LG T500 Ego - opinie
Telefony LG LG T500 Ego Opinie o LG T500 Ego

LG T500 Ego

w sumie: 61
  • 0

    1.  2011-08-09 08:22:44

    Kształt obudowy bardziej przypomina mi Samsunga niż LG.

  • 0

    2. ~natalka  2011-08-09 11:37:19  host: 212.160.172.70

    żal.... mogli sie bardziej postarać. ani wi-fi ani systemu operacyjnego.

  • 0

    3. ~limonka81  2011-08-20 21:22:45  host: public-gprs64811.centertel.pl

    Do nr 2. Hm? A co byś chciała od telefonu za 200zł, może ma Ci jeszcze złote jajka znosić :D Tak się składa że mam go od kilku dni i jestem nim zachwycona, telefon jest mega wypasiony. Owszem aparat ma trochę za mało kolorów ale to pikuś, zdjęcia wychodzą super. Ekran jest bardzo czuły na dotyk... Ma wszystkie potrzebne aplikacje ( odtwarzacz mp3, kalkulator, budzik) dla mało wymagających - idealny. Klawiatura qwerty pozwala na mega szybkie wiadomości. Mój stary SE c902 przy nim wymięka :)

  • 0

    4. ~MY  2011-08-31 17:05:33  host: drr207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w zestawie są słuchawki i kabel USB?

  • 0

    5. ~errrrrr  2011-09-03 19:22:07  host: public108241.xdsl.centertel.pl

    właśnie możecie powiedzieć jak z czułością klawiatury ? bo wiem, że ogólnie lg są "zryte" pod tym względem już nie komentując cooki, bo to masakra.. a ma zwykłą klawiaturę w dotyku taką wicie, pod cyferkami liteery, czy tylko qwerty ? z góry dzięki za szybką odp.

  • 0

    6. ~limonka81  2011-09-06 21:18:22  host: public-gprs284601.centertel.pl

    Niestety w zestawie nie ma ani słuchawek ani kabla USB :( Jeśli chodzi o słuchawki to w telefonie jest wejście mini jack i pasują każde słuchawki od mp3 czy ipoda :) Z przesyłaniem plików też nie ma problemów o ile mamy do komputera Bluetooth.

  • 0

    7. ~  2011-09-06 21:28:57  host: 79.162.87.188

    @errrrrr nie bardzo Cię rozumiem. Ego ma tylko 3 przyciski funkcyjne. No i tak jak wcześniej pisałam jest klawiatura qwerty jak i również standardowa ale też na dotyk. Jeśli chodzi o czułość to w aparacie jest funkcja kalibracji ekranu więc reakcję na dotyk można sobie ustawić.

  • 0

    8. ~ela  2011-09-07 22:59:41  host: blaster.blast.pl

    ma klawiaturę numeryczną, qwerty i pismo odręczne, ekran czuły, można dotykać palcem, paznokciem, końcówką długopisa, ołówka itp. jak kto woli, w zestawie nie ma słuchawek ani kabla usb, ogólnie bardzo fajny telefon :)

  • 0

    9. ~ijb  2011-09-17 18:56:28  host: dqv105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    braciuk ma nokie dotyk i ma tą i tą klawiaturkę a ja się zastanawiam nad tym lg WARTO???????????????

  • 0

    10. ~Cherry  2011-09-19 15:42:37  host: afin120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel jest super :) ma klawiaturę zwykłą i qwert :) reaguje na dotyk bardzo dobrze, nawet rysik nie jest potrzebny :D

  • 0

    11. ~COś tam coś  2011-09-21 15:48:05  host: 178.180.211.234.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Jest i klawiatura z cyferkami i querty i pismo odręczne. Jak ja go bralam w t-mobile (kiedyś era) to nie miał słuchawek ani kabla usb tylko byla ladowarka. Papa

  • 0

    12. ~emilia  2011-09-23 07:15:56  host: c166-223.icpnet.pl

    prosze powiedzcie mi jak ustawic w tym telefonie dzwonki, bo nie mam zielonego pojecia, w zadnych ustawieniach ich nie moge zlokalizowac....

  • 0

    13. ~rkl  2011-10-13 19:50:39  host: aayl21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    emilia - dzwiek ustawiasz w profilach :) natomiast ja mam pytanie i prosze o odp. gdy pisze sms w slowniku t9 zapisuje np wyraz 'bo' jak mam zmienic go na 'co' , bo np w noki klikalem "gwiazdkę " i slowo sie zmienialo ..a tutaj , prosze o szybką odp .. pozdrawiam :)

  • 0

    14. ~black  2011-10-20 20:36:54  host: z24-11.opera-mini.net

    dzwonki zmieniasz w profilu :) a jeśli możecie to powiedzcie mi jak zmieniać słowa w pisaniu sms przy słowniku t9? np przy wyrazie : No a chce napisać on . .

  • 0

    15. ~kasia  2011-11-09 16:20:44  host: 178-36-108-38.adsl.inetia.pl

    mam problem. nie wiem jak zmienić dzwonek w tym tel. wiem, że w profilach, ale gdzie znaleźć te profile? w czym one są? pomocy!

  • 0

    16. ~Gaabi  2011-11-09 19:01:54  host: 87-206-76-122.dynamic.chello.pl

    Mam Pytanie Czy On Ma wifi , Bo pani z salonu powiedziała że Maa. .. A wiec Ma czy nie. ?: /

  • 0

    17. ~Paulina  2011-11-12 16:35:48  host: host232-191.tvk.torun.pl

    A jak piszę się sms? Pionowo czy poziomo?

  • 0

    18. ~jaaaaa  2011-11-17 18:02:17  host: afqr74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Własnie, gdzie są te profile ;/

  • 0

    19. ~hee  2011-11-20 15:00:38  host: aayp40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie ma ani wi-fi ani androida i moim zdaniem ten tel jest trochę wybrakowany bo nie ma słuchawek ani usb :// Mam pytanie czy usb od noki będzie pasować do tego Lg ?

  • 0

    20. ~Marta  2011-11-23 16:21:24  host: acyc108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @14 Musisz nacisnąć na strzałkę przy proponowanych wyrazach @16 Nie ma wifi @17 Można wybrać czy pionowo czy poziomo @15,18 Na drugiej stronie głownego menu @19 zależy, ten telefon ma już standardowe wejść, jak w każdym nowym smartfonie

  • 0

    21. ~ja  2011-11-25 12:49:45  host: 193.59.114.6

    Nie kupujcie go ;s mam go od wczoraj i zaluje jak nie wiem. Jest beznadziejny...nie ma wifi, sluchawek, usb,beznadziejne opcje, dzwonki i beznadziejnie pisze sie smsy....wracam do starego tel...

  • 0

    22. ~alicja  2011-11-25 22:06:38  host: 178.180.141.201.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    mam pytanie bo ja sie zastanwiam nad kupnem tego tel i chcialalam zapytac czy warto po prostu o taka ogólną opinie .

  • 0

    23. ~Nerwus  2011-12-02 21:32:17  host: dvx135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zadzwonili do mnie z orange powiedzieli mi że za 36 miesiecy co miesiac 25zł doladowanie i bd miał LG T500 ego za 39zł wziołem go gosciu mówi że ma wifi i wgl a tu patrze w internecie i nimema wifi wiec niewiem czy go brac czy nie bo do 7dni ma przyjsc kurierem umowa z telefonem.

  • 0

    24. ~jaaaa  2011-12-03 17:45:25  host: 90.77.classcom.pl

    czyli jak na przyklad przyjdzie mi ten tel to nie bedzie w zestawie słuchawek ?:(

  • 0

    25. ~karr  2011-12-03 19:52:20  host: 25.wislica2.bajtbusko.com.pl

    ogolnie jest ok poza tym ze nie ma sluchawek i usb

  • 0

    26. ~dfdf  2011-12-10 12:31:07  host: acij135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest kabel USB i jak mam mieć muzyke,gry,filmy,tapety wytumaczcie

  • 0

    27. ~guyyujh  2011-12-11 15:08:30  host: acig51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wytymaczcie mi jak się pobiera gry tapety filmy piosenki na lg t500 chociarz nie ma kabel usb błagam wytumaccie najprosćiej

  • 0

    28. ~king  2011-12-13 20:50:11  host: krosno.energint.net

    żeby zmienić słowo w T9 dotykamy to słowo i tam jest cała lista słów które mogą pasować i wybieramy je;)

  • 0

    29. ~Ewcia  2011-12-15 14:35:23  host: abyq187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli chodzi o usb do tego telefonu to powinen pasowac kabel od Samsunga Galaxy Mini ja mam LG A133 i pasuje

  • 0

    30. ~Hl00r_  2011-12-19 16:45:12  host: 178-37-182-9.adsl.inetia.pl

    Powiem wam że zależy z jakiej sieci bierzecie .. Ja na przykład jestem w Orange .Gościu powiedział mi że jest Wifi i mu uwierzyłem . No i jest .

  • 0

    31. ~bodzio  2011-12-25 23:39:50  host: 178-36-67-202.adsl.inetia.pl

    profile są dostępne z ogólnych ustawień funkcji (ale nie "Ustawienia"). Po wejściu niebieskim prawym przyciskiem do menu funkcji przesuwamy palcem ekran, aż z trzech widocznych u góry kresek podświetlona bedzie środkowa.Na dole są "Profile". Prawda, że trzeba do tego dojść samemu, bo dołączona do aparatu instrukcja o tym nie mówi.

  • -1

    32. ~maras  2011-12-28 12:22:14  host: public147326.cdma.centertel.pl

    tel zajefajny prosty intuicyjny bez systemu co prawda ale przynajmniej nie trzeba sciagac aplikacji jak np w androidzie do kazdej operacji...warto kupic bo jest solidny za niewielkie pieniadze...jak ktos chce wi-fi i inne pierdoły to niech wyłorzy ok 800zł albo i wiecej...ten tel zawiera wszystko co potrzeba ...aparat? jak sie chce dobre foty robic niech kupi cyfrówke a nie tel :P telefon jest po to by kontaktowac sie z ludzmi a nie dla szpanu he he

  • 0

    33. ~lamus  2011-12-30 13:25:20  host: zielone.servire.net

    Ten telefon to fajny model i warto go kupić.Wierzcie mi,nie będziecie żałować!

  • 0

    34. ~kiiingaaa  2012-01-04 09:13:11  host: z55-01.opera-mini.net

    Mam ten tel ponad 2miesiące. Najbardziej denerwuje mnie to, ze jesli slucham muzyki to nie moge rownoczesnie pisac sms:/ Fajne sa w nim opcje "SOS" oraz "Śledź skradziony tel"... Po sciagnieciu aplikacji Opera Mini internet dziala bez zarzutow:) Bateria przy korzystaniu z internetu i pisaniu sms trzyma tylko 1 dzien:/ porazka

  • 0

    35. ~Madeline  2012-01-04 18:02:26  host: 91.232.175.42

    Chcę kupić go w T-mobile za 1 zł na 3 lata miesięcznie za 25 doładowania na kartę , ale boję się , że go nie bd , tak jak kiedyś nie było LG cookie jak chciałam , ale ten powinien być. Jest na stronie T-Mobile , na nowej karcie też go mam [ bo wziełam z punktu karte z dostępnymi telefonikami ] a np. tego cookie juz tam nie ma i faktycznie go nie ma. Ehh , ale sie boje . Ktoś się orientuje czy jest on w T-Mobile.??!!

  • 0

    36. ~asia44  2012-01-05 12:04:34  host: public-gprs20402.centertel.pl

    pisze do madeliny powiem ci że w salonach nie ma lg t500 ego ale w internecie na stronie www.t-mobile.pl ten telefon jest w kolorze czarnym

  • 0

    37. ~ja polak  2012-01-05 14:58:25  host: dzp249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ten telefon moze byc dla chlopakow

  • 0

    38. ~  2012-01-05 14:59:37  host: dzp249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bo chche go w orange wziasc mi oczywiscie odp tylko czy nie jest zbytnio damski

  • 0

    39. ~Adam  2012-01-06 17:57:13  host: ip-91.193.160.9.tvsat364.lodz.pl

    Czy da się podłączyć ten telefon do komputera i korzystać z niego jako z modemu do internetu? Czy są gdzieś sterowniki do PC dla LG-T500?

  • 0

    40. ~xXmagneticXx  2012-01-08 20:56:44  host: public18754.cdma.centertel.pl

    telefon b fajny, wygodny i dość prosty w obsłudze ;) . aparat mógłby być 3 ale tak też jest git. ma słabą baterię z tym, że cały czas z niego korzystam gg, esy, muzyka itp. Ogólnie dla nie wiele wymagających polecam .;D do Hl00_ też mam w Orange i facet powiedział, że ma wifi, ale nie wiem gdzie się znajduje, więc jak z tym jest ma czy nie ma ? . pomożesz ?

  • 0

    41. ~lilii232  2012-01-09 20:12:23  host: 79.162.198.86

    e tam damski . jest ok dla dziewczyny, jak i chłopaka :) tylko może dla chłopaka to bardziej cały czatrny . a ja też mam pytanie . To jak jest z tym wifi ? Gdzie ono się znajduję ? jak je włączyć? bo mi facet w Orange powiedział, że jest, ale nie wiem gdzie.:/ pomoże ktoś ?

  • 0

    42. ~Julka  2012-01-13 17:46:42  host: 87-205-223-65.adsl.inetia.pl

    mam pytanie. jest możliwość wyłączenia funkcji łączenia z internetem? telefon sam się z nim łączy co naraża mnie na koszty...

  • 0

    43. ~:D  2012-01-18 19:06:09  host: 62.233.215.52

    Ziom zainstalowales pewnie poczte dla tego ci bierze..

  • 0

    44. ~Adrian  2012-01-22 18:45:59  host: dnd127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niektórzy z was napisali jak można coś tam ściągać(ja tam ni będę wymieniał) więc da się ściągać wystarczy że macie czytnik kart tam jest taka czarna karta to ją wyciągacie i wkładacie do niej kartę pamięci lub tą czarną kartę jak włożycie do niej kartę pamięci to wkładacie z powrotem do tego z wyjeliście tą czarną kartę to wkładacie ją do kompa a ten pierwszy sposób to wkładacie tą kartę czarną to wkładacie ją do laptopa a i mam pytanie czy kabel USB można zakupić w t-mobile i czy słuchawki z nokii C5-00 pasują do lg t500 ego i przyokazij jeżeli muszę dodać jakąś opinię to polecam telefon lg t500 ego i nokię C5-00 a na te pytania odpiszcie na mój email adrrap@wp.pl pozdrawiam

  • 0

    45. ~dawid  2012-01-26 16:05:30  host: icp74.internetdsl.tpnet.pl

    siema mam zamiar kupic LG T500 ale nie wiem czy jest wytrzymały.W nie których telefonach dotykowych jak się pisze SMS to jak się przechili telefon to pokazuje się taka klawiatura jakby w kompie (ma on taką klawiaturĘ ?).PROSZĘ O ODPOWIEDZ NA 2 PYTANIA!

  • 0

    46. ~Gochaaaaa  2012-02-12 14:48:27  host: 89-72-139-38.dynamic.chello.pl

    @errrrrr - Jest i qwerty i normalna (sandardowa) Ale jest też odręczna ( tzn piszesz palcem tak jak długopisem po ekranie i to wyskakuje ci na górze jako normalnie napisane ; p)

  • 0

    47. ~Gochaaaa  2012-02-12 14:51:03  host: 89-72-139-38.dynamic.chello.pl

    ~Dawid - Ma 3 klawiatury , qwerty , standardową i odręczną . nie obraca się automatycznie , musisz sam nacisnąć i wybrać klawiaturę ; ]

  • 0

    48. ~bania  2012-02-26 20:58:22  host: ludowa-217-98-38-27.netcominternet.pl

    ten telefon jest super .. na prawdępolecam

  • 0

    50. ~Pstyk  2012-03-22 23:18:54  host: user-94-254-179-31.play-internet.pl

    Witam mam pytanie jakie sluchawki sa dobre do LG T500 bo mam z sony ericssona i przez nie slychac ta muzyke jak bym w tle.

  • 0

    51. ~Ola  2012-04-11 21:53:16  host: 82.160.111.53

    Jak wlaczyc wi fi?

  • 0

    52. ~Ola=)  2012-04-30 21:59:39  host: abng34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja dzisiaj zadzwoniłam do orange ponieważ pomyliłam kod , bo chciałam zobaczyć stan konta , ale widocznie pomyliłam kod.I na przedłużenie zaproponowali mi Lg T500 ego.no ja sie zgodziłam ponieważ dopłaca sie tylko 9 zł. Sprawdziłam co jest aktywne w tym telefonie no i faktycznie pisało że w zestawie są słuchawki i kabel USB.a większość pisze że nie ma kabla i nie ma tag że słuchawek . no nie jestem do końca do niego przekonana , ale na pewno będzie lepszy od Lg ku 990 i.

  • 0

    53. ~smoku  2012-05-08 20:45:10  host: do-atman.sm-gorczewska.com.pl

    nie da sie podlaczyc przewodowoego zestawu sluchawkowego z mikrofonem. Tylko zwykłe słuchawiki jack 3.5mm bez mikrofonu. Przegladarka internetowa wiesza sie na co 10 stronie. Trzeba wyciagac baterie zeby zresetowac.Upgrade fw nic nie daje. Nie da sie uzyc jako modemu do laptopa - brak oprogramowania/sterownikow. Telefon dla przedszkolaka - muzyczki mozna posluchac i wyslac sms - nic poza tym.

  • 0

    54. ~kamil..a;p  2012-06-08 13:31:57  host: aabp76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w tym fonie wg nie ma wi fi !!! żenada totalna, debilny ten fon!!! nic w nim nie ma fajnego;p kto podziela opinie niech pisze!!! haha;)

  • 0

    55. ~neskaa  2012-07-10 23:48:58  host: h2-33.interdom.net.pl

    jakie powinny być ustawienia w internecie bo mi nie działa i mam ciągle błąd połączenia

  • 0

    56. ~ddd  2012-10-05 15:14:04  host: host21.cybermax.pl

    jak się tu włącza internet w tym telefonie ?

  • 0

    57. ~willy-wonkaVmV  2012-12-01 10:55:07  host: 77-255-108-172.adsl.inetia.pl

    nie polecam tego telefonu nikomu! mam go od roku i wprost go nienawidzę. Ma oporny wyświetlacz, ciągle się zacina.. Co najgorsze nie ma do niego sterowników... Ten telefon to kompletny niewypał!

  • 0

    58.  2013-02-28 11:20:51

    Moja dziewczyna ma ten telefon, nie podoba się ani mi ani mojej dziewczynie, chociaż się nie zacina i bateria wytrzymuje 2-3 dni. Moja ocena w skali od 1-10 to 6

  • 0

    59. ~Mati  2013-03-03 12:01:40  host: ip-91.231.248.3.tzg.pl

    ja miałem jeden posułsię dostałem drugi też się popsuł i czekam na trzeciego ale więcej już nie zaufam marce lg

  • 0

    60. ~Ivona  2013-04-19 14:43:12  host: h-176-98-122-12.pppoe.covernet.pl

    Nie minął nawet rok odkąd go mam i od kilku dni mam problem: - kiedy usuwam wszystkie wiadomości pokazuje, że jedna została, ale jej nie widać - w podglądzie wiadomości jest treść powiedzmy:"Hej, przyjdę do CiebieHej, przyjdę do CiebieHej, przyjdę do CiebieHej, przyjdę do Ciebie" a jak się otworzy wiadomośc to jest normalnie:"Hej, przyjdę do Ciebie tak wieczorem, może około szóstej godziny. Będziesz w domu?" Tak wcześniej nie było. Tak poza tym po kilku m-cach zaczęła szwankować klawiatura qwerty. Ogromnymi minusami są: - brak słuchawek (powinny być nawet z mikrofonem), wymaganych choćby do słuchania radia - brak możliwości ustawienia odrzucania połączeń dla konkretnego numeru - brak możliwosci ustawienia odrzucania dla więcej niż jednej pozycji - kompletny chaos w galerii (lepiej korzystać z "Moje pliki", gdzie można sobie posegregować zdjęcia, ale jak zrobisz fotkę to trzeba jej bardzo dłuuuuugo w galerii szukać, zanim się ją przeniesie do konkretnego folderu, żeby móc ją na przyszłość odnaleźć) - dość cicha skala głośności dzwonka - bateria trzyma dwa dni, ale przynajmniej szybko się ładuje - żeby dostać się do karty pamięci trzeba zdjąć obudowę, więc jeśli ktoś potrzebuje często wyciagac, żeby za posrednictwem czytnika kart zrzucić sobie pliki na kompa, to z czasem tylna część obudowy się "rozrucha". Plusy: - wejście mini jack - fajny wygląd i możliwości personalizowania trzech ekranów głównych - nienajgorszy aparat VGA - bardzo fajny odtwarzacz mp3 - chyba jego najwięklsza zaleta, no gdyby jeszcze nie trzeba było przerywać słuchania muzyki podczas pisania smsów. Gdyby nie to, że zaczął się psuć po mniej niż roku użytkowania, byłabym z niego zadowolona :)

  • 0

    61. ~wojteko  2013-12-27 05:34:52  host: 77-253-221-94.ip.netia.com.pl

    Mam go roku. Nawet fajny tylko minus to oporowy wyświetlacz.Radio ma funkcję nagrywania co mi się podoba. Dla osób nie wymagających fonik w sam raz. Polecam go.

  • 0

    62. ~Deptak  2015-03-05 16:35:18  host: public-gprs514561.centertel.pl

    Ej co fajnego ma lg

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet