LG U8120 - opinie
Telefony LG LG U8120 Opinie o LG U8120

LG U8120

w sumie: 108
  • 0

    1. ~Pablo Romero  2005-05-01 13:48:00  host: atz236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Za wiele danych to tu nie ma ale zamkniety wyglada bardzo futurystycznie. Jak dla mnie to za bardzo

  • 0

    2. ~Musashi  2005-07-05 13:14:00  host: host-ip9-114.crowley.pl

    Bogactwo danych wprost porażające jak we wszystkich telefonach na telepolis

  • 0

    3. ~WitekT  2005-07-05 13:19:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Musashi: hmmm... chyba nie oglądałeś dokładnie naszej bazy telefonów. A co do tego konkretnego modelu - były zdjęcia, nie było danych. Ciężko je wydobyć od LG. Staramy się uzupełniać katalog tak dokładnie, jak to tylko możliwe. Przykro nam, że tego nie zauważasz... :(

  • 0

    4. ~waluś  2005-07-08 11:15:00  host: 182-221.80-240.sze.tkb.net.pl

    WitekT jak ci sie nie podoba to poprostu nie odwiedzaj tej stronki nikt zatoba nie bedzie plakał

  • 0

    5. ~WitekT  2005-07-08 11:23:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    waluś: hmmm... jak mam nie odwiedzać tej stronki, skoro to ja ją prowadzę? :) Chyba nie zrozumiałeś mojego ostatniego komentarza... ;)

  • 0

    6. ~wszechwiedzący  2005-07-11 13:50:00  host: brs236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wiem jakie on ma paramerty wyświetlacz 176/220 65 tyś kolorów, akumulator 3,7v 1400 mah li-polimerowy radio nie,głośnomówiący tak,dyktafon tak,wyb. głosowe nie, java tak minutnik tak polifonia 64 tony, wap tak ,irda tak,gprs,wap.mms,java tak,bluetoth nie, karty pamięci nie. PISZE BO MAM TEN TELEFON I WIEM!!!

  • 0

    7. ~WitekT  2005-07-11 18:02:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    wszechwiedzący: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    8. ~sztuczny  2005-08-01 07:44:00  host: xdsl-2185.bielsko.dialog.net.pl

    ma ten telefonik mp3 ??? bo niedługo go bede mił i che wiedziec czy ma i czy fajnie gra i czy w zestawie sa słuchawki.wszechmogoncy ty wiesz???

  • 0

    9. ~CwibelZabrze  2005-08-07 17:24:46  host: ape74.internetdsl.tpnet.pl

    witam, czy ktoś wie czy na wyświetlaczu moge obserwować ile mam kasy na koncie?? bo niegdzie nie potrafie znaleść tej funkcji :-/

  • 0

    10. ~CwibelZabrze  2005-08-08 17:47:51  host: ape74.internetdsl.tpnet.pl

    witam chętnie uzupełnie brakujące puste miejsca ;D

    wys/szer/grub:95,7/49,5/22.5 mm

    Czas czuwania wynosi 120 godz, czas rozmowy to 100 min.

    Wyświetlacz dodatkowy to mono 96x64.

    Posiada słownik T9a także email i EMS.

    Posiada profile, kalendarz, liste zadań, notatnik, budzik, stoper i dyktafon ;-)

    pozdrawiam CwibelZabrze

  • 0

    11. ~panol  2005-08-11 19:18:55  host: 217.117.128.97

    ~CwibelZabrze- to tego co mi wiadomo to w Simplusie tak jest MixPlusie - moja qmpela ma na swojej Motce C550

  • 0

    12. ~wszechwiedzacy  2005-08-18 19:29:11  host: bqj196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey sztuczny pewnie ze ten telefon ma mp3 kup se go a tak przy okazji jak go bedziesz mial to se wpisz na klawiaturze *47328545454# moze sie przydac

  • 0

    13. ~wszechwiedz  2005-08-18 19:31:00  host: bqj196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to sie robi tak jak masz w simplusie to wpisz byle jaka liczbe na klawiaturze a wyswietli ci sie stan w prawym gornym rogu i juz!

  • 0

    14. ~molski  2005-08-24 10:52:23  host: 83.16.152.115

    WSZECHWIEDZĄCY a gdzie zdobyc polskie menu???

  • 0

    15. ~zoui  2005-08-31 18:17:13  host: bme30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a warto go kupic??

  • 0

    16. ~martunia  2005-09-01 13:52:15  host: aly62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie czy warto sobie sprawic taki telefonik? chce go sobie zakupic ale ni wiem czy warto wywalac tyle kasy, a moze ktos tez wie ile kosztuje taki nowy telefon?!

  • 0

    17. ~Cwibel  2005-09-20 16:11:53  host: ape74.internetdsl.tpnet.pl

    ja mma taki telefon i moge z czystym sumieniem polecić tel wszystkim wymagającym użytkownikom, posiada większość dostępnych opcji, duży przejżysty wyświtlaczi obrotową kamerke ;-)

  • 0

    18. ~DANKA  2005-09-27 18:30:42  host: gw-3-tktelekom.e-mactel.com

    mam pytanie,ma ktos po polsku instrukcje obslugi?

  • 0

    19. ~wszechwiedzący  2005-10-13 15:27:41  host: bwf225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polskiego MENU jeszcze nie ma na rynku. Bedzie dopiero jak wejdzie ten fon do polski.

  • 0

    20. ~wszechwiedzący  2005-10-13 15:31:55  host: bwf225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nowy u8130 (model nowszy, takie same parametry) za granicą kosztuje 200 euro.

  • 0

    21. ~wszechwiedzący  2005-10-19 19:21:00  host: bws84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pisac! bo nudno ;)

  • 0

    22.  2005-10-21 18:32:41

    CwibelZabrze: dzięki za dane, już uzupełnione! :)

  • 0

    23. ~makoos  2005-10-28 11:46:33  host: acn216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wie ktos moze za jaki czas ten fon wejdzie na polski rynek ? Potrzebuje polskie menu miec:) Poza tym to z jakiej strony mozna zciagnać na kompa darmowe gry do tego telefonu ?

  • 0

    24. ~rafal  2005-10-29 22:22:44  host: aok90.internetdsl.tpnet.pl

    model lg u8120 jest dobry ma gużo bajerów
    nie moge na niego na żekać za tą cene jest tańszy od NOKI, która ma bodobne bajery ale ma mały wyświetlacz

  • 0

    25. ~woland  2005-10-31 11:13:43  host: brzesko-217.75.59.67.brzesko59.ptc.pl

    ja mam LG U8120 i bardzo mi sie podoba i sluzy mi wiernie:).nie mam zastrzezen co do niego:). nie przeszkadza mi nawet menu po angielsku (czasem dobrze znac troche jezyka:P).

  • 0

    26. ~ruti  2005-11-08 15:23:43  host: os-gornik.bochnia.pl

    Czy wie ktoś jak skonfigurować mms i wap???

  • 0

    27. ~janusz  2005-11-11 19:26:23  host: dwa.techmedia.com.pl

    jak w tym tel korzysta sie z IrDY bo załanczam i pokazuje sie tylko znaczek i nic wiecej, ani nie idzie wysyłes przez IrDE tylko przez email i msg.prosze o pomoc

  • 0

    28.  2005-11-15 19:20:21

    do czego słurz ten nr. *47328545454# i jak sie załanczam IeDE to nie unie sie komunikowac z innym tel pisze ze sie łonczy i nic wiecej PROSZE O POMOC

  • 0

    29. ~Mateusz176  2005-11-17 19:05:35  host: ddl37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedy ten fonik wejdzie na polski rynek?? I zcy da sie przez IrDE wysyłać do innych telefonów niż LG??

  • 0

    30. ~Wąsu  2005-11-22 15:00:44  host: host-n2-76-107.telpol.net.pl

    Jaką wersję bluetootha on posiada ? 1.2 czy 2.0 ?

  • 0

    31. ~Wąsu  2005-11-22 20:34:57  host: host-n2-76-107.telpol.net.pl

    Czy ten telefon ma bluetooth`a ?

  • 0

    32. ~andi  2005-12-02 11:10:36  host: 217.96.7.124

    telefon jest zarabisty tylko przez irda nie chce sie łączyc z innymi i nie ma polskiego menu zaden telefon sprzedawany w polsce nie ma tak dużego wyswietlacza ponad 2 cale najgorzej jest wydobyc zdjęcia tapete robie sam zdjecie z czasopisma ijuz a widzieliście motorola e1000? najlepszy telefon na swiecie

  • 0

    33. ~ala ndg  2005-12-10 10:33:48  host: afn96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy bedzie oprogramowanie?????

  • 0

    34. ~koczownik  2005-12-15 18:44:26  host: abmk173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siejsko WSZECHWIEDZĄCY co daje wpisanie tego kodu *47328545454# ??

  • 0

    35. ~PAJK  2005-12-22 12:10:10  host: c91.portnet.pl

    SPRAWIŁEM sobie taki telefon i nie moge "buczeć", że coś jes z nim nietak! Zapłaciłem 300 stówki_ od kolesia z Anglii> polecam, full wypas :)
    Kiedy bedzie oprogramowanie - wtedy kiedy będzie!

  • 0

    36. ~mara  2006-01-04 13:20:52  host: axn130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie jak trzeba go ustawic żeby odbierał mmsy

  • 0

    37. ~eloelo  2006-01-05 18:15:25  host: chello212186091034.chello.pl

    telefon latwo sie rysuje...az za latwo i wyglada tragicznie przez to...pozatym blad w oprogramowaniu(dosc czesty zwis) blokuje go na amen - pomaga tylko flash....dziala bardzo wolno - pisanie smsa to meka....ma pare funkcji ale zadna to rewelacja - nie polecam - w tej cenie sa duzo lepsze....

  • 0

    38. ~ewaaaaaa  2006-01-09 17:31:05  host: xdsl-305.zgora.dialog.net.pl

    Mam LG U8120 w erze i mam problem z ustawieniem MMS i GPRS POMOCY:)

  • 0

    39. ~LoToS  2006-01-13 21:15:19  host: afk218.internetdsl.tpnet.pl

    Gdzie mozna kupic baterie do tego telefonu..??

  • 0

    40. ~NIEPOIMFORMOWANY  2006-01-17 14:21:42  host: bxa37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A Jak spisuje się bateria (oryginalna w zestawie). Bo każda strona z opisem pisze co innego!

  • 0

    41. ~uzytkownik  2006-02-04 23:55:36  host: btg156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po pierwsze! on irde ma ale mu standardowo oprogramowania do tego nie wgrywają więc irdy nie ma!! ten co mówi ze ma tryb głośnomówiący nie piwue jak właćzyć bo napewno go nie ma a sprawdzałem i wyczytałem gdzieś ze nie ma!! Mp3 ma owszem/ good tel:D

  • 0

    42. ~wszechwiedziący  2006-03-09 18:21:38  host: bwe106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja potwierdzam, że tan fon am głośnomówiący tryb. Trzeba przytrzymać podczas rozmowy 3sekundy C. ;)

  • 0

    43. ~chappi  2006-03-12 16:56:16  host: 80.51.229.102

    ...mam ten telefon.On wcale nie ma bluetooth.W sumie jest nawet spoko,ale ma jedną wadę.Aparat jest złej jakości :/.

  • 0

    44. ~maniek  2006-04-13 12:45:44  host: net1.esko.pl

    ja zgadzam sie z wszechwiedzacym bo tez mam tego fona i ma system glosnomowiacy

  • 0

    45. ~mnis  2006-04-27 22:58:21  host: chello084010022197.chello.pl

    wiem ze jest juz polskie menu do U8120-ale gdzie je dostac??

  • 0

    46. ~TaKi_GoStEk  2006-05-02 17:44:27  host: gigant.artvox.pl

    Czytałem wszystko i mam takie pytania.
    1.Czy można przesyłać tapety,dzwonki, itp. przez IrDE
    2.Jakie formaty dzwięku opsługuje mp3,amr,mid czy coś jeszcze ?
    3.Czy jest trudny w obsłudze ? Ja będe miał polskie menu.
    4.Mam obecnie Sony Ericssona K300i czy jeśli wymienie go na tego LG to bedzie korzystne czy nie ?

  • 0

    47. ~Patrycja  2006-05-02 20:56:24  host: princess.blt.pl

    Mam prośbe czy mogl mi ktos ten telfon poleic bo moj kolega mowil ze on jest do dupy a mi sie wydaje ze to jest telfon moich marzen... Tyle ze sie nie ucze angielskiego i bym musiala miec polskie menu:(i raczej polska instrukcje prosze o odpowiedzi będę bardzo wdzieczna:*

  • 0

    48.  2006-05-02 21:04:05

    Wiecie co mam prośbe czy mógłby ktos mnie namówić na ten telefon bo moj koelga uwaza ze on jest do dupy a ja myśkle przeceiwnie, że to jest telefon moich marzeń... Nie wiem co robić... A czy do tego telefonu można ściagnac polskie menu bo ja nie uicze sie angielskiego i nie umiem tego języka...:( A jak ma mp3 tzn. ze nie trzeba juz kupowac mp3 bo takze chcialam kupic:P?

  • 0

    49.  2006-05-02 21:08:11

    I jezcze jedno czy w tym tlefonie jest irda (podczerwien) niektorzy mowia ze jest a niektorzy ze nie bo np. chcialabym sobie poprzesylac z kolezanka tapety wygaszaczew dzwonki jest taka mozliwosc??

  • 0

    50. ~wszechwiedzący  2006-05-04 16:09:26  host: bwz167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1. ten telefon ma IRDE ale tylko do połączenia z kompem bo reszta została "obkrojona" przez producenta.
    2.Z tego co wiem z włąsnego to jedynie nie odtwarza WMA a reszta jest. Nawet mp4.
    3.W obsłudze banalny. Ja mam anglika i po 5 dniach chodziłem w menu na pamięć.
    4.Ty to porównujesz z k300i??? Chyba oszalałeś. Ten fon jest 100 razy lepszy od k300i.
    pozdr

  • 0

    51. ~Kupiłem GO  2006-05-05 18:13:22  host: adan177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem go dzisiaj za 330zl- uzywany oczywiscie ale mam mały problem bo jak gadam to nic prawie nie słysze chodz głośność jest na FULL.Może ktoś coś wie?

  • 0

    52. ~Kupiłem GO  2006-05-05 21:40:30  host: aczz238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Patrycja ten tel. ma polskie menu - przynajmniej mój:)) ale to menu musiało być ściągane przez sklep w ktorym go kupilem albo ktos wczesniej sie pofatygowal i je sciagnal

  • 0

    53. ~  2006-05-17 17:30:38  host: wg126.internetdsl.tpnet.pl

    nie kupujcie uzywanych telefonow to nie bedziecie marudzic. Ja osobiscie wole drozej zaplacic ale miec pewna gwareancje. Pozdro

  • 0

    54. ~TaKi_GoStEk  2006-05-20 14:31:07  host: gigant.artvox.pl

    Przede wszystkim telefon niema Bluetooth co jest błędem w opisie ! Kupiłem go i teraz niemoge śćiągać tapet poniewarz niewiem gdzie sa zakladki. Jak prubuje przeslac tapete przez kabel USB to sie nieda pisze ze folder uszkodzony czy cos takiego. Telefon na pierwszy rzud oka fajny ale tak naprawde zadej bayer.

  • 0

    55. ~rudzik  2006-05-31 19:18:47  host: host-ip158-86.crowley.pl

    kupilem ten telefon LG u8120 i jest bardzo ujowy nie ma irdy nie ma wlaczonych mmsow ;| i jest fajny ale nie polecam :P

  • 0

    56. ~TaKi_GoStEk  2006-06-09 20:24:54  host: gigant.artvox.pl

    MAM PYTANIE DO KOGOŚ KTO SIĘ ZNA NA TYM TELEFONIE. NO BO IRDA JEST ALE DO KOMPA A CZY JEST MOZE DO TEGO TELEFONU JAKIEŚ OPROGRAMOWANIE TAKIE ŻEBY IRDA BYŁA PRZEZ TELEFONY ???

  • 0

    57. ~marloon  2006-06-23 19:28:35  host: chello087206253009.chello.pl

    Telefon przecietny, mam od dwoch miesiecy i juz musialem wydac stowe na naprawe(wada ukladu zasilania...), gdyby nie mala wytrzymalosc to bylby jednym z najlepszych w tej cenie. Irda normalnie dziala a kto nie rozumie ze w UMTS-owych telefonach irda jest tylko do kompa to niech sobie instrukcje poczyta. Mozna przesylac pliki, ale tylko dzieki softowi dostepnemu na stronie LG, albo na plycie przy telefonie. Oprocz tego mms i Wap mam ustawione idealnie pod Orange i mi wszystko dziala. A co do trybu glosnomowiacego to nawet na klawiaturze widac ze jest. W czasie rozmowy trzeba przytrzymac prawy gorny przycisk przez jakies 3 sekundy i wtedy chodzi elegancko:), Pozdro, jak ktos ma pytania to niech pisze:marlon1987@interia.pl

  • 0

    58. ~marloon  2006-06-23 19:29:45  host: chello087206253009.chello.pl

    Telefon przecietny, mam od dwoch miesiecy i juz musialem wydac stowe na naprawe(wada ukladu zasilania...), gdyby nie mala wytrzymalosc to bylby jednym z najlepszych w tej cenie. Irda normalnie dziala a kto nie rozumie ze w UMTS-owych telefonach irda jest tylko do kompa to niech sobie instrukcje poczyta. Mozna przesylac pliki, ale tylko dzieki softowi dostepnemu na stronie LG, albo na plycie przy telefonie. Oprocz tego mms i Wap mam ustawione idealnie pod Orange i mi wszystko dziala. A co do trybu glosnomowiacego to nawet na klawiaturze widac ze jest. W czasie rozmowy trzeba przytrzymac prawy gorny przycisk przez jakies 3 sekundy i wtedy chodzi elegancko:), Pozdro, jak ktos ma pytania to niech pisze

  • 0

    59. ~Boczek  2006-07-20 12:59:49  host: alq38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POMOCY !!! jak wy skonfigurowealiscie w nim WAP i MMS ???;> z gory dzieki za odp :D:D

  • 0

    60. ~Charli  2006-08-29 17:30:43  host: awi36.internetdsl.tpnet.pl

    Wszystko jest w porządku tylko dlaczego nie mozna przesyłać coś ani dostawać przwz irde ?

  • 0

    61. ~szunaj  2006-08-31 17:54:02  host: IP-87-204-44-167.techmedia.com.pl

    do ~uzytkownik zestaw głosno mówiecy ma jak dzwonisz przytrzymaj C tak masz takie jak by głosnik. i sie załonczy zestaw

  • 0

    62. ~Kac-zka  2006-09-03 14:58:06  host: 217.96.105.2

    Mam ten telefon. Znajomi mówią,że jest duży. Ja tak nie uważam. Miałam juz z nim problem, bo coś się stało z układem zasilania, a nową baterie jest bardzo trudno dostać gdziekolwiek. Jeszcze z IrDą mam problem i to wszystko.

  • 0

    63. ~wszechwiedzący  2006-09-07 17:05:38  host: bxa166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pusz de baton.
    mi sie spierniczyl ten fon i teraz uzywam noki6600. nokia jest bez porownanialepsza od tego lg jezeli chodzi o mozliwosci. no ale wiadomo, symbian to jest to.
    ale tak ogolnie to ten mi lezy w szafce z naderwana taśma wyswietlacza i nie chce mi sie tego ani naprawiac ani sprzedawac. tyle

  • 0

    64. ~Mate  2006-09-22 14:40:25  host: 88.220.67.2

    rozjebałem wyswietlacz i nie moge go nigdzie dostać wszechwiedzący widze ze nasz sie na tym fonie wiec moze mi powiesz gdzie go moge dostac lub ktos kto wie...aha i mi irda nie dziala nawet jak przez irde na kompie przesylam wiec moze ktos mi napisze co mam zrobic :/

  • 0

    65. ~karl  2006-10-11 18:29:11  host: awi36.internetdsl.tpnet.pl

    Wszechwiedzący to mozna dostac do niego jakies kody zeby mozna bylo cokolwiek przesylac z telefonu na telefon ?

  • 0

    66. ~MaDz!a  2006-10-18 18:01:31  host: aqw114.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik. Nie narzekam. Jest tylko jeden mankament jest podczerwień, która niby jest sprawna, ale nic sie nie da przesłać. Może ktoś wie co zrobić??!!Pomóżcie.

  • 0

    67. ~Pebek  2006-10-31 14:13:23  host: efm10.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten fonijk juz troche lecz ciagle sie zastanawiam jak by skonfigurowac wap prosze was odpiszcie moj nr gg 2441006 jak cos to tu teznapiszcie mam nadzieje ze pomozecie.

  • 0

    68. ~Pebek  2006-10-31 14:14:18  host: efm10.internetdsl.tpnet.pl

    ta podczerwien sluży jedynie do kompa

  • 0

    69. ~Pebek  2006-11-01 18:45:04  host: efm10.internetdsl.tpnet.pl

    Mam problemik z fonem jak skonfigorowac WAP ??????????????

  • 0

    70. ~aleelka  2006-11-11 21:29:05  host: aym108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM OGROMNY PROBLEM-WLASCIWIE 2: 1* GDY KTOS DO MNIE DZWONI-WYSWIETLANY JEST TYLKO NR LECZ NAZWA JAKA JEST PRZYPISANA W KSIAZCE TEMU NUMEROWI NIE JEST UWZGLEDNIANA. 2* OSOBA DZWONIACA NIE SLYSZY MNIE W SLUCHAWCE, LECZ JA JA OWSZEM... EHH... I TO BY BYLO NA TYLE Z SMSAMI NIE MA TAKIEGO PROBLEMU

  • 0

    71. ~carlos  2006-11-15 19:08:54  host: aald60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos jak zrobic cos takiego ze jak robie zdjecie to i chce dac na tapete bylo na calym ekranie ?? wielkosc zdjecia mam na max

  • 0

    72. ~żal koles...  2006-11-24 17:28:10  host: eoq226.internetdsl.tpnet.pl

    trzeba wziac podczas robienia zdjec wlaczyc opcje i tam w size ustawic home screen...

  • 0

    73. ~Ola  2006-12-09 15:28:16  host: 80.244.146.20.ip.tnp.pl

    mam Lg u8120 on ma irde ale mozna pzez nią tylko pzresylac na inne lg bo na inne modele np nokia, siemens nie da sie!!A po za tym u mnie nie chcą sie przesylac obrazki przez usb jak mialam angielskie menu to sie dalo jak zmienialam to pewnie cos mi w komise musile zrabać ale przynajmniej ten telefon ma aparat kamere i mp3

  • 0

    74. ~hemik  2006-12-29 16:04:38  host: cxy210.internetdsl.tpnet.pl

    zna ktoś orginalny kod telefonu bo mi się nie chce włączyć

  • 0

    75. ~kowal  2007-01-10 00:48:27  host: drm67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy to jest telefon 3g chyba nie co

  • 0

    76. ~tq  2007-01-12 10:27:28  host: xdsl-4791.zgora.dialog.net.pl

    Mam podobny to prezentowanego model - LG U8360. Pierwsze wrażenia: bardzo dobre - nie za ciężki, klapka chodzi bardzo ładnie - nie za lekko, nie za ciężko - oba kolorowe wyświetlacze są bardzo wyraźne. Zaletą telefonu jest bateria - mi trzyma 4 dni, chyba że zacznę grać lub słuchać MP3 to wtedy i w 2 dni można baterię wyjechać. Do niewątpliwych zalet należy dodać multimedialość - dla fanów gadżetów: karta pamięci do 2 GB, MP3, kamera ograniczona pojemnością kart, dyktafon, java, player MP3, player MOV i innych formatów filmowych. Do zalet zaliczę także łatwość wgrywania programów Java. Wystarczy kabel USB (dodawany do telefonu) + program GThing. Oprogramowanie LG do telefonu jest także dobre - wszelkie synchronizacje z programem typu Outlook są możliwe - czy to działa- nie sprawdzałem. Natomiast bardzo łatwo i szybko przegrywa się wszelkie adresy, telefony, emaile oraz wiadomości. WADY: - brak zegarka na wewnętrznym ekranie i na 99% brak możliwości włączenia go - aby ustawić tel. pod polską sieć należy mocno się nagimnastykować - ustawienia są rozsiane po całym menu - delikatna obudowa - mam go zaledwie 3 tygodnie, a już porysowany :(

  • 0

    77. ~  2007-01-22 16:10:08  host: ip-193-19-212-18.static.metro.comel-it.com

    szukam oprogramowania do lg u 8120 za kody zaplace aras

  • 0

    78. ~  2007-02-02 22:59:42  host: acbca3d3.ipt.aol.com

    JAK SIE WLANCZA MP3

  • 0

    79. ~kinia  2007-02-13 16:16:48  host: bgn61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szukam oprogramowania do telefonu LG U8120 i nigdzie nie ma!czy ktoś wie gdzie to znaleźć?

  • 0

    80. ~wszechwiedzący  2007-02-21 21:32:41  host: bws89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aleelka na 99% masz uszkodzony mikrofon. zanieś to do serwisu jakiegośto ci to za kilkanaście złotych powinni zrobić. A co to tej IRdy ti ile razy wam trzeba mówić?? IRDA w tym fonie jest tylko servisowa czyli nie mozna nią nic przesyłać. Jest po prostu "dal picu".

  • 0

    81. ~alciaff  2007-03-12 08:15:39  host: taos.magma-net.pl

    słuchajcie szukam pomocy też mam lg u 8120 i nie mam do niego kodu odblokowania:( jeśli ktoś go posiada to niech wyśle mi na aciafff@buziaczek.pl

  • 0

    82. ~Mela  2007-04-09 20:04:20  host: 87-205-74-68.adsl.inetia.pl

    Przecież ten tel ma Bluetootha.Pozdrawiam, właśnie czekam na ten tel bo sobie zamówiłam

  • 0

    83. ~tAs  2007-04-18 17:23:27  host: a100.net130.okay.pl

    Mi tak fon odpowiada. Juz 2 lata prawie go mam i poza paroma ryskami to wszystko OK!

  • 0

    84. ~ja13  2007-05-16 14:46:19  host: acxg193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mogl by mi ktos powiedziec co wogole ma ten telefon?? Jest ta irda w koncu do wszystkich telefonow?robi dobre zdjecia itp?I jets juz polskie oprpgramowanie? Bo nie wiem czy kupowac=( Niech ktos napisze,ktos kto ma ten telefon...Z gory dzieki...=)

  • 0

    85.  2007-06-22 11:39:59

    Irda jest, za pomocą specjalnego programu można wrzucać na telefon dzwonki, tapety itd. Zdjęcia robi dobre, polskiego oprogramowania chyba niema ale ja mam spolszczony soft, Polecam Ci ten telefon.

  • 0

    86. ~Kasia  2007-07-02 14:56:38  host: 2.214.199.213.tvknet.pl

    Tez mam ten telefonik i mam oprogramowanie angielskie. Nie wiem jak przesylac dzwonki i tapety na niego.... pomoze mi ktos??

  • 0

    87. ~damianek1109  2007-07-17 14:00:18  host: dro243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolega Enjooy: masz polskiego softa????a dalo by rade zebys jakos mi wyslal mi na poczte albo daj liinka z kad sciagnac??

  • 0

    88. ~batcik  2007-08-22 18:37:14  host: aavs52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fonik jest wporzo chociarz denerwuje ta irda bo bez kabla i kompa nic nie prześlemy ale polecam ten fonik

  • 0

    89. ~annie9590  2007-08-25 13:05:02  host: cgj192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile ten telefon może kręcić film ?

  • 0

    90. ~a  2007-08-26 13:06:55  host: cdk232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile może kamerować LG U8120 ??

  • 0

    91. ~adka175  2007-08-31 12:23:56  host: abfr85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fon dobry. robi w miare dobre foty. za to irda chujowa nie da sie polaczyc z nokia czy simnsem ani innym tel;/ co do komenta aleelka do 1 problemu moze nie zapisałas tego nr x] a do 2 to zjebal ci sie glosnik. musisz oddac do naprawy ;] ja mam anglika menu i w sumie proste jest mimo tego ze malo czaje angielski x] co do usb to nie moge powiedziec niestety nic poniewaz nie mam kabla;(

  • 0

    92. ~LGnie  2007-08-31 22:19:31  host: chello089078060212.chello.pl

    mma ten telefon i tak Irda jest tylko po to zeby ludzie ten telefon kupywali a tak naprawde nie dziala.. po zmianie oprogramowania duzo zeczy przestaje dzialac.. zdjecia moze robi dobre ale filmy to jakas tragiedia. strasznie sie zawiesza. wogole nie jestemn zadowolony z kupna tego telefonu i jestem w stanie go sprzedac w kazdej chwili !!!

  • 0

    93. ~  2007-09-23 11:54:20  host: als73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ten telefon mam od roku ... mam polskie oprogramowanie ;) ale kurwa jebana irda denerwuje :| a kabelka do kompa nie mam :|

  • 0

    94. ~ewelinka  2007-09-23 11:55:11  host: als73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy niewiecie co mozna zrobic z irda? on ma bluetoth czy nie????

  • 0

    95. ~dj_sweet_home  2007-10-28 19:07:42  host: custpl001301.silesnet.net

    mam ten tel. od ponad roku i jestem z niego bardzo zadowolony foty robi spoko filmy takie sobie a irda dziala po wpisaniu kodu. A majac kabelek to juz mozna wykozystac wszystkie funkcje.jedyny mankament tego tel. to brak rozszerzenia pamięci .Mam polskiego softa ktory niewykraca filmow i niezmniejsza jego mozliwosci

  • 0

    96. ~JKJ  2007-11-24 16:56:13  host: p2.infonetsc.pl

    DO PATRYCJA IRDA JEST BO MAM TEN TEL ALE NIE CHODZI U MNIE I PONOĆ U MOICH ZNAJOMYCH TEŻ

  • 0

    97. ~Dusq25  2007-11-25 17:33:24  host: bwd228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam taki problem ze wylancza sie kiedy go wlanczam wlonczy sie tylko do powitania a pozniej sie wylancza a bateria jest naladowana prosze o pomoc!!!!! =((((((

  • 0

    98. ~mm mnm  2008-03-07 17:22:49  host: p1.infonetsc.pl

    mam problem z kablem usb jaki program jest najlepszy

  • 0

    99. ~edyta  2008-04-19 16:18:23  host: w3cache.atman.pl

    Kupiłam telefon lg u8120 z angielskim menu :/ u ktos wie co mam zrobi żeby mieć polskie menu ?? porosze o pomoc :p

  • 0

    100. ~wszechwiedzący  2008-04-20 22:42:53  host: bvr225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam to znowu ja :) Miałem 3 takie telefony i niestety 2 z nich padły. Obecnie leżą nie używane. Do plusów telefonu zaliczam bardzo dobry wyświetlacz i ładnie grające mp3 na głośniku. Filmy również kręci spoko. Bateria trzyma świetnie ( w porównaniu np. do mojej noki n70 ). Aco do kilku pytań to odpowiadam: -bluetootha nie ma, irda jest lecz nic nią nie prześlecie -@97 - padł Ci soft, naprawa 20zł -@98 - GThing

  • 0

    101. ~maylan  2008-05-22 22:57:57  host: chello087206042140.chello.pl

    witam. mam mały problem, niema zasięgu:( jak czasem sie pojawi to niedługo znika, podobno to wada tych fonów. co może być uszkodzone??

  • 0

    102. ~Lizz  2008-07-08 11:03:48  host: acdu141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aleelka mialam to samo z moja motorola v220 i dalam do naprawy i okazalo sie ze koszt naprawy przewyzsza kupno nowego telefonu i kupila u8120 lecz mam go dopiero 3 dni.

  • 0

    103. ~  2008-08-08 11:15:37  host: adoj231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zgrac zdjecia przez kabelek -- cos mi nei idzie

  • 0

    104. ~  2008-10-19 11:51:29  host: ip-91.150.170.21.csa-net.pl

    wtam moj lg 8120 podczas wlaczania pokazuje sie ekran glowny i po chwili dead o co biega?

  • 0

    105. ~  2008-11-15 13:07:22  host: w3cache.cn.net.pl

    do 104 padl ci soft mozliwe ze w komisie ci tego nie zrobia bo mowia ze sie nie tykaja tego tlefonu bo ja mam problem z sim lockiem ale moze da sie samemu wgrac poszukaj jakiegos forum o lg i sie poradz

  • 0

    106. ~edward bryant  2012-12-06 07:49:35  host: vc-cpt-105-251-246-189.umts.vodacom.co.za

    DLACZEGO dostać się do więcej długu Konsoliduj. No Need 4 Drogie pożyczki. Pilne oferty kredytowej Zastosuj teraz ... Konsolidacja Pożyczki do Euro380, 000!!!! Będziemy w stanie pomóc bez względu na to, co! Przejmij kontrolę nad swoimi długami - nie pozwól, aby cię kontrolować zadłużenie! Skonsolidować swoje zadłużenie, raz na zawsze! Pozbyć się obciążenia DŁUGU Wydostać się z pułapki zadłużenia Jeśli zakupy wokół i została odrzucona, to jest to właściwe miejsce przyjść do Jeśli masz poniżej recenzji dług bez nakazu sądowego mogą ubiegać   To nie jest zrobić przegląd długu lub problemów administracyjnych z zamówieniami zajęcie? Brak początkowe opłaty pobierane, tylko zarejestrować swoją pożyczkę. Pomagamy wszystkim w Świecie Jaki będzie twój następny payday wyglądać? Jak ostatnio, jeśli nic z tym zrobić! Odpowiadanie na email: Adres (EMAIL: oceanfinance4u@gmail.com)

  • 0

    107. ~JanosiQ  2014-04-08 14:37:54  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    On był kiedyś lepszy od SE k300i :D

  • 0

    108. ~John Ahmed  2016-05-08 05:52:00  host: 46.23.66.109

    Jestem prywatny pożyczkodawca i inwestora, Czy potrzebny jest legit, rzetelny, renomowanych i szybki kredyt? Mogę pomóc w 100% gwarancję pożyczki, Podaję biznesowych i indywidualnych kredytu, dorzuci nam finansowania wszelkiego rodzaju projektów. Aby uzyskać więcej informacji skontaktuj się z nami pod adresem: russell.credit40@gmail.com

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet