LG T375 Cookie Smart - opinie
Telefony LG LG T375 Cookie Smart Opinie o LG T375 Cookie Smart

LG T375 Cookie Smart

w sumie: 11
  • 0

    1.  2012-12-01 03:24:50

    Czym się różni od T385? Niczym, obydwa takie same słabiaki, cyferki w nazwie tylko zmienione. A technologia jak sprzed 7 lat. WIFI tylko zamontowane, żeby jakoś to wyglądało. Lecz powinien być Android.

  • 0

    2. ~mateusz  2013-01-14 13:23:47  host: v21-15.opera-mini.net

    maciek20, zgadzam się z tobą tata kupił mi go , i gdy zobaczyłem że nie ma androida chciałem go rzucić w kąt i go zostawić

  • 0

    3. ~Qed  2013-01-30 09:03:10  host: ip-85-53.mofnet.gov.pl

    Genialna słuchawka; dual, WiFi i Sinozęby ;) Aha; szkoda, że dotykowiec :/

  • 0

    4. ~Manami  2013-06-09 19:27:24  host: 107.213.216.91.ip4.netico.pl

    Chcę go sobie kupić ..... maciek20 teraz nie wiem czy kupić czy nie ;< Mi jest nie potrzebny android ale z tego co piszesz ...... :-l

  • 0

    5. ~jj  2013-07-20 17:59:23  host: acis167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za 250 zł telefon jest spoko, jak chcesz androida to musisz dać prawie dwa razy tyle ot co

  • 0

    6. ~mm  2013-07-25 20:34:17  host: public-gprs570767.centertel.pl

    ja zakupiłam telefon i jestem z niego zadowolona ale jesli ktos potrzebuje ekranu wielkosci notesu i systemu no to niestety ale to nie dla niego telefon a zreszta telefon słuzy do dzwonienia i rozmowy wiec niewiem wczym tak ludzie przebieraja

  • 0

    7. ~LG  2013-08-14 20:02:47  host: cio247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się nad kupieniem tego telefonu , Bo nie jest mi potrzebny android.

  • 0

    8. ~Martini  2013-09-21 09:27:41  host: isp108-218.gress.pl

    Chcecie go kupić to idźcie do sklepu przetestujcie i zobaczycie czy jest git czy nie i tyle !! po co wam opinie innych ? wam się podoba to go bierzcie i tyle ,a nie bo nie ma androida jak wam nie potrzebny to go bierzcie jak wam potrzebny do dołóżcie 2 razy tyle i będziecie mieli androida :D sami testujcie w sklepie i tyle Ja zawsze przed zakupem idę do sklepu ,testuje (odbieranie sms-ów,wysyłanie,dźwięk,głośność itp itd) bo jak chciałam kupić lg ku990i to powiem szczerze ,że nie spodziewałam sie takiej ''pierdółki'' sprawdzić jak dźwięk ,bo myślałam że jest ok,a okazało się ,że po prostu coś jest z głośnikiem ... gra ale to jest na maksa wszystko ustawione ,a i tak cicho gra :( więc teraz testuje ile wlezie,bo w końcu będę go kupować i to ja będę go używać

  • 0

    9. ~Patrycjaaa13  2013-12-13 16:51:11  host: public-gprs65660.centertel.pl

    czy da się w tym telefonie zainstalować system android ? jest to wgl możliwe ? jeśli tak to gdzie mogę to zrobić w serwisie czy sama też dam radę ??

  • 0

    10. ~ewa  2014-06-13 10:36:59  host: aars105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój chłopak ma ten telefon. Nic się z Nim nie dzieje, bateria trzyma długo więc jest OK :) Dokładnie, telefon służy do dzwonienia i pisania ale to już kwestia gustu :) LG T375 - jesteśmy na tak ! ;)

  • 0

    11. ~jaremcza  2016-03-12 21:59:36  host: 109.207.99.29

    ja nie polecam tego telefony ze względu na jakość zdjęc i filmów i brak adndroidu ale dla osoby dla tekiech która chce dużo gadać jest idealny

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-196-37.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet