainteresowany to proszę o kontakt na numer telefonu 889303567. Można dzwonić w każdym momencie a jak nie odbiorę to odzwonie.

  • 0

    57. ~okto  2009-10-09 21:28:11  host: aet154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik fajny naprawdę sim do ściągnięcia to nie problem tylko te karty 3g to porażka a tv to jeszcze daleko od naszych operatorów polecam fona

  • 0

    58. ~kobza  2010-03-25 15:49:23  host: host-87-116-250-114.mielec.mm.pl

    Telefon można używać w sieci play fresh pozdrawiam:P

  • 0

    59. ~mineta :)  2010-06-02 13:32:59  host: public94599.xdsl.centertel.pl

    mój kumpel miał ten fon mi osobiście nie przypadł do gustu wole dotykowce od lg

  • 0

    61. ~Oliwa  2011-05-23 19:06:53  host: a0a6-me.krak.tke.pl

    yy tak w ogóle przypominam, że ten telefon NIE MA APARATU bo sama posiadam ich 3 i żaden nie ma. Jeden mam ja, dwa inne rodzina, każdy widziałam i wiem.

  • 0

    62. ~janusze  2012-08-15 20:11:44  host: user-46-112-116-146.play-internet.pl

    ^^^ Dziewczynko, proszę, nie kręć, albo lepiej upewnij się, co piszesz. Telefon ma aparat, a nawet dwa.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet