LG T385 - opinie
Telefony LG LG T385 Opinie o LG T385

LG T385

w sumie: 20
  • 0

    1.  2012-12-01 01:45:17

    Ładny z wyglądu, ale słabiutki. Szkoda, że nie Android. Technologia jak sprzed 7 lat. Zwykły telefon z dotykowym ekranem, chwała że pojemnościowym, bo jakby był oporowy to LG kompletnie by zrąbało sprawę. Kosztuje od 250-300 zł.

  • 0

    2. ~Nowy  2012-12-02 19:52:02  host: 246prov4.gorzow.insant.pl

    Żeby nie było 3G w tym telefoniku ? Aparat 2 Mpx ? Jasne jest, że to jakiś szit niskobudżetowy....

  • 0

    3. ~lgik  2012-12-14 22:08:09  host: public-gprs393972.centertel.pl

    Telefon bardzo fajny (o wygląd chodzi) a funkcje jak to tel dzwoni i wysyła smsy. W sam raz dla mało wymagającej osoby (ja go kupiłem dla dziewczyny i jest zadowolona). Ekran fajnie działa,czujnik zbliżeniowy też, trochę czasem łapie zamułki (dla mnie zauważalne dla innych nie.

  • 0

    4. ~blady18  2013-05-17 21:25:49  host: 89-66-202-55.dynamic.chello.pl

    Dostałem go nowego od mamy i podoba mi się jak wspomniał logik też widze zamułki . Niestety aparat 2 mpx i bez androida ale to się da przeżyć . Idealny telefon dla osoby zaczynającej przygode z telefonami dotykowymi.

  • 0

    6. ~kiol123  2013-07-13 20:40:56  host: public1652.xdsl.centertel.pl

    a ma wifi

  • 0

    8. ~albert  2013-07-20 22:53:20  host: 212.160.71.27

    Kupiłem go, i jestem jak na razie zadowolony. ;) Polecam ten telefon naprawdę.

  • 0

    9. ~shashano  2013-07-25 12:21:58  host: aavz58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moje pytanie jest takie skoro T385b jest single sim to po co jest w nim 2 wejście na karę sim zasłonięte ząślepką???

  • 0

    10. ~sid89  2013-07-25 21:23:41  host: 77-172-93-189.ip.telfort.nl

    ja mam pytanko.mozna na nim uzywac nawigacji?

  • 0

    11. ~Andrzej Lg  2013-07-26 22:08:19  host: 94-240-4-211.lukman.pl

    Witam telefonik ogulnie dobry i prosty w opsłudzę szkoda że nie na androidzię

  • 0

    12. ~Natalia  2013-07-31 23:21:09  host: public-gprs505684.centertel.pl

    Mam ten telefon już 5 miesięcy i dobrze się sprawuje, ma wi-fi, które bardzo dobrze działa :) Powiem tak: największa wada tego telefonu to że nie ma Androida, i troszkę się (ale czasami) zacina. Polecam ten telefon ze względu względu na wytrzymałość i funkcjonalność. Dla osób które zaczynają przygodę z telefonami dotykowymi jest w sam raz :). Szczeże polecam ten telefon :)

  • 0

    13. ~Krystekx9  2013-08-21 15:41:44  host: access93.mielec253.tnp.pl

    Witam mam pytanie czy ten telefon LG-T385 ma skaner.Bo go mam 2 miesiace i nwm.Prosze o szybka odpowiedz.Pozdrawiam

  • 0

    14. ~acnologia  2013-10-11 15:25:31  host: host-81-190-170-6.gorzow.mm.pl

    Miałam ten telefon prawie rok. Strasznie się zacina przy przewijaniu. Dość długo trzyma bateria. Szybko ekran się rysuje.

  • 0

    15. ~monika95  2013-10-25 22:27:01  host: nat194.trans.net.pl

    mam problem mianowice jak ładowałam telefon i wyciągnełam go z ładowanie to przez cały czas mi sie sam zaswiecał i bylo ładowanie bateri a do tego właczało mi sie memory card. czy ktos miał podobny problem :)?

  • 0

    16. ~paula13  2013-12-17 23:35:44  host: 77-254-220-116.adsl.inetia.pl

    Najgorszy telefon jaki w życiu miałam... Nikomu nie polecam. Bez przerwy się zawiesza albo czasem nawet sam wyłącza przez pierwsze 3 miesiące wszystko było ok ale teraz po prostu brak mi słów... Wzięłam go na doładowania na kartę z orange i bardzo żałuje... Jeden z jego największych absurdów to to ze w przypadku gdy na telefonie jest nie odczytana wiadomość i w tym momencie ktoś do ciebie dzwoni najpierw musisz czekać co najmniej 5 sekund zeby otworzyła sie wiadomość potem kolejne 5 żeby ja zamknąć i wtedy możesz dopiero odebrać. Jak dla mnie porażka. Ostatnio dzieje sie z nim cos takiego ze gdy jestem na fb i próbuje wejść w wiadomości telefon sam sie wyłącza za każdym razem.

  • 0

    17. ~ALbert  2014-03-12 17:58:05  host: 195.205.247.225

    Telefon jest dobry :) Najważniejsze że ma wifi. Standardowa przeglądarka internetowa chodzi jak trzeba ;) Fajny telefonik, POLECAM :)

  • 0

    18. ~mezatka1987  2014-06-14 21:54:06  host: n06-03-02.opera-mini.net

    ogólnie to odradzam ten telefon. na początku ładnie działał ale po pół roku użytkowania zaczął się zacinać a oglądanie na youtube można pomarzyć po pewnym czasie zniknął dźwięk. ODRADZAM

  • 0

    19. ~Leenka  2014-08-26 13:05:52  host: afjo239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon niby ładny ale ma sporo wad. Zacina się, też sam się wyłączał kiedy było się na fb, kiedy odtwarza się filmy na yt to dźwięk jest opóźniony, czasami kiedy odłączam go od ładowarki to pokazuje się komunikat ładowania baterii, chociaż ładowanie jest skończone, kiepska jakość zdjęć, ale cóż poradzić z dwoma megapikselami. Noo ale jest bardzo odporny na uderzenia. Spadł mi chyba tysiące razy i nadal działa :) przeżył też kąpiel w wodzie :D dobry dla kogoś kto lubi telefony proste w obsłudze :)

  • 0

    20. ~  2014-12-12 17:32:02  host: 91.233.229.130

    Mam tan telefon 2 lata bateria trzyma nawet 4 dni ale jest bardzo malutki

  • 0

    21. ~Animatorka  2015-01-14 19:52:47  host: 89-79-113-70.dynamic.chello.pl

    Witam was
    Telefon fajny z wyglądu i na tym się kończy. Bez androida (o co mi chodzi) bateria po długim urzydkowaniu nie potrafi wytrzymać nocy. Co z tego że ma wifi, często muli albo jak się ogląda filmy to sie zatnie i czeba baterie wyjmować.
    Telefon fajny ale dla poczatkujacych

  • 0

    22. ~Nata13*  2015-02-12 17:54:57  host: ip-89-161-6-188.tel.tkb.net.pl

    Sttrasnie slaby i mi tez po ladowaniu nadal pisalo ladowanie bateri mosisz po prostu go wylaczyc na 1,2 min. mam go juz 1 rok ale kupuje nowy .jego wady to slaby aparat,brak androida zacina sie jak wchodze w google bo strona sie dlugo zaladowuje .ale dla tych co to ich pierwszy dotyk. Telefon to moze wystarczyc. Zalety: wi fi ,dlugo bateria naprawde trzyma mniej wiecej kilka dni supcio!i ma tylko z tylu aparat,s tylu ma tez chropowata oslonka i sie nie rysuje, a z przody troche ale malo.moze byc ja mam bialy o i jest strasznie maly . Ale ogolnie to nie polecam;(

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-168-204.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet