LG U8210 - opinie
Telefony LG LG U8210 Opinie o LG U8210

LG U8210

w sumie: 75
  • 0

    1. ~polan  2005-10-04 11:29:58  host: proxy12.toya.net.pl

    podobno jest kuloodporny ;)

  • 0

    2. ~Doda  2006-01-27 00:06:56  host: bem30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słyszałam ze klapka szybko sie psuje :)

  • 0

    3. ~Doda  2006-01-27 00:07:46  host: bem30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słyszałam ze klapka szybko sie psuje :)

  • 0

    4.  2006-01-31 14:18:30

    szkoda że nie odbiera mmms. Gdyby nie to - może bym i w wakacje zdecydował ... a tak ? ? ? ! - jednak Samsungi górrrrrrrrrąąą!!!

  • 0

    5. ~?!  2006-06-07 18:55:16  host: 9-236.89-161.tel.tkb.net.pl

    Jak to nie odbiera mms? Chyba Cię pogieło!

  • 0

    6. ~luke  2006-06-13 19:03:09  host: host56-11.oskbraniewo.pl

    moj nowy nabytek. spoko tel. tylko mam jeden problem nie wiem jak zgrywac z niego foto, filmy itd. bo na karte pamieci stuffu naladowac umialem ale gdy probuje w druga strone to wyskakuje error ze nie moge :/ nie wiem ocb. aha i nie wiem do czego sluzy ten "adapter" ...

  • 0

    7. ~józef  2006-06-21 21:34:11  host: 212.160.86.241

    fajny telefonik ale szybko sie psuje klapka::((

  • 0

    8. ~LG U8210- user  2006-09-02 11:58:11  host: 106-41.espol.com.pl

    Telefon jest fantastyczny, wyswietlacz duzy jak w palmtopie do tego UMTS wiec mozna spokojnie sobie internet przegladac i sprawdzac poczte e-mail. Odtwarzacz mp3 gra ladnie a zdjecia jak na 1,3 mpix to wychodza swietne. W komplecie karta pamieci kabelki do kompa czyli wszystko co potrzebe. Nic sie nie zawiesza i dziala jak trzeba. Generalnie polecam!!!

  • 0

    9. ~L  2006-09-02 11:59:36  host: 106-41.espol.com.pl

    ps. w zestawie sa tez sluchawki z pilotem.

  • 0

    10. ~wojtek182  2006-09-08 13:36:35  host: edw45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon , ale jak narazie bateria w telefonie mnie nie zachwyca! Czy u was jest tak samo? u mnie trzyma jakoś 3dni ze średnim używaniem! prosze o odpowiedz

  • 0

    11. ~dudzik87  2006-09-28 15:39:57  host: ip83-230-19-56.debacom.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tego fona jakie są wady i jakie zalety?? opłaca sie ?? czy lepiej inny kupić??

  • 0

    12. ~SuSESuSE  2006-12-11 11:12:38  host: xdsl-6482.wroclaw.dialog.net.pl

    Ten telefon ma Sybmiana? Pozdro :P

  • 0

    13. ~gss52  2006-12-14 23:57:19  host: acsa235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanko. Czy da się U8210 podłączyc w linuksie ? czy jest jakiś program do synchronizacji ( jak np. GNOKI dla telefonów Nokii)?

  • 0

    14. ~Jaro70  2007-01-02 11:06:35  host: elektrownia.elektrownia.rybnik.pl

    Wszędzie pisza że jest IrDA, a naprawdę nie ma, ani w instrukcji nic o niej nie piszą, ani w żadnym miejscu menu telefonu nigdzie nie występuje, jest Blooto, ale irdy nie.

  • 0

    15. ~Gosia  2007-01-18 14:25:44  host: abti136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc.. mam ten telefon i nie moge sobie z nim poradzić.. jeśli ktoś chciałby mi pomuc to napiszcie szatkosia@o2.pl nie moge wogóle połaczyć sie z komputerem.. ;/.. nei wime o co chodiz.. prosze.. to bardzo ważne

  • 0

    16. ~mimi  2007-01-19 18:15:03  host: gprs12.orange.pl

    Podoba mi się bardzo ten tel,tylko mam pytanie czy ma tylko dzwonki polifoniczne?A i czy w zestawie są słuchawki?Może i się na niego zdecyduję...

  • 0

    17. ~maradona  2007-01-21 21:43:33  host: bga158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem tego fona lecz miał słaba baterie i go wymieniłem na nokien73

  • 0

    18. ~DELOPITAL  2007-01-22 17:42:47  host: 212.244.203.53

    Spoko opinie. Słaba bateria ?? Nokie padają szybciej. Mówię tu o nokiach z podobnym wyposażeniem. Funkcjonalność ?? Według mnie zajefajna. To co potrzebne jest bardzo dobrze wyeksponowane. Świetne info o rozmowach , świetne info o kontaktach. Aparat robi dobre zdjęcia , no ale nie jest to 3mpix :). Zresztą nie do tego ma służyć telefon i nie w tej cenie :) Kolejny plus to dzwonki i dźwięk. Przy korzystaniu ze słuchawek , wiele odtwarzaczy za 100-200 zł się nie umywa dopiero sprzęt powyżej 600 zł odtwarza tak czysto dźwięk. No ale rzeczywiście przy słuchaniu muzy bateria długo nie pociągnie :) . Klapka ?? Fajna rzecz i Fajnie wykonana. Antenka ?? Przy 3G sprawdza się i to znakomicie. Wyświetlacz ?? Duuuuuuuży i dokładny. Minusy bateria mogła by trzymać przy odtwarzaniu muzy z 2 tygodnie :) ale to tylko marzenia i to przy wszystkich telefonach :)

  • 0

    19. ~byakugan  2007-01-28 14:53:05  host: nat-dz2.aster.pl

    jaki on ma pobór mocy? bo 1400 mAh to ogrom więc żeby trzymał 3 dni bateria musiałaby być źle sformatowana albo musiałby żreć energię jak opętany;/

  • 0

    20. ~lamia  2007-02-01 15:56:21  host: w3cache.promontel.net.pl

    czy ten telefon obsługuje dwie karty sim na raz?

  • 0

    21. ~kaktus8888  2007-02-01 21:07:33  host: dax100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam czy polacalibyscie mi ten telefon

  • 0

    22. ~uszaty  2007-02-04 19:19:56  host: bds135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam ten fon i jest fajny. kaktus8888 tak jest godny polecenia. brak radia rekompensuje np. karta 128MB. Niema tylko minutnika. Polecam wszystkim.

  • 0

    23.  2007-02-04 23:24:49

    właśnie bawiłem się tym fonikiem... nawet niezły, zgrabny, można się przyzwyczaić jak sądzę ;) trochę na niego wrzucałem muzy przez bluetooth'a, czyta z ładnym dźwiękiem wszystko co wrzucałem, od polifonii midi, przez mp3, po AAC... filmiki standard 3gp... kartę obsługuje microSD co trochę dziwi bo spokojnie zmieściłaby się miniSD... długo się nie pobawiłem, ale ma go znajoma więc pewnie jakieś spostrzeżenia jeszcze się przydażą ;) ogólnie polecam, ale dla kobiety raczej :)

  • 0

    24. ~Przemas  2007-02-06 13:20:10  host: 82.177.244.134

    Ogólnie telefonik spoko tylko bakteria któtko trzyma i to boli.Tak przy okazji jakoś dziwnie mocowana tak jakby tylko sobie leżała bez zaczepów ( what ever )zauważułem że można dłużej posłuchać jak sie nic nie majstruje w menu i nie bawi sie nim podczas słuchania muzyćki ;)!A co do karty to jest strasznie delikatna i krucha,głęgoko osadzona i zeby ją wyciągnąć trzeba ją potraktować paznokciem,u mnie sie ukruszył tył karcioszki i już nie działa ;(!Dalej bluetooth,nie jest zbyt szybki przy zgrywaniu czegoś z komputera w porównaniu z Samsungiem SHG E380 (100 kb/s) a w LG tylko 10 kb/s.Wolno ale to nie jest najważniejsze,telefonik jest fajny i pomimo małych niedociągnięć jest godny polecenia ;)

  • 0

    25. ~byakugan  2007-02-06 19:49:33  host: nat-dz2.aster.pl

    hm w telefonach obsługujących microSD, które miałem do tej pory, żeby wyciągnąć kartę, trzeba było ją lekko wcisnąć i wtedy samawyskakiwała-może tu też tak jest? ile bateria trzyma?

  • 0

    26. ~lgu8210  2007-02-11 12:11:44  host: xdsl-6225.elblag.dialog.net.pl

    mam ten telefon jest super ale nie wiem czy to normalne ze taki fajny telefon robi kiepskie zdjęcia moze moj jest uszkodzony?

  • 0

    27. ~Houseday@o2.pl  2007-02-11 19:21:57  host: 82.160.216.18

    Chetnie sprzedam lg u8210 za drogi dla mnie Zapraszam piszcie

  • 0

    28. ~K@mil  2007-02-23 16:33:04  host: dwl66.internetdsl.tpnet.pl

    Witam!!!Telefon jest super mam go od 3 dni i jestem z niego zadowolony!!!Jedynym mankamentem jest aparat jest trochę kiepski, jak na taki telefon. Bateria też trochę mało trzyma ale dla mnie to nie ma znaczenia. Polecam ten telefon. Za taką małą kasę można miec super fona.

  • 0

    29. ~marco  2007-03-05 08:54:28  host: 195.128.228.48

    Mam tego fona i w zestawie sa słuchawki karta 128 MB mikro sd bateria 1400 telefon ma odtwarzanie MP3 odtwarzanie video 3gp telefon super nokie z takimi bajerami sie chowaja pod wzgledem baterii aparat 1,2 Mp Pozdrawiam

  • 0

    30. ~PAVEL26  2007-03-06 14:00:05  host: aazd217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WSZYSCY PYTAJA A NIKT NIE ODPOWIADA !! SEPY

  • 0

    31. ~Rafał  2007-03-13 18:47:09  host: gee186.internetdsl.tpnet.pl

    Jak ten telefon robi zdjecia? Z tego co widzac na zdjeciach to kamera jest zawsze skierowana w strone wlasciciela. Czy mozna ja jakos obracac?

  • 0

    32. ~Odpowiadacz  2007-03-14 20:15:20  host: aatf47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak kamera jest obrotowa.

  • 0

    33. ~  2007-03-18 18:31:46  host: aatb55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uwaga w U8210 są problemy z wgrywaniem do fona gier i aplikacji. Pomimo, że słuchawka ma Javę nie czyta plików *.jar *.jad :(

  • 0

    34. ~michyu  2007-03-19 21:39:42  host: host-89-228-214-230.kalisz.mm.pl

    Jedno generalne ppytanko czy warto kupic tgen telefon??:>

  • 0

    35. ~Griszka  2007-03-21 19:13:17  host: h-87-199-35-19.dolsat.pl

    Czemu moj telefon nie odtwarza filmikow z karty zewnetrzenej???? prosze o odpowiedz czy wasze tez tak maja

  • 0

    36. ~R  2007-03-22 19:12:54  host: gee186.internetdsl.tpnet.pl

    super fon! tylko jeden mankament: jak sie wgrywa gry java na tego koma?

  • 0

    37. ~Adelaide  2007-03-26 12:16:50  host: xdsl-9132.elblag.dialog.net.pl

    właśnie kupuję sobie ten telefon na urodziny. Warto?

  • 0

    38. ~  2007-03-29 18:38:20  host: bjx92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wgrac jary na tego fona???????????

  • 0

    39. ~matix  2007-03-30 16:19:58  host: ejw27.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super ja kupiłem go wczoraj naprawde pasuje do osób które jeszcze chodzą do szkoły jedyną jego wadą według mnie to antenka a tak jest super ja miałem sobie kupić albo nokia 5300 albo ten i po wielu przemyśleniach postanowiłem wziąść ten jestem zadowolony z tej decyzji i radze tak innym.

  • 0

    40. ~  2007-03-30 16:22:45  host: ejw27.internetdsl.tpnet.pl

    odpowiadam tobie Griszka ten telefon nie obsługuje wszystkich formatów zapisania filmów może masz w takim formacie film że go nie czyta

  • 0

    41. ~A  2007-04-01 15:44:21  host: eql244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie może ile ten fon kosztuje w orange nowa firma twój mix?

  • 0

    42. ~A  2007-04-01 15:47:51  host: eql244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do matix: ja wolałabym Nokię 5300!

  • 0

    43. ~  2007-04-18 19:36:47  host: abrn53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telepolis... nie ma co ... nikt nie odpowie jak .jar i .jad zgrać żeby działało :P

  • 0

    44. ~edzio2  2007-04-19 13:50:33  host: 088156096070.stk.vectranet.pl

    wie ktos moze jak wlaczyc informacje lokalne w tym telefonie?

  • 0

    45. ~a2nie  2007-04-28 11:19:26  host: h226154.net.pulawy.pl

    jesli chodzi o wgrywanie jar'ow to to chyba jest standardowy problem [zapewne tel w sieci orange]. z tego co wiem to wlasnie w orange daja jakies dziwne blokady na rozne opcje - mozliwe ze to wlasnie o to chodzi. mam sagema i mialem identyczny problem... ani przez irde ani przez bluetooth ani przez kabel. jedynie przez karte... moze tu jest tak samo ;)

  • 0

    46. ~lukaszn  2007-04-30 19:17:45  host: elq138.internetdsl.tpnet.pl

    no ja mam zamiar kupic, ale jeszcze sie zastanawiam! mnie sie bardzo podoba, ale na cenie sie nie znam! czy niecale 400zł za nowy telefon to duzo? mnie sie zdaje ze nie, jak na taki wielofunkcyjny tlefonik... a wy jak myslicie?

  • 0

    47. ~basia  2007-05-12 10:00:49  host: ip-212-244-82-1.big4.pl

    czy ktos moze mi napisac jak w tym telefonie mozna zmienic dzwonki wiadomosci??czy w ogole jest to mozliwe czy musze zadowolic sie tymi dziesiecioma:(?

  • 0

    48. ~kamil_po  2007-06-02 17:44:59  host: dwl66.internetdsl.tpnet.pl

    Do ~basia niestety musisz sie zadowolić tymi 10 dwonkami bo nie da sie zmienić na inne!!! Do ~edzio2 niestety też nie da sie w nim włazyć informacji lokalnych!!

  • 0

    49. ~karola  2007-06-08 13:58:05  host: bhb221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel jest spoko, robi idealne foty i ma super grafikę,bateria trzyma krótko jak na taki telefon. Jedyna jego wada to jego waga,jest trochę ciężki i duży

  • 0

    50. ~Waldi  2007-06-15 16:47:49  host: xdsl-5904.lubin.dialog.net.pl

    Kupiłem go sobie w ofercie dla firm. jestem zadowolony. jak macie jajies ciekawe linki z grafika lub muza to piszcie.

  • 0

    51. ~Adi32  2007-06-16 14:52:22  host: 85-31-237-196.marsoft.net

    Niech mi ktoś powie jak krok po kroku jak za pomocą programu wgrać MP3? (w co wejść w telefonie aby przy jakimś porcie com była gwiazdka????)

  • 0

    52. ~sdfgh  2007-07-09 12:29:16  host: host-ip226-85.crowley.pl

    ja mam ten telefon już ponad rok i zupełnie nic sie z nim nie dzieje

  • 0

    53. ~madej  2007-07-21 00:33:16  host: acvs148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam już pół roku ten tel i po prostu go nie lubie jest hmm ciężki jak dla mnie w obsłudze ale ma powiem ze świetny system nagłośnienia czyste mp3 ps.Adi32 masz na płycie program lg phone menager naciskasz na przycisk połącz i wybierasz mp3 (porada powyłączaj wszystkie inne aplikacje bo inaczej Ci utwór na tel będzie sie ściągał ruski rok) potem wybieraj z listy utwory i wgrywaj na tel ;)

  • 0

    54. ~KasieńkaxD  2007-07-22 13:00:39  host: eea58.internetdsl.tpnet.pl

    do Adi32:1.zainstaluj program z plyty o nazwie "Menager telefonu LG U8210"2 oraz sterowniki telefonu, potem podlacz tel. do kabla USB. wejdź w niego i kliknij "Transfer" powinna się rozwinąć lista 3. z listy wybierasz "Ustaw port COM" 4. domyślny dla tego fonu to port COM4* wybierz go, wybierz USB i OK 5.teraz wejdz w zawartosc i kopiuj i wklejaj muze do folderu "Sounds" (w przypadku pamieci telefonu)lub "External memory->sounds" (w przypadku karty pamieci dodatkowej):)

  • 0

    55. ~gregor  2007-07-22 20:57:24  host: 217.153.81.78

    Oczywiście że da się wgrać gry i aplikacje nawet pod Orange menu podaje opis jak to zrobić za forum: 0. PODŁĄCZAMY TEL DO KOMPUTERA I MENAGER LG WIDZI NASZ TELEFON 1.instalujemy program QPST 2.7 2.podłączamy kabelek do tela i do komputera potem uruchamiamy QPST configuration i tam szukamy telefonu(może być nawet na com31) jak nie ma to "add port" i tam szukamy naszego tela i podłączamy 3.z menu wybieramy EFS EXPLORER i podłączamy nasz U8210 z portu który jest podłączony 4. lecimy do katalogu: /LGAPP/Media/Java/ams tam KASUJEMY plik o nazwie contentInfo (jest to plik który blokuje jave zostanie on utworzony od nowa automatycznie po restarcie tela i kasujemy go zawsze przed wgraniem javy) 5.w katalogu tworzymy katalog o nazwie XX np.01 (prawy przycisk myszy i tam wybieramy) potem do katalogu /LGAPP/Media/Java/ams dodajemy nowe pliki o narwie XX np. 01.jad 01.jar (jak będziemy dodawać nowy aplety robimy to samo tylko zmieniamy nazwy plików 01,02,03.......) 6.po wszystkim zamykamy program i potwierdzamy restart telefon się wyłączy odpinamy tel od kabelka jak się nie włączy to go trzeba włączyć. 7.idziemy do gry i aplikacji i uruchamiamy aplikacje (tu trochę tel myśli bo tworzy plik contentInfo ) 8.cieszymy się nowymi aplikacjami:) Uwaga!!!! Był jeszcze katalog beckup w którym była kopia pliku content po skasowaniu z beckup zaczeło widzieć aplikacje po restarcie

  • 0

    56. ~myca  2007-07-25 17:53:28  host: blr102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powieccie mi czy nie psuje się mp3 i obudowa,jaki jest aparat i czy jest irda bo mowią że niema ile trzyma bateria przy słuchaniu mp3 i normalnie

  • 0

    57. ~KoMiK  2007-07-31 01:26:04  host: 91.196.57.254

    ja właśnie kupiłem ten tel, jeszcze go nie mam ale czy to dobry wybór ???

  • 0

    58. ~krupol21  2007-09-20 22:03:54  host: dhcp11-169.eastwest.com.pl

    jest jaki jest dzwoni i tyle szału nie ma

  • 0

    59. ~cienias57  2007-10-07 11:39:49  host: fbp170.internetdsl.tpnet.pl

    skąd można ściągnąć gry na telefon LG 8210 ? Podajcie link jak ktoś ma ok !

  • 0

    60. ~han350  2007-10-09 17:47:47  host: nat-3.ingram.com.pl

    telefon jest zajefajny nic sie nie psuje wszystko dzila no irdy zeczywiscie nie ma sam sie zdiwilem... a bateria dlugo trzyma na przyklad mialem 3 kreski z calosci to sluchalem 3 godziny muzy na sluchawkach bez przerwy jak najglosniej sie dalo i potem jeszcze lezal z 4 godziny i jeszcze nie padl ale go podlonczylem do ladowarki na noc wiec nie wiem ile by jeszcze wytzrymal aha i gdzies widzialem ze podobno nie mozna podswietlic ekranu zaewnetrznego bez otwarcia klapki- TO BZDURY wystarczy przytrzymac klawisz aparatu (boczny) i sie oswieci pozniej mozna przytrzymac jeszcze raz i wlonczy sie odtwarzacz mp3 i oni uwazaja sie z profesjonalistow w sprawdzaniu telefonow... bez jaj

  • 0

    61. ~  2007-11-22 16:58:41  host: 088156018012.ols.vectranet.pl

    TELEFON SPOCZKO TYLKO DENERWUJE MNIE TO, ZE NIE MOGE NIE KTORYCH RZECZY PRZESYLAC PRZEZ BLUETOOTH DO INNYCH TELEFONOW:( A JAK WLACZYC W NIM IRDE??

  • 0

    62. ~al  2007-12-13 15:39:58  host: ckt63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy da rade odtwarzac te piosenki co sa na pamieci zewnetrznej czy kazda mp3 musi byc w pamieci telefonu aby sobie przesluchac gdy jest zamkniety?

  • 0

    63. ~kowal  2007-12-18 23:35:22  host: aamo235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przy zamkniętej można słuchać tylko mp3 z pamięci wbudowanej.Też mnie to denerwuje,że nie mogę słuchać utworków przy zamkniętej z pamięci zewnętrznej.Telefon jest bardzo ok,chociaż już musiałem go reklamować,bo po miesiącu padł mi mikrofon.U was też zegar w nim z czasem zaczyna się spóźniać??:D

  • 0

    64.  2007-12-26 22:02:03

    ~(62): co do tego to nie wiem ale postaram się pokombinować coś:-) prawdę mówiąc dziś wynalazłem jak słuchać przy zamkniętej klapce muzy a mam tel pół roku:-) ~(61):jak irdę włączyć? ten tel nie ma irdy chyba że o tym też nie wiem jeszcze... ~(60):żeby podświetlić zewnętrzny wyświetlacz wystarczy przytrzymać nawet przycisk od przyciszania/pogłaśniania:-) ~(59): sporo softu (darmowego) znajdziesz na stronach: www.zedge.net www.mobango.com www.getjar.com ~(58):do szału sporo mu brakuje ale nie jest źle... ja jestem niesamowicie zadowolony z niego To chyba tyle co chciałem napisać, jak dojdę do jeszcze jakichś wniosków to się odezwę:-)

  • 0

    65. ~Misiek  2007-12-29 13:51:59  host: base9.g-net.pl

    A można ustawić MP3 jako dzwonek..??

  • 0

    66. ~zuzia  2008-02-11 22:01:20  host: public-gprs107025.centertel.pl

    żeby słuchać przy zamkniętej klapce muzyki z pamięci zewnętrznej wystarczy stworzyć sobie playlisty i wszystko się wyświetla - ja tylko tak słucham

  • 0

    67. ~HANIA  2008-02-19 12:08:38  host: if122.internetdsl.tpnet.pl

    MAMA TAKI TELEFON, ALE W TEJ CHWILI ZANIOSŁAM GO ZŁAMANIAM SIMLOCKA. TELOFON W ZETSTAWIE MA PLYTE Z OPROGRAMOWANIEM, SLUCHAWKI, KABEL USB. TELEFON JEST SUPER

  • 0

    68. ~lg chlopek  2008-04-18 12:23:02  host: feu2.internetdsl.tpnet.pl

    zeby sluchac w odtwarzaczu mp3 z karty trzeba w telefonie w listach odtwarzania stworzyc liste z plikami z karty i dziala...

  • 0

    69.  2008-04-25 19:59:45

    heh, te playlisty faktycznie działają:-) a.d.~(65):można, to oczywiste jest nawet... inaczej bym nie brał telefonu do ręki:-)

  • 0

    70. ~runaway  2008-06-02 14:49:26  host: egt194.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od ponad roku, ale juz mi się znudził. ma taki tik :) że jak wejde w menu głowne, a potem chcę z niego wyjść używając: czerwonej słuchawki, klawisza "c" lub zamykając klapkę to wyłącza się :/

  • 0

    71. ~malutki  2008-08-08 18:47:43  host: 77-253-140-76.adsl.inetia.pl

    czy ktoś mi moze powiedziec czy ten lg przyjmnie microsd 2gb???

  • 0

    72. ~Kolo  2008-10-22 19:19:49  host: actn234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie jak dokladnie zrobic ta playliste bo trochu tempy jestem:P

  • 0

    73. ~AGA22KAC  2008-10-25 23:32:31  host: proxy.lipska.net.74.13.83.in-addr.arpa

    kupilam ten tem telefon 2 lata tem. Straszny zlom!!! Co chwile sie psul, masakra. Nie moglam wysylac smsow, czesto sie zawieszal, jak dzwonilam to 1 na 3 razy mialam cisze w sluchawce. Zdjecia beznadziejne, glosnik trzeszczy, a na koniec sie wylaczyl sie i juz nie mozna go bylo wlaczyc. I zk siazka telefoniczna eciaz mialam problemy. Wiem z serwisu gwarancyjnego ze z tymi telefonami sa same problemy. NAJGORSZY TELEFON JAKI W ZYCIU MIALAM !!!

  • 0

    74. ~hypiak  2009-04-08 07:33:24  host: 87-205-189-253.adsl.inetia.pl

    jakim programem polaczyc go z kompem? bo z plyty instalowalem i nie dziala chyba

  • 0

    75. ~ArO  2009-06-13 10:34:28  host: chello084010001217.chello.pl

    Powiem tak ja z tego telefonu nie jestem zadowolony :D. IRDY NIE MA !! ... ale jest blotoh a co z tego ? gier nie da się wgrać ^^ nawet jak jest ten opis z tym programem QPAST ;D telefon jest cichy bardzo cichy .... dzwonków na sms-a jest tylko 10 i nie da się zmienić na jakieś ciekawsze (chyba ze o tym nie wiem ) Daremny telefon :D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-173-184.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet