LG U830 - opinie
Telefony LG LG U830 Opinie o LG U830

LG U830

w sumie: 23
  • 0

    1.  2006-11-03 23:08:15

    Witam, dodatkowe zdjecie tego fonu http://www.mgsm.pl/aktualnosci/127/ naprawde ladnie sie prezentuje, ciekawe kiedy bedzie w promocji u ktoregos z naszych operatorow... mysle ze bedzie hitem :)

  • 0

    2. ~macjb  2006-11-04 14:19:45  host: staticline10533.toya.net.pl

    A co w nim takiego ciekawego???? Brak kart pamięci, brak edga itp ogólnie brak! No tyle, że może ładny

  • 0

    3.  2006-12-17 22:27:41

    jego plusem jest 200 mb

  • 0

    4. ~tomeck17  2006-12-25 22:13:40  host: ehn130.internetdsl.tpnet.pl

    Przy braku karty pamieci to jest koniecznosc ,a tak to ładny wyglad ma +

  • 0

    5. ~xxx  2007-02-25 22:14:54  host: bfk221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie tu zew. wyswietlacz?? ale wyglad to spox..

  • 0

    6. ~dsf fs  2007-03-23 12:47:20  host: nat-zb.lnet.pl

    a ile kosztuje ?

  • 0

    7. ~simon  2007-07-11 22:38:31  host: 089-100-229147.ntlworld.ie

    w 3 teraz w irlandii jest za 99euro

  • 0

    8. ~miszczu  2007-07-24 12:18:55  host: staticline13417.toya.net.pl

    tylko lipa z sim lockiem takto spoko +

  • 0

    9. ~miszczu  2007-07-24 12:50:44  host: staticline13417.toya.net.pl

    tylko lipa z sim lockiem takto spoko +

  • 0

    10. ~madzia  2007-07-24 21:33:49  host: cpc3-asht2-0-0-cust260.manc.cable.ntl.com

    ja mam ten telefonik w 3 w Anglii i jestem zadowolona :)

  • 0

    11. ~miszczu  2007-07-25 15:31:06  host: staticline13417.toya.net.pl

    tez mam z 3 ale chcialbym zdiac sim locka z niego :D

  • 0

    12. ~maciek  2007-08-20 17:06:44  host: fim123.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie!! korzystajcie z okazji. ten phone jest we Włoszech za 20Euro. powaga. bez simlocka bez umowy tyle ze ma wloski jezyk ale co to zdjac i wgrac pol. ten telefon ma tez lampe blyskowa bardzo jasna. ma zoom 10 razy o ile sie nie myle bo ciocia moja go ma i ma panel dotykowy z przody ekranu takze muzy mozemy sluchac i nie otwierac ekramu. goraco polecam

  • 0

    13. ~angelika  2007-11-10 10:48:35  host: abrk110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, ja mam ten telefon od sierpnia kupilam w irlandii i nie mialam problemu ze sciagnieciem sim-lock'a za 40zl w toruniu. Ogolnie ciekawy telefonik, ładnie sie prezentuje wyswietlacz zew mały mozna z niego odczytac sms itp. i wew. ogolnie kamerka , aparat, no jednak 200mb wystarcza wiec karata chyba tylko przydalaby sie milosnikom ja mam wgrane z 30 piosenke ogolnie 200zdjec i pasuje:) panel zew jest dotykowy ..milusi..pozdr

  • 0

    14. ~angelika  2007-11-10 10:49:18  host: abrk110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale raczej nie ma Irdy

  • 0

    15. ~kasia  2007-12-02 18:17:00  host: adbp87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej!!telefonk kupił mi mój mąż i o gólnie jestem zadowolona sim locka bez problemu zdjeto mi w komisie za 40 zl!!!tel nie ma polskiego menu:(może znajdzie sie chętny bo chcem go sprzedać???tel jest kupiony w angli w stanie idealnym..mam go zaledwie miesiąc!!!ładowarka gratis!!hehe

  • 0

    16. ~tadeo  2008-02-17 18:13:52  host: 85.134.205.202

    poszukuje instrukcji po polsku do fona LG U-830 - dzieki

  • 0

    17. ~GGG  2008-02-27 15:24:09  host: geo42.internetdsl.tpnet.pl

    błagam, czy kos moze mi powiedziec gdzie w warszawie mozna zdajac sim locka z tego telefonu? mam go z irlandii, kupiony w 3 i nikt nie jest w stanie zdajac lim locka :(

  • 0

    18. ~magda  2008-03-25 22:21:09  host: aedm88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem, po zdjęciu simlocka i zainstalowaniu jakiegoś 'yes' optus koma nie chce mi sie łączyć z kompem! jak ja mam zgrywać piosenki? :( proszę o pomoc...

  • 0

    19. ~LOL!  2008-03-27 13:04:28  host: gum58.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon nie oblsuguje IRDY klamcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    20. ~teree  2008-05-25 18:07:43  host: chelm2.nsm.pl

    jak ktoś wie jak ściągnać simlocka z tego telefonu (w get 3 z Irlandii) proszę o kontakt! kazdy serwis w trojmiescie ma z nim problem.. a ja juz dluzej czekac nie moge zeby go uzywac!1

  • 0

    21. ~teree  2008-11-19 21:54:36  host: chelm2.nsm.pl

    zdjeli mi simlocka w Gdyni !! polecam! na hali w boksie którymś, na pewno pokierują

  • 0

    22. ~titia  2009-09-26 10:31:56  host: evdo-78-30-70-29.subscribers.sferia.net

    A czy ktoś może mi powiedzieć za ile można kupić w polsce taki telefonik???

  • 0

    23. ~ja  2009-10-08 23:55:58  host: 87-205-174-64.adsl.inetia.pl

    te telefony nie są dostępne w polsce

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-239-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet