LG U400 - opinie
Telefony LG LG U400 Opinie o LG U400

LG U400

w sumie: 63
  • 0

    1.  2006-08-18 12:00:57

    fantastyczny telefon ... takie włąśnie kocham :)

  • 0

    2.  2006-08-18 12:11:07

    Jestem pod wrazeniem! Nie sadzilem,ze LG stac na taka ekstrawagancje w zakresie designu. Bardzo mi sie podoba, a technicznie niczego sobie.
    Daje 8!!!!!!!!!!

  • 0

    3. ~Mniam  2006-08-18 12:50:36  host: xdsl-5872.wroclaw.dialog.net.pl

    Miodzio telefonik.... przynajmniej na pierwszy rzut oka :P Zobaczymy co bedzie za jakis czas... moze gdzies na necie pojawi sie test z tym fonikiem w roli glownej ;]
    Poczekamy zobaczymy...

  • 0

    4.  2006-08-18 16:45:53

    Super telefon. Jak dla mnie bomba. Do tego ten design;-) ciekaw jestem tylko ceny :P

  • 0

    5. ~  2006-08-18 22:36:08  host: bks240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny!!!Mnie się podoba, ale to w sumie nic nowego. I to LG. Hmmmmmmmm....

  • 0

    6. ~D.K.system  2006-08-20 11:02:06  host: ece170.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo ciekawy i interesujący telefon.

  • 0

    7. ~Faxi  2006-08-20 13:33:17  host: agy72.internetdsl.tpnet.pl

    Niezła zabawka

  • 0

    8.  2006-08-22 07:47:23

    Wyjątkową cechą tego telefonu jest możliwość miksowania (scratchowania), niczym na konsoli DJ’a, muzyki za pomocą klawisza jog oraz dodawania specjalnych efektów dźwiękowych i tworzenia własnych melodii. Użytkownik może korzystać z kolekcji dostępnych dźwięków, linii melodycznych i instrumentów

  • 0

    9. ~Math  2006-08-22 13:59:43  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    No no zaszpanili :-) taki design to niezły szpan idę sobie na ulicy i wyciąagam takie cacko, a znajomym ślinka cieknie :-)

  • 0

    10. ~Math  2006-08-25 16:48:48  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    no właśnie co to za klawisz "jog" bo pierwszy raz się z czymś takim spotykam

  • 0

    11.  2006-08-26 17:04:59

    Jaki on super... Ciekawe czy będzie w jakiejs polskiej sieci .. ? i za ile..??

  • 0

    12. ~rumik  2006-09-03 10:39:24  host: efd5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem to nie będzie rewelacja. LG ma problemy ze swoim oprogramowaniem. Zaraz będą jakieś z nim problemy....

  • 0

    13. ~glamdain  2006-09-03 19:08:21  host: prosie2.aster.pl

    Gdyby jeszcze mial radio ...

  • 0

    14. ~glamdain  2006-09-03 19:17:25  host: prosie4-1.aster.pl

    Gdyby jeszcze mial radio ...

  • 0

    15. ~jareq  2006-09-08 10:14:04  host: bgp5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na pierwszy rzut oka przypomina badziewne mp4 playery prosto z allegro :P ale jest ok:)

  • 0

    16. ~siara  2006-09-12 14:11:53  host: s-1.192.80.murka.net

    telefon calkiem calkiem,szkoda tylko ze nie moge zdjac simlocka...

  • 0

    17. ~lukasz  2006-09-16 12:08:58  host: nrth-cache-2.server.ntli.net

    telefon jest super mam do niego sluchawki bluetooth sluchanie muzyki elegancko telefon bez wad pierwszy jaki mi sie spodobal o dawna

  • 0

    18. ~natex13  2006-09-18 11:17:39  host: 82.143.129.124

    a ile daliscie za tego zarabistego fonika??? ;D

  • 0

    19. ~sebo  2006-09-26 15:14:12  host: aaxs21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest sieć 3 to zrycie

  • 0

    20. ~Znawca  2006-10-16 09:49:23  host: 88-199-36-194.tktelekom.pl

    ja go mam jest piękny,czadowy najleprzy telefon na świecie nokia niech się showa

  • 0

    21. ~paweł  2006-11-02 10:49:36  host: eaq10.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie można kupić taki telefonik??

  • 0

    22. ~---  2006-11-05 12:33:54  host: ejp202.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel z 3 i rzeczywiscie nieznana jest przyszlosc mozliwosci zdjecia simlock'a - jednak wciaz daja mi nadzieje. ostatecznie mozna zdjac u operatora ( ale biorac pod uwage cene ehhmm... ;p) a klawisz jog to takie hmm jakby kółko ktore sobie przekrecasz dookola ;p fajny telefon, troszke skomplikowany, ale 100% daje rade

  • 0

    24. ~borix_dub  2006-12-07 19:59:11  host: chello083144075009.chello.pl

    czy naprawde nikt w polsce nie potrafi zdjac simlocka z tego modelu?? nadal nic nie wiadomo na ten temat?? jaka jest cene zdjecia simlocka u operatora tzn. w sieci 3 (three)w irlandii z goory dzieki za odpowiedz pa

  • 0

    26. ~Qba  2007-01-26 19:25:25  host: ebl155.internetdsl.tpnet.pl

    jest mozliwosc sciagnac simlocka

  • 0

    27. ~Gruby  2007-01-28 19:27:47  host: eht14.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest dostepny w Irlandii niestety musze czekac na niego jeszcze 180 Dni :(( za cene 100 Euro sima mozesz sciągnąc w polsce napewno w jakims pożądnym komisie pozdrawiam narazka. Ma ktos moze NEC e808y?? pisac 8822124

  • 0

    28. ~navikasaii  2007-02-14 12:08:27  host: chello087206065195.chello.pl

    a czy mozliwe jest zdjecie sim locka w polsce zeby chodzila polska karta????? ja go kupilem w australii ale jak wroce do polski to tez chcialbym z niego orzystac z polska karta???

  • 0

    29. ~P  2007-02-15 00:54:46  host: ba008.nj.pl

    telefon dziala na jakichs specjalnych falach i nawet jak sie sciagnie simlock'a to w polsce bedzie dzialal tylko w warszawie - nie kupujcie - po 4 miesiacach pekl ekranik ;p

  • 0

    30. ~marios  2007-03-06 18:39:55  host: host-81-190-102-245.rzeszow.mm.pl

    mam ten telefon od pewnego czasu w irlandi za 27 euro sciagaja sima w 3-pey a telefon dziala w calej polsce i niech nikt nie pieprzy glupot dziala jak cacko !!

  • 0

    31. ~Kidmen  2007-03-31 23:49:10  host: ip-83-147-155-234.btn.pppoe.digiweb.ie

    Marios jak to jest - poprosilem kolegę irlandczyka aby zadzwonil pod 333 i uslyszeliśmy, że z innych telefonów ściagają ale z LG U 400 nie a wlaśnie kupilem go.

  • 0

    32. ~cwaniaczek  2007-04-06 22:07:38  host: 82.160.197.214

    ja potrafie zdjac simlocka ale nie tak za darmo

  • 0

    33. ~mariusz  2007-04-16 21:03:11  host: chello080109061060.5.14.vie.surfer.at

    do cwaniaczka!!!za ile sciagniesz mi simlocka z lg u400????

  • 0

    34. ~w*****  2007-05-14 22:07:46  host: 089-101-011192.ntlworld.ie

    no to idzie sciagnac tego sim locka pod 333?

  • 0

    35. ~sido98  2007-05-26 19:18:28  host: 86-41-167-52.b-ras1.chf.cork.eircom.net

    nie da rady zdjac smi loska pod numerem 333 bo bym sciagna wlasnie jestem w irlandi i nie da rady!! bylem u goscia co zajmuje sie tym i kazal mi poczekac 2 tygodnie bo musi sie nauczyc łamac sim... na takich tele

  • 0

    36. ~  2007-06-19 13:29:12  host: ebq188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurcze na allegro jest ten fonik i ma simlocka z sieci 3 i niewiem czy go kupic czy nie bo ściagniecie tego simlocka bedzie pewnie drogie

  • 0

    37. ~  2007-06-25 18:28:52  host: 83.220.216.17

    Jak ze zdjeciem sima?? piszcie!!!!prosze!!!

  • 0

    38. ~Oleś  2007-06-28 13:04:00  host: aawm171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja się kontaktowałem z komisem w moim mieście i chcieli za zdjecie sima 130zł ale szukam dalej tańszego komisu i mam zamiar nabyć ten telefonik bo jest bardzo ciekawy pozdrwiam

  • 0

    39. ~amelia  2007-07-02 12:43:25  host: 89.19.90.152

    mam pytanie jak mam sciagnac bez czytacza kart piosenki czy zdjecia z tego tel;efonu

  • 0

    40. ~Oleś  2007-07-11 19:34:12  host: pd94.internetdsl.tpnet.pl

    amelia napisz to jakoś po lidzku bo niewiadomo o co chodzi.Pozdrawiam

  • 0

    41. ~uridaniel  2007-07-25 07:43:03  host: 194.125.126.232

    to ja wam powiem jak jest naprawde z tym teloefonem simlocka nie sciagniecie z niego napewno bylem u chinczykow (magicy} w dublinie gdzie mieszkam i powiedzilei ze moge zapomniec narazie a z tym zdjeciem sima za 27 euro to prawda ale nie dokonca najpierw musicie wykozystac kredytu za 100 euro dopiero wam three sciagnie a zdjecia i muzyke wgrywa sie i sciaga w LG PHONE MENAGER pozdraswiam

  • 0

    42. ~....  2007-10-10 16:24:34  host: cpc1-warw5-0-0-cust17.sol2.cable.ntl.com

    w bydgoszczy sciagaja za 120 zl

  • 0

    43. ~  2007-10-23 16:51:43  host: w3cache.promontel.net.pl

    Kozieenice za 50 zł. Aten kto ma złe zdanie na temat tego tel to sie myli!!!! Niewie czemu takie bzdury piszecie ale słabe macie komisy!! Ja czekałam 2 dni a nawet polskie menu mi wgrali! Pozdro

  • 0

    44. ~pindel  2007-11-10 13:57:27  host: acsq197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cwaniaczek to pochwal sie jak to robisz

  • 0

    45. ~MARIO70  2007-11-11 20:17:09  host: host81-129-68-72.range81-129.btcentralplus.com

    podajcie jakis kontakt do tych co sciagaja sima i wgruwaja polskie menu do LG U400

  • 0

    46. ~maciekmm  2007-11-16 22:17:18  host: accae6f5.ipt.aol.com

    nie da rady poniewaz ten tel nie ma opcji wpisywania kodu sieci !!!!

  • 0

    47. ~  2008-01-16 21:52:44  host: c30-130.icpnet.pl

    wlasnie stoje przed kupnem telefonu KE600 bez simlocka na allegro za 580zl. ale czy istnieje mozliwosc wgrania PL jezyka?

  • 0

    48. ~rzepa  2008-06-06 23:22:05  host: np-16-12.prenet.pl

    wlośnie w tym tygodniu bede miec telefonik! smilkoka zdjelam w szczecinie!

  • 0

    49. ~zibi  2008-06-29 20:11:32  host: nat74.mia.three.co.uk

    witam rzepa a moze zdradzisz gdzie w szczecinie sciagaja simlika

  • 0

    50. ~  2008-07-22 21:00:03  host: gfq66.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zajebisty

  • 0

    51. ~divay  2008-08-24 18:33:58  host: 77-253-138-105.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon :) calkiem niezle sie spisuje. niestety nie dalo rady sciagnac sima wiec mam turbo-sim i musialam dziurkowac swoja karte sim zeby telefon zadziałał. warto bylo :) ale do telefonu nie da sie wgrac polskiego menu. przynajmniej w zadnym z komisow w ktorych bylam. ale to nic... przeciez obsluga jest tak prosta ze nawet dziecko by wiedzialo o co chodzi :)

  • 0

    52. ~krzys  2008-08-31 19:21:46  host: ip-81-210-37-132.netia.com.pl

    tel lg u400 to poprostu cudenko polecam a ci ktorzy nie moga zdjac simlocka z niego proponuje kupic na allegro karte omijajaca simlock ja tak zrobilem i telefonik chodzi bez zarzutu jestem bardzo zadowolony z tego tel pozdrawiam

  • 0

    53. ~gt_man  2008-09-23 12:04:52  host: 89-125-220-155.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie

    najprostsze rozwiazanie to turbo-sim,dziala na 100%,trzeba tylko wylaczac tel. gdy sie leci samolotem,turbo-sim wtedy sie wiesza

  • 0

    54. ~alka24b  2008-12-03 14:30:47  host: cpc1-warw3-0-0-cust198.sol2.cable.ntl.com

    hejka czytam i czytam ale nie moge czytac co piszecie.chodzi mi o telefon lg u 400 kupilam go jak przyjechalam do uk w sieci 3 po zakonczeniu umowy powinni chyba zdjac mi simlocka ale uwazaja ze nie da rady zdjac z tego telefonu simlocka pozniewaz ten telefon jest tylko zrobiony na siec 3!i w innej sieci nie bedzie dzialal,przestancie pisac ze w irlandi mozna zdjac za 27 euro bo kazdy by juz to zrobil!jest to nieprawda nie da rady w polsce w niemczech nie da rady!telefon ogolnie sam w sobie jest fajny podobal mi sie strasznie do momentu braku sieci i ciaglym rozlanczaniu mnie z wybranym numerem to byl moj najwiekszy blad jaki zrobilam wybierajac ten telefon!juz nigdy tak nie zrobie najpierw poczytam forum a pozniej dokonam zakupu telefonu!lgu400 bezuzyteczny telefon teraz moje dziecko sie nim bawi!!pozdrawiam pa aha ten tel juz mam nie uzyteczny jakies pol roku a umowe mialam 18 miesiacy czyli przez tyle czasu nie mozna bylo zdjac sim to taczej teraz tez nie bedzie mozna !!chcialabym widziec wszystkich tych co pisza ze telefon dzial bez zazutu!!pozdrawiam

  • 0

    55. ~Robert  2008-12-30 20:53:11  host: adds183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    PIęKNY TELEFON ALE SZKODA RZE NIEMA IRDA ALE ZATO JEST GLUTU HEHE... ;) :)

  • 0

    56. ~Robert  2008-12-30 20:57:26  host: adds183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A I ZAPOMNIAłEM TEN TELEFON LG U400 TO W GORZOWIE WIELKOPOLSKI U TAKIEGO PANA TO KCIAł I KCE ZA SIMLOK 100 Zł A GDZIE JESZCZE MENI :(

  • 0

    57. ~thclord  2009-02-05 23:17:32  host: eis158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna go odblokowac karta x-sim koszt kolo 15 plnow

  • 0

    58. ~Nisia  2009-04-14 15:20:00  host: korp14.avistamedia.pl

    Dzisiaj zanosze swojego lg yobaczmy czy sie uda pozbzc sie simloka czekam juz chyba 3 lata

  • 0

    59. ~agata  2009-04-23 13:28:50  host: btb118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gzie i za ile mozna kupic ? blagam o odpowiedz z gory dzieki

  • 0

    60. ~frg  2009-05-05 20:36:04  host: aoe122.internetdsl.tpnet.pl

    każdy mowi inaczej, podubić sie można ;d czyli da rade wgrać polskie menu czy nie? ;d

  • 0

    61. ~kanty  2009-06-01 09:13:30  host: 221.17.25.213.easy-com.pl

    ja mam ten telefon... hmm... jest fajny muzyka głosno leci jest problem ze simlokiem ale ja sobie kupiłem podkładke od sim zdiecia fajne wychodza ze a menu angielskie nie jest wcale takie trudne

  • 0

    62. ~KedryX16  2009-08-11 15:50:25  host: ett24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Wie ktoś gdzie można gdzie ściągają sima do lg u400? Dałem do 3 komisów i w żadnym mi nie zrobili i powiedzieli tak: nie potrafimy ściągnąć z niego sima.

  • 0

    63. ~makson  2009-10-13 20:23:47  host: 94.254.138.163

    kupcie se turbo sim

  • 0

    64. ~kraker21  2010-02-13 09:38:44  host: 80.50.126.134

    witam pisze do wszystkich którym zalezy na sciągnięciu simqa z LG U 400 nie potrzebujecie kogoś do zdejmowania sima wystarczy ze kupicie karte UNLOCK SIM na Allegro koszt 29zł + przesyka i sami mozecie to zrobic bez problemu ja mam swojego LG-ika 3 lata i nikt mi nie mógł pomóc w PL w Austri działał znakomicie dopiero siadłem na neta wkur...i zaczołem szukać i natknołem sie na te kartu odblokowujące prawie wszystkie tel:-) ja tak zrobiłem i nie żałuje działa znakowicie postępuj tak jak pisze w instrukcji i gra bardzo proste Pozdro...Kraker21

  • 0

    65. ~mały olo  2012-02-25 16:23:55  host: adpu46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak dobra rada turbo im i problem sima z głowy

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-142-229.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet