LG U890 - opinie
Telefony LG LG U890 Opinie o LG U890

LG U890

w sumie: 46
  • 0

    1.  2006-04-29 09:13:19

    niezly jest mi sie podoba :D, ciekawe czy bedzie dostepny w Polsce, nie powinien duzo kosztowac bo jakby sie przypatrzec jest ubozszy od innych nowych telefonow 3g

  • 0

    2. ~fanrafaela  2006-05-02 18:47:18  host: host-81-190-122-132.gdynia.mm.pl

    Moja teściowa kupiła sobie taki we Włoszech.Robi wrażenie!Ciekawe kiedy pojawi sie u naszych operatorów...

  • 0

    3. ~Pantera5  2006-05-04 18:59:34  host: ayf53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest super nie żałuje że dałam za niego 200 euro :) opłacało się :)

  • 0

    4. ~moni  2006-06-06 19:02:19  host: user-87-248-67-117.promax.media.pl

    macie cos takiego gdzie jest telefon z klapka i ma obok tego cene?

  • 0

    5. ~Filo166  2006-06-10 19:09:46  host: ablw15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest taki na alegro tylko LG 880... niewiem wogule czym sie ruzni.. chyba niczym... kosztuje 400zł.. tanio jak na takiego fona... kupił bym sobvie go ale czytałem ze nigdzie w polsce nie da sie simlocka sciagnac do niego... miazga

  • 0

    6. ~Piotr  2006-07-20 22:25:59  host: host-62-141-200-43.kalisz.mm.pl

    Juz da sie sciagnac simlocka z LG U880 np. w Bydgoszczy i wielu innych miastach, sprzedawcy na allegro czasem podaja kod odblokowujacy... wszystko sie da :) jestem zs niego zadowolony, pozdrawiam

  • 0

    7. ~fruuu  2006-08-04 23:15:09  host: aru18.internetdsl.tpnet.pl

    a ma animowane menu?? i wogole graficznie jest łądny?

  • 0

    8. ~Kenijka  2006-08-09 10:47:46  host: epe22.internetdsl.tpnet.pl

    a co z polskim menu? bo simlocka można zdjąć a te menu? no i ile oczywiście za takaprzyjemność..

  • 0

    9. ~pith  2006-09-09 15:31:23  host: cpc3-salf2-0-0-cust911.manc.cable.ntl.com

    czy z LG u890 da się ściągnąć simlocka? i może ktoś wie ile taka usługa kosztuje? POMOCY!

  • 0

    10. ~pith  2006-09-09 21:39:09  host: cpc3-salf2-0-0-cust911.manc.cable.ntl.com

    czy z LG u890 da się ściągnąć simlocka? i może ktoś wie ile taka usługa kosztuje? POMOCY!

  • 0

    11. ~pat  2006-10-20 19:58:32  host: bis122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej czy w LG u890 da się ustawić polskie menu

  • 0

    12. ~olivia  2006-11-06 15:18:41  host: bmt172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon i jest super:D nie radze zmieniać menu z anglojęzycznego bo moze trwale uszkodzić telefon. a zdjęcie simlocka kosztuje 60/70 zł

  • 0

    13. ~justyna  2006-11-21 15:12:14  host: ces161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie mozna zdjac z niego simlocka?

  • 0

    14. ~SpiD3y  2006-12-17 16:42:01  host: 212.244.84.81

    jestem z niego bardzo zadowolony.Angielskie menu w niczym nie przeszkadza.dostalem do niego kod odblokowuj?cy i luz.

  • 0

    15.  2006-12-19 21:57:12

    olivia mozesz napisac gdzie sciagaja u nas simlocka z tego u890, zalezy mi na tym bo tel lezy i sie marnuje. pozdr

  • 0

    16. ~Martynka  2007-01-14 23:12:00  host: awx103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest zajefajny, sciągam jutro simlocka i śmigam na cacku:). Polecam go wszstkim zainteresowanym! Pozdro

  • 0

    17. ~wiktoria  2007-01-23 16:02:00  host: 80.54.10.253

    SpiD3y możesz napisać jaki to kod bo jesli 142358#*# to na mojego phona nie działa, a jesli inny to proszę cie bardzo napisz go.

  • 0

    18. ~mloda  2007-02-09 14:03:26  host: h-87-199-21-212.dolsat.pl

    a gdzie dokładnie mozna ściagnać sim locka? podajcie jakis tel czy adres komisu czy coś bo ja jestem z centrum polski i tu raczej ciężko!

  • 0

    19.  2007-02-15 19:36:39

    Proszę kogoś o podanie sposobu na zdjecie simlocka z lg u890.mam juz 2 miesiące ten telefon i niestety leży na półce bo nikt nie ściąga z niego simlocka.Proszę o pomoc!!!

  • 0

    20. ~nikki  2007-02-18 00:00:01  host: abyy182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko, jak zdjęcia w tym telefonie wychodzą? Zadowoleni jesteście? Nie przeszkadza brak lampy?

  • 0

    21. ~palacz  2007-02-28 01:08:28  host: r.escom.net.pl

    PROBLEM !!?? jak skonfigurować MMS w tak taktu w tym teleonie lub w u880...PROSZE O POMOC ...kombinuje i kombinuje szukalem na stronie ery ale jakoś nie chce działać :(

  • 0

    22. ~NcZ505  2007-03-03 19:10:55  host: topolowa.com

    Mam taki telefon znaczy sie LG U890, i jest praktycznie bezuzyteczny poniewaz nie moge sciagnac nigdzie sim locka!!! Pomóżcie mi!!! Mile widziane namiary albo telefon tam gdzie to jest mozliwe...Pozdro PeaceY

  • 0

    23. ~grzegorzTST  2007-03-10 09:24:14  host: bjz3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cena zdjęcia sim-locka to 50zł.

  • 0

    24. ~lucas  2007-03-10 20:29:57  host: dla153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy moze ktoś wreszcie napisać gdzie sie ściąga z niego simlocka ,a nie tylko ile za zdjęcie i ze jest fajny??

  • 0

    25. ~maciek  2007-03-26 00:33:58  host: host-89-228-159-145.gorzow.mm.pl

    kazdy pisze na tym forum ze telefonik jest fajny ... a nikt nie napisze gdzie go sciagnac ?! przecierz taki jest temat !!!!!!!

  • 0

    26. ~izaa  2007-04-14 12:55:03  host: proxy2.bsk.vectranet.pl

    mam tel lg u890 i nie moge zdjąć simlocka...gdzie i jak moge to zrobić

  • 0

    27. ~monia  2007-05-04 23:59:10  host: xdsl-2158.lodz.dialog.net.pl

    napiszci gdzie zdjac simloka...no co wam szkodzi:))

  • 0

    28. ~serek  2007-05-08 22:30:19  host: serwer.informatyk.net.pl

    jak na razie kiepsko z simlockiem. Niby jest sposob ale....z moim walcza ktorys dzien. Jak uda sie uwolnic telefon napisze co i jak. Ogolnie serwiwy bardzo boja sie tego telefonu :)

  • 0

    29. ~serek  2007-05-08 22:44:54  host: serwer.informatyk.net.pl

    jak na razie kiepsko z simlockiem. Niby jest sposob ale....z moim walcza ktorys dzien. Jak uda sie uwolnic telefon napisze co i jak. Ogolnie serwiwy bardzo boja sie tego telefonu :)

  • 0

    30. ~serek  2007-05-08 23:23:40  host: serwer.informatyk.net.pl

    jak na razie kiepsko z simlockiem. Niby jest sposob ale....z moim walcza ktorys dzien. Jak uda sie uwolnic telefon napisze co i jak. Ogolnie serwiwy bardzo boja sie tego telefonu :)

  • 0

    31. ~serek  2007-06-08 13:50:06  host: gtv50.internetdsl.tpnet.pl

    Uwolnic sie nie da ,ale obejsc tak :D

  • 0

    32. ~piotrassss  2007-06-18 12:30:47  host: xdsl-18638.wroclaw.dialog.net.pl

    Ja sciagnełęm simlocka za 40 dychy na giełdzie w e wrocku pozdrawiam:P

  • 0

    33. ~boniek90  2007-06-18 18:42:46  host: cjr113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no to moze ktos powie gdzie sa tacy czarodzieje co zdejmuja z tego smoki bo narazie to kazdu pisze jakies glupoty a tu o konkret chodzi

  • 0

    34. ~klaudia  2007-06-25 12:41:29  host: 088156168159.szn.vectranet.pl

    telefon jest bardzo fajny,ale nie można narazie ściągnąć do niego sim loca i polskiego menu też. A nigdzie w komisach niemożna ściągnąć ,dajcie jakieś namiary ok

  • 0

    35.  2007-07-09 14:24:44

    czesc mam do was pytanie .. ktory telefon jest lepszy : Nokia 6280 czy LG U890 ? pozdrawiam :)

  • 0

    36. ~cezarydo  2007-08-01 19:57:03  host: gcs188.internetdsl.tpnet.pl

    we wrocku (leśnica)Centrum leśnica handlowe ściągają simloka z tego tle. za 15zł, ulica Eluarda lub Sredzka()to jest pomiędzy wszyscy tutejsi pomooga i wiedza o co biega).

  • 0

    37. ~jusz  2007-08-03 22:10:11  host: 89-125-66-152.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie

    czesc mam pytanie gdzie mozna zdjac z niego sim loca?

  • 0

    38. ~Ilusia  2007-08-10 11:37:02  host: public-gprs42325.centertel.pl

    mam pytanka...chcę sobie kupiĆ ten tel.(LG U890)NOWY, ale nie wiem gdzie mogę go dostaĆ na allegro nie ma inne strony przejżałam i nic..pomożecie???

  • 0

    39. ~Kinia  2007-08-10 17:49:24  host: public-gprs72254.centertel.pl

    a ile ten fonik kosztuje??

  • 0

    40. ~karolinam  2007-08-30 19:50:32  host: abgg193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc! Czy ktos mi moze powiedziec czy tylko we wroclawiu umieja sciagnac tego simlocka z LG U890?JA jestem z Lublina i bylam juz wszedzie ale nikt nie umie go zdjac, pomozcie albo dajcie namiary na kogos kto to umie zrobic!!!Moze ktos wie gdzie w poblizu Lublina mozna to zrobic bo wroclaw to troche za daleko jak dla mnie... odpiszcie jak najszybciej :)

  • 0

    41. ~serek  2007-09-25 00:05:31  host: chello083144096050.chello.pl

    W Gdanku na Klonowej. Contact Service.

  • 0

    42. ~  2007-10-18 15:46:02  host: cpe-58-168-130-149.vic.bigpond.net.au

    Hej plyta wam sie zaciela z tym simlokiem? Powiedzcie cos o tym telefonie Proszeeee!!!!!

  • 0

    43.  2007-12-24 12:00:12

    Hej!! czy mogę na maila prosić instrukcje obsługi do telefonu LG U880, telefon jest naprawde rewelacyjny, ale przydałaby się instrukcja :P

  • 0

    44. ~DJ  2008-02-20 22:46:34  host: aced122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ściągnąć simlocka z tego telefonu mozna w tym kraju co sie go kupilo koszt 10euro

  • 0

    45. ~BLEE  2008-02-25 18:07:55  host: public27656.xdsl.centertel.pl

    może i fajny ale sim locka nie dalo sie zlamac :(

  • 0

    47. ~edI  2010-11-27 21:56:16  host: chello089073188170.chello.pl

    mam ten telefonik kupilam sobie go w Szwecji jest naprawde swietny-mam go juz 4 lata ,powaznie i idzie dalej jak burza.Simlocka nie dalo mi sie sciagnac w Polsce wiec niestety musialam sciagnac w Szwecji co mnie kosztowalo prawie 100 zlotych.Naprawde go polecam!!!! bateria trzyma dlugo,mozna posluchac muzyki przy zamnknietej klapce,glosnomowiacy,aparat dobry, jak bede potrzebowac perfekcyjnych zdjec to wezme moja video kamerke Sony :) fajnie podswietlony,jak upadnie nie ma problemu nawet raz nim rzucilam bo sie na kogos wkurzylam hehe i nic sie nie stalo i ogolnie jest zarabisty.Cioram go i cioram i jest nie do zdarcia....POLECAM

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet