LG T5100 - opinie
Telefony LG LG T5100 Opinie o LG T5100

LG T5100

w sumie: 13
  • 0

    1. ~Mati  2005-06-01 18:44:00  host: bew103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Papogoja za nokia ..........Bosh co za badziew !!

  • 0

    2. ~arw  2006-01-07 12:57:31  host: host-ip178-148.crowley.pl

    moze jeszcze za n90:)? każdy swivel wygląda tak samo, więc nie marudź...koła na nowo nie wymyślisz....telefon fajny...

  • 0

    3. ~gwiazda  2006-03-19 09:08:40  host: bkt171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ma bluetooth?

  • 0

    4. ~  2006-11-22 14:36:35  host: aaxa79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a gdzie mp3??

  • 0

    5. ~madziara345  2006-12-22 16:17:04  host: proxy.koba.pl

    ten telefon jest zajbisty mam go od dzisiaj i wiem juz gdzie co jest polecam go kazdemu poniewaz wiekszosc ludzi chca miec w komórkach min. to co ma ta komróka tzn.aparat,kamera,mp3 itp polecam ja kazdemu :)

  • 0

    6. ~Newans  2007-01-08 00:50:50  host: host-ip20-94.crowley.pl

    Moze i ten LG jest dosyc funkcjonalny ale na mp3 nie ma co liczyc.Brak slotow i mala pamiec.Kiepski dzwiek mp3.Komunikacja tylko prze kabel COM (ciezko dostepny).Mam ten telefon juz 2 lata i mam juz go dosyc.Co prawda nigdy sie nie zawiesil i jest prosty w obsludze!!Plastiki sa tandetne i szybko sie rysuja.

  • 0

    7. ~doma  2007-01-17 18:44:25  host: chello087206246199.chello.pl

    ile ten fonik kosztuje prosze odpiszcie i gdzie go moge dostac z góry dzieki

  • 0

    8. ~234567ede  2007-03-16 15:23:50  host: drj207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ma pamieci??

  • 0

    9. ~Kikuś  2007-04-30 16:03:18  host: ccd160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja ma lg T510 zarąbisty polecam a ja mam MP3 :))

  • 0

    10. ~EveR  2007-08-01 23:28:15  host: 213.192.70.254

    ja pierdole mam w nim odtwarzacz mp3 i kabel usb do niego . a jak sie wgrywa mp3??? odpiszcie szybko plz

  • 0

    12. ~  2007-08-29 12:43:46  host: baz159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ten telefon ma pamieci??

  • 0

    13. ~6012298  2008-01-03 18:39:40  host: w3cache-1.who.vectranet.pl

    telefon mam do sprzedania ,jest uszkodzony ,sprzedam za 50 zł ,naprawa jakieś 100 wiec sie opłaca ...

  • 0

    14. ~daniel  2008-04-25 16:26:38  host: apx65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest ktoś co wie czemu wyłańcza się aparat

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet